26 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ICCJ FACE PRAF DOSARUL LUI CERBU SI PAPICI – Interceptarile DNA in cazul judecatoarei Gabriela Birsan au fost anulate de ICCJ: “Constata nulitatea interceptarii convorbirilor dintre Birsan Gabriela si Birsan Corneliu... Constata nulitatea interceptarii si inregistrarii convorbirilor purtate de Birsan Gabriela cu alte persoane decat cele cu privire la care au fost emise autorizatii”. Rechizitoriul a fost returnat DNA. E cel mai grav caz de politie politica in magistratura dovedit la ICCJ (Minuta)

Scris de: Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print

21 October 2014 17:27
Vizualizari: 16371

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat dosarul judecatoarei Gabriela Birsan (foto dreapta), sotia fostului judecator roman la CEDO Corneliu Birsan (foto stanga), trimisa in judecata pentru pretinse fapte de coruptie alaturi de judecatorii ICCJ Anton Pandrea, Iuliana Pusoiu si Corina Corbu, in 24 iulie 2014, printr-un rechizitoriu semnat de vestitul Lucian Papici, care a desavarsit “opera” inceputa de procurorul Viorel Cerbu, plecat de la DNA la DIICOT fara sa finalizeze lucratura. Judecatoarea Luciana Mera (foto 2) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni 20 octombrie 2014, returnarea rechizitoriului la DNA. Mai mult, instanta suprema a constatat ilegalitatea unor interceptari din dosar, dispunand anularea acestora. De asemenea, ICCJ a dispus inlaturarea planselor foto de la perchezitia domiciliara a sotilor Birsan, depuse la dosar in pofita faptului ca atat CEDO, cat si ICCCJ au constatat ca perchezitia a fost una abuziva, in conditiile in care Corneliu si Gabriela Birsan se bucurau de imunitate.

Practic, este cel mai grav caz de politie politica in magistratura dovedit la instanta suprema, care, prin aceasta decizie, a confirmat facatura din cazul judecatoarei Gabriela Birsan.


Nereguli si ilegalitati in serie

Judecatoarea Luciana Mera a admis in parte exceptiile formulate de Gabriela Birsan, Iuliana Puscoiu, Claudia Gherbovan Silinescu, Radu Gherbovan Silinescu, Gabriel Chiriac si Corina Corbu, precum si toate exceptiile ridicate din oficiu. Astfel, Luciana Mera a constatat nereguralitatea rechizitoriului semnat de Lucian Papici, in ceea ce priveste descrierea faptelor retinute in sarcina inculpatilor Claudia Gherbovan Silinescu, Radu Gherbovan Silinescu, Gabriel Chiriac, Anton Pandrea si Corina Corbu. Mult mai grav este insa ca la dosar exista interceptari ilegale. In acest sens, judecatoarea Mera a constatat nulitatea anumitor interceptari si comunicari SMS, care au fost de altfel excluse din materialul probator.

In cazul sotilor Birsan, ICCJ a constatat nulitatea interceptarii si convorbirilor telefonice dintre acestia, precum si nulitatea partiala a interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice purtate de Gabriela Birsan cu Claudia Gherbovan Silinescu, Gabriel Chiriac si Iuliana Pusoiu. De asemenea, la dosar exista chiar si interceptari ale unor discutii cu persoane pentru care nu fusesera emise autorizatii. Dupa cum se va vedea, procurorii DNA au interceptat si inregistrat convorbiri telefonice si prin SMS, in mod ilegal, timp de aproape trei luni.

Procurorii DNA trebuie sa raspunda penal pentru incalcarea imunitatii, atat in momentul perchezitiei, cat mai ales dupa decizia CEDO, care a anulat actele folosite ulterior pentru trimiterea in judecata

Nu in ultimul rand, extrem de grav este si faptul ca la dosar au fost depuse planse foto de la perchezitia din 6 octombrie 2011, de la locuinta sotilor Birsan, perchezitie abuziva, facuta cu incalcarea  imunitatii diplomatice de care se bucurau Gabriela Birsan si Corneliu Birsan. Acest lucru a fost stabilit chiar de CEDO in 29.11.2012, cand a fost emisa o hotarare prin care a ridicat imunitatea Gabrielei Birsan, dar a constatat incalcarea imunitatii sotilor Birsan pana la acel moment, dar si violarea drepturilor omului in cazul perchezitiei domiciliare si a actelor de urmarire penala efectuate pana la ridicarea imunitatii. De asemenea, perchezitia abuziva de la locuinta sotilor Birsan a fost constatata si de ICCJ, care a anulat la 31 ianuarie 2013 in mod irevocabil Hotararea CSM nr. 765 din 6.10.2011 prin care s-a incuviintat perchezitia ceruta si efectuata de procurorul DNA Viorel Cerbu.

Cu alte cuvinte, DNA a sfidat atat CEDO cat si ICCJ depunand la dosar asa-zise probe obtinute in urma unei actiuni profund abuzive. Ceea ce inseamna ca procurorii din acest caz ar trebui sa raspunda penal pentru incalcarea in mod repetat a imunitatii si folosirea unor acte obtinute ilegal, care erau anulate de drept ca efect al Hotararii CEDO care a constatat ca perchezitia s-a facut cu incalcarea imunitatii.

Iata minuta ICCJ:

Admite, in parte, exceptiile formulate de inculpatii Birsan Gabriela Victoria, Pusoiu Iuliana, Gherbovan Silinescu Claudia, Gherbovan Silinescu Radu, Chiriac Gabriel si Corbu Corina Alina si in totalitate exceptiile invocate din oficiu.

I. Constata neregularitatea actului de sesizare, respectiv a rechizitoriului nr.82/P/2011 din 23 iulie 2014 emis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei, in ceea ce priveste descrierea faptelor retinute in sarcina inculpatilor, dupa cum urmeaza:

1) Gherbovan-Silinescu Claudia, pct.IV.3, IV.4 si IV.6 din rechizitoriu;

2) Gherbovan-Silinescu Radu, pct.V.3 si V.5 din rechizitoriu;

3) Chiriac Gabriel, pct.VI.2 si VI.3 din rechizitoriu; 4) Ionescu Florian, pct.VII din rechizitoriu;

5) Pandrea Anton, pct.VIII din rechizitoriu;

6) Corbu Corina Alina, pct.IX din rechizitoriu.

II. 1) Constata nulitatea interceptarii si inregistrarii comunicarii SMS din data de 29.10.2010 ora 10:33:56 dintre inculpatul Chiriac Gabriel si Nica Florentina Nadejda si a procesului-verbal de redare. Exclude din materialul probator procesul-verbal de redare a comunicarii SMS.

2) Constata nulitatea interceptarii si inregistrarii convorbirii telefonice din data de 08.11.2010 ora 13:04:41 dintre inculpatii Gherbovan-Silinescu Radu si Ionescu Florian si a procesului-verbal de redare. Exclude din materialul probator procesul-verbal de redare a convorbirii mai sus mentionate.

3) Constata nulitatea interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice, a comunicarilor SMS si a inregistrarii de imagini efectuate in perioada 22.01.2011 – 07.04.2011, a proceselor-verbale de redare si a planselor foto de redare a imaginilor. Exclude din materialul probator procesele-verbale de redare a acestor convorbiri si comunicari, precum si plansele foto ce contin imagini inregistrate la data de 13.02.2011.

4) Constata nulitatea interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice dintre inculpata Birsan Gabriela Victoria si Birsan Corneliu si a proceselor-verbale de redare. Exclude din materialul probator procesele-verbale de redare a acestor convorbiri.

5) Constata nulitatea interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice purtate de inculpata Birsan Gabriela Victoria cu alte persoane decat cele cu privire la care au fost emise autorizatii de interceptare, respectiv Gherbovan-Silinescu Claudia, Ghiriac Gabriel si Pusoiu Iuliana si nulitatea proceselor-verbale de redare a acestor convorbiri. Exclude din materialul probator procesele-verbale de redare a convorbirilor telefonice.

6) Constata nulitatea partiala a interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice purtate de inculpata Birsan Gabriela Victoria cu inculpatii din prezenta cauza pentru care au fost emise autorizatii de interceptare, respectiv Gherbovan-Silinescu Claudia, Ghiriac Gabriel si Pusoiu Iuliana si nulitatea partiala a proceselor-verbale de redare. Exclude din materialul probator procesele-verbale de redare a acestor convorbiri telefonice, doar in partea ce contine comunicarile proprii ale inculpatei Birsan Gabriela Victoria.

7) Exclude din materialul probator procesul-verbal de perchezitie domiciliara si plansa fotografica privind aspecte de la perchezitia efectuata la data de 6.10.2011 la locuinta inculpatei Birsan Gabriela Victoria.

Copie de pe prezenta se comunica, spre stiinta, parchetului si inculpatilor. Copie de pe incheierea motivata va fi comunicata parchetului, in conformitate cu disp. art.345 alin.2 C. pr. pen. Conform art.345 alin.3 C. pr. pen., in termen de 5 zile de la comunicarea incheierii motivate, procurorul va remedia neregularitatile actului de sesizare.

Cu drept de contestatie pentru inculpati si pentru parchet odata cu incheierea pronuntata conform art.346 C. pr. pen”.

Comentarii

# Dr.Av.Vasile Botomeo.www,unbr.ino date 21 October 2014 13:07 +47

Dr.Av.Vasile Botomei felicita rezultatul obtinut de Dna judecator Barsan prin incheierea ICCJ publicata in acest articol!

# DOREL date 21 October 2014 15:36 +66

Am spus-o si ma repet: cand va veni, salvarea Romaniei va veni de la judecatorii ei ! Pana atunci, felicitari dnei judecator Luciana Mera pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume ! Deci, de putut se poate ! Asa ca, viitorul suna bine ! Hai liberare ! Si, b): dea Cel de Sus ca judecatorul care va urma sa nu-si bata joc de dreptate (pentru ca imperiul va contra-ataca cu toate armele) ! Parerea mea ...

# bravo date 21 October 2014 21:54 -30

Infractorii judecători și-au dat mâna la ÎCCJ. Aici se potrivește titlul ,,Mafia a cotropit vârfurile justiției,,

# Gigi date 21 October 2014 17:02 -32

Care doctor? Care avocat bai puscarie? Te-au eliberat?

# POLO.NICU date 21 October 2014 18:02 -35

:D :D :D Inca nu l-au luat. Putintica rabdare

# unul din lumea cea mare date 22 October 2014 00:28 +23

asra/i semnalul!!!!!!! au inceput ONORABILII JUDECATORI sa realizeze (IN SFIRSIT!!!!!)napircilor din dna de acum o sa se vada cum se judeca fara imperiul raului la butoane.si apropos de sefi (pentru aia de la dna si in general.UNII SINT BOSI SI ALTI SINT (SCIR)BOSI.cuvint de cod wing scanning light

# unul din lumea cea mare date 22 October 2014 00:39 +21

cine are curaj sa puna pariu ca imperiul raului nu/si termina mandatul???cine are curaj sa puna pariu ca koivesii intre 30 si 50 de zile de la numirea NOULUI PRESEDINTE merge la pandaimos cu regina sprincenelor??deasemeni accept pariuri si pentru cei din familia imperiului raului fete si gineri cit si nepoti ca pina in 30 de zile merg la pandaimos.pariu ca si iacobescu este rechemat de la pensie!!!pariu ca tot intre 30/50 de zile si din csm se mege la pandaimos??DESCHID BURASA PARIURILOR.cuvint de cod wing elbow light

# obiectiva date 23 October 2014 09:27 +3

unuleee, pai eu daca am proroocit inca din martie 2010 ca BASSESCU NU ISI VA TERMINA MANDATUL, bineeee, dupa aceea am tras-o cumplit .....daca chiar NU si-l termina , mi se implinesc profetiile 100%, iti dai seama ca eu sunt PRIMA CARE TE SUSTIN SI SPER ASTA........ :P :P :P

# Gabi date 21 October 2014 13:37 +51

Papici este un individ cu reale probleme de logică, dar și cu mari lipsuri în ceea ce privește cunoștințele de bază cu privire la CPP. Pentru prima susținere vă ofer o mostră din gândirea acestui individ: ”(...) procurorul de caz a dovedit că PREZUMTIVUL FĂPTUITOR A COMIS INFRACȚIUNILE REȚINUTE ÎN SARCINA SA.” . Prima fractură logică:gândirea acestui individ: ”(...) procurorul de caz a dovedit că PREZUMTIVUL FĂPTUITOR A COMIS. A doua fractură logică: A COMIS INFRACȚIUNILE REȚINUTE ÎN SARCINA SA. Rezoluția în care a formulat ”perlele” de mai sus era una de NUP pentru că se constatase inexistența infracțiunii pe motiv că lipsea una dintre trăsăturile esențiale ale infracțiunii. Prin urmare, care erau infracțiunile reținute în sarcina COMITENTULUI PREZUMTIV FĂPTUITOR? O altă perlă a acestui individ: plângerea penală îndreptată împotriva a 3 judecători de la Curtea de Apel București a fost trimisă de Papici, spre soluționare, JUDECĂTORIEI PITEȘTI. ????  Gabriel Nițulescu 0744.394.293

# Cum se mai aduna spagarii ! date 21 October 2014 14:43 -47

Pai cum sa nu se apere spagarii intre ei. Toata lumea stia ca Pandrea si Barsan sunt spagari. Rusine ICCJ ca at aparat pe acesti spagari.

# mihau date 21 October 2014 20:49 +29

Da' de unde stii tu ca sunt spagari?

# hai sictir date 21 October 2014 14:02 -43

Deci daca sotul are o pretinsa imunitate atunci tanti sotia poate fura in voie.

# militianul hai sictir date 21 October 2014 14:05 +51

Cred ca tu esti cerbu :)) sau poate papici, cine stie. oricum un militian tot esti, hai sictir

# Toni date 22 October 2014 16:24 +2

Nu are voie la furat. Procurorul strange dovezii in mod legal sesizeaza CEDO pentru ridicarea imunitatii si trece la treaba mai departe, cu parcursul firesc si legal ce trebuie realizat.

# bogdan date 21 October 2014 14:13 +34

Bravo ICCJ, toate incercarile procurorilor, indiferent unde lucreaza si a aparatorilor de a strecura sau a se folosi de smecherii sau probe nelegale trebuie sanctionate asa cum a fost cazul. Inca odata bravo judecatorilor ICCJ !!!!

# ROSET IONEL GIONI date 21 October 2014 14:28 +40

Mi-as dori sa nu uitati cum acelasi Papici si apoi cel ce l-a inlocuit Ghe. Popovici au trecut peste o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si au sfidat tot ceea ce se cerea acolo de catre Curtea de Apel Galati dand sustinandu-si decizia eronata data de la inceput si anume aceea ca infractorii au fost intrebati daca e adevarat si ei au zis ca nu....Asa a decurs o ancheta in care doamna procuror Tanase Paula de la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati descoperea un grup infractional compus din ofiteri de politie, procurori, judecatori, in stransa legatura cu interlopi locali...Neavand competenta de a ancheta procurori a trebuit sa duca dosarul la DNA dar acestia si-au batut joc de ancheta, ba mai mult au dus dosarul undeva la Tulcea unde zace si acum , la ordinele aceluiasi Marius Iacob care si in 2007 a facut acelasi lucru cu ceea ce doamna procuror demasca in judetul Galati. Iata ca DNA-ul nu e tocmai ceea ce vrea sa para!!!!!

# agentul mulder 3.14 date 22 October 2014 09:23 +18

Nu conteaza numele procurorului DNA - PAPICI / LUPULESCU / ALEXANDRU - deoarce sunt scoliti la aceeasi scoala - a INTERESULUI SLUGILOR SUPREME KOVESI / COLDEA FLORIAN - unul dicteaza si celalalt executa, fara sa mai conteze: probe, rationamente logice, etc. Ce conteaza este sa iasa in evidenta /fata in an electoral pentru "A DEMONSTRA" cine este "VINOVAT", desi acesti procurori uita ca sunt doar "procurori" nu si judecatori..... si ca sarcina lor profesionala este cu totul alta. Dupa ce executa diverse "misiuni" sunt trecuti in randulcolegilor magistrati, unde dau hotarari la fel de aberante deoarece "baietii" nu au activat decat in domeniul penalului, neavand decat cunostinte vagi despre civil, comercial, etc. astfel incat sa nu ne mai mire ca ce au gandit/realizat ca procurori aplica si ca judecatori..... :-x

# ROSET IONEL GIONI date 21 October 2014 14:32 +30

va dau cateva link-uri ce va pot aminti de acesti mafioti:; http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/senzational-ionel-roset-denuntatorul-care-a-ajutat-la-destructurarea-unei-retele-de-traficare-a-permiselor-auto-isi-cere-banii-pe-care-i-a-imprumutat-parchetului-pentru-a-realiza-flagrantul-inspectia-judiciara-spune-ca-banii-s-au-confiscat-suma-de-100-eur http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/modus-operandi-demonstrat-curtea-de-apel-galati-face-praf-solutia-data-de-lucian-papici-intr-un-caz-complex-in-care-denuntatorul-ionel-roset-s-a-plans-de-nup-urile-date-intr-o-cauza-cu-politisti-si-ofiteri-din-sipi-dgipi-galati-judecatorul-a-admis-planger

# Respect !!! date 21 October 2014 14:53 +38

MAI EXISTA SI JUDECATORI DREPTI !!! RESPECT DOAMNEI JUDECATOR MERA !!! DOAMNA ,SA VA DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME !!! JUDECATORILOR VÂNDUTI DIN ICCJ SA LE FIE EXEMPLU !!! SPRÂNCENATO ZILELE TALE LA ICCJ SUNT NUMARATE !!!

# patrician sau plebeu date 21 October 2014 21:35 -20

[quote name="Respect !!!"]MAI EXISTA SI JUDECATORI DREPTI !!! RESPECT DOAMNEI JUDECATOR MERA !!! DOAMNA ,SA VA DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME !!! JUDECATORILOR VÂNDUTI DIN ICCJ SA LE FIE EXEMPLU !!! SPRÂNCENATO ZILELE TALE LA ICCJ SUNT NUMARATE !!![/quote] Sa iti dea Dumnezeu parte de un judecator asemanator Barsanilor, daca nu ai cascavalul infunzi inchisoare mult si bine :-*

# Aparente date 21 October 2014 15:19 -34

Totul e facut cu un scop. Daca cineva crede ca Barsanca scapa de pedeapsa, nu are minte. Cand pui la dosar acte anulate din start, scopul este ca rechizitoriul sa-ti fie intors.

# ADEVARUL date 21 October 2014 15:30 +35

CÂT DE PROȘTI MAI POT FI PROCURORII ĂȘTIA-MARIONETE-NU SE ȘTIE DAR SE CERCETEAZĂ 

# victoria date 21 October 2014 15:57 +35

pt cum se mai aduna spagarii il cunosti tu personal pe dl Pandrea ca sa-ti pemiti sa faci astfel de afirmatii calomnioase?e atat de usor ca in spatele a catorva cuvinte sa terfelesti reputatia unui om !inainte de a mai arunca cu mizerii pune-te tu in situatia ca cineva sa te denigreze fara nicio baza si vei vedea cum te simti. daca nu poti sa faci bine cel putin nu face rau!

# livia date 21 October 2014 18:17 +17

Si cine plateste? Turcul?

# Valeriu Mangu date 21 October 2014 20:52 -18

Articolul "Demisia lui Viorel Hrebenciuc poate să conducă la reținerea pentru 24 de ore ori chiar la arestarea a peste jumătate din membrii Camerei Deputaților! Dar și senatorii sunt în pericol!", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu 

# patrician sau plebeu date 21 October 2014 21:33 -18

Si cand te gandesti ce bine era in excursie la Paris, posete de firma, bijuteri, etc., merge ca unsa justitia, facem un mercurial doar avem spate la cedo, suntem de neatins, dar cu siguranta nu scapa de puterea divina. :lol: .Pentru cei ce voteaza negativ, chiar nu ma intereseaza, luju este compromis, numai balarii scrie :-*

# elena date 22 October 2014 21:14 +5

ce prost/proasta esti

# CURAT-MURDAR date 1 February 2016 03:28 0

Domne, curat -murdar, adică hoața se ascunde după formalism, imunități și alte vrăjeli, dar ce ăia de la SRI sunt proști când au filmat și pozat în timp ce hoața asta opera pe bani grei...Dumnezeu să-i plătească după cum a distrus și ea viața mea, s-o văd la pușcărie cu bărbatu-său de la CEDO... la vorbitor ! 

# Active News date 21 October 2014 23:18 -17

Interesant ce se intampla in justitia romana. Nu mai poti avea incredere.

# Cornel date 22 October 2014 00:01 +12

D.na Presedinte MERA D-zeu sa va binecuvinteze si sa va daruiasca tot binele din lume...curajul deja l ati primit!

# Salvamar date 22 October 2014 08:45 +16

Pai papici pe langa faptul ca este un procuror slab este si cam prost. Daca ei la purecat interviul din kamikaze, ”inteligentul” face cel putin cateva dezvaluiri penalke despre cum a instrumentat DNA dosarul referendumului.

# santinela date 22 October 2014 09:34 +13

Pentru cei de mai sus care sint entuziasmati de hotarire.Fratilor daca nu era CEDO toti erau acum la mititica,mai ales la ICCJ condusa de cel mai sinistru judecator- sluga din citi au existat. Nu au mai putut face nimic si au inlaturat ce se semnalase deja de altii. Sint tare curios ce va pati cretinul asta de Papici .Alo,CSM-ul aude ceva,se autosesizeaza ?

# Gabi date 24 October 2014 04:57 +3

Sper să infunde puscaria. are o plangere penala pt musamalizarea unei fraude cu fonduri europene.

# constantin date 22 October 2014 12:23 +7

ma bucuram daca iccj era asa de exigenta cu muritorii de rand nu cu judecatori celebri sustinuti de cedo.politie politica se face cu oamenii politici care tind spre mari functii nu cu judecatori.cati oameni nu zac in puscarie cu rechizitorii mult mai carpite decat al familiei barsan.va pot aduce documente cu sacul.in 2001 can rugam instantele de judecata(inclusiv iccj) sa observe ca rechizitoriile pna se fac dupa sabloanele 1948-1950 mi se spunea sa nu ma abat de la subiect.asa au fost condamnati multi fara vina.acum am descoperit america si spunem dna politie politica.CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII.

# livia date 22 October 2014 12:24 +11

VOX POPULI: Daca ICCR decide ca toate actiunile DNA/Morar/kovesi impotriva judecatorilor Corneliu si Gabriela Barsan se inscriu la " cel mai grav caz de politie politica in magistratura dovedit la ICCJ" , atunci cum mai poate efectua cercetari penale de mare coruptie politia politica ,astfel dovedita si ICCJ , DNA/Kovesi? Ce credibilitate , ce valoare juridica au actiunile politiie politice mafiot BASISTE DNA/Kovesi? Nu cumva politia poliitca DNA/Kovesi trebuie distrusa in totalitate de la sefa DNA, corupta Lascu Codruta/kovesi si pana la portarii care permit intrearea marilor corupti UDREA,IOANA BASESUC in incinta DN LA pe intuneric noaptea?

# unul din lumea cea mare date 22 October 2014 12:55 -11

DORESC SA VA REAMINTESC FONDUL PROBLEMEI: BARSANCA ESTE O JUDECATOARE CORUPTA. PUNCT. RESTUL E CANCAN SI CHICHITE.

# dankh date 22 October 2014 13:14 -11

vorbesc si eu ca oricum nu am habar de ceea ce zic dar trebuie sa spun ca vreau medicamente,multa ue si bai. reciiiiiiiiieu am decretat ca birasnca este corupta !o sa o cercetez in beciuri si o sa o arestez.ala din lumea cea mare nu stie ce este coruptia eu decid.cuvint de cod razboiul stelelor verzi

# carbaxin date 22 October 2014 13:20 -9

dankh are dreptate noi procurorii sintem inteligenta acestei tari,noi facem justitie.fara noi nu se poate.noi stirpim coruptia.sintem eroii justitiei si o sa ni se faca statuie si cu multa ueeeeeeeeeeeeee

# dodo date 22 October 2014 13:24 -10

sa traiasca basescu,glorie vesnica si nepieritoare.cel mai mare patriot din istoria moderna.comandante si sef de cuib te vom urma oriunde

# rasputin date 22 October 2014 13:44 +10

la puscarie si la pmp o sa-l urmati(daca o sa mai fie pmp dupa ce iesiti din puscarie)

# Alin date 22 October 2014 15:50 -12

Vreti sa aveti mai multi bani lucrand de la dvs de acasa ?? Cu siguranta ca DA!! Cine nu vrea ?  Avem o oferta de locuri de munca legale pentru toate localitatile ! Oferim seriozitate maxima!! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi  Pentru mai multe detail, trimite un e-mail cu textul  “info" pe adresa parteneriatdeaur@gmail.com.

# argatu date 22 October 2014 19:33 -8

multumesc ca a-ti scos ce am scris va voi face reclama "buna " in lumea libera. vad ca va vindeti toti . Nu stiu sa fi facut romanii altfel dealungul istoriei

# argatu date 22 October 2014 19:36 -7

ce nu va convine? Nu PONTA a coabitat si acum aveti balacareala asta ? Ponta stia ce au facut procurorii cu votantii si biblia   De ce a acceptat sa faca afaceri cu MEFISTO ? E necopt si pro american si asta e grav pentru ROMANIA

# unul din lumea cea mare date 22 October 2014 20:39 -9

vezi cai gresit tecstu total. cea mai mare greseala e aia cu ponta proamerican. ponta nu numai ca nui proamerican ci dinpotriva e prorus la nivel de prostalinist bolsevic ordinar ca ilici.

# santinela date 23 October 2014 09:09 0

Bai tu asta cind ai plecat "IN LUMEA CEA MARE" ai fost analfabet ? Vad ca tot asa ai ramas dupa cum incerci sa scri. In rest este OK, singurul tau neuron isi da de toti peretii incercind sa se orienteze.

# obiectiva date 23 October 2014 09:14 +4

@santinelooooo, esti moarta in post.......??? pai, NU vezi ca asta e clona ADEVARATULUI UNUL ? :eek:

# DREPT GULERE ALBE, DAR HOȚI DE DREPT COMUN date 1 February 2016 03:16 +1

Silineasca e nevasta lui Silinescu, fiul lui Silinescu de la SIE, fost adjunct al lui Talpeș, iar Bârsanii fac parte din gașca asta, de la spionaj, până la urmă sper să o văd la pușcărie pe Bârsana, că mult rău a făcut asta, folosindu-se de imaginea lui bărbatu-său, iar el o apără ca nevastă, nu-l interesează adevărul ...și ăsta ne dă nouă lecții despre drept și justiție! Au crezut că sunt tari , mari și fac ce vor, au distrus mulți oameni, sper să fie condamnată cu executare Bârsana...O urăsc până mor, mi-a distrus cariera, fără să fiu vinovat și ea era șpăgara care stabilea dreptatea! ÎCCJ a făcut aici o mare gafă, sigur un aranjament, dar până la urmă DNA și SRI vor pune acest dosar pe roate...să plece căruța cu hoții la pușcărie!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.04.2024 – Coldea si-a facut implant. Pont pentru DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva