21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

LA AL DOILEA MANDAT – Judecatoarea Lia Savonea a promovat cu 9,90 concursul de numire in functii de conducere la instante si parchetele de pe langa acestea, ramanand presedinta Curtii de Apel Bucuresti. Pe lista magistratilor care au promovat in functii de conducere se gaseste si Adrian Dicu, procurorul in zeghe care s-a dat in spectacol la o petrecere. Dicu este acum prim procuror la PT Giurgiu (Rezultatele)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

2 July 2015 16:46
Vizualizari: 16186

Judecatoarea Lia Savonea (foto) a obtinut un nou mandat in functia de presedinte al Curtii de Apel Bucuresti. Institutul National al Magistraturii a publicat lista cu rezultatele finale obtinute de magistratii inscrisi in concursul de numire in functii de conducere a judectorilor si procurorilor la curtile de apel, tribunale, judecatorii, precum si la parchetele de pe langa acestea, organizat in perioada 27 martie-24 iunie 2015, in care se regasesc numele magistratilor care au fost admisi in functiile de conducere la instantele sau parchetele pentru care au candidat.


Judecatoarea Lia Savonea a lasat ICCJ pentru inca 3 ani la CAB

Conform rezulatelor din tabelul cu numele candidatilor judecatori admisi ai concursului, judecatoarea Lia Savonea a obtinut la proba de sustinere a proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere nota 10, in timp ce la proba scrisa privind managementul, comunicare si resursele umane a luat nota 9,80. Astfel punctajul final obtinut in concurs de judecatoarea Lia Savonea a fost de 9,90.

Asa cum bine ne amintim, judecatoarea Lia Savonea a fost printre primii magistrati care s-au inscris in concursul de promovare in functii de conducere la instante si parchetele de pe langa acestea. Inscrierea in acest concurs s-a produs la scurt timp dupa ce si-a depus candidatura, a treia oara consecutiv, pentru promovarea in functia de judecator al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Adrian Duicu, prim procuror al PT Giurgiu

De cealalta parte, conform listei publicate de INM, in randul procurorilor care au promovat in functia de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror si prim procuror adjunct al unei unitati de parchet se gaseste si numele lui Adrian Duicu (foto 2), fostul sef al Penitenciarului Giurgiu.

Procurorul Adrian Duicu - cunoscut pentru spectacolul pe care l-a oferit la o petrecere, unde a venit imbracat in zeghe, insotit de gardieni cu catuse la maini, fiind ulterior mustrat de CSM pentru aceasta atitudine - a candidat la functia de prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu.

Potrivit rezultatelor afisate de INM, Adrian Duicu a obtinut la proba proiectului nota 9,30, iar la proba scrisa 7,80, avand o medie finala de 8,55.

Precizam ca examenul sau concursul pentru numirea in functii de coducere a judecatorilor si procurorilor la curtile de apel, tribunale, judecatorii, precum si parchetele de pe langa acestea a fost organizat de CSM prin INM pentru ocuparea unui numar de 100 functii vacante de presedinte si vicepresedinte la instante si un numar de 147 functii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror si prim procuror adjunct de la parchetele de pe langa acestea.

*Cititi aici rezultatele finale obtinute de judecatorii admisi in functii de conducere la instante

*Cititi aici rezultatele finale obtinute de procurorii admisi in functii de conducere la parchetele de pe langa instante

Comentarii

# DOREL date 3 July 2015 09:42 0

Ce se intampla, pana la urma urmelor, Dicu era la o petrecere privata (revelion). Chiar daca era intr-un restaurant, e ca si cand era acasa in baie sau in dormitor, nu a deranjat pe nimeni, asa ca e fraier ca nu cere in instante sa inceteze publicarea imaginilor fara consimtamantul lui (expres) ! Parerea mea ...

# pol date 3 July 2015 11:32 +4

Vezi? de aia te-ai autointitulat DOREL! Gandesti prea labartat!

# Baba Vanga date 3 July 2015 12:37 +6

 La al doilea mandat, Savonea are zilele numărate. Chiar si ea stie asta. Pentru ca nimeni nu e mai presus de lege. 

# DOREL date 3 July 2015 15:29 -1

Ma' fratilor, atat "pol" cat si "Baba Vanga": bag seama ca vorbiti in dodii ! Ma' nene, daca aveti ceva de spus, daca vreti sa ziceti ceva, spuneti si ziceti, mai draga, puneti faptele pe masa si n-o mai faceti pe inteligentii, ca nu e cazu' ! Parerea mea ...

# Baba Vanga date 3 July 2015 19:34 +4


Citeza pe DOREL
Ma' fratilor, atat "pol" cat si "Baba Vanga": bag seama ca vorbiti in dodii ! Ma' nene, daca aveti ceva de spus, daca vreti sa ziceti ceva, spuneti si ziceti, mai draga, puneti faptele pe masa si n-o mai faceti pe inteligentii, ca nu e cazu' ! Parerea mea ...
"Aveți putintica rabdare, domnilor!"

# securistul de serviciu date 3 July 2015 21:35 +3

"Aveti putintinca rabdare",domnilor!!!Ma asteptati pe mine???Trebuie sa va dezamagesc.Am incercat sa va ajut dar n-am cum.Am vrut sa-i scot dosarul din arhiva lu' sefu' Colbea da' ce sa vezi: era la "strict secret".Asta inseamna ca nimeni, in afara de sefu' si cu sefu'Ciolanis, n-au voie sa se uite in el. Si totusi, figura imi pare foarte cunoscuta.Promit ca am sa ma uit in colectia mea personala de fotografii, de la Monaco si Ibitza. Nu stiu de ce dar cand ma uit la ea imi aminteste de un neamt bogat,pe un iaht!!!O fi fost agent acoperit, ca numai astia beneficiaza de dosare secrete, ce nu pot fi deschise 50 de ani.Da' nu cred ca era agent acoperit ca era descoperita rau, cam de toate. Lumea noastra e atat de plina de ciudatenii incat faptul ca fa******-i lua interogatoriu neamtului, la bustul gol, intra cam in normalitate.Pentru noi, in general, normalitatea este anomalie.In rest ce sa va mai spun???Ma uit in colectia de inregistrari si "Aveti putintica rabdare,domnilor!".Va urma!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :eek: :eek: :eek: :eek: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> 8) 8) 8) 8) 8)

# Finalul aproape date 4 July 2015 09:35 +1

Securistul de serviciu arată ca și stapana lui. Pervers, dement si speriat!

# securistul de serviciu date 4 July 2015 13:46 +1

"Finalule aproape", nimic nou sub soare.Stii vre-un securist care sa nu fie pervers,dement,speriat si care sa nu arate ca stapana (sau stapanul) lui???Eu nu.De ce crezi ca ies securistii la pensie dupa 15 ani (si chiar mai repede)???Din cauza stresului!!Care stres???Pai cand te stii tot timpul cu musca pe caciula, e normal sa fii stresat si speriat,ca madam judecatoarea, cu toate ca permanent ti se repeta: stai cuminte, poti sa incalci orice lege, nu ti se intampla nimic,noi "curatitorii" suntem in spatele tau. Si cu toate astea, numai dupa ce te imbeti bine, poti dormi fara cosmaruri.!!! :roll: :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: 8) 8) 8) 8)

# Ja, ja date 4 July 2015 16:46 +1

Nimeni nu e mai presus de lege. 

# Anistonul securicios date 5 July 2015 15:43 0

Securistul de serviciu are o gandire labartata si extrem de subtila, ca o floricica. Sa-i fie rusine cand se baga in trafic cu sange in alcool.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva