19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Laura Codruta Kovesi e pusa pe rele?

Scris de: Sorin ROSCA-STANESCU | pdf | print

20 October 2022 10:15
Vizualizari: 4359

Sunt multi cei care interpreteaza turneul Laurei Codruta Kovesi in Romania drept un semnal de declansare al unei campanii prezidentiale discrete. Vezi Doamne, USR plus Dacian Ciolos cu ai lui o vor urmasa lui Klaus Iohannis. Operatiune la care s-ar putea ralia si liberalii, intrucat tot nu au niciun candidat eligibil. Si uite asa s-ar putea crea o noua majoritate. Fara PSD. O poveste numai buna de adormit copiii!


 

E adevarat. Dar o poveste pe care o scriu cativa influenceri din aceasta tara. Aceasta lista poate fi deschisa de sociologul Marius Pieleanu. Si nu-mi mai pierd vremea acum sa-i adaug si pe ceilalti. La timpul cuvenit, vom constata cu totii ca aceasta este prima inselatorie. Dar vizita distinsei doamne ascunde inca o capcana. Opinia publica la nivel european, dar si opinia publica din Romania sunt pe zi ce trece tot mai insetate de sange. Oamenii vor sa primeasca o minima satisfactie pentru tortura la care au fost supusi si jaful la care au fost expusi in timpul valurilor succesive de pandemie. Libertatea care le-a fost rapita nu le-o mai poate da nimeni inapoi. Nici pentru restrictii, unele extrem de grave din perspectiva drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, nu prea mai are cine sa plateasca. Si cu atat mai putin pentru mortii ingropati fara autopsie in saci negri, in urma unor tratamente total inadecvate. Dar pentru ce pot plati cei responsabili? Cu certitudine, pentru ca Ursula von der Leyen a fortat pentru prima data in istorie incheierea unor contracte secrete cu maharii industriei pharma, unde, intre altele, este si sotul ei consultant. Deci, pentru prima data in istorie, statele membre UE au fost fortate si s-au si conformat, ca reprezentantii lor sa semneze in orb contracte, care sa le permita fabricantilor de asa-zise vaccinuri anti-Covid sa fixeze pentru viitor, cu de la sine putere, orice preturi doresc, iar cetatenii sa fie impiedicati sa-i actioneze in judecata in nume propriu pe producatori si asta in conditiile in care, dupa cum s-a dovedit, serurile nici macar nu au fost testate decat pe 30 de sobolani. Iar bomboana pe coliva o pun mai marii UE, in frunte cu Ursula von der Leyen si cu reprezentantii statelor, atunci cand accepta, trecand si la fapte, achizitionarea unor cantitati de fiole disproportionat de mari in raport cu populatia statelor membre. Un mega-furt executat aproape pe fata. Pentru care am scos toti bani din portofel, si vom scoate si in continuare.

Ei bine, toata aceasta mizerie trebuie anchetata si sanctionata ca atare. Parchetul European, condus de Laura Codruta Kovesi, a fost infiintat tocmai pentru a face fata cu succes unor asemenea provocari. Era inevitabil ca seful Parchetului European, odata venit la Bucuresti, sa nu fie luat la intrebari pe aceasta tema. si cum putea sa raspunda Laura Codruta Kovesi? A raspuns ca la carte. Mai intai, precizand ca strategia de comunicare a Parchetului European este sa nu ofere informatii publice despre anchetele in curs. Desigur, a primit din toate partile sesizari. Inclusiv din Romania. Si cu certitudine se fac investigatii. Dar pana unde se duc aceste investigatii, cat de departe au ajuns ele, ce persoane sunt vizate, doamna Laura Codruta Kovesi nu ne spune. Ne garanteaza insa ca nimeni dintre cei responsabili nu va fi protejat. Pe bune? Pana la ipotetica sa candidatura la prezidentialele din Romania, mai e mult si bine. Mai e suficient timp pentru a constata fiecare dintre noi in ce masura Laura Codruta Kovesi ii va lua la scarmanat tocmai pe cei care au propulsat-o in functia pe care o detine. Ea ne asigura ca Parchetul European este total independent. Dar si cand conducea, asa cum conducea, in Romania, Parchetul General si DNA, ne oferea aceleasi asigurari. Si totusi, din cand in cand era silita sa recunoasca, conform propriei expresii, ca tinea „dosare sub fund”. Dar toate aceste lucruri, cum precizam mai sus, intr-un fel sau altul se vor lamuri.

Totusi, Laura Codruta Kovesi nu a venit tam-nesam in Romania. Daca nu a venit pentru a face primii pasi intr-o viitoare campanie prezidentiala, si nici pentru a ne garanta ca va face dreptate in mega-escrocheria Covid, atunci pentru ce Dumnezeu a venit? Raspunsul la aceasta intrebare ni-l ofera prima vizita pe care a facut-o si prima intalnire pe care a avut-o. A fost la Ministerul Finantelor, obiectivul fiind ANAF. Reprezentantii ANAF sustin ca din Romania, prin evaziune fiscala, se scurg anual in paradisuri fiscale miliarde si miliarde de euro. Iar ANAF nu are capacitatea de a da de urma acestor bani si de a-i recupera. in schimb, Parchetul Eurpean poate sa faca acest lucru. Acest dosar vine manusa pe mana Laurei Codruta Kovesi. Pentru ca dintr-o data sau, in orice caz, intr-un termen relativ scurt, ii poate avea la mana pe toti “baietii destepti” din diverse domenii si, mai ales, pe cei din energie. Este o operatiune care, daca va fi incununata de succes, va fi desigur rasplatita cu aplauze atat la nivel european, cat si la nivel national.

Si inca ceva. Desi nu a suflat niciun cuvant, Laura Codruta Kovesi a luat sub lupa, utilizand aparatul Parchetului European, si mega-afacerea BMW. La capatul careia il poate strange cu usa, conform sarcinilor primite de la protectorii ei, pe presedintele Klaus Iohannis. Sau are posibilitatea de a le oferi Olandei, dar si altor adversari ai Romaniei, munitia necesara pentru respingerea solicitarii noastre de a intra in spatiul Schengen. O respingere care ar aduce in continuare multi bani necuveniti unor mari companii din UE.

Una peste alta, convingerea mea este ca Laura Codruta Kovesi nu isi joaca propriile carti, nu joaca vreo carte romaneasca, ci joaca pur si simplu pe mana altora. La Bruxelles si la Bucuresti.


Sursa: Corectnews.com

Comentarii

# DODI date 20 October 2022 19:15 +128

Concluzia este corectă. Pupincurista slujirea face jocurile celor care au așezat-o cu kurul pe niște perne pe care nu le merită și nu le onorează. Ea nu are nici o remușcare făcând jocul altora în detrimentul României atâta vreme cât impostaura, tupeul și nesimțirea îi sunt răsplătite cu euro fără număr. Restul poveștilor legate de preamirirea slujirii sunt... povești sau, în cel mai bun caz, o încercare disperată a SRI de a abate disperarea românilor de la adevărata cazură pentreu care am ajuns în ultimul hal: ciolaniSS și guWERNERul meu.

# Dr.Botomei Vasile, mobil 074191717 date 24 October 2022 10:08 0

Botomei Vasile, doctor in drept, solocita oconvorbire tetefonica cu dnul Sorin Rosca Stanescu,prin mobil 0744191717. S-ar putea sa fie de interes jurnalistic informatile aflate in legatura cu avocatura din Romnania, pentru care sunt inregistrate amendamente la legea 51/1995 de organizare a profesiei de avocat depuse la PLX 463/2022 aflat la Comisia Juridica din Camera Deputatilor.Credeti ca art. 59(6) din legea 51/1995, r,constituie o restrictionare a libertatii de exprimare in sensul ca este prevazuta ca fapta penala folosirea fara denumirilor de barou,Uniunea Avocatilor din Romania,Uniunea Nationala a Barourilor din Romania,UNBR,in conditiile in care nici-una dintre aceste enitati nu sunt infiintate nici prin lege si nici prin acte constitutive ale avocatilor scosi din subordinea MJcu incepere din 01-03-1990? Care este varianta corecta a traducerii art.7.1 din CEDO:,,NU este fapta penala daca nu este prevazuta in dreptul national sau intrnational" ori: drept national si intrnational?

# Da-ti cu geana aici: date 7 December 2022 23:47 +3

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/12/05/invisible-prison-digital-id.aspx?ui=f2a1bcc2386a19b13f96c9b700ec73380c613796d4483c7df27674ca54ecf627&sd=20210209&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20221205Z1&cid=DM1294588&bid=1661445671

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva