29 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LUPTA PENTRU CSM: SANDU VS FLONTA – Exclusiv. Vot final pentru ultimul reprezentant al parchetelor de pe langa tribunale in viitorul Consiliu Superior al Magistraturii. Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Brasov, Claudiu Sandu, merge in CSM. Sandu l-a invins pe procurorul Sorin Flonta, seful Parchetului Tribunalului Salaj

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 September 2022 19:39
Vizualizari: 3254

S-a incheiat numaratoarea voturilor de la alegerile pentru viitorul Consiliu Superior al Magistraturii, organizate la nivelul parchetelor de pe langa tribunale. Evident, vorbim despre turul II al alegerilor, derulat in doua etape: prima in 7 septembrie 2022 si a doua miercuri, 14 septembrie 2022, cand s-a votat la parchetele unde o saptamana inainte nu se intrunise cvorum.Lupta s-a dus intre procurorul Claudiu Sandu (foto), prim-procurorul Parchetului Tribunalului Brasov, si procurorul Sorin Flonta, seful Parchetului Tribunalului Salaj.

Castigatorul este procurorul Claudiu Sandu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, care va ocupa cel de-al doilea loc alocat reprezentantilor parchetelor de tribunale in CSM-ul ce isi va incepe activitatea in 2023. Sandu a reusit sa il surclaseze pe procurorul Sorin Flonta de la Parchetul Tribunalului Salaj.

La alegerile initiale, din 22 iunie 2022, procurorul Claudiu Sandu ocupase locul al doilea (ultimul care asigura prezenta in CSM) cu 204 voturi, in timp ce procurorul Sorin Flonta se clasase pe locul al treilea, cu 200 voturi.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva