25 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FAVORIZAREA FAPTUTORULUI LA DNA – Curtea de Apel Bucuresti a desfiintat solutia de clasare dispusa de DNA fata de fostul sef al Comunitatii Nationale de Informatii Daniel Moldoveanu, denuntatorul omului de afaceri Horia Simu in dosarul ANRP. Moldoveanu va fi urmarit penal pentru complicitate la dare de mita. Aceeasi solutie a fost dispusa si fata de alte sapte persoane, printre care Dorin si Alin Cocos (Plangerea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 iulie 2017 13:10
Vizualizari: 5816

Lovitura groaznica incasata de parchetul Laurei Kovesi. Curtea de Apel Bucuresti a desfiintat solutia de clasare dispusa de DNA fata de fostul sef al Comunitatii Nationale de Informatii, Daniel Moldoveanu (foto), denuntatorul omului de afaceri Horia Simu in dosarul ANRP. Practic, instanta a admis plangerea formulata de Horia Simu, reprezentat de avocatul Bogdan Cimbru, impotriva solutiilor de clasare dispuse de DNA, astfel incat Daniel Moldoveanu va fi urmarit penal pentru complicitate la dare de mita.

Hotararea de la Curtea de Apel Bucuresti a fost luata, luni 3 iulie 2017, fiind anuntata in exclusivitate de jurnalistii de la flux24.ro. Pe langa desfiintarea solutiei de clasare dispusa de DNA fata de Daniel Moldoveanu, aceeasi masura a fost decisa de Curtea de Apel Bucuresti si fata de alte persoane. Este vorba despre:


-Dorin Cocos

-Alin Cocos

-Buliga-Neagu Alecsadru Andrei

-Georgian Surdu (fost sef RAAPPS)

-Niculae Aurel

-Ionut Birisiu

-Adrian Thiess

Cu alte cuvinte, instanta a constatat ca solutiile de clasare dispuse de DNA fata de fostul sef al Comunitatii Nationale de Informatii, Daniel Moldoveanu, si celelalte persoane sunt gresite, si ca procurorii trebuie sa declanseze urmarirea penala pentru complicitate la dare de mita. In mod normal, procurorul care a dispus respectivele solutii trebuie indepartat din dosar, caci este limpede ca deja s-a antepronuntat, formandu-si o opinie. Dar nu doar atat. Procurorul care a dispus solutiile de clasare trebuie cercetat pentru a se stabili daca nu cumva in acest caz avem de-a face cu o infractiune de favorizarea faptuitorului si daca nu cumva respectivul procuror a incercat sa ii protejeze pe Daniel Moldoveanu si pe ceilalti.

Iata minuta Curtii de Apel Bucuresti (dosar 1050/2/2017):

Solutia pe scurt: Incheierea din 3.07.2017/F/CP - In temeiul disp. art.340 rap.la art.341 alin.6, lit.b Cod procedura penala, admite plangerea formulata de petentul Simu Horia, impotriva solutiei de clasare a cauzei, dispusa prin Rechizitoriul nr.634/P/2015 din data de 20 iulie 2016 si Ordonanta nr.277/II-2/2016 din data de 5 septembrie 2016 emise de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie din 20 iulie 2016 fata de numitii Moldoveanu Daniel Andrei, Buliga-Neagu Alecsandru-Andrei, Surdu Georgian Gabriel, Niculae Aurel, Birisiu Ionut, Adrian Thiess, Cocos Dorin si Cocos Alin, privitor la infractiunile de complicitate la savarsirea infractiunii de dare de mita prev. si ped. de art.48 alin.1, rap. la art.290 alin.1 cu aplic. art.5 Cod penal, rap. la art.6 din Legea nr.78/2000. Trimite cauza la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, pentru inceperea urmaririi penale cu privire la persoanele anterior mentionate si in ceea ce priveste infractiunea mai sus mentionata.

Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata astazi, 3 iulie 2017”.

Prezentam plangerea omului de afaceri Horia Simu fata de solutiile de clsare dispuse de DNA:


Comentarii

# Serban date 4 iulie 2017 13:32 +5

Amerlocii au distrus România și Brussel. Ei au încurajat și susținut mizeria asta irespirabila  numita justitie, lupta anticorupție,etc. DNA și DIICOT  au făcut și fac un rău imens României.  În această țară nu exista justiție,  justiția la noi nu este decât o gasca de mafioți, impostori un grup infracțional organizat  care fac doar rău tarii fiind susținuți din toți rărunchii de Amerloci și Brussel.  Sa fie toți trași la răspundere. Sa plătească cu ani grei de pușcărie. 

# DODI date 4 iulie 2017 14:14 +2

Este inexplicabil pentru o țară normală ca românii să salute firavele semne de normalitate. Dar după ce România a ajuns cu susul în jos condusă de sfertodocți, agramați sau ratați profesional, în care justiția este făcută la Cireșica, flotele dispar în ceață, iar închisoare fac doar călătorii frauduloși ai RATB există o explicație simplă: repetenții sistemului fac alergfie la inteligență și fac front comun în fața acesteia. Așa a ajuns hăhăilă și ciolanis să ne conducă, televiziunile să fie inundate și infestate de ciuma becalică și manelistă. După ERA BĂȘE avem nevoie de 50 de ani de reconstrucție democratică a țării, ne înlăturare a cancerului incompetenței ce a invadat toate compartimentele societății, de eradicare a flagelului sfertodocților cu doctorat.

# ioan duscas date 5 iulie 2017 09:08 0

o trupa de criminali cu epoleti nenorocesc durabil aceasta tara

# obiectiva date 11 august 2017 09:11 0

8) 8) iata-l si pe ``BATRANUL DE LA BUCURESTI``` , ca Bercea Mondialu refuza sa spuna cine este 8)

# O fi justitie ???? date 4 iulie 2017 14:18 +1

Corect Serban, cunosc persoane care sunt inculpate de DNA de 1 an cu sechestre pe tot ce au pentru ...... 2 recomandari !!!! . Si cei care au luat 2 milioane de euro sunt bine merci. Cum mai poti avea incredere in DNA ?. A devenit un mic Gestapo avand drept tinta mazilirea anumitor persoane si protectia altora.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.09.2021 – Jos labele de pe Adriana Stoicescu!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva