4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LUJU LA TRIBUNA SENATULUI ROMANIEI – Dezvaluirile Lumea Justitiei au ajuns in Parlament. Discursul senatoarei Diana Sosoaca in dezbaterea pe proiectul ex-deputatilor Liviu Plesoianu si Catalin Radulescu vizand interzicerea colaborarii dintre magistrati si servicii: „Judecatori sau procurori fara legatura cu Securitatea se plang de faptele colegilor lor care au legatura. Cititi toate articolele Luju.ro privind cel putin 28 de magistrati gasiti vinovati de colaborare cu Securitatea” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

17 februarie 2021 14:35
Vizualizari: 6322

Dezvaluirile facute de Lumea Justitiei au ajuns la tribuna Senatului Romaniei. Nu mai devreme de miercuri, 17 februarie 2021, senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca (foto) si-a indemnat colegii sa citeasca ceea ce Luju.ro a scris inca din 2015 – si anume: faptul ca numai in acel moment existau 28 de judecatori si procurori (deopotriva in activitate si pensionati) dovediti definitiv de catre instante drept colaboratori ai Securitatii (click aici pentru a citi).Luarea de cuvant a Dianei Sosoaca a venit in contextul in care plenul Senatului a dezbatut un proiect de lege care, daca va intra in vigoare, va produce un cutremur in randurile magistraturii. Ne referim la initiativa fostilor deputati Liviu Plesoianu si Catalin Radulescu privind interzicerea colaborarii dintre magistrati si serviciile secrete (click aici pentru a citi).

Senatoarea Sosoaca le-a atras atentia colegilor ca Romania este cel mai abuziv stat din Uniunea Europeana, realitate confirmata de catre raportul Avocatului Poporului aferent anului 2020. Si de catre faptul ca Romania este pe primul loc intre statele-membre UE ca numar de condamnari din partea CEDO, ne permitem sa adaugam.

Mentionam ca miercuri nu a avut loc un vot final in plenul Senatului, ci doar un vot in sensul retrimiterii la comisii a initiativei legislative care a trecut tacit de Camera Deputatilor in data de 8 aprilie 2019.


Prezentam discursul senatoarei Diana Iovanovici-Sosoaca (vezi video):


Ma intreb daca stiti ce se discuta in lumea justitiei si cati judecatori sau procurori care n-au nicio legatura cu Securitatea se plang de faptele colegilor lor care au legatura cu Securitatea.

Poate n-ar fi rau sa cititi toate articolele scrise de Luju.ro cu privire la cel putin 28 de magistrati care au fost gasiti vinovati de colaborare cu Securitatea. Si ma intreb de ce vreti sa respingeti un astfel de proiect de lege. Stiti dumneavoastra mai mult decat noi? Probabil ca trebuie sa aparati magistratii care sunt in legatura cu Securitatea si din cauza aceasta avem derapaje inacceptabile in justitie. Ori vreti sa schimbam Romania in bine, ori daca nu ramanem ca pe vremea dinainte de '89 si haideti sa facem un stat totalitar, ca oricum si guvernul Orban, si actualul tot stat totalitar au facut! Un stat abuziv si restrictiv, asa cum a mentionat si raportul Avocatului Poporului pe anul 2020. Suntem cel mai abuziv si restrictiv stat din Uniunea Europeana pe vreme de plandemie si mascarada. Probabil ca asta doriti: serviciile peste tot, serviciile sa ne innebuneasca peste tot, sa dea serviciile si hotarari judecatoresti.

Este inacceptabil ceea ce faceti si va discreditati din ce in ce. Faceti-va curatenie in partidele dumneavoastra si in guvernare, pentru ca o sa ajungeti de rasul poporului roman!”

 


Comentarii

# Gyuse Bogdan date 17 februarie 2021 15:19 +7

D-na Sosoaca le-a dat la temelie! Daca faci o cerere catre CSM, prin care se solicita a se preciza daca judecatorul x a colaborat in timpul formarii profesionale cu serviciile sau daca este colaborator, CSM raspunde tortionar. Spune ca nu detine date, nu are informatii. Ca aceste date sunt pe la SRi, SIPA, sau aiurea. Adica kokalarii din justitie se acopera intre ei, marea majoritate fiind acoperiti de sistemul securist. Asa au corupt justitia, cu serviciile lui Petrov, Werner, si alti politruci. Iar judecatorii, cei ce sunt colaboratori, se simt foarte bine in pielea lor, fiind bine protejati de servicii, CSM, ICCJ,

# Utopia ciclică a declarațiilor de necolaborare date 17 februarie 2021 15:39 +4

Verificarea colaborării cu serviciile secrete este o utopie ciclică. Studiu de caz: În 18 septembrie 2018, am formulat către CA Sv. (aka Vespasiana de Apel Suceava) o cerere în baza L544/2001 prin care solicitam expres să-mi comunice câte o copie după „declarația autentică, pe proprie răspundere potrivit legii penale” din care să rezulte că nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații” următorii magistrați: hetriuc laurențiu-marius, grigorean maria-loredana, ilieș titiana și aparaschivei adrian-valentin. La data de 24 septembrie 2018, Vespasiana de Apel Suceava îmi comunică prin adresa nr. 35/BIRP următoarele: „potrivit prevederilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, declarațiile autentice, pe propria răspundere potrivit legii penale, din care să rezulte că judecătorii nu sunt lucrători operativi, ...

# Utopia ciclică a declarațiilor de necolaborare date 17 februarie 2021 15:40 +3

inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații SUN|T ÎNAINTATE DE CURȚIEL DE APEL SPRE PĂSTRARE CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII. Astfel vă facem cunoscut faptul că solicitarea dumneavoastră a fost înaintată spre competentă soluționare Consiliului Superior al Magistraturii”. Vine mai apoi și acest INFECT Sindicat Informal al Mafioților cu robe, cu adresa nr. 4/19511 din 3 oct. 2018 care-mi retează din scurt elanul curiozității legitime. Fragment din adresă: „Declarațiile anterior menționate se păstrează de către Consiliul Superior al Magistraturii în dosarul profesional al judecătorilor, respectiv al procurorilor (art.60, lit. j din Regulamentul de organizare și funcționare a C.S.M., aprobat prin Hotărârea Plenului nr. 326/24.08.2005). Dispozițiile art. 61 din același regulament consacră caracterul confidențial al datelor din dosarele profesionale ale judecătorilor și procurorilor, accesul la dosar fiind permis doar judecătorului și procurorului...

# Utopia ciclică a declarațiilor de necolaborare date 17 februarie 2021 15:42 +1

...titular. :eek: Având în vedere cele menționate mai sus, precizăm faptul că informațiile solicitate de dumneavoastră au caracter confidențial, motiv pentru care nu pot fi puse la dispoziția altor persoane”. :o WOW! :o GEKADOS CICLIC! :o Pungășie procedurală! Declarația o depune magistratul pe propria răspundere, aceasta este arhivată la CSM în dosarul profesional iar vizualizarea (verificarea) acestei declarații nu poate fi efectuată de nimeni din societatea civilă întrucât accesul la dosar este rezervat doar titularului. Acum, la asemenea mostră de șarlatanie procedurală, nu-mi mai rămâne decât să bat din buze ca prostul și să constat, fără nici un beneficiu real: Buey Fratiweare, buey, mafioții ăștia cu robe au creat un nou standard al utopiei ciclice: au ajuns să-și scrie sie înșiși scrisorele și declarații! Link către postare cuprinzând scanări ale adreselor menționate în comentarii. https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/10/art-326-cod-penal-si-impunitatea-de.html

# Edelweiss - Ivory Tower Old School Grămătik date 17 februarie 2021 15:55 +3

Și aș avea Io* o nedumerire față de acești Impostori cu salarii oripilant de nesimțite, ce-și au înscrisă în legea de funcționare obligativitatea cunoașterii și utilizării corecte a limbii române, cum e cu... „Regulamentul de organizare și funcționare A CSM”? :eek: Abordarea poate fi dublă și ambele variante conduc spre același deznodământ: EROARE: a) pronumele posesiv determină substantivul „regulamentul” - rezultă că ”regulamentul este AL CSM”. :-? b) articolul posesiv determină atributul substantival multiplu „organizare și funcționare” și în acest caz expresia devine „Regulamentul de organizare și funcționare ale CSM”. :eek: Dar stai! Am uitat că prostalanii ăștia de prin „Judicial Mafia Inc.” sunt loazele alea costisitoare, cu diplome frumos colorate, care scriu prin motivări că „...inculpatul a sfidat ÎNSĂȘI rolul magistratului în societate...” :eek: Da, da, da, da! În acest caz mă las Io* păgubaș!

# Gilu date 17 februarie 2021 17:19 +10

Dacă Sosoaca nu exista,ea trebuia sa fie inventată!Trebuie sa mai fie cineva care sa le dea peste bot unor mandolinari demagogi,un fel de tinichele zgomotoase care nu mai impresioneaza pe nimeni !

# Anca Maria date 17 februarie 2021 18:53 +6

Ieșiți la a spune ADEVĂRUL ! NU o lăsați pe doamna Șoșoacă singură în confruntarea cu sistemul corupt, trădător, mercenar.

# VIKY date 18 februarie 2021 08:35 +6

Diana, trebuia sa te astepti ca vei fi bagata in malaxorul nazistilor de la guvernare. Pacat ca poporul pentru care te zbati doarme linistit ca un copil fara griji, ca doar parintii au grija de el. Majoritatea populatiei doarme linistita fiind convinsi ca "autoritatile" si "specialistii" au grija de ei. Nu realizeaza ca sunt manipulati, mintiti si vanduti. Au mai fost patrioti care au incercat sa ii salveze si au ajuns dupa gratii, abandonati sau omorati in inchisoare. Atata timp cat poporul este dezbinat si manipulat, nu sunt sanse sa mai ramana ceva din ce a fost odata o tara. Ei nu realizeaza dupa 30 de ani ca toti cei care ar trebui sa le reprezinte drepturile si libertatile (cu foarte putine exceptii), sunt gunoaie umane, care isi vad doar interesul lor si a clientelei lor. Diana, de ce nu cereti in Parlament audierea sobolanului Catu in legatura cu miliardele imprumutate?. Unde s-au dus banii?. Poporul are dreptul sa stie pentru ce vor plati ei si generatiile viitoare.

# VIKY date 18 februarie 2021 10:27 +2

Diana, am o intrebare printre zecile de mii care nu au raspuns: poate cineva sa faca plangere penala cameleonului anti-roman Catu pentru declaratiile halucinante?. Declaratia lui ca sanatatea si educatia nu este prioritatea zero, ci sistemul privat - si declaratia ca marirea pensiilor si salariilor era in programul de campanie electorala, nu in programul de dupa alegeri. In ce articol de lege se poate incadra?. Cum pot romanii tolera asemenea animale salbatice cu infatisare umana?. Unde suntet acum #rezist tineri si liberi?. Acum nu mai au "buget" sorosist pentru demonstratii?. In scurt timp veti ajunge #rezist tineri si incatusati, dar chiar nu ar fi pacat, dupa cat "bine" ati facut tarii...bineinteles fara sa va dati seama, ca nu ati avut cu ce sa ganditi, gandesc "autoritatile" pentru voi.

# VIKY date 18 februarie 2021 11:49 +6

Pentru # rezist tineri si liberi...In 10 Augst 2017 avand gratuitate la calatoriile CFR, ati fost prezenti in Piata Victoriei impotriva "ciumei rosii" care v-au catadicsit cu gratuitati. Acum guWernul vostru v-au multumit pentru ajutorul dat in 10 August si au eliminat ajutorul. Acum nu mai sunteti revoltati, sau nu iesiti numai "stimulati" de ONG-urile Sorosiste?. V-au spalat de tot pe creier incat va revoltati doar la comenzi?. Nu va faceti probleme, ca doar gunoiul premier (Catu) a declarat raspicat ca invatamantul nu este prioritate zero, asa ca nu mai trebuie sa calatoriti, important este ca parlamentarii au 4 zboruri gratuite pe luna, iar cu CFR, calatorii nelimitate. Poate au nevoie saraci sa circule la studii sa termine liceul.

# maxtor date 21 februarie 2021 11:54 0

"consacră caracterul confidențial al datelor din dosarele profesionale" -din "mapa profesionala".... probabil ca oamenii au jurat deja credinta csm si depun la dosar periodic actele necesare unui eventual si actual shantaj;isi fac "auto-critica",cu alte cuvinte.

# VIKY date 22 februarie 2021 10:31 +3

Nazistii o ataca de dimineata pana seara pe Diana, singura persoana din tara (deocamdata tara), care are curajul sa infrunte nazismul. Daca poporul nu se trezeste sa sustina singura persoana vocala, nu "patrioata" pe Facebook sau situri, acesti nazisti vor vinde tot ce a mai ramas in tara, vor desfiinta toate firmele romanesti, si vor privatiza toate spitalele. Voi milioanele care dormiti, cand va veti trezi veti fi vanati ca animalele salbatice. Aseara am vazut cum a fost oprita Diana si bruscata de gorilele MS. Daca un senator este bruscat (deocamdata),ce veti pati voi, simplii cetateni?. De ce bugetul SPP-ului a fost majorat cu 180%?, iar bugetul sanatati si educatiei diminuat?. Credeti ca de florile marului?. Veti ajunge sa fiti "ingropati" de vii. Nu cred ca exista pe planeta un popor care la toate manipularile, minciunile, tradarile, si care este vandut, sa nu reactioneze impotriva tradatorilor si criminalilor. Cred ca sunteti singurul popor inconstient de pe planeta. TREZITI-VA!

# ursuleanu date 22 februarie 2021 13:15 -1

Chiar daca as putea fi cenzurata,scriu, ceeac escriu se bazeaza pe fapte reale ,extrem de grave. O justitie fara amestecul criminalilor securitatii ca politie politica este necesara si se impune categoric intr-o tara in care criminalii securitatii si armatei stalinist/ceausiste nu ar trebui sa mai existe in libertate si-n politica romaneasca.Sosoaca este citata de luju.ro desi aceasta este membra in partidul generalilor ceausisti,PNR unde sunt aduanti generali ai securitatii comuniste securisti.dar si generali ai armatei stalisnit/ceausiste, oamnei care au lactiv crime savarsite in regimul dictatorial Ceausescu Nicolae, INCLUSIV IN DEC.1989/ Duplicitatea politrucei Sosoaca /Ivanovici venita din hrubele securitatii si reactivata doar in interesul criminal al partidului generalilor lui ceausescu,PNR face ca tot ce spune Sosoaca sa fie fals si sa compromita nevoia sa Justitia romana sa seelibereze de influienta securiattii inclusiv PNR-iste.

# ursuleanu date 22 februarie 2021 14:18 -3

Pentru viky, d-ta faci propaganda pro impostoare Sosoaca Ivanovici fara sa stii in schimb nimic despre aceasta creatie a securitatii ceausiste. Adevărata Șoșoacă: până acum 7 luni era protestatară #Rezist, fan Kovesi, susținea USR și înjura BOR. A schimbat brusc macazul în vara 2020. dE CE SCHIMBA sOAOCA MACAZUL SI DEVINE ANTI usr,#rezist?pentru ca urletele ei devin ukltrautile tocami calailor tarii adunati deja in PNR/AUR/USR. https://ziaristii.com/cine-e-cu-adevarat-diana-sosoaca-pana-acum-7-luni-era-protestatara-rezist-sustinea-usr-si-injura-bor-schimbat-brusc-macazul-din-vara/

# VIKY date 22 februarie 2021 14:20 +5

@ursuleanu...Scuze, dar nu inteleg ce scrii, probabil nu ma duce capul. Docamdata in Romania la conducere sunt nazistii in frunte cu Hitleristul, care au in subordine toate institutiile statului , inclusiv justitia. Diana este impotriva acestor nazisti. Daca nu esti #rezist-nazist, ar trebui sa critici nazistii de la guvernare, nu pe Diana care incearca sa schimbe, sau sa opreasca instaurarea definitiva a nazismului in tara. Daca tot detii adevarul absolut si esti asa bine informat/a, cati dintre ministrii din GuWernul Meu sunt securisti si fii de securisti?. Eu cred ca faci o confuzie cu USR+ care intradevar sunt doar pui de fosti si actuali securisti. Pacat ca nu este decat o Diana in tara.

# ursuleanu date 26 februarie 2021 17:47 -3

Luju decide daca cenzureaza . Viky , luc5rezi pentru generalul securist C.Onisor de esti atat de entuziasmat de femeia Sosoaca /Ivanivivici, asa cum poate ai fost in 1990 de kgb-ul iliascu ion. Incet dar sigur se dezvaluie adavarata fata aimpostoarei securiste Sosoaca.Se mai dezleaga inca un mister din aparitia urlatoarei Sosoaca in politica stalinist/nazista a regimului Klaus Iohannis. Mama lui Sosoaca /Ivanovici este in loja feminina a masoneriei ! La minutul 3,09 din video este mama urlatoarei Sosoaca/Ivanovici Diana, membra masonica cot la cot cu generalul securitatii comunist/criminal ceausiste Constantin Onisor, secretar general al PNR/Sosoaca. Asa se explica de ce fiica-sa , o dezagreabila , mojica femeie este alaturi de securistii si generalii stalinisti din PNR. CE FAC ROMANII? SE UITA SI ASCULTA URLETELE VESTITOARE DE MOARTE ALE PNR/SOSOACA. https://www.youtube.com/watch?v=Ai88Cy8KtgU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2-VauFxgzQUSQhElKUWUraFZYFML6zmElST6Rk8kcUNduPnMXvhUCfbAU

# VIKY date 28 februarie 2021 14:32 +1

@ursuleanu...Pentru cultura ta generala: pe Iliescu nu l-am "prins", dar l-am vazut in madia, iar de Onisor nu am auzit. Vad ca esti foarte confuz/a in legatura cu "taberele" din Romania. O critici pe Diana care este impotriva Nazistului de la Cotroceni, dar critici si regimul lui. Tu cu cine "votezi", de partea cui "dansezi"?. Pe mine nu ma intereseaza ce a facut Diana sau mama lui Diana, pe mine ma intereseaza ce face, si ce va face pentru tara si popor. Deocamdata este singura care are curajul sa infrunte mafia din Parlament, "specialistii" din sistemul sanitar, si pe hitleristul de la Cotroceni. Este singura politiciana care coboara printre cei nevoiasi. Asta ii deranjeaza pe sobolanii parlamentari, senatori, deputati, sau ce or mai fi. Ei, nazistii nu coboara atat de jos, ei trebuie sa se ocupe de afacerile lor personale, si de directivele stapanilor straini. Atata timp cat va fi in mijlocul multimii, nu dormind in scaunul din Parlament, sacalii o vor incolti...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva