18 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UN FLEAC, I-AU CIURUIT - Dosarul “Telepatia-Voiculescu” a fost reluat la CAB. Judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea au respins la foc automat exceptiile ridicate de avocatii inculpatilor, dar si cererile de recuzare. Sedinta a semanat cu un meci de box intre Camelia Bogdan si avocati: “Pluteste partinirea in aer”. Un nou termen va fi peste 6 zile, magistratii explicand ca “s-a dispus” ca acest complet sa judece si pe timpul verii. Kovesi a cerut recent o solutie cat mai rapida

Scris de: Alex PUIU - George TARATA | pdf | print

1 iulie 2014 19:59
Vizualizari: 23734

Dosarul “Telepatia”, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare de Tribunalul Bucuresti in legatura cu privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, s-a reluat marti, 1 iulie 2014, la Curtea de Apel Bucuresti. Dupa mai multe amanari, cauzate fie de arestarea judecatorului Stan Mustata, fie de pensionarea judecatorului Florica Duta, magistratii Camelia Bogdan (foto 1) si Alexandru Mihai Mihalcea au fost desemnati sa judece dosarul in care Dan Voiculescu (foto 2) si ceilalti inculpati au atacat cu apel sentinta de condamnare a Tribunalului Bucuresti.

Procesul era programat sa inceapa dimineata, la ora 9. Dupa o asteptare de aproximativ 40 de minute, judecatoarea Iuliana Marilena Ciolca a intrat in sala plina pana la refuz si a anuntat ca mai intai vor fi analizate dosarele aflate pe fond si abia apoi “Dosarul Telepatia” (25497/3/2012**). Sedinta de judecata a inceput mult mai tarziu, in jurul orei 15.00, dupa terminarea judecarii dosarelor aflate in stadiul procesual fond si numai dupa ce, in prealabil, sala a fost evacuata si incuiata cu cheia timp de aproximativ 15 minute. Ceea ce s-a petrecut ulterior a semanat cu un meci de box intre avocatii inculpatilor si judecatoarea Camelia Bogdan.


Iata despre ce este vorba. Completul format din Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea a respins cererea de amanare a avocatului Gheorghita Mateut, aparatorul lui Dan Voiculescu, care a aratat ca la dosar nu exista hotararea Colegiului de Conducere al CAB privind desemnarea acestui nou complet in dosarul “Telepatia”. Acealasi complet condus de Camelia Bogdan a respins ulterior toate cererile si exceptiile ridicate de avocatii inculpatilor la termenul din 15 aprilie 2014, care nu fusesera discutate pana la acest moment, dupa ce anterior respinsese si o cerere de recuzare formulata de unul dintre avocati. A urmat apoi bomba din timpul sedintei: judecatoarea Camelia Bogdan a anuntat ca, din oficiu, instanta a dispus instituirea, respectiv, extinderea sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri ale lui Dan Voiculescu si ale altor inculpati.

Ulterior, cativa avocati au cerut pentru a doua oara in cursul sedintei recuzarea judecatoarei Camelia Bogdan, aratand ca aceasta s-a pronuntat deja asupra vinovatiei inculpatilor si ca nu mai este impartiala. Cei doi judecatori, dupa o pauza de 15 minute in care sedinta a fost suspendata, au decis ca nu se impune trimiterea cererii de recuzare catre un complet care sa se pronunte asupra acesteia.

Dupa ce a explicat motivele pentru care a decis impunerea si extinderea sechestrului asigurator, judecatoarea Camelia Bogdan a propus audierea unor inculpati, idee la care a renuntat insa abia atunci cand avocatii au aratat ca unii dintre clientii lor au varste inaintate, se afla in instanta inca de la ora 9, dar si ca in anumite cazuri este nevoie ca inculpatii sa fie toti prezenti in momentul in care se dau declaratii, in conditiile in care exista deja o serie de contradictii, inclusiv in multe dintre depozitiile existente la dosar. De asemenea, un moment amuzant s-a consumat atunci cand unul dintre avocati i-a cerut judecatoarei Camelia Bogdan sa ia cuvantul. Dupa un schimb de replici, presedinta completului - care, trebuie spus, la un moment dat a vorbit chiar si in engleza - i-a transmis ca ceea ce a spus el a fost consemnat, avocatul explicandu-i insa ca nu a sustinut nimic, intrucat nu i-a fost acordat cuvantul.

In cele din urma, completul a stabilit ca procesul se va relua luni, 7 iulie 2014, ora 11, cu audierea inculpatilor. Acestia se vor prezenta in instanta peste sase zile, existand astfel toate sansele ca dosarul sa se finalizeze extrem de repede, spre fericirea Laurei Codruta Kovesi, care, asa cum ne amintim, a cerut solutionarea cauzei pana in decembrie 2014, invocand "pericolul prescriptiei". Termenul stabilit a fost considerat unul mult prea scurt, aparatorul lui Dan Voiculescu, avocatul Gheorghita Mateut, solicitand instantei sa fixeze data urmatoarei sedinte de judecata in raport cu vacanta judecatoreasca. Replica judecatoarei Camelia Bogdan a starnit rumoare printre cei prezenti in sala: "Nu putem admite cererea cata vreme S-A DISPUS ca ACEST complet sa judece pe perioada verii".

Iar asta nu a fost totul. Una dintre cele mai surprinzatoare decizii ale completului a fost aceea prin care judecatoarea Camelia Bogdan, in asentimentul careia pe tot parcursul sedintei a fost si colegul ei de complet Alexandru Mihai Mihalcea, a dispus trimiterea unei adrese la Baroul Bucuresti in vederea solicitarii de avocati din oficiu, pentru a exista astfel garantia ca niciunul dintre inculpati nu va invoca lipsa apararii la termenele urmatoare.

Si pentru a exista o imagine de ansamblu a modului in care s-a desfasurat sedinta, trebuie sa spunem ca procurorul de sedinta al DNA, Elena Matiesescu, a luat cuvantul doar de trei sau patru ori, iar nici atunci nu a vorbit, cumulat, mai mult de 5 minute.

Iata mai jos cateva momente din sedinta de la CAB de marti, 1 iulie 2014.

Avocatii au solicitat sa vada Hotararea Colegiului de Conducere al CAB prin care a fost investit noul complet si au cerut recuzarea. Judecatoarea Camelia Bogdan a respins ambele cereri

Sedinta de judecata a inceput la ora 15.00. Aparatorul lui Dan Voiculescu, avocatul Gheorghita Mateut, a cerut amanarea cauzei pentru a se depune la dosar Hotararea Colegiului de Conducere al CAB prin care noul complet, format din judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, a fost investit cu solutionarea in apel a dosarului. Pentru a se asigura ca cei doi judecatori au fost alesi in urma repartizarii aleatorii, avocatul Mateut a cerut permisiunea sa verifice daca la dosar exista aceasta Hotarare: “Vrem, onorata instanta, sa luam act de modul in care a fost constituit acest complet. Dorim sa vedem Hotararea sau Procesul-Verbal pentru a sti daca ati fost numiti sau alesi aleatoriu”.

Dupa ce avocatul a invocat acest incident procedural si prevederile legale care stabilesc ca repartizarea aleatorie a dosarului este obligatorie, judecatoarea Camelia Bogdan a respins imediat solicitarea: “Instanta urmeaza sa respinga ca inadmisibila aceasta cerere, iar pentru lamuriri, urmeaza ca domnii avocati sa se adreseze biroului de presa. Probabil ca Hotararea e pe site”. Presedinta completului a aratat ca cererea “nu este in caderea completului de judecata, ci face obiectul unei cai extraordinare de atac”.

Avocatii au raspuns imediat, solicitand recuzarea, cerere la randul ei respinsa ca inadmisibila de judecatoarea Camelia Bogdan.

Toate cele patru cereri si exceptii formulate de avocati la termenul din 15 aprilie au fost de asemenea respinse de presedinta completului

In continuare, au fost aduse in discutie cele patru cereri formulate si exceptii ridicate de avocati la termenul din 15 aprilie 2014, cand instanta (completul format pe atunci din judecatorii Stan Mustata si Florica Duta) a ramas in pronuntare pe aceste solicitari. Avocatul Gheorghita Mateut a luat cuvantul pe cererea privind calificarea caii de atac, solicitandu-le celor doi judecatori sa considere ca apelul impotriva Sentintei pronuntate de Tribunalul Bucuresti se refera si la Incheierea din 9 aprilie 2013 prin care instanta de fond a respins intoarcerea dosarului la procurorul DNA in vederea refacerii urmaririi penale. Maestrul Mateut i-a cerut judecatoarei Camelia Bogdan sa constate intervenita, prin noul Cod de procedura penala, noua jurisdictie a verificarii de catre judecatorul de camera preliminara: "In temeiul art. 4 alin. 2 din Legea nr. 255/2013 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, va solicit sa calificati apelul sub aspectul criticilor aduse solutiei incheierii din 9 aprilie 2013 a Tribunalului Bucuresti, contestatie care, in conformitate cu prevederile art. 347 Cpp, este de competenta judecatorului de camera prelininara a Curtii de Apel Bucuresti".

Judecatoarea Camelia Bogdan a respins solicitarea maestrului Mateut: “La 9 aprilie 2013 nu era prevazuta calea recursului separat”. De asemenea, presedinta completului nu a admis nici exceptia lipsei calitatii de parte civila in dosar a Ministerului Agriculturii: “Se respinge ca inadmisibila avand in vedere ca aceasta constituire se facea pana la inceperea cercetarii judecatoresti”.

La iesirea din sala de judecata, avocatii au acuzat ca la trei dintre cele patru cereri de mai sus respinse de presedinta completului, reprezentanta Ministerului Public nici macar nu a luat cuvantul. Procuroarea de sedinta din partea DNA, Elena Matiesescu, a facut o scurta interventie doar pentru a arata ca exceptia lipsei calitatii de parte vatamata a Ministerului Agriculturii tine de fondul cauzei.

Instituirea sau extinderea din oficiu a sechestrului asigurator asupra bunurilor

Un moment care a starnit consternarea avocatilor a fost acela in care judecatoarea Camelia Bogdan a anuntat ca “instanta instituie din oficiu”, respectiv, “extinde din oficiu” masurile asiguratorii asupra bunurilor unora dintre inculpati. A urmat o insiruire de valori si procente exacte pronuntate de presedinta completului, fara ca aceasta sa poata masca faptul ca lectura dupa foaie cifre dinainte stabilite.

Indignarea avocatilor nu au intarziat sa apara. Iata doar cateva luari de pozitie:

Ati venit cu ele scrise si le-ati dat citire, noi ce sa mai credem?

Doamna presedinte, dupa ce v-ati antepronuntat mai si calcati in picioare orice urma de norma imperativa. Ati dispus deja solutii, iar clientul meu nici macar nu e trimis in judecata pentru spalare de bani... Va aflati in apel si sunteti obligata sa le puneti in atentia partilor. Incetati sa mai procedati astfel, pentru ca se simte partinirea, pluteste in aer partinirea dumneavoastra”.

Se incalca prezumtia de nevinovatie, se incalca dreptul la aparare. Trimiteti de indata cererea de recuzare completului competent sa o judece”.

Si de aceasta data, judecatoarea Camelia Bogdan a refuzat sa admita solicitarile avocatilor: “Referitor la cererea de recuzare pe motiv de sechestru, instanta urmeaza sa o respinga ca inadmisibila”.

Comentarii

# BERCEA MONDIAL;;.. e manevra lu frații miei...........,, date 1 iulie 2014 20:07 +9

Recomand domnului ,,inculpat VOICULESCU,,  să angajeze un apărător specializat la ,,bară,, și nu SCRIITORI, POEȚI ORI ÎNVĂȚĂTORI,, . Acești avocați nu fac parte dintr-o entitate legal înființată , ei au calitatea de moștenitori ai UAR - fără certificat În concluzie inculpatului VOICULESCU DAN  ia fost încălcat dreptul la apărare.

# oarecare date 1 iulie 2014 21:06 -1

Asa e, ce sa faca prostul de mateut, trebuie un intelectual de la Bota care a incercat repetat sa ia examenul de admitere in barou si tot nu areusit ! Ce carte, ce inteligenta, e membru barului Bota, semianalfabet sadea, ce carti scrise, chestii de plictisit copii ! Nu conteaza ca nici ma-sa nu-l crede avocat, trebuie sa fie donatar, nu un parlit de profesor universitar !!!!!!!!!!

# wc ctin date 1 iulie 2014 21:43 0

****** Ctin cocosatu fara dinti ! Voiculescu a avut initial SUP ! De unde sa stie Mateut ce face Bota cu NUP, SUP ? Bine, tu ****** C nici atat nu stii ca esti retarde !!!

# Camelia Bogdan va pleca la Strasbourg date 2 iulie 2014 12:03 +7

Camelia Bogdan a obtinut un post la Strasbourg. Pentru a pleca are nevoie de a i se acorda concediu fara plata si detasare de catre CSM, altfel e obligata sa-si dea demisia daca vrea sa plece la Strasbourg. Prin urmare executa repede comana cu Voiculescu si apoi CSM o va detasa unde ii pofteste inima. Ar trebui verificata informatia asta si intrebat CSM daca e adevarat sa vedem pe unde o sa scoata camasa.

# obiectiva date 2 iulie 2014 13:45 +2

intr/adevar, de cercetat....TRAFIC DE INFLUENTA !!!! ARESTATI/O PE CHIORVESI si pe beneficiara traficului !

# radu date 2 iulie 2014 15:06 +5

Justitia oarba a dat in scleroza uitind de CAZUL CELOR 6 (al doilea cel mai bogat român + afaceristul I. A. + 4 juzi).  S-a ajuns cu greu la arestarea bossului caci avocatelul sau Basescu catalogind ASF o “cloaca” ce trebuie “curatata” - s-a actionat in directia indicata. E plauzibil ca s-au facut presiuni asupra premierului ca miliardarul sa nu fie retinut. Justitiabilii hotariti sa il inhate pe Voiculescu nu au pic de empatie fata de bietul suferind - "Dan Adamescu nu se simte bine. De data asta, la propriu", mai scrie Tolontan. Între leșinuri, Adamescu încearcă să-și calmeze salariații. Bărbatul de 66 de ani le-a trimis mailuri în care a păstrat cam aceeași retorică expusă publicului: e un atac politic, firma își va reveni, oamenii să stea liniștiți. - See more at: http://www.dcnews.ro/tolontan-dan-adamescu-nu-se-simte-bine-de-data-asta-la-propriu_430599.html#sthash.vqnIFqhN.dpuf

# de acord date 1 iulie 2014 20:12 +1

Bercea are dreptate: art. 281 alin. 1 lit. f Cod p.pen. stabilește că dacă inculpatul nu  este asistat de avocat, actele făcute sunt lovite de nulitate absolută .

# obiectiva date 1 iulie 2014 22:20 +3

Nu mizati pe asta, ca nici eu nu am avaut aparator si desi sunt lovite de nulitate absoluta, TOATE ACTELE , stau la bulau !

# Ion date 2 iulie 2014 01:15 -5

:lol: aveti net la bulău???

# obiectiva date 2 iulie 2014 09:25 +2

dar tu nu stii noile prevederi legale ??? DA, am net si am si laptop oferit de penitenciar.....dar astia NU sunt in stare sa faca un sistem functional de CARDURI care sa functioneze in TOATE penitenciarele din RO........daca te muta din unul in altul, in tranzit, trebe` sa iti faci cate un card pentru fiecare penitenciar ca sa poti suna........INCOMPETENTI ! dar o sa dea bine la CEDO toate ilegalitatile comise de ei  privind detintutii........

# ADEVARUL date 1 iulie 2014 20:19 +8

PARE UN SIMULACRU DE PROCES...CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU,STATUL ROMÂN ESTE UNUL AUTOCRATIC,JUSTITIA A FOST CORUPTĂ DE NISTE ESCROCI BĂSISTI CARE ISI OMOARĂ CU ZILE CONCURENȚA,LIBERTATEA DE OPINIE,CURAJUL DE A SPERA SI CREDE IN JUSTITIE,VALORILE UMANE SI ECONOMICE,NU AM NIMIC CU JUDECATOAREA,LASÂND LA O PARTE FAPTUL CĂ NU-I STĂ BINE BLONDĂ,O SCUIP IN GURA PE EA SI PE PIZDA DE COVESI DEOARECE LE ZIC FRUMOS:CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA.DE CE NU LUCREAZĂ TOȚI MAGISTRATII,ANUL ACESTA SI PANA CAND AJUNG LA ZI CU PROCESELE,CA MURIM PRIN TRIBUNALE SI JUDECATORII SI NU MAI AJUNGEM LA UN DEZNODAMANT SI IN ACEST CAZ SE POATE?SA VA FUT IN GURA PE AMANDOUĂ CURVE PENALE,ESTE O DISCRIMINARE MARSAVA LA CARE CONDAMNATI,CU PROSTIA VOASTRA SI NU NUMAI JUSTITIABILII.IN ACESTE MOMENTE VĂ URASC LA MAXIM,TERMEN DE CATEVA ZILE SE POATE...UN PRECEDENT FERICIT DAR ...ASTA PENTRU A SERVI O CAUZĂ POLITICĂ?NU CONTEAZA CE SOLUTIE DA-TI,CONTEAZĂ CA NESIMTIREA VOASTRĂ NU MAI ARE LIMITE,GURISTELOR :D :D :D

# REFORMAREA REFORMEI date 4 iulie 2014 14:49 0

Cum s-a inventat un complet special pentru acest dosar, ar fi cazul sa se aplice solutia reformatoarei cu gargara repartitiei aleatorii si sa se numeasca in ultima clipa un al doilea complet, cum s-a facut pentru vila Petrini. Desigur ca acuzatul poate depune cu un sfert de ora inaintea procesului o contestatie ca nu s-a respectat acest principiu, spre disperarea justitiei oarbe!

# AMR 6 date 1 iulie 2014 20:48 -9

the time is near...tic tac, tic tac...sosete, chiloti, pijamale, table, barbut,  si nu in ultimul rand, vaselina

# AMR 7 date 1 iulie 2014 20:57 +13

Fii sigur că Băsescu știe. Frate-su deja nu mai e deranjat de fisuri anale.

# voiculescu date 1 iulie 2014 20:56 -10

Bravo Camelia Bogdan! La parnaie cu securistul asta de Voiculescu.

# băsescu date 1 iulie 2014 21:00 +14

În cazurile cu potențial ridicat de mediatizare nu-i bine să faci abuzuri pentru că zbori din magistratură.

# mircea date 1 iulie 2014 22:31 -12

depinde si cine face mediatizarea. Daca este facuta in mod negativ de trustul de presa care apartine inculpatului, aceasta este automat lovita de NU LI TA TE. De bun simt, asa i ?

# băsescu date 1 iulie 2014 22:35 +10

Corect! Dacă e făcută de propaganda securistă, în frunte cu colonelul tgurcescu, magistratul zboară din magistratură garantat. Iacobescu, Ciurea și Anastasiu sunt doar câteva exemple. Dar toată această mafie securisăt va ajunge la pușcărie.

# JUDECARE IN PIATA PUBLICA date 1 iulie 2014 21:15 +4

La asa zisa judecata de nu ii scoate in piata publica , de ce cu usile incuiate? asa au primit ORDINELE? in ce tara traim? Deja s-a inceput cu executarea ordinelor data la TV de o premianta cu coronita ca termenele sa fie in fiecare saptamana si s-a indeplinit urmatorul ordin cat de curand se va indeplini si apoi urmeaza executarea si gata ORDINE INDEPLINITE SI MAI PRIMESTE PREMIANTA INCA O CORONITA PROBABIL ACUM VA FI DIN ZAHAR ""CORONITA""" Cum se renunta la vacanta? sau daca se indeplinesc toate ordinele si se da si sentinta care se vrea din deal poate vor primi vacante la fel ca celelalte doamne care s-au destins bine undeva departe si cu mediu inconjurator placut si cu multa dragoste de """NATURA VIE"" Termenul urmator puneti-l in piata publica ca de TV ne-am saturat sa vedem numai defilari la DNA si numai pe cine vreti voi justitiarii liberi si independenti se vede din aer cat de independenti sunt

# Catalin Racaceanu date 1 iulie 2014 21:32 +8

Imi aduc aminte cum dadeau termene in procesele lui Nastase...

# subiectivu` date 1 iulie 2014 23:23 -9

pai pt. prima condamnare cu iexecutare numita trofeu calitatii in  constructii, nastase a facut plangere la CtEDO unde binenenteles cererea nu i`a fost considerata admisibila si i`a fost respinsa - io zic ca si judecatorii de la CtEDO or fi basishti, s`au nastase si marii lui avocati (unii dintre ei si avocati la penix) or fi doar mari papagali.... : ;-) toata stima  pt. unul dintre judecatorii care il judeca pe penix, el este cel care a descoperit ca medicu` care ii dadea lui vantu` scutiri pt. problemle sale medicale era de fapt ginecolog si nu avea nici o legatura cu bolile sale - astfel de oameni pot intr`adevar sa demonstreze ca lejiuitoru` nu a gresit atunci cand a instituit principiul oficialitatii in procesu` penal.

# Dr.Av.VasileBotomei,www.unbr.info date 1 iulie 2014 22:04 -6

Acum 2 minute Dr.av.Vasile Botomei cetatean bacauan,exprima apreciere pentru dnul Romeo Stacarache,pentru aportul adus justitiei in identificarea de dovezi ce au condus la modificarea controlului judiciar in arest preventiv. Astfel este posibil sa ramana fara obiect initiativa civica de strangere de semnaturi de la cetatenii municipiului Bacau, in vederea depunerii tabelelor de semnaturi la Institutia Prefectului Judetului Bacau pentru organizarea referendumului local cu obiect demiterea Primarului Stavarache Romeo mai inainte de termenul pentru care a fost ales primar. Au fost stranse tabele prin voluntari pana la anuntarea arestarii preventive a dlui primar, din seara zilei de 1-07-2014,un numar de 10.000 de semnaturi valide. Dumnezeu a binecuvantat sa nu se mai cheltuie banii nici pentru tabele de semnaturi si nici pentru pliante de informare publica privin initiativa civica de eliminarea coruptiei din Primaria Bacau. Acum se vor indeplini conditiile de a fi suspendat din functie.

# POLO.NICU date 2 iulie 2014 07:39 +6

Iar iti miroase a primarie dom doctor, cand ar trebui sa-ti miroasa a brutarie...

# obiectiva date 2 iulie 2014 10:34 +4

ce primarie sa mai viseze prostovanul asta de botomei ??? mare doctor in drept si habar NU avea , prin 2005, ca MARTORUL NU SE POATE RECUZA CONFOM CPP......el o tragea sus si tare sa RECUZE MARTORUL........i/ a explicat cu mare rabdare o judecatoare tanara si desteapta, acest fapt, cu rabdarea aplicata unei maimute, 40 de minute......in loc sa il amendeze pe loc si sa il si aresteze pentru ultraj caci martorul lui si/a trantit valizoiul ostentativ direct pe masa judecatoarei...ai facut deliciul salii de judecata, mai, botomei, atunci !!!!!!!

# nuibai date 1 iulie 2014 22:10 +2

Este evident un abuz de celeritate - iată că există şi aşa ceva, nu credeam. Dacă un dosar atît de complex e aproape de final la 6 ani, să caute avocaţii statistica dosarelor "campioane", de 10-18 ani vechime, de care nu se ocupă nici o Kov., dar nici pe juzi nu-i frămîntă prea tare. Şi să mai caute programarea în CO a celor doi. Şi multe altele, deşi toate vor fi degeaba.

# lobotomiei date 1 iulie 2014 22:13 +2

lobotomiei, ,,aportul adus,, hihihi ! Sa vezi ce aport aduci tu la celula 23 !!!

# Cornel date 1 iulie 2014 22:16 -5

Maestrul Mateut in sus, maestrul Mateut in jos..... Eu zic nici sa nu se mai judece. Acolo unde presteaza maestrul sa se dea decizia favorbila clientului acestuia , din oficiu. In alta ordine de idei, ce ziceti, Voiculescu va fi un scriitor mai prolific decat Nastase, in puscarie?! Acuma sa nu deveniti tendentiosi si sa-mi spuneti ca primul va avea mai mult timp....

# obiectiva date 1 iulie 2014 22:22 +9

Dan Voiculescu, SPER CA realizezi ca in 6 ZILE trebuie sa il bagi TU pe baSSescu la arest !!! asta daca NU vrei sa te bage el pe tine, ca pe oaia de becali si ca pe `telectualul de nastase !!! tu imi pari mult mai destept si mai putincios decat ei !!! 

# mircea date 1 iulie 2014 22:34 -13

saracu incearca, dar nu i se leaga minciunile. asa se intampla cand te bazezi pe tigani ca Bercea si traficanti de plastografii ca SRS sa-ti stimuleze propaganda.

# Creepcea date 1 iulie 2014 22:37 +12

M-am trezit cu mormanul ăla de dolari în brațe. Știe, mă! Crezi tu că nu știe? LA PUȘCĂRIE, BĂSESCU, LA PUȘCĂRIE!!!

# obiectiva date 1 iulie 2014 22:40 +12

achiesez, Creepcea !

# mircea date 1 iulie 2014 23:05 -12

emotionant :)) 

# Creepcea date 2 iulie 2014 00:03 +7

Daca nu-i cu felix, stomacul tau se strange gol.

# mircea date 2 iulie 2014 22:21 -4

daca nu era cu basescu, siteu' asta nici nu exista amaratilor

# colega lui mircea date 2 iulie 2014 22:26 -4

Te pup mircea. As vrea sa stie lumea de pe aici ce spun colegii tai despre tine... Prietenii stiu de ce ;-) pupici, tinem aproape :P

# Creepcea date 2 iulie 2014 23:14 +4

Dacă nu era băsescu, nici tu nu erai în halul ăsta de prost.

# obiectiva date 1 iulie 2014 22:34 +3

oricum, tu stai mai bine decat mine, mie mi/au pus sechestru pe INTREAGA AVERE A FAMILIEI !!! plus a tertilor, matusa de 90 de ani, mi/au luat la perchezitii toti banii gasiti in casa, inclusiv toate monedele de 0, 50 lei ! m/au lasat fara nici un ban, nici macar de 1 covrig, si acu` dupa ce am fost condamnata definitiv din 31 ian. 2014, TOT fara bani sunt ca NU mi/au ridicat nici un sechestru, nici o poprire !!!! aha, mi/au luat si cardurile de salarii.......TOT !!!!!! iar politistii mi.au furat si banii din casa !!!!! ca nu i/au mai declarat pe procesul verbal......

# obiectiva date 1 iulie 2014 22:48 +1

asta e NEMARITATA, NU ARE COPII...tipic baSSista ! 

# obiectiva date 1 iulie 2014 22:51 +5

ce va spusei eu de toate baSSistele din magistratura ??? NEMARITATE, divortate, vaduve, FARA COPII....chiorvesi, haineala, stanciu....etc, etc ,,etc....le baga baSSescu SPP isti pe gat si le filmeaza cand fac batza batza !!! barbatii sunt transsexuali sau gay......cine spunea ca il vazu prin bucuresti, prin 2012,  pe morar machiat si imbracat ca o dama ??????

# vikkktor date 2 iulie 2014 04:04 +5

Gresesti, ele sunt miresele lui Traian...Uite si la Cami ce privire luminoasa, ce pupile dilatate de foamea de dreptate are, ce nasuc gros detine, sa aspire cu el toate izurile penale pe care le transpira inculpatul...Cami nu are cum sa greseasca, ea este mai presus de greseala, ea este mai presus de banuieli, ea este CAMI. Avertizez pe toti care o pangaresc cu ganduri murdare, sa aiba grija CA COdruta nu doarme, ea vegheaza ca un cerber neobosit asupra bunastarii POPOrului asupra triumfului setei neostoite a marelui carmaci de dreptate si justitie. Cred ca atat Cami cat si Codruta merita un grup statuar cum inving ele balaurul Voiculescu. Propun UNBR-ului sa stranga repede bani pentru monumentul in cauza...Eu brevetez ideea si voi trimite in US mici statuete cu grupul in cauza..O sa devin milionar...Americanii pot macar sa le foloseasca drept suport de hartie igienica, ca si ei se mai sterg din cand in cand...Hartia Codruta, mareste p.ta...Codruto, Codruto, vine o zi...

# nea caisa date 2 iulie 2014 10:43 +4

draga obiectiva, cu morar e mai complicat decat pare, el e din republica de la cluj, adica din grupul de transpartinici cu sustinere ascunsa.

# obiectiva date 2 iulie 2014 10:45 +3

si MAIOR tot de la cluj, ca si boc, sa ii ia dracu` pe toti !!!

# Ghionea Viorel date 1 iulie 2014 22:57 -7

Felix va ajunge in sfirsit la brutarie. Gasca de la latrina 3 incepe sa-si caute de lucru. Mihaita se intorce la secta lui, Mirciulica Saltimbancu va lucre la circ si Ursu are o slujba ca sperietoare de ciori. "Artista" care incerca se se muste de ureche n-a gasit nimic, o s-o tina barbatul acasa sa aiba grija de maidanezi.

# obiectiva date 1 iulie 2014 23:01 +4

NU ADUCE ANUL, CE ADUCE CEASUL ! nu se stie care pe care ! eu mizez pe Voiculescu ! 

# Ghinion Floricel date 1 iulie 2014 23:07 +8

Propaganda securistă crapă de foame fără audiență. Orice s-ar întâmpla cu Felix, nu-și pierde imunitatea ilegală a jegului statului, iar gașca de la latrina 3 va continua să phootă toată mafia securistă, în gură. :roll:

# hai cu executarea!! date 1 iulie 2014 23:01 -12

Lujulicaaaa, aceasta scursura umana de turnator voiculescian, danut, va infunda puscaria. Mai e putin, mai e un pic pana la EXEUTAREEEEE!! Ceea ce va doresc si voua, in masura in care veti fi gasiti vinovati.. Lua'v'ar DNA'ul pe toti!

# ana date 1 iulie 2014 23:10 +9

Procesul acesta este o mascarada comandata. SOS de la presedinte! De urgenta trebuie ascuns si Voiculescu aidoma d-lui A.Nastase. Prersonalitatile incomode ale Romaniei trebuiesc mazilite. Postul Antena 3 trebuie inchis de urg. pentru a nu mai informa înafara UE SI USA ,despre coruptia la nivel inalt din Romania. Va este clar ca vom iesi in strada, am mai facut-o si in 89, altfel ,tara noastra ,v-a fi numai a lor!

# Alberto Kurtyan date 2 iulie 2014 00:01 -11

Voiculescu este un om fara scrupule, o cazatura de om fara constiinta. A primit ce merita dar nu in concordanta cu cat a furat. Judecatorii l-au condamnat cu blandete. Merita mult mai multi ani de puscarie.

# Adrian date 2 iulie 2014 00:18 +3

Ce ti-a facut tie Voiculescu, mai dobitocule?

# vikkktor date 2 iulie 2014 04:17 +5

Oare daca este, e singurul???....Pana la Voiculescu, care sincer habar nu am cu ce si cum a gresit, cred ca sunt niste penali si penale, mai mult decat vizibili pe care Codruta ii trece discret si languros cu vederea...Oare asa ar trebui sa fie justitia? Ca vad CA CAm asa e sub oranduirea si obladuirea ei...Daca e timpul tepelor ridicate, hai Codruta sa te vedem cum infigi in ele si pe niste sobolani portocalii, mult mai grasi...sunt convins ca ai rau de portocaliu si cand vezi culoarea, o iei la sanatoasa, ca te apuca durerea de dinti...trist Codruto...dar, ia aminte ca totul se plateste si e pacat de tine cand te uiti dimineata in oglinda...Nadina a lui Rebreanu cica era mai frumoasa ca tine si tot a ,,calcat-o,, poporul...

# obiectiva date 2 iulie 2014 10:10 +3

@alberto kurtyan, RACKETII TAI DIN UKRAINA CE ITI MAI FAC ???????

# Cristian date 2 iulie 2014 08:40 -8

sper ca in sfarsit acest turnator sa ajunga la parnaie si sa nu mai iasa nicioadata. a furat sute de milioane de euro si face pe cinstitul ...

# Cristian date 2 iulie 2014 08:42 -8

sper ca in sfarsit acest turnator sa ajunga la parnaie si sa nu mai iasa nicioadata. a furat sute de milioane de euro si face pe cinstitul ...

# Andrei date 2 iulie 2014 09:16 +6

Am citit ca poltruca basista kovesi a primit un bilet prin care i se cere condamnarea rapida a d.l Voiculescu.Eu am inteles dupa comunicatele aparute in presa ca jandarmul mondial sua,prin ambasada sa la Bucuresti a cerut acest lucru. Acesti tortionari, care au lasat haos si debandata in toate tarile in care au intervenit,au instruit cu cele mai moderne metode viitori teroristi,asa cum au fost catalogati osama si sadam si i-au executat in momentul cand nu mai aveau nevoie de ei. Ei vor democratie doar la ei in tara in timp ce popoarele din celelalte tari,scalvii lor.M-am saturat de amestecul lor brutal,de umilirea si terorizarea poporului roman, batjocorind cei 7.5 milioane de romani,nu numai prin minciuna sfruntata aruncata in eter de inalti functinari din americani si de la ambasada sua la Bucuresti,ci si prin initierea si mentinerea politiei politice a reprezentantilor mafiei basisite. Daca acestia sunt perfecti pentru ei,sa-i ia la ei pentru a aplica noua democratie.Noua ne-a ajuns

# vikkktor date 2 iulie 2014 14:07 +6

Stiti de ce in SUA, nu sunt revolutii, lupte antisociale, etc ? Pentru ca ei nu au pe teritoriul lor amabasade americane... :lol:

# obiectiva date 2 iulie 2014 10:08 +4

vaaai, ce MINT ASTIA DE LA REALITATEA , PE MANA LU` GUSE, DIN GRUPUL DE LA CLUJ, MASONI MURDARI CE SUNT !!! cica a dat Voiculescu banii lu` bercea mondialu` 1 milion de euro..orice expert in semiotica VEDE CLAR din limbajul paraverbal si din limbajul verbal si din limbajul corporal  ca se minte cu nerusuinare !!!!!!!!! DAN VOICULESCU AZI SA LE FACI PLANGERE PENALA MINCINOSILOR DE LA REALITATEA.......

# obiectiva date 2 iulie 2014 10:18 +3

SPER CA TOATA LUMEA INFORMATA STIE CINE ESTE AGENTUL CIA ROBERT HORVATH....ESTE CREDIBILA INFORMATIA..DECLARATIE BOMBA. MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI LICHIDAT IN CURAND. NU ARE NICI O SANSA DE SCAPARE ! Fragment din interviu: R.H . Revin la Dan Voiculescu.. La Romania TV am declarat ca acesta nu va fi pedepsit niciodata in Romania. http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html Tocmai de aceia l-am introdus in perimetrul legii americane. Banii CIA trimisi pentru armele rusesti, ultima tehnologie , datorita revolutiei nu au mai ajuns la Ceausescu. Prin lichidarea lui Marin Ceausescu banii au intrat in buzunarul lui Voiculescu. Nu am facut un secret ca l-am denuntal la FBI. MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI ARESTAT SI LICHIDAT IN INCHISOARE. SE REALIZEAZA PERICOLUL CA ACESTA SA AJUNGA IN MANA AMERICANILOR. STIE PREA MULTE. ACEASTA ESTE OPINIA MEA SI A SPECIALISTILOR CU CARE M-AM COSULTAT. SUNT SI ALTE VARIANTE….  

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:28 +3

pe surse de la SPP...trebuie sa asigure PROTECTIA FIZICA A PRESEDINTELUI SI A RUDELOR DE GRADUL I ALE ACESTUIA...atunci, de ce asigura SI protectia fizica a socrilor acestuia, caci TOATA SUCEAVA STIE CA SPP ul asigura si protectia fizica a socrilor, a parintilor lu` madam maria baSsescu,, acum DOAR al tatalui socru, fost jandarm de SEcuritate, ....CINE MINTE ???????? SPP ul care NU are ca atributii si protectia fizica a socrilor prezidentului sau simpla realitate inconjuratoare si faptele in sine ?????

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:47 +3

Biletelul lui Kovesi Posted by Radu Tudor on July 1st, 2014 B1 tv, post basist 100% : “Seful DNA Laura Codruta Kovesi a primit un biletel din afara tarii ca Voiculescu sa fie bagat la inchisoare pina pe 15 Iulie. Exact asa se va face”. Ce justitie, ce stat de drept, ce judecata? Biletel, procuror, executare. Pohta ce pohteste Basescu.  

# CE STIE BASESCU ? date 2 iulie 2014 10:42 +6

CINE STIE CE SCHELETI ASCUND IN SERTARELE CANCELARIEI PRESEDINTELUI ROMANIEI - ACESTI DOI JUDECATORI ??? CE STIE BASESCU DESPRE EI ????? CU CE IA AMENINTAT ???? CE LE OFERA ??? DE DEPARTE CURUTA CU SFOARA !!! PRESEDINTELE FRANTEI SA DUS !!! PRESEDINTELE ROMANIEI CAND ??? SIGUR ARE PATUL CALD TINUT DE BECALI, A. NASTASE, RELU FENECHIU

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:37 +3

.R.I cere dreptul de a percheziţiona, fără mandat, calculatoarele românilor   Să luăm aminte la toate aceste demersuri manipulatorii, dar, mai cu seamă, la o altă năpastă venită de la Serviciul Român de Informaţii, care vrea şi cere dreptul de a percheziţiona, fără mandat, calculatoarele românilor. Mai mult, serviciile speciale au de gînd să impună „înmatricularea” tuturor ordinatoarelor şi dispozitivelor care se conectează la internet, pe motivul infracţionalităţii cibernetice. La vremuri noi, represiuni noi! Cu privire la proiectul de Lege privind securitatea cibernetică, Generalul S.R.I. Dumitru Dumbravă a declarat în faţa Comisiei de Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţii din cadrul Camerei Deputaţilor că,  realitatea virtuală în care trăim nu mai are răbdare cu dezbaterile îndelungate ale legilor în Parlament.

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:39 +3

S.R.I. continuare Dar poporul mai are, oare, răbdare să suporte realitatea infracţională, corupţia şi abuzurile sfidătoare din sînul clasei politice şi a Puterii, care l-au îngenuncheat în umilinţă şi sărăcie? Cu aceşti cai troieni extrem de periculoşi, care au asaltat şi infectat România, situînd-o în statistici ca cea mai coruptă Ţară din Europa; cu nelipsiţii rechini care au înghiţit pe neamestecate avuţia naţională, rechinii urcaţi în dube în prezenţa televiziunilor şi eliberaţi apoi prin chichiţe judecătoreşti tot în prezenţa lor, poporul nu mai poate avea răbdare.  Nu victimele fraudelor pe internet sînt obiectul monitorizării cerute de S.R.I., ele fac parte din categoria naivilor de profesie şi au nevoie de duhovnic sau de psiholog, ci pumnul în gura paginilor virtuale, aflate de partea adevărului. Unde va găsi căutătorul dezvăluiri cu privire la corupţia care a cangrenat România? 

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:40 +3

 Nu în foile centrale, majoritatea aservite mafiei, ci în paginile unor temerari virtuali, care îşi pun siguranţa vieţii în slujba adevărului. Potrivit proiectului de lege privind securitatea cibernetică, percheziţia informatică se poate efectua chiar dacă persoana vizată nu a comis nicio faptă penală/infracţiune şi fără să mai fie nevoie de autorizaţia unui judecător. Unor percheziţii informatice periodice, deşi legea este încă în stadiul de embrion, am fost supusă de nenumărate ori. Adresele de e-mai-l îmi sînt blocate temporar, corespondenţa ştearsă, conturile google desfiinţate şi golite, anumite documente importante din ordinator fiindu-mi răpite de „extratereştri”. Folosesc contextul pentru a-mi prezenta scuze prietenilor mei – cititorii, oameni de toată isprava, cărora nu le pot răspunde, deşi ştiu că îmi scriu întotdeauna.  

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:43 +3

Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki consideră, ca şi consecinţă gravă a adoptării proiectului de lege, faptul că persoanele care nu comit infracţiuni vor avea mai puţine drepturi şi garanţii decît contravenienţii şi infractorii. Ca o concluzie, adoptarea unei astfel de legi este rezultatul înlocuirii logicii legalitare cu „vigilenţa” exagerată şi controlul represiv al serviciilor speciale. Accesul, oricînd şi oricum la datele de logare dintr-un computer este un grav şi inacceptabil abuz al serviciilor secrete. Utilizatorul se poate aştepta oricînd la plantarea unor dovezi false, care să-l incrimineze în favoarea unui vinovat cu ştate vechi, capabil să faulteze şi serviciile secrete americane sau germane.

# obiectiva date 2 iulie 2014 11:44 +3

Vasile Oajdea, preşedintele Comisiei de I.T. îi ţine piept lui Dumbravă, afirmînd că e dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu computerul personal. Pînă una alta, legea scînceşte cu atîtea moaşe în încăpere, competenţele şi incompetenţele se bat cap în cap, şi tot ei intră cu forţa în ordinatoarele reperate ca emiţătoare ale unor unde de protest împotriva manipulărilor şi corupţiei. Ceea ce propune legea, vorba lui Oajdea, „este un fel de viol, ca şi cum, mergînd pe stradă, ai lua o domnişoară la întîmplare şi ai duce-o la control ginecologic”. Gorilele cu epoleţi ale planetei, dar şi cele din ograda noastră învîrt pe degete omuleţii-jucărie. @sursa Buciumul.

# awa date 2 iulie 2014 11:40 +5

Judecatoarea recuzata  s-a  pronuntat pe cererea de recuzare?TOATE JAVRELE SI ANALFABETII AU JUNS JUDECATORI IN TARA  ASTA!!

# basescu la bulau cu mafia de procurorii date 2 iulie 2014 12:00 +6

:P toti lingaii facuti judecatorii din procurorii numiti de dracul basescu 8) cel mai mare mafiot cu dosare face procese politice,mai gunoi securist orb ca bufnita udrea tiganca prima data sa raspundeti voi de furaciunile,spaga,alro de 4 milioane euro,nana,podul,grand,flota,casuneanu,,mihaileanu,sacii cu bani dela ludus,ioana cu gazprom,pricop cu acte false pamantul bratienilor,printul de rahat paul :lol: mircea cu trfic de arme la teroristii,e t c. :D

# bretonela date 2 iulie 2014 13:09 +7

Sa vedeti cum se comporta traditionalii desfiintati in fata acestor specimene care judeca.UMILINTA  e  dula  la maxim....Daca una ca bretonela i-ar calca in picioare, nu ar fi nici o problema. 8) 8) 8) 8) :-x :-x :-x

# vikkktor date 2 iulie 2014 15:00 +7

Prea putin mai conteaza daca sau cum il condamna pe Voiculescu. Ceea ce conteaza, este ca avem o justitie compusa din magistrati in proportie covarsitoare nepregatiti profesional, care nu numai ca nu citesc dosarele si condamna sau achita dupa ureche si interes, dar, care inclusiv vietiile private le au varza.Magistrati facuti din fosti militieni si jurisiti de CAP, magistrati facuti pe baza de nepotism si spagi, magistrati care pleaca urechea la indicatiile politicului si la spagile clientilor.Cand nu au nici una nici alta, motiveaza cu copy din rechizitorii, fara sa deschida dosarele. Pe acestia nu-i trage nimeni la raspundere, asa cum nu-i trage nici pe procurorii care povestesc SF-uri in dosare, pentru a convinge o instanta, ce este deja convinsa, ca domnu procuror oricum are dreptate.Acest cancer in sistemul judiciar a devenit atat de generalizat si vizibil, incat personal nu stiu cum se mai poate vindeca si mai ales nu stiu cine poate sa se incumete sa-l vindece.

# magojanul date 2 iulie 2014 15:10 +7

Ko-vesi sefa ce-ti graieste pacatoasa despre matale? "Nu putem admite cererea cata vreme S-A DISPUS ca ACEST complet sa judece pe perioada verii". Ha , ha, ha basscian. Sa te aud ca nu este interventie fatisa pentru a obtine o sentinta conform directivei tatucului de la Cotroceni. Nu ca nu o fi vinovat de ceva si baiatu` asta Voiculescu, dar nu sunteti in stare sa dati un verdict clar, curat si fara a lasa loc de interpretari. Slabi, foarte slabi meseriasi sunteti, dupa chipul si asemanarea celor care v-au pus sefi pe acolo. Insa independenta nu se masoara in laudele sefului la cat a putut sa fure si sa manuiasca clanuri intregi.....auzisa-si matale Codruto, tata, din partea unui om de bine, Sa-ti fie rusine dar nu numai tie intreg sistemului care ati mintit 23 de milioane de mamaligari, cum pot sa le spun astora. Bucurati-va de putere si sa nu uitati la randul vostru veti da cu subsemnatul si va fi vai si amar. Pastrativa demnitatea cat mai aveti timp. Faceti ceea ce trebuie facut. 

# mesaj din vacanta date 2 iulie 2014 15:15 -11

Daca doar atat pot pe lege avocatii astia "spilcuiti", atunci schimba-i Dane cu unii care macar sa faca show (de ex., clovni), ca rechizitoriul e prea tare! N-AI NICIO SANSA! Fa-ti bagajele!

# CINE URMEAZA PE LISTA EROILOR NEAMULUI ROMANESC ? date 2 iulie 2014 23:05 -8

CINE URMEAZA PE LISTA EROILOR NEAMULUI ROMANESC ?Sa mentionam inca o data EROII JUSTITIEI ROAMANE !Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu ,Daniel Morar, Oana Haineala, Horia Georgescu, Ghica, Danilet,Tulusi, Papici,Mariana Alexandru, medicul legist Mihai Onciu, etc CINSTE VOUA EROI AI NATIUNII ROMANE, SALVATORI AI NEAMULUI ROMANESC! Voi sunteti mandria noastra ! Datorita voua statul roman a rezistat, datorita voua suntem inca in Uniunea Europeana si nu in Euroasiatica! Va MULTUMIM CA EXISTATI ! VA MULTUMIM CA mai avem speranta CA SE MAI POATE TRAI IN ACEASTA TARA ! ROMANIA ASTEAPTA zile grele ! EROII SUNT CEI CARE SE REMARCA IN ZILE GRELE ! CINE URMEAZA PE LISTA ? In justitie regula este simpla : magistratii sunt ori pe lista , ori in puscarie !

# Eroii neamului prost date 2 iulie 2014 23:12 +5

Ăștia vor ajunge eroi după ce trec prin pârnaie.

# CER SCUZE EROILOR NEMENTIONATI IN LISTA. date 3 iulie 2014 11:11 0

Imi cer scuzae ca am uitat sa trec in LISTA EROILOR NEAMULUI ROMANESC PE MONICA MACOVEI , -fara de care nu era posibila revolutia in justitie , si IONUT MATEI CARE ARE LA CATIC VICTORII URIASE IMPOTRIVA BALAURILOR CARE AU VLAGUIT ACEASTA TARA ! Cu voia dumneavoastram ultimul pe lista sa-l trecem pe TRAIAN BASESCU CEL FARA DE CARE ROMANIA AR FI INTRAT PROBABIL IN UNIUNEA EUROASIATICA GLORIE VOUA EROI AI NEAMULUI ROMANESC ! CINE URMEAZA PE LISTA ? In justitie regula este simpla : magistratii sunt ori pe lista , ori in puscarie !

# JIGODIA RÂNJITĂ=PONTACU'-KOABITAC date 2 iulie 2014 23:39 +3

PĂI NU PONTA -JIGODIA RÂNJITĂ A PUS-O PE CĂMILA COCOȘATĂ, pardon,KOVEȘITĂ=KOVEȘILA-KOVEȘI????!!!! SĂ VĂ FIE DE CAP CU JIGODIA DE SÂRBU-PONTA-REPUBLICA DE LA CLUJ, CARE AU VÂNDUT REFERENDUMUL, ADUCÂND CHIORETELE CU FORȚA LA COTROCENI!!!!!!!!!cât stă ****** rânjită de ponta la guvern, n-o să pățească nimic chioretele la cotroceni!

# Salvamar date 3 iulie 2014 09:02 +3

Eu am o singura nedumerire-intrebare. Cum pot doi judecatori sa inteleaga un dosar cu atatia inculpati, cu mii de documente, in zeci, chiar sute de volume? Cand le citesc? Cineva care ia un asemmenea caz si crede ca il poate clarifica in 15 zile este fie NEBUN, fie la COMNDA externa. Adica si acesti judecatori au primit ordin de la Ambasada SUA, ca si in cazul lui Nastase, ca acest lot sa fie condamnat. Mi se pare oribil. Cam ca pe vremea Ambasadei URSS din ani 50. Ce le-a data basescu americanilor incat ii sustin toate dorintele? Vom descoperii intr-o zi ca in interes personal, basescu a TRADAT interesul national in favoarea marelui licurici, iar acesta il plateste prin bagarea la parnaie a presupusilor lui dusmani? Si in cazul Nastase, a fost clara sentinta in cazul Zambaccian, in momentul in care cu o saptamana inainte de pronuntare, ambasada SUA i-a retras viza. Probabil condamnarea lui Voiculescu a fost hotarata cu ocazia decorarii madamei Kovesi de catre Ambasada SUA.

# vikkktor date 3 iulie 2014 17:27 +1

Pai cine spune ca judecatorii trebuie sa citeasca dosarele?? Si daca le citesc cine garanteaza ca le vor si intelege?? Nu se observa clar ca este o gasca formata din politie, procurori si judecatori care actioneaza la unison dupa bunul plac, ordine si alte interese?? Judecatorul nu citeste dosare, mai ales la arestari ,,preventive,, pentru ca daca dispune eliberarea aluia, mai trebuie sa o si motiveze si asta inseamna timp pierdut si are si omul alte preocupari la el acasa, nu sa stea sa faca dreptate...Da cu copy-paste pe repede inainte si mentine ce vrea parchetul. In cazul lui Berbeceanu, daca nu exista presa si tv-ul era ala si condamnat la ora asta si dl procuror sef jubila si inca odata se dovedea ca parchetul are dreptate sau daca nu o are, are el girja sa si-o inventeze...In mare parte sunt o gasca de derbedei mai infractori decat delicventii de drept comun, asta ,,se stie,,... :lol:

# vikkktor date 3 iulie 2014 17:34 +1

Asta este palpabil si arhicunoscut de avocati, care vorbesc si argumenteaza pana li se usuca gura si judele, dupa ce ii asculta amabil, da solutia fix cum vrea muschiul lui, fara nici o logica si fara sa il traga nimeni la raspundere...Solutiile de la CEDO sunt evidente si demonstreaza aceasta atitudine, dar, le platim noi prostii ca magistratul nu poate fi tras la raspundere sau dat afara pentru prostie, reacredinta..etc. Cati oameni au murit pe scarile instantelor de inima neagra ca nici la 25 de ani dupa caderea comunismului nu si-au recuperat casele si pamanturile, astea date cu nonsalanta unor potentati ai vremii ce au bagat milioane in buzunar pe mana cu reprezentantii statului??...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2022 – A murit o victima a Completului negru

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva