13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA TREBUIE SA-I PLATEASCA DAUNE AVOCATEI LAURA – Achitare zdrobitoare pentru DNA, care a incercat sa o distruga pe avocata Laura Vicol dupa ce aceasta si-a facut meseria si a indraznit sa o apere pe Alina Bica, dusmanca lui Kovesi. Defilata in catuse si terfelita public, Vicol a fost achitata definitiv de ICCJ pentru favorizarea faptuitorului, complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii si fals: ”Au vrut sa te ingroape, mama... Asta mi-a scris baiatul meu” (Minuta)

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 October 2018 20:27
Vizualizari: 32407

Avem confirmarea oficiala a unui nou abuz comis de Directia Nationala Anticoruptie in timpul mandatului Laurei Kovesi. Judecatoarele Simona Nenita, Anca Alexandrescu si Rodica Cosma de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis definitiv luni seara, 15 octombrie 2018, achitarea cunoscutei avocate Laura Vicol. Solutia a fost data in baza art. art.16 alin.1 lit.b teza I si II Cod procedura penala, care prevede: "fapta nu este prevazuta de lege sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege", in dosarul in care DNA a declansat represaliile impotriva Laurei Vicol (foto drepta), pe care au defilat-o in catuse si a umilit-o public, dupa ce aceasta si-a facut meseria si a indraznit sa isi apere prietena, fosta sefa DIICOT Alina Bica (foto stanga), cea care intamplator era si dusmanca sefei parchetului anticoruptie de la acea vreme, Laura Kovesi.


Trimisa in judecata pentru pretinse fapte de favorizare a faptuitorului, complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii si fals in inscrisuri sub semnatura privata pe motiv ca a colaborat cu avocatul Nicolae Learciu de la UNBR-Bota, Laura Vicol - aparata de maestrii Alexandru Morarescu si Dan Caraman - a fost achitata pe linie pentru toate acuzatiile. Solutiile de achitare au fost date in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) din Codul de procedura penala - "fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege".

La fond, in 18 octombrie 2017, judecatoarea Risantea Gagescu de la Curtea de Apel Bucuresti hotarase achitarea Laurei Vicol pentru acuzatia de favorizare a faptuitorului in baza art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedura penala - “fapta nu exista” si aplicarea unui avertisment pentru complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Totusi, avertismentul a reprezentat, in opinia noastra, o decizie ciudata, in conditiile in care au existat zeci, daca nu chiar sute de decizii de achitare a avocatilor de la UNBR Bota, trimisi in judecata tocmai ca ar exercita profesia in mod ilegal.

In ceea ce o priveste pe procuroarea de caz de la DNA, Monica Liana Constantinescu, aceasta a iesit intre timp la pensie. Chiar si asa, asteptam ca avocata Laura Vicol sa se indrepte in civil impotriva DNA si fostei procuroare Constantinescu, in conditiile in care avem de-a face cu un abuz evident, mizeria comisa fiind demascata de cea mai importanta instanta din Romania. De altfel, Laura Vicol a anuntat deja ca intentioneaza sa faca plangeri penale pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta impotriva fostei procuroare Constantinescu.

Laura Vicol: “Azi m-am nascut din nou”

La scurt timp dupa aflarea vestii ca a fost achitata definitiv, Laura Vicol a postat pe pagina sa de Facebook un scurt mesaj, in care a dezvaluit ce i-a transmis unui dintre copiii sai:

Au vrut sa te ingroape, mama, dar nu au stiut ca esti samanta! Asta mi-a scris acum baiatul meu..

Azi m-am nascut din nou!

Multumesc Victor, multumesc Alexandru Morarescu, multumesc Daniel Caraman, multumesc Raluca Popescu, multumesc Simona Mihaela Oprea, multumesc tuturor celor care au crezut in mine!

Plang de fericire!

Minuta Inaltei Curti:

"Admite apelurile declarate de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie si de inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina impotriva sentintei penale nr.198/F din 17 octombrie 2017 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a II-a Penala. Desfiinteaza, in parte, sentinta penala atacata si rejudecand in fond:
I. In baza art.396 alin.l si 5 raportat la art.16 alin.1 lit.b teza I Cod procedura penala, achita pe inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina pentru savarsirea infractiunii de favorizarea faptuitorului, prevazuta de art.269 alin.1 Cod penal. In baza art.396 alin.l si 5 raportat la art.16 alin.1 lit.b teza a II-a Cod procedura penala, achita pe aceeasi inculpata pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata si complicitate la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, prevazute de art.322 Cod penal cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal si, respectiv, de art.48 raportat la art.348 Cod penal.
II.
In baza art.396 alin.1 si 2 Cod procedura penala, condamna pe inculpatul Learciu Niculae la pedeapsa de 3600 lei amenda penala, reprezentand echivalentul a 180 zile-amenda, stabilind cuantumul sumei corepunzatoare unei zile-amenda la 20 lei/zi, pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, prevazuta de art.348 Cod penal. In baza art.396 alin.1 si 2 Cod procedura penala, condamna pe inculpatul Learciu Niculae la pedeapsa de 6000 lei amenda penala, reprezentand echivalentul a 200 zile-amenda, stabilind cuantumul sumei corepunzatoare unei zile-amenda la 30 lei/zi, pentru savarsirea infractiunii de uz de fals in forma continuata, prevazuta de art.323 Cod penal cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal. In baza art.38 alin.1-art.39 alin.1 lit.c Cod penal, aplica inculpatului Learciu Niculae pedeapsa cea mai grea, de 6000 lei amenda penala, la care se adauga 1200 lei amenda penala, stabilind in final pedeapsa de 7200 lei amenda penala. Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art.63 Cod penal. Inlatura obligarea inculpatei Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina la plata contravalorii cheltuielilor avansate de stat in fond. Mentine celelalte dispozitii ale hotararii atacate.
III. Respinge, ca inadmisibil, apelul declarat de Sindicatul Independent al Juristilor din Romania impotriva aceleiasi sentinte.
IV. Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpatul Learciu Niculae si de partea civila Baroul Bucuresti impotriva aceleiasi sentinte penale. Obliga inculpatul Learciu Niculae, Sindicatul Independent al Juristilor din Romania si partea civila Baroul Bucuresti la plata sumei de cate 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Onorariile cuvenite aparatorilor desemnati din oficiu pentru apelantii intimati inculpati, pana la prezentarea aparatorilor alesi, in suma de cate 90 lei, raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi 15 octombrie 2018."

Prezentam minuta Curtii de Apel Bucuresti, din 18 octombrie 2017:

“Solutia pe scurt: SP.198/F/ in temeiul art. 396 alin.1 si 3 Cod procedura penala rap. la art. 80 Cod penal dispune renuntarea la aplicarea unei pedepse fata de inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura-Catalina, fara antecedente penale, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitatii prev. de art. 48 Cod penal, rap. la art. 348 Cod penal. In temeiul art. 396 alin.1 si 3 Cod procedura penala rap. la art. 80 Cod penal dispune renuntarea la aplicarea unei pedepse fata de inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura-Catalina, pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata - 33 acte materiale prev. de art. 322 alin.1 Cod penal cu aplic. art. 35 al. 1 Cod penal. In temeiul art. 81alin.1 si 3 Cod penal aplica inculpatei Vicol (fosta Voicu) Laura-Catalina un avertisment. Atrage atentia inculpatei Vicol (fosta Voicu) Laura-Catalina asupra dispozitiilor art. 81 alin. 2 Cod penala si art.82 alin.3 Cod penal. In temeiul art. 396 alin.5 Cod procedura penala rap. la art. 17 alin.2 Cod procedura penala si art. 16 alin.1 lit. a Cod procedura penala achita pe inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura-Catalina pentru savarsirea infractiunii de favorizarea faptuitorului prevazuta de art. 269 al. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal. Constata ca inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura-Catalina a fost retinuta 24 h, incepand cu data de 19.03.2015, ora 19,20 si pana la data de 20.03.2015 ora 19,20.

In temeiul art. 396 alin.1 si 3 Cod procedura penala rap. la art. 80 Cod penal dispune renuntarea la aplicarea unei pedepse fata de inculpatul Learciu Niculae, fara antecedente penale, pentru savarsirea infractiunii de exercitarea fara drept a unei profesii sau activitatii prev. de art. 348 Cod penal. In temeiul art. 396 alin.1 si 3 Cod procedura penala rap. la art. 80 Cod penal dispune renuntarea la aplicarea unei pedepse fata de inculpatul Learciu Niculae, pentru savarsirea infractiunii de uz de fals, in forma continuata - 33 acte materiale prev. de art. 323 Cod penal, cu aplic. art. 35 al. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal. In temeiul art. 81 alin.1 si 3 Cod penal aplica inculpatului Learciu Niculae un avertisment. Atrage atentia inculpatului Learciu Niculae asupra dispozitiilor art. 81 alin. 2 Cod penala si art.82 alin.3 Cod penal.

Respinge ca neintemeiata actiunea civila, formulata de partea civila Baroul Bucuresti privind obligarea inculpatilor la suma 50.000 lei, reprezentand daune morale.

In temeiul art. 112 alin.1 lit. b Cod penal dispune confiscarea bunurilor folosite de inculpatul Learciu Niculae la savarsirea infractiunii prev. de art. 348 Cod penal, respectiv a stampilei inscriptionate 'UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA, BAROUL BUCURESTI, LEARCIU NICULAE, avocat stagiar colaborator' si a cardului de identitate pentru avocat emis de Baroul Bota, avand seria 021652X3.

1.In temeiul art. 25 alin. 3 Cod procedura penala, desfiinteaza, in totalitate, urmatoarele imputerniciri avocatiale emise de catre inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina pe numele inculpatului Learciu Niculae – client Cristache Mihaela: - seria B 2304592 din 07.03.2015; seria B 2304594 din 08.03.2015; seria B 2245160 din 10.03.2015; seria B 2245168 din 13.03.2015; seria B 2245170 din 15.03.2015; seria B 2245169 din 16.03.2015; seria B 2245176 din 17.03.2015; seria B 2245177 din 18.03.2015; seria B 2304565 din 14.02.2015; seria B 2304567 din 15.02.2015; seria B 2304568 din 16.02.2015; seria B 2304578 din 17.02.2015; seria B 2304576 din 20.02.2015; seria B 2304579 din 21.02.2015; seria B 660208 din 23.02.2015; seria B 660247 din 24.02.2015; seria B 2304582 din 25.02.2015; seria B 2304583 din 26.02.2015; seria B 2304584 din 27.02.2015; seria B 2304585 din 28.02.2015; seria B 2304586 din 02.03.2015; seria B 2304587 din 03.03.2015 si seria B 4304591 din 06.03.2015.

2.Desfiinteaza, in parte, urmatoarele imputerniciri avocatiale emise de catre inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina, numai cu privire la inculpatul Learciu Niculae – client Cristache Mihaela: - seria B 2304558 din 10.02.2015; seria B 2304560 din 11.02.2015; seria B 2304562 din 12.02.2015; seria B 2304564 din 13.02.2015; seria B 660242 din 19.02.2015; seria B 2304590 din 04.03.2015; seria B 2304588 din 05.03.2015; seria B 2245156 din 10.03.2015; seria B 2245164 din 12.03.2015; seria B 2245153 din 01.03.2015 si seria B 2245155 din 09.03.2015.

3.Desfiinteaza, in totalitate, urmatoarele imputerniciri avocatiale emise de catre inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina numele inculpatului Learciu Niculae – client Bica Alina: - seria B 2304593 din 07.03.2015 si seria B 2245173 din 15.03.2015.

4.Desfiinteaza, in parte, urmatoarele imputerniciri avocatiale emise de catre inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina, numai cu privire la inculpatul Learciu Niculae – client Bica Alina: - seria B 2245073 din 13.01.2015; seria B 2304551 din 03.02.2015; seria B 2304566 din 14.02.2015; seria B 2304570 din 16.02.2015; seria B 660243 din 19.02.2015; seria B 660248 din 23.02.2015; seria B 660250 din 26.02.2015; seria B 2245152 din 01.03.2015; seria B 2304589 din 04.03.2015 si seria B 2245165 din 12.03.2015.

5.Desfiinteaza, in parte, urmatoarele imputerniciri avocatiale emise de catre inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina, numai cu privire la inculpatul Learciu Niculae: - seria B 2245094 din 29.01.2015 – client Dragomir Daniel; seria B 2245088 din 23.01.2015 - client Dragomir Daniel; seria B 2245087 din 23.01.2015 – client Ionescu Alin.

6.Desfiinteaza, in totalitate imputernicirea avocatiala seria B 660249 din 25.02.2015 – client Deaconu Georgia Ioana emisa de catre inculpata Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina pe numele inculpatului Learciu Niculae.

In temeiul art.274 alin.1 C. pr. pen. obliga pe inculpatii Vicol (fosta Voicu) Laura Catalina si Learciu Niculae la cate 1400 lei cheltuieli judiciare catre stat, in care sunt incluse si cheltuielile judiciare stabilite prin rechizitoriu.

Cu apel in termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronuntata in sedinta publica, azi, 17.10.2017”.

Prezentam comunicatul DNA privind trimiterea in judecata a avocatei Laura Vicol:

“Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor

VICOL LAURA-CATALINA, in stare de libertate, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:

-favorizare a faptuitorului,

-fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata (33 acte materiale) si

-complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati;


LEARCIU NICULAE, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:

-exercitare fara drept a unei profesii sau activitati si

-uz de fals, in forma continuata (33 de acte materiale).

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

Inculpata Vicol Laura-Catalina, desi cunostea ca Learciu Niculae nu detine calitatea de avocat, l-a ajutat sa exercite fara drept aceasta profesie, prin aceea ca i-a pus la dispozitie imputerniciri avocatiale care atestau calitatea sa de avocat si care i-au permis sa indeplineasca unele sarcini si activitati specifice acestei profesii, si anume sa participe, fara drept, la acte de urmarire penala in dosare aflate in instrumentarea D.I.I.C.O.T. sau D.N.A.

Concret, in cursul lunii martie 2015, avocatul Voicu Laura-Catalina, aparator ales al inculpatei Deaconu Georgia Ioana, la data faptelor aflata in arest preventiv in dosarul nr. 189/P/2012 al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA, cunoscand faptul ca Learciu Niculae nu detine calitatea de avocat, fiind inscris in asa numitul 'Barou constitutional', l-a desemnat sa participe la activitati de urmarire penala ce urmau a se desfasura la sediul DNA in dosarul mentionat, precum si, in repetate randuri, in alte cauze aflate pe rolul DNA.
In acest mod, cu referire la dosarul 189/P/2012, prin faptul ca l-a trimis la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pe Learciu Niculae, pentru a acorda asistenta juridica unei inculpate aflate in stare de arest preventiv, a carei aparare este obligatorie potrivit legii, Vicol Laura-Catalina a provocat, in mod constient, o stare de pericol pentru infaptuirea justitiei. Astfel, aceasta a creat conditiile ca desfasurarea urmaririi penale sa fie ingreunata prin imposibilitatea folosirii unor probe, despre care s-ar fi putut sustine ca au fost obtinute nelegal, riscand chiar declararea nulitatii fazei de urmarire penala in intregul ei, din cauza nerespectarii dreptului la aparare, imprejurare care ar fi putut fi constatata ori invocata, conform dispozitiilor Codului de procedura penala.
De asemenea, pentru a-i facilita lui Learciu Niculae accesul in arestul Directiei Generale a Politiei municipiului Bucuresti (D.G.P.M.B). cu eludarea dispozitiilor legale care reglementeaza regimul vizitelor la care au dreptul persoanele private de libertate, Vicol Laura Catalina a emis si inmanat coinculpatului, spre a le folosi, un numar de 33 de imputerniciri avocatiale, in care a mentionat, in mod neadevarat, ca acesta ar detine calitatea de avocat al unei anumite persoane. Persoana respectiva, aflata in stare de arestat preventiv, era o prietena de familie a lui Learciu Niculae. Astfel, persoana respectiva a beneficiat, fara drept, de acces nelimitat, din punct de vedere al numarului prezentelor, in spatiul respectiv, in conditii speciale si nerestrictive.
in realitate, prezenta inculpatului Learciu Niculae in arestul D.G.P.M.B raspundea unor interese personale ale persoanei private de libertate si nu tinea de acordarea asistentei juridice”.

Comentarii

# jude la opinca ţării date 15 October 2018 21:08 +13

epilogul unui rechizitoriu ratat: " fereste-mă, Doamne, de ura cea mare, de ura din care izvorăsc lumi...!" Gânduri bune, Doamna !

# Statu-Palma-Barba-Cot date 15 October 2018 21:32 +21

Doamna avocat L.V.este un caz tipic de victima a activității teroriste desfășurată de unii dintre procurori.Din păcate fiul domniei sale a avut dreptate când i-a spus "mamă ,au vrut sa te ingroape".Sper că doamna va fi necruțătoare cu cei ce au terorizat-o atâta timp ,indiferent dacă cei în cauza sunt sau nu în activitate. Teroriștii trebuie tratați fără mila ,dati pe mana justiției și puși sa plătească cu banii lor sau cu libertatea lor ,după caz.

# DODI date 15 October 2018 22:25 +12

Câți bani din bugetul de stat s-au cheltuit degeaba și cât timp din viața unor oameni s-a pierdut definitiv din cauza slujirii și a cetyei ei de pupincuriști. Este adevărat că azi slujirea a primit a treia cizmă din partea lui dorel și trebuie să plece de la biroul tractoristului șef, dar această palmă morală nu vindecă sufletelete nenorocite ale sutelor de oameni distruși de această ființă infectă. Și să nu uităm pe adevărații vinovați: hăhăilă și micul titulescu în primă fază și ciolanis cu spălătoreasa prună în varianta doi. Aceștia au cea mai mare vină pentru că puteau să ”omoare” răul din rădăcină și să nu îl preamărească. Așa că adevărata justiție se va face abia când toate aceste lepre vor plăti.

# SANCHI date 16 October 2018 06:36 +4

Ce dur sunteți! Precis intelectualii noștri subțiri sar în sus că nu se cuvine să dăm în cel căzut. Dar se cuvenea ca 1/4dokta MIKA PLAGIATOARE să uzeze de calea de atac extraordinară = CONTESTAȚIA ÎN ANULARE ca să salveze onoarea vădanei Stanciu? MAMA CĂTUȘELOR, amintește-ți de RARINCA și dă-ți pumni în cap că te legași la capu-ți sec fără să te doară!

# Stat fanariot date 15 October 2018 22:50 0

În profesia de avocat se intră neconsttuțional, cu încălcarea art. 41 al.1 din Constitiție. Trebuie pilă ca să fii luat stgiar. Țară ipocrită, praful să se-aleagă!

# Bolsevic de sorginte neo-comunista, de-a dreptul date 16 October 2018 12:22 +3

,, În profesia de avocat se intră neconsttuțional, cu încălcarea art. 41 al.1 din Constitiție '' pai ce te astepti de la o clica de lepre distrugatoare de destine, care numai intersul si banii urmaresc? ia cautati pe net: CAA a avocatilor - o clica de mafioti si cum storc banii avocatilor, bani despre care nimeni nu zice nimic nici nu se stie unde se evaporeaza? NU SE SESIZEAZA NIMENI? pai normal ca avocatii legali sunt hartuiti ani de zile, de frica concurentei si a adevarului care iasa la suprafata

# Ion date 15 October 2018 23:39 +2

Adevarul e ca doamna a fost gasita vinovata pentru savarsirea a 2 infractiuni... una cu 33 de acte materiale...

# Sa plateasca Covesi caci era sefa si procurorul aferent ! date 15 October 2018 23:53 +3

Ia sa vedem cum decarteaza oxiurii de la DNA , sau nu e prevazut in lege inca ? :eek:

# Edelweiss - postac mucalit (de BUKOWINA) date 16 October 2018 13:10 +9

Noooo! Oxiurii cu robe decartează doar după parcurgerea a Ț+1 pași intermediari: raport consultativ de la Infecția Judiciară, Hotărârea Biroului Organizației de Bază PCR al instanței / parchetului de unde provine borfașul vinovat, autocritica olografă a celui vinovat, caracterizarea de la organul de Securitate SRI, cazierul fiscal și judiciar ale celui responsabil de eroare, foaia matricolă din ciclul primar până la universitar, fișa medicală standardizată UE, Curriculum-Vitae european, aprobare de la Nefericitul Daniel, binecuvântare de la Pope Francisc, aviz consultativ de la Muftiul României, dezlegare de la Rabinul-șef al Ro, și tot așa mai departe! Îți dai seama că „RĂSPUNDEREA MAGISTRATULUI”, în actualele reglementări ale normativelor în vigoare, este doar o iluzorie UTOPIE!

# Obiectivul date 16 October 2018 11:52 -2

Cel mai tavalit a iesit avocatullui Bota. Vicol'nu stia' ca-i la Bota. Bai ma lasi...

# radu date 16 October 2018 12:29 -2

Să-l vedem pe domnul Learciu acum, dacă mai umbla în robă de avocat pe holurile Tribunalului București...pfff cât tupeu să ai.

# Nikos date 17 October 2018 16:41 -1

Daca vrei sa stii si sa ma vezi ma poti suna deghizatukr

# Subiectivul date 16 October 2018 12:31 0

Tara merge cum merge ca e plin de ,,obiectivi'' ca tine. In tara asta de lumea a III a daca vrei sa faci ceva, numai bete in roate ti se baga-peste tot, sa te loveasca, sa te distruga, etc. in loc sa fii lasat sa lucrezi si sa produci, sa evoluezi, sa progresezi. mama ei de tara batuta de Dumnyezo. Astfel de ,,obiectivi'' ca tine, in schimb o duc bine...Oare de ce?

# Radu date 16 October 2018 12:36 -2

Vicol nu știa că Learciu nu e avocat :))) e finul ei...:))) aici iccj a cam comis-o

# Radu mamiiii.... date 16 October 2018 17:48 0

Radu mami, tu te faci ca nu stii ori esti oligofren. Nu pricepi mataluca, ca legea avocaturii este o struto-camila? facuta cu dedicatie? si ca in mod constant se incalca Constitutia prin hartuirea avocatilor legali? daunele pe care statul impreuna cu cutumiarii, le vor plati acestor avocati, sunt imense, putina rabdare.... Iar acestea se vor plati si din banii tai, precum si din indemnizatia de oligofren pe care o iei.Mai pe scurt si ca sa ti-o dau din spate ( ca asa-mi place ) cred ca crezi in statul paralel si amu din fata daca vrei, doar o flegma-ntre uochi, groasa de-aia si inchisa la culoare.

# @radu date 16 October 2018 13:07 +4

Tu chiar crezi aberatiile statului paralel ca learciu nu e avocat? Stat mafiot in care desi respecti legea ajungi sa fii etichetat infractor

# DANNDEAC date 16 October 2018 17:26 +3

LEARCIU ESTE AVOCAT CU ACTE ÎN REGULĂ,ESTE ÎNSCRIS LA UNBR BOTA CARE FUNCȚIONAZĂ LEGAL FAȚĂ DR BAROUL CONCURENT CARE NU ARE ACTE DE ÎNFIINȚARE.

# radu =avi avi date 16 October 2018 19:06 +2

de la un trepanat mintal nu prea ai ce sa ceri. asa-i radule? sau mai bine zis avi avi!!! tatiucul tau te-a operat la creier dar se vede ca nu prea a reusit operatia. v-a spalat creierul tata florea cu prostiile lui si minarelile facute cu niste procurori de doi lei numiti politic in functii sus puse. restul de 1000 de judecatori si procurori care au fost corecti si care au spus ca baroul Bota este legal nu sunt bagati in seama. apare un analfabet care nu stie carte si uraaaa, traiasca analfabetii care si-au cumparat roba sau au intrat cu dedicatie la baroul comunist.

# justo date 16 October 2018 20:35 +3

:D :D ce mai hotarare :D desfiinteaza imputernicirile avocatiuale. si? iaca fis ca desfiinteaza instanta niste imputerniciri avocatiale. ma mira amenda penala. pentru ce? pai in cazul asta are dreptate tudorel toader, sa raspunda tovarasii judecatori material pentru hotararile date. in locul lui learciu as ataca hotararile si a-si cere sume consistente la cedo

# avi avi date 22 October 2018 17:02 -1

Are dreptate Radu si il aprob(desi nu stiu cine este).Cu toate astea,s-au purtat mizerabul cu Laura.Cat despre justo,cel vesnic doctorand si vesnic presedinte da bar de crasma sateasca,ii sugerez sa mearga ,din nou,la scoala primara sa invete limba gramatica.Cum se scrie,mai analfabetule ,,a-si cere sume... Vai de capul tau de avocat legal infiintat.*ha ha ha )

# justo date 24 October 2018 09:17 +1

Mai studiază securistule.... Uite unde statea gramatica lb. romane. Ai platit lectiile de gramatica primite de la cel pe care-l insulti. Avi avi porecla care te reprezinta. Ai minte cat o gaina. Ba chiar te intrece gaina, ai sa fii uimit cand o sa iesi la pensie si o sa stai in cotet cu doi lei. Mai huligane, cine o sa-ti cotizeze la pensie?

# Botomei Vasile, doctor in drept,0744191717 date 22 October 2018 13:49 0

Botomei Vasile,doctor in drept,apreciaza ca merita dna av.Vicol sa devina Presedinte UNBR si,Decan al Baroului Bucuresti.Avand in vedere ca:- pentru aceiasi fapta pentru care domnia sa a fost achitata de ICCJ, sunt judecat in recurs in casatie la ICCJ,in dosarul 1859/1/2018,cu termen la 14 noe.2019,in care a fost admis in principiu recursul in casatie, cu obiect desfiintarea condamnarii cu 2 ani de inchisoare,pe motiv de folosire fara drept a denumirii de Barou,UNBR,avocat,in cadrul unui nou UNBR, infiintat din 29-12-2011,reprezentat prin presedinte dr.Botomei Vasile;- Ca aest nou UNBR este intimat;Adresez rugamintea dnei av.Vicol sa accepte sa fie avocat in apararea mea,in care ma judec cu Baroul Bacau,structura traditionala,component al UNBR-ului din care domnia sa face parte.Daca va fi admis acest recurs in casatie si voi fi achitat,vreau sa numesc pe avocatul care ma apara,in functia de Presedinte executiv al UNBR-ului,inregistrat cu CIF 29497286.Daca are curaj,sa scrie:De acord!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva