30 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

KOVESI A DECLARAT RAZBOI JURNALISTILOR CARE AU DEMASCAT POLITIA POLITICA DIN JUSTITIE - Sefa DNA vrea sa se imbogateasca pe spatele ziaristilor. Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3, pe jurnalistii Mihai Gadea, Bianca Nae, Radu Tudor, Razvan Savaliuc, dar si pe presedintele GIP, Mugur Ciuvica, acuzand: “Afirmatii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane”. Sefa DNA vrea 1 milion lei (Actiunea)

Scris de: L.J. | pdf | print

25 June 2014 13:54
Vizualizari: 8099

UPDATELa scurt timp dupa aparitia comunicatului pe site-ul DNA, procurorul sef al Directiei a declarat pentru www.evz.ro ca nu va pastra banii pentru a-i folosi in scop personal, ci ii va folosi in scopuri umanitare si caritabile: "Orice persoana care face afirmatii minicionase sau defaimatoare sa-si asume responsabilitatea pentru ce afirma si sa suporte cosecintele legale ale acestor fapte ilicite. Suma pe care o cer este de fapt o sanctiune pe care o va suporta personal orice peroana care face afirmatii mincinoase sau denigratoare la adresa. Daca voi castiga, voi folosi banii in scopuri umanitare si caritabile".

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi (foto) le-a declarat razboi jurnalistilor care au indraznit sa demaste politia politica din Justitie. Kovesi a anuntat miercuri, 25 iunie 2014, prin intermediul unui comunicat DNA, ca a actionat in judecata postul de televiziune Antena 3. De asemenea, Codruta Kovesi i-a dat in judecata si pe ziaristii Mihai Gadea, Bianca Nae, Radu Tudor, de la Antena 3, pe jurnalistul Razvan Savaliuc, senior editor Lumeajustitiei.ro, dar si pe Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice. In comunicatul DNA nu se precizeaza vreo suma pe care Codruta Kovesi o cere, dar in actiunea depusa in instanta, la Judecatoria Sectorului 1, Kovesi cere obligarea paratilor la plata  sumei de 1 milion de lei, "reprezentand prejudiciul creat".

Codruta Kovesi isi justifica demersul acuzand ca la adresa sa au fost facute “afirmatii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane”. Decizia lui Codruta Kovesi de a actiona in instanta jurnalistii mentionati mai sus si postul de televiziune Antena 3 vine in contextul in care numele ei a fost mentionat in uriasul scandal in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu. Mai exact, asa cum se stie, Codruta Kovesi a fost acuzata public de Bercea Mondial, ruda lui Mircea Basescu, ca ar fi primit “200.000 de euro”.


Revenind la actiunea Codrutei Kovesi, DNA arata printr-un comunicat din data de 25 iunie 2014 ca Directia Nationala Anticoruptie a solicitat efectuarea unor verificari din care sa se constate ca afirmatiile formulate in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena3 din data de 19 iunie 2014 sunt total mincinoase si contin elemente de natura sa aduca grave atingeri reputatiei profesionale si impartialitatii cu care procurorul sef Codruta Kovesi isi exercita atributiile de conducator si reprezentant al acestei institutii. De altfel, in comunicat se arata ca afirmatiile sunt de o "gravitate extrema" si au fost facute "cu scopul exclusiv de a stirbi autoritatea personala si profesionala a procurorului sef DNA si a procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie".

In acelasi comunicat se arata si ca prin acreditarea ideii ca Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ar fi oferit bani procurorului-sef al DNA, dar si afirmatiile ca Laura Codruta Kovesi s-ar afla in incompatibilitate sa investigheze dosarul lui Mircea Basescu in care este acuzt de trafic de influenta, date fiind acuzatiile lui Bercea Mondial, "sunt de natura sa afecteze increderea opiniei publice in activitatea desfasurata de DNA".

In ce priveste sesizarea pe care sefa DNA a facut-o la Consiliul National al Audiovizualului, conform comunicatului DNA, aceasta are temei in faptul ca in cadrul aceleiasi emisiuni "nu au fost prezentate in mod corect mai multe fapte, nu a fost verificat contextul imprejurarilor despre care s-au facut afirmatii si nu a fost prezentat impartial si cu buna credinta niciunul dintre aspectele privitoare la temele emisiunii".

Pozitia Lumeajustitiei.ro vis-a-vis de actiunea civila Laurei Kovesi

In ce priveste acuzatiile care se imputa senior editorului Razvan Savaliuc privind declaratia acestuia din emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, din data de 19 iunie 2014, potrivit carei acesta i-a solicitat sefei DNA sa inceteze cu minciuna ca presedintele Traian Basescu are imunitate, facem precizarea ca aceasta este convingerea ferma a lui Razvan Savaliuc, bazata pe:

-Faptul ca insusi Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a recunoscut ca exista opinii diferite intre procurorii care au instrumentat de-a lungul timpului cazurile penale ale lui Traian Basescu (unii au apreciat ca are imunitate, altii nu);

-Faptul ca Inalta Curte de Casatie si Justitie, cand a returnat dosarul Flota pentru neregularitatea actului de sesizare, in 2005, cand Traian Basescu era presedinte al Romaniei, nu a ridicat problema imunitatii, neexistand nicio sesizare din oficiu pe acesta tema;

-Faptul ca zeci de politicieni, incepand cu premierul Ponta, au declarat public, in repetate randuri, ca presedintele nu are imunitate;

-Prevederile Constitutiei care arata ca imunitatea presedintelui este egala cu imunitatea parlamentarilor si nimeni nu este mai presus de lege.

-Considerentele deciziei CCR din data de 21 mai 2014

In concluzie, nu vedem ce anume ar fi putut sa o deranjeze pe Laura Kovesi prin opinia unui jurnalist care a cerut sa renunte la argumentul imunitatii si sa il cerceteze pe Presedintele Romaniei ca pe oricare alt demnitar acuzat de incalcarea legii.

Iata declaratia jurnalistului Razvan Savaliuc care se regaseste in actiunea depusa de Laura Codruta Kovesi la Judecatoria Sectorului 1 : „Eu astept ca Laura Kovesi, sefa DNA, sa inceteze minciuna (...) ca presedintele are imunitate si sa il cerceteze pe Traian Basescu care nu are nici o imunitate”.

Prezentam in continuare comunicatul DNA nr. 906/VIII/3 din data de 25 iunie 2014 prin care se anunta ca Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3 si mai multi jurnalisti:

"Urmare a unor afirmatii vehiculate in mass media in data de 19 iunie 2014, referitoare la presupuse fapte de coruptie despre care s-a afirmat ca ar fi comise de catre procurorul sef al DNA, doamna Laura Codruta Kovesi, in conformitate cu dispozitiile art.30 alin. 2 din Legea nr.317/ 2004 republicata, potrivit carora "... judecatorii si procurorii se adreseaza Consiliului Superior al Magistraturii pentru apararea independentei, impartialitatii si reputatiei...", cu referire la dispozitiile art.75 din Legea nr.303/2004 republicata si dispozitiile art.8 si 10 din Conventia europeana a drepturilor omului, care "... consacra protectia reputatiei sau drepturilor altei persoane, precum si garantarea autoritatii si impartialitatii puterii judiciare..." DNA a solicitat la data de 20.06.2014 Inspectiei judiciare demararea verificarilor necesare pentru apararea reputatiei profesionale si a imaginii publice.

Totodata, DNA a solicitat demararea de verificari in vederea apararii independentei justitiei si impartialitatii procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, intrucat considera ca afirmatiile nereale, modul tendentios si aprecierile privind instrumentarea dosarului nr.227/P/2014 au fost de natura sa afecteze independenta procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Afirmatiile de o gravitate extrema au fost facute doar cu scopul exclusiv de a stirbi autoritatea personala si profesionala a procurorului sef DNA si a procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Dreptul la libera exprimare prevazut de art.30 din Constitutie trebuie exercitat in limite care sa nu prejudicieze demnitatea, onoarea, dreptul la proprie imagine consfintite de art.30 alin 6 din Constitutie, iar exprimarea publica a unui punct de vedere trebuie, in mod obligatoriu, sa respecte principiul responsabilitatii, deontologia profesionala si buna credinta.

Acreditarea ideii ca „interlopul Bercea Mondial ar fi oferit bani procurorului sef al DNA pentru a fi eliberat, si afirmatiile ca procurorul sef al DNA este in incompatibilitate in calitatea sa de conducator al procurorilor care investigheaza dosarul de trafic de influenta” sunt de natura sa afecteze increderea opiniei publice in activitatea desfasurata de DNA.

Preluarea afirmatiilor si de catre alte publicatii a contribuit la amplificarea acestor consecinte prin receptarea afirmatiilor denigratoare de catre mai multi cetateni, avand drept consecinta afectarea independentei intregului sistem judiciar si manipularea opiniei publice.

De asemenea, procurorul sef DNA a sesizat, la data de 24.06.2014 Consiliul National al Audiovizualului si a solicitat sa se constate ca au fost incalcate prevederile Deciziei nr.220/2011 privind Codul de reglementare al continutului audiovizual, cu modificarile si completarile ulterioare (Codul Audiovizualului), in cadrul Emisiunii „Sinteza zilei” difuzate de postul Antena 3 la data de 19.06.2014, deoarece nu au fost prezentate in mod corect mai multe fapte, nu a fost verificat contextul imprejurarilor despre care s-au facut afirmatii si nu a fost prezentat impartial si cu buna credinta niciunul dintre aspectele privitoare la temele emisiunii.

Asa zisul material jurnalistic prezentat in cadrul emisiunii s-a grevat, de fapt, pe urmarirea in locuri publice a procurorului sef al DNA, cu unic scop de a surprinde imagini care apoi au fost prezentate trunchiat, pentru a putea sustine denigrarea sub toate modalitatile si pentru a-i fi stirbita autoritatea, prin afirmatii mincinoase.

De altfel, prezentarea ca fiind conspirativa a unei intalniri pe strada dintre doua persoane, indiferent ca sunt sau nu sunt fosti colegi, prieteni sau nu, reprezinta o forma de abuz, incompatibil cu libertatea de exprimare, libertatea de informare.

In acest context s-a solicitat ca in cadrul verificarilor efectuate, sa se constate ca afirmatiile formulate in cadrul emisiunii sunt total mincinoase si contin elemente de natura sa aduca grave atingeri reputatiei profesionale si impartialitatii cu care procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie isi exercita atributiile de conducator si reprezentant al acestei institutii.

De asemenea, in nume personal, doamna Laura Codruta KOVESI, la data de 25.06.2014, a inregistrat la instanta de judecata actiunea in daune morale impotriva persoanei juridice S.C. ANTENA 3 S.A., precum si a persoanelor fizice Gadea Mihai, Ciuvica Mugur, Nae Bianca, Tudor Radu, Savaliuc Razvan, moderator, respectiv invitati, pentru afirmatii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane".

Bercea Mondial: "E bagata si doamna Kovesi si doamna Stanciu... Kovesi a luat banii prin sofer. Doamna Kovesi a luat banii. Doamna Kovesi a luat 200.000 de euro. Kovesi nu mi-a restituit banii prin sofer"

Amintim ca in scandalul de coruptie care a cuprins familia prezidentiala, soldat cu arestarea fratelui presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, au fost vehiculate, pe langa imense sume de bani, nume grele de la varful sistemului judiciar. Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a carui libertate familia sa ar fi platit 600.000 de euro lui Mircea Basescu si Marian Capatana, a lansat acuzatii extrem de grave la adresa sefei DNA, Laura Kovesi, si a presedintei ICCJ, Livia Stanciu. In momentul cand a fost adus la DNA, joi 19 iunie 2014, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul sau, Florin Anghel, zis Basica, il acuza pe Mircea Basescu de trafic de influenta, Sandu Anghel a intrat in dialog cu jurnalistii prezenti la fata locului, strigand din duba Administratiei Nationale a Penitenciarelor ca in acest scandal sunt implicate inclusiv Laura Kovesi si Livia Stanciu: “E bagata si doamna Kovesi si doamna Livia Stanciu”. Bercea Mondial a oferit chiar detalii despre o suma de bani care ar fi ajuns la sefa DNA prin intermediul soferului acesteia: "Kovesi a luat banii prin sofer. (...) Doamna Kovesi a luat banii. Doamna Kovesi a luat 200.000 de euro. Kovesi nu mi-a restituit banii prin sofer".

De asemenea, Sandu Anghel a precizat ca pentru eliberarea sa ar fi fost dati, in total, “doua milioane de euro”, afirmand ca sefa ICCJ i-a promis eliberarea: “Nu, mi-a promis Livia Stanciu. Avem date despre Livia Stanciu”.

*Cititi aici actiunea Laurei Codruta Kovesi depusa la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti

*Cititi aici comunicatul DNA privind actiunea in instanta a Laurei Codruta Kovesi

Comentarii

# PRESA TICALOSITA date 25 June 2014 14:09 +23

S-a desteptat! Numai tripleta ALINUTZA & OASH & VASILICA sa se faca cu lovele...

# unul din lumea cea mare date 25 June 2014 14:15 +28

probabil koivesi a vrut sa mai atenueze din scandalul care o sa izbucneasca azi.este joi nu/i asa?cam joia ne/am obisnuit sa apara probe de la bercea!!!!!!nici dracu nu te mai krede koivesi si nici pe tine regina sprincenelor!!!!!!si nici justitia total corupta!!!!!!(cum scrie si cezar avramut)deci koivesi chestia cu antena 3 este ca sa atenuezi scandalul care o sa izbucneasca la antena 3!!!!!!sa/l porti sanatoasa NAPIRCA!!!!!

# unul din lumea cea mare date 25 June 2014 15:36 +15

ce/mi place!!!!!!!!!cred ca IN FELUL ASTA/L FORTEAZA SI PE GIDEA SI PE ANTENA 3 SA SCOATA MAI REPEDE PROBELE CU SPAGA PRIMITA DE LA BERCEA!!!!!sa rezisti bine!!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 26 June 2014 00:47 +2

cum zisei azi fu joi si fura dezvaluiri!!!!!lansez o bursa pariurilor..cCIT TIMP II MAI REZISTA KOIVESI IN LIBERTATE!!!!!!!!?????

# Catalin Racaceanu date 25 June 2014 14:31 +20

Se merge pe suma fixa - 250000e - s-au o fi coincidenta...

# JR date 25 June 2014 16:07 +10

Cataline, ai un fix cu "s-au" si, pur si simplu, nu poti invata cand se scrie despartit si cand se scrie legat. Ca sa-ti fie mai usor, de fiecare data cand se poate inlocui cu "ori" se scrie legat...

# Catalin Racaceanu date 25 June 2014 17:35 +8

Imi cer scuze, n-am multa scoala...

# gherase date 25 June 2014 18:23 +2

daca rezolvati dosarele revolutiei, mineriadei ne dovedeati impartialitatea dvs., dar ati gasit de cuviinta sa-l concediati pe g-ral dan voinea... atunci, ce se intampla cu statul de drept??

# banii la tigani date 25 June 2014 14:17 +33

:)) ha ha vrea sa faca rost de bani sa dea banii inapoi la tigani

# Gaura Gogoși date 25 June 2014 14:17 +35

1. Cum a fost finalizat dosarul luat fără motiv de la Iacobescu în 2011? 2. În urma interceptării lui Bercea în 2011, cum a fost posibil ca Mircea Băsescu să primească bani de la țigani în 2012? 3. De ce DNA-ul și-a depășit atribuțiile și a organizat un flagrant unor țigani fără funcții și demnități publice? 4. Din flagrantul realizat de DNA rezultă faptul că țiganii își cerea banii înapoi urmare a faptului că traficul de influență promis de frații Băsescu nu s-a materializat în eliberarea lui bercea. De ce au fost privați de libertate victimele aceste ecsrocherii? 5. De la momentul depunerii probelor care-l încriminează indubitabil pe Mircea Băsescu, de ce DNA-ul n-a făcut nimic până când Traian Băsescu și-a dat acceptup pentru arestarea lui Mircea Băsescu?

# Gaura Gogoși date 25 June 2014 14:20 +34

Clanul își cerea banii înapoi. De ce au fost private de libertate victimele aceste ecsrocherii?

# nimeni altul date 25 June 2014 14:23 +25

mai oameni buni, e clar un lucru! nu o vad pe luluta sa ia bani de la tigani, asa ca nu vad de ce vrea sa ii recupereze. e clar ca lumina zilei ca luluta este atat de prinsa incat nu stie pe unde sa mai scoata camasa. i s-o trage oare de la dosarul lui carabulea tras pe dreapta de ai' de mai sus? are si ea scheletii ei in dulap!!! 

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 25 June 2014 14:27 +25

ptr nimeni altul// gresesti !NU CAMASA.........CI CHILOTEII

# unul din lumea cea mare date 25 June 2014 14:44 +24

de fapt gresesc nu chiloteii ci parasuta ca are curu mare!!!!!!!

# MODA ADOLESCENTI date 25 June 2014 15:28 +11

Nu-i nimic, poate aplica moda elevilor japonezi - pe strada, spre scoala - cu budigaii pe fatza. Asa se va deghiza de minune!

# unul din lumea cea mare date 26 June 2014 01:35 +4

ptr moda adolescenti//,, Asa se va deghiza de minune!,, ..in cur?

# scrofersi date 25 June 2014 14:36 +22

conflictuala si tendentioasa luluta cere cu ostentatie exact aceeasi suma care a fost pretinsa de mircea basescu pt traficul de influenta la traian. orbita de sepepist, protejeaza antena 3 fara sa realizeze asta, atragandu-l in actiune si pe razvan savaliuc, fapt care arata ca e lipsita de tact si de luciditate

# av bota date 25 June 2014 14:51 +23

Saraca Luluta, dupa ce ca e proasta nu stie ca trebuie sa timbreze la greu !  Valentin Bolcas: "Kovesi este de o prostie tulburatoare" http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/nimic-nu-e-intamplator-laura-kovesi-a-fost-colega-de-facultate-cu-emil-boc-iata-dovada?pdf

# Koko date 25 June 2014 17:45 -9

Asa va invata pe voi Bota, ca danele morale se timbreaza la valoare? Ia si citeste, sa nu zici ca ai plecat neluminat de aici :Articolul 7 din Legea taxelor de timbru- Actiunile privind stabilirea si acordarea de despagubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnitatii sau reputatiei unei persoane fizice se taxeaza cu 100 lei.

# CETATEAN date 25 June 2014 14:54 +16

D-na ca si cetatean chiar daca nu stim legile ca si cei specialisti dar gandim dvs trebuia sa actionati in judecata pe cel care va acuza plus pe toate tv-unile caci toate au dat acea strigare cu disperare , in schimb ati ales numai un post tv si anumite persoane in vizor D-na nu incercati sa ne stribiti inteligenta si gandirea ca se vede din avion ca si tie si altor ""ASA ZIS PERSONALITATI AJUNSE IN FUNCTII INALTE PE SLUGARNICIE SI NU PE CAPACITATE """ nu suportati ADEVARUL SI DREPTATEA cu toate ca sunteti in functia care ar trebui sa aparati ""DREPTATEA "" La dvs DREPTATEA este dictata si nu cea bazata pe legi si probe Sper sa ajungem in aceasta tara sa vedem pusi oameni in functii pe CAPACITATI , INTELIGENTA , MUNCA SI CORECTITUDINE Nu mai incercati sa ne substituiti pe cetatenii acestei tari in oamnei care sa vedem numai ce vreti voi si nu sa gandim cu propriile noastre creiere ,cred cu convingere ca ale voastre creiere sunt vaccinate cu DREPTATEA ABSOLUTA DIN ALTE PARTI

# CONTINUARE CETATEAN date 25 June 2014 15:00 +15

Si cu banii lasati actele dvs de caritate ca nu v-am vazut niciodata sa faceti ceva pentru oamenii cu greutati din aceasta tara atat copii , batrani , bolnavi etc.. Acum deodata s-a dezvoltat actiunile de caritate in voi , ce sa vezi ai impresia ca noi o sa mai o credem si pe asta Eu sunt convinsa ca daca vezi un om cazut pe strada nici nu te uiti , si acum deodata ce sa vezi dai banii , e o gluma de prost gust Se vede din avion cat de buna esti la suflet , plus se vede din vietile voastre cat de bune sunteti , nici barbatii vostri nu va suporta Pentru mine un sofer tot un sofer ramane fie el si de rang inalt ......................

# cititor date 25 June 2014 15:14 +11

adevaratele fapte bune ,caritatea ,altruismul,generozitatea nu au nevoie de publicitate ,ci de discretie ,smerenie si impacare cu tine insuti ...in rest ,de unde nu e ,nici Dumnezeu nu cere !

# nu prea stii sa citesti date 25 June 2014 15:31 +7

acum de ce isi face PUBLICITATE la actiunea ce caritate? sa impresioneze JUSTITIA EI?

# ADEVARUL date 25 June 2014 15:28 +17

LULU-ȚA,TU ESTI MAI PROASTĂ CA CEAUSECU,OARE NU STIM CU TOȚII CE AI APARAT,CE ESTE MAFIA JUDICIARĂ BĂSISTĂ?AI TU IMPRESIA ASTA?O SCALZI ACUM CU O ACTIUNE IN JUSTITIE?E REM?CĂ ROMANIA SI EUROPA AR FI GĂSITE ÎN INTREGIME GUILTY,NU DORIM SĂ TRĂIM ÎN TIRANIE,NU DORIM CA NISTE ESCROCI SA DEVALIZEZE PÎNĂ LA NEANTIZARE ROMÂNIA,CREZI CĂ NE POTI OBLIGA SA NE VINDEM TARA?SĂ O TRĂDĂM CA TINE?ACESTI TRĂDĂTORI DE ȚARĂ,BĂSISTII AJUNSI LA CONDUCEREA INSTITUTIILOR-CSM,PARCHET,CCR,ETC.AU CONTINUAT SĂ FACĂ PIERDUTE NU DOAR FLOTA SI CE AU MAI GĂSIT ÂNTRE TIMP,DAR SI VOCILE NOASTRE,NUMIND IN LOCUL NOSTRU PE CEI CARE AR FI TREBUIT SA NE REPREZINTE IN CSM-DE EXEMPLU-IN PARCHETE,ETC.ETC.INCET,INCET VA PREGATITI DE UN PROCES A LA NURENBERG,FAPTELE,DOVEZILE AMESTECULUI VOSTRU IN MAFIA CERSETORILOR DIN EUROPA SUNT EVIDENTE,SERVICIUL ROMÂN DE INFORMATII VI LE-A PUS LA DISPOZITIE. :-) ROMANIA NU ARE DREPTUL SA FIE CONDUSĂ DE OAMENI INTEGRII,PUTERNICI?NU AM SLUGARIT ATATEA DECENII RUSIA?SI PENTRU CE?1 MILION... :-x :-x :-x

# ADEVARUL date 25 June 2014 15:33 +16

IN SEMN DE SOLIDARITATE CU ACESTI JURNALISTI,LULUȚA,PENTRU CA TI-AM ZIS VOLEIBALISTĂ SAU CU CE-OI FI CONTRIBUIT LA LEZAREA ONOAREI TALE,ITI TRIMIT DATELE MELE -DE CETĂTEAN ROMÂN,LIBER SĂ IMI APĂR TARA,ESTE O ONOARE SĂ FIU IN ACESTE MOMENTE ALĂTURI DE EROII MEI-SCRIITORII ACESTUI SITE SI JURNALISTII DE LA ANTENA 3.

# Dramo date 25 June 2014 15:30 +20

Nu am inteles ce treaba are DNA in toata afacerea asta? De ce nu a dat madam Chiombesi comunicat "pe persoana fizica"?   Vrea sa intimideze?  :lol: p.s. care demnitate umana la gorila asta!? care imagine!? poate aia urata din oglinda  :cry:

# vikkktor date 27 June 2014 01:59 0

DNA-ul are treaba cu cuantumul sumei traficate...

# Județul țiganilor date 25 June 2014 15:54 +16

Băsistii nu îsi dau demisia,iar Covesi nu face exceptie,dar pentru că nu mai are nici un motiv să nu demisioneze,inventează acum o conspiratie,foarte jenant-poate nu ea ci taică-so sau chiar basescu sau haineală,au ideea băsistă de a da în judecată românii,mai rău ca la țigani,ca la egipteni,ca la sălbatici.Sunteti niste ființe fără nici un pic de onoare,dragoste de țară si profesionalism-dacă atata puteți,cei care nu se dezic de mafia bercistă,să vă ajungă blestemele tiganesti si românesti,portugheze,spaniole,braziliene,s.a.m.d.

# ion date 25 June 2014 15:55 +16

am o intrebare pentru domnul Razvan Savaliuc, senior editor Lumeajustitiei.ro, in contextul acestui articol: exista capacitatea de a exercita in mod real dreptul la libera exprimare, in lipsa dreptului de libera interogatie? Caci in final in jurul acestei intrebari se invirte si actiunea lui codruta kovesi. Ea incearca sa ingardeasca dreptul de a exprima dubiul legitim legat de fapte ale castei procurorilor si judecatorilor, precum si a plutocratiei, prin astfel de procese si interventii in media. Astfel, se naste legitim intrebarea daca nu asistam la actiuni de intimdare si la un abuz de drept, prin care se incearca in realitate ingradirea dreptului la a-ti pune intrebari despre cei anterior mentionati. :-x

# mircea date 25 June 2014 16:12 -19

bolcas frate.. 

# mai ioane date 25 June 2014 16:21 -19

ce bn le zici ioane...dar mai bn taci....luju si antenele sunt bune de plata....au afirmat ca luluta a luat bani doar pt ca bercea a sustinut asta...sunt buni de plata parati...ha ha...abia astept...eu unu as da lege.si cine pisteaza sa si treaca cnp ul si ip ul...sa vdm cati mai se dau cocosi pe aici...gainilor infractoare...

# Salvamar date 27 June 2014 08:18 +1

Hahahaha...sa traiasca oamenii din servicii. Ca sa dai un bun exemplu, ce zici sa nedai datele personale....macar CNP. Ce sa ma mai mir de astfel de postari ale cocosilor cu ochi albastri, daca au avut tupeul sa ceara o lege ca sa ne inregistram computerele. Obiceiuri securiste - ca si pe vremea lui Ceasca trebuia sa ne inscriem masinile de scris...ca sa depisteze usor persoanele care ar scrie literatura samizdat sau manifeste. Vazand ca tu faci pe COCOSUL CURAJOS, iti solicit sa incepi prin a ne da tu datele personale si mai ales profesia. Nu de alta., dar pana si prin computer iti stralucesc ochii a albastru.

# bujorean analfabetu urmarit penal !!! date 25 June 2014 17:08 +4

Hopa ! Procurorul Bujorean Dragos de la Suceava urmarit penal !!!!  http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/BUJORENU%20URM.%20PENAL%20CAP%20SV.pdf

# dank date 25 June 2014 17:19 -14

curtea trimite cauza inapoi la procuror pt a incepe up impotriva faptei idiotule nu a persoanei procurorului...in toate cauzele se incepe acum up imp faptei...imediat dupa depunerea plangerii..chiar dak acolo se scriu ineptii...esti botist...daca erai avocat stiai asta

# unul din lumea cea mare date 25 June 2014 17:28 +6

ptr dankh//fugi cu cercul prin lumea cea mare!!!!acu te luasi si de avocati.tu nu ai habar de capul tau de procuror.cum esti tu/i si chipul si asemanarea justitie!!!!voila de te uita in oglinda

# dank date 25 June 2014 17:48 -9

botistii nu s avicati..deocamdata...in problrma asta tre sa intervina legiuiorul sa o transeze...

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 25 June 2014 18:42 +7

ptr dankh/koko//bai PROCUROR FARA BAGARE DE SEAMA eu zisei ,,AVOCATI,, ca nu ma intereseaza pe mine razboiul lor particular,sint EI DESTUL DE DESTEPTI SA SI/L TRANSEZE

# dank date 25 June 2014 19:15 -10

tocmsi asta spunram..ca nu e atat de destept ci prea prost sa faca diferenta intre up fata de fapta su up fata d persoana.botist..la naiba

# Koko date 25 June 2014 17:48 -7

S-a gasit cine sa critice, unul care striga in gura mare ca habar nu are de legi si care se vede de la o posta ca e dus cu capul. S-a refacut conexiunea la net la spitalul de psihiatrie?

# dank date 25 June 2014 18:01 -7

era un botist pe aici care timbra la valoare daunele morale si o facea pe kovesi proasta fara macar sa citeasca un articol de lege...daca un botist care a absolvit dreptul e atat de prost..iti dai seama cat de prost(in stiinta dreptului bien sur) este omul din lumea mare..un pilot de avion care imprastie pesticide pe meleagurile patriei?

# Koko date 25 June 2014 18:14 -7

Eu cred ca a absolvit dreptul la Spritu Haret. Partea rea cu prostii astia e ca se cred foarte destepti. Si, in mod paradoxal, diliul din lumea cea mare, desi insista pe faptul ca nu are cunostinte juridice, pt ca a afirmat asta de mai multe ori, se contrazice vehement cu toata lumea.

# dank date 25 June 2014 18:18 -8

raspunsul e unul simplu...fiind prost,nu si.poate da seama ca e prost...si ca atare se crede destept...de aici si vorba cu prostul si fudulul

# justo date 25 June 2014 18:50 -5

Koko -lino nu cumva era avocat traditional ala de cate spui? Ultima data timbra plîngerea penală. Si ca sa nu mearga sa plateasca banii la taxe si impozite a anexat suma la plîngere. Ulterior am auzot ca a impartit banii cu avi si cu oarecare. Parol d'honeur mon petit mizerables.

# Koko date 25 June 2014 19:49 -7

Prietenul meu, eu nu am nicio treaba cu razboiul vostru, prosti se gasesc in ambele tabere (NB: nu am spus ca avocatii sunt prosti. Am spus doar ca prosti se gasesc in ambele tabere). Spre exemplu, o discutie reala intre un avocat facut la apelul de seara si un alt avocat (care nu e prost) : "-Vreau sa invoc circumstante atenuante in favoarea clientului meu,ce concluzii sa pun cu privire la pedeapsa? " "-Cere si tu sub minim""-Sub minimul special sau sub minimul general? " Si acum sa vedem-cine intelege poanta, ala e destept.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 26 June 2014 01:32 +3

ptr koko//bai dankh asta mai lipsea sa decretezi tu cine/i destept.........alta eroare judiciara!!!!!!!!

# luluta puta colonelu date 25 June 2014 17:25 +11

:-* tiganca unguroieee kövesy fata de securist facuta de basescu sefa :P dupa ce alins curul basinos,puturos la chiorul,daca sa descoperit ca a luat 22.ooo euro dela bercea,sai ia dosarul lui iacobescu,sal spele cu nup :lol: :lol: :lol: marghiola dracului sa suparat pe jurnalisti antena 3 sii da in judecata mai vrea bani hota securista linbista sati dam la****** carasul celor care lau demis in 2o12 pe dictatorul hot basescu ce a luat 3oo.ooo euro dela bercea sa-l scape de parnaie,luluta sati speli puta cu acid culfuric :-x

# Mihai date 25 June 2014 17:45 +7

Asta vorbeste de demnitate si onoare? Daca zici ca antena 3 nu are dreptate, de ce nu ai intrat in direct sau de ce nu ai venit in emisiune sa le combati spusele cu argumente? Iti spun eu de ce. Pentru ca nu ai cum! Asa ca MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRSSS !!!!!!!!!!!!

# Dora date 25 June 2014 23:23 +3

Nu poate intra la Antena 3 pentru ca ii este frica de intrebarile care ii vor fi puse.De venit in vreo emisiune nici nu poate fi vorba.Ea merge doar la posturile tip B1 unde ii pune in fata moderatorului intrebarile.Basistii aflati in functii inalte nu suporta intrebarile corecte si de interes pentru telespectatori.

# io' date 25 June 2014 17:56 +9

Daca nu se judeca la Cornetu ( ca Haineala ) n-are nici un farmec !

# Dora date 25 June 2014 18:52 +8

Eu n-am inteles un lucru: DNA -ul a dat in judecata persoanele respective sau Codruta Kovei,in peronam,cum se spune in limbaj juridic.Daca plangerea a facut-o Kovesi (doamna nu-i pot spune) in personam.de ce a dat comunicatul DNA-UL?Persoana Codrutei Kovesi se confunda cu DNA?DNA face verificari sa vada daca nu i-a fost lezata imaginea nu CSM-UL?Cand e vorba de basisti nu mai conteaza legi si nici Constitutia.

# Doru date 25 June 2014 19:09 +7

Întreaga structură este calomniată de acuzațiile de participare la activități mafiote. Și Mircea Băsescu a fost calomniat până când a ajuns în pârnaie.

# vikkktor date 26 June 2014 03:52 +3

Codruta e o rozatoare prea grasa ca sa mai poata sa iasa pe hublou si sa paraseasca corabia matelotulu, deci lupta pana la capat...ca Nadina lui Rebreanu...In sanii ei, mai spera in decoratia data de US, dar, nu stie perifidia anglo-saxona...decoratia aia a fost sarutul mortului...asa e cand stai la inaltime, vine vantul cateodata...wind of change...nu ca ar fi in folosul nostru celor de la poale, dar macar putem sa ne distram cu incaierarea intre doua gasti de talhari...decat suparare cu burta goala, mai bine veselie pe burta goala...

# Salvamar date 26 June 2014 07:57 +4

Luluta noastra se bazeaza pe gashka din CSM, dar si pe ”parteneriaul” ei cu madam Livia Stanciu, care s-a declarat ”partnera” cu DNA. Aratati-mi o singura tara democrata in care judecatorul cu cea mai inalta functie se declara ”partener” cu procurorii si mai ramane in functie. Dupa aceasta declaratie, nici o persoana ajunsa in fata ICCJ nu mai poate avea parte de o judecata dreapta. Ati auzit-o pe madam Stanciu sa spuna ca este partenera cu avocatii? Conform legii, procurorul si avocatul sunt egali intr-un proces- pentru madam stanciu acest lucru nu este valabil. tot conform legii, procurorul trebuie sa caute si probe in favoarea acuzatului. Ati vazut asa ceva in Romania? In Romania procurorii dicteaza judecatorilor sentintele, iar daca nu se supun au grija procurori sa ii aresteze. Pana cand Procuratura nu va redeveni Parchet, adica nu va cobori in sala de judecata alaturi de avocat, justitia romaneasca nu se va vindeca. Procurorii trebuie sa fie rupti din acest PARTENERIAT.

# vikkktor date 26 June 2014 11:04 +2

Si pentru asta, ca prim pas, ar trebuie sa le fie luat statutul de magistrati...oricum ei sunt avocatii acuzarii si dosarele le sunt luate dupa bunul plac al sefului, fara motivatii, deci asta-i face vulnerabili si nu prea se pupa cu inamovibilitatea...

# legionarul date 26 June 2014 10:46 +4

Dupa stiintamea si dupa umila mea perere , orice stat din lume acorda decoratii unor cetateni pentru anumite fapte ,, bune ,, aduse statului respectiv !!!Ce a dus la decorarea acestei impostoare de catre USA ???Numai in Romanica noastra , atunci cand injuri tara si poporul esti pasibil a primi o inalta decoratie !!!

# URINOTERAPIA CONDUCE ROMANIA date 26 June 2014 11:28 +1

Presedentia, dependenta de URINOTERAPIE, a facut acelasi lucru cu spurcaciunea de Patapievici, rasplatind talentul sau de a ne denigra istoria: "Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida, stramoseasca, ne-au luat la urinat slavii: se cheama ca ne-au plamadit din aceasta clisa daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa de temeinic au facut-o. Demnitatea nostra consta in a ridica mereu gura svintata, iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urinat rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind basica udului mai mare, i-au dovedit." CCR nu putea fi complicea lui BASELU, reclamant ca Ponta respinge contrasemnarea decorarii si a dat dreptate premierului.

# vikkktor date 27 June 2014 01:57 +2

Nu trebuie sa se puna intrebari de genul asta, retorice...Pana mai ieri Ceausescu era decorat cu varf si indesat de cam toti exponentii ,,libertatii,, si tot el se plimba cu caleasca reginei UK...astia din ziua de azi...pistol cu apa, nu au reusit sa ajunga la performanta cizmarului...eu socotesc ca spre binele plebei, decoratii trebuiesc conservati in niste tepe ca la insectar...muzeul figurinelor naturale decorate si intepate...

# ilie date 2 July 2014 22:40 0

In Romania securisto-mafiota de sase ani de zile un om cinstit pana in maduva oaselor este lucrat de politisti de la SIF OLT, procurorii din Parchetele din Olt si o trupa de kakaciosi din firma de paza RIVERGATE . Zi de zi acesti infractori platiti de la buget ma prezinta ca fiind hot desi sunt un om cinstit pana in maduva oaselor ! Sesizare Subsemnatul Vasile Paul -Cristian cu domiciliul în Slatina, Strada Primăverii nr. 4, bl. FA 5, sc. A, ap.6, CNP 176 0909284374, tel. Mobil 0784111270, in calitate de inculpat in dosarul penal nr. 10882/311/2010* avand ca obiect: Delapidarea - infracţiune prevazuta de art. art.215 1 alin. 1 .C.p.” Potrivit DECIZIEI PENALE Nr. 14 din 15 Ianuarie 2014, prin care s-a casat Sentinta nr, 917/16.11.2012, cu retinerea pentru judecare la instant de fond va cer ca, în temeiul art. 11 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art.10 , lit. a C.pr.pen., achitarea mea, intrucat faptele nu exista” – chiar daca procurorul de caz le descrie ero

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.03.2023 – Cami a primit a doua sansa. Intra pe spalarea banilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva