14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADRESA CARE IL INGROPA PE LAZAR – Dezvaluire bomba la Antena 3, care demonstreaza ca in 2014, la 4 zile dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedinte, seful PCA Alba Iulia Augustin Lazar a semnat cu manuta lui adresa de comunicare a solutiei de clasare dispusa in dosarul presedintelui. Dezastru pentru Lazar: jurnalistul Marius Albin Marinescu declara ca nu a primit niciodata adresa, pentru a putea ataca solutia de clasare (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

15 January 2019 12:54
Vizualizari: 5214

Document bomba prezentat luni seara, 14 ianuarie 2019, de jurnalista Adina Anghelescu Stancu in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Este vorba despre adresa pe care procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar (foto stanga), pe cand ocupa functia de procuror general al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, a trimis-o jurnalistului Marius Albin Marinescu, care detinea calitatea de petent in dosarul nr. 595/P/2014, in care sesizare parchetul cu savarsirea de catre presedintele Klaus Werner Iohannis (foto dreapta) a unor posibile infractiuni, din functia de primar al Sibiului. Adresa prezentata de Adina Anghelescu-Stancu contine semnatura lui Augustin Lazar, prin care i se comunica lui Marius Albin Marinescu solutia de clasare a cauzei nr. 595/P/2014. Acest document a fost transmis in 20.11.2014, fix in data in care a fost finalizat dosarul de catre procurorul Iustin Bic, si la patru zile de la momentul la care Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei. Adresa de la PCA Alba Iulia arata ca Augustin Lazar a luat la cunostinta de dosarele lui Klaus Iohannis, in ciuda declaratiilor sale potrivit carora nu a semnat niciodata niciun act care sa il vizeze pe presedintele Romaniei.


Iata adresa publicata de jurnalista Adina Anghelescu-Stancu la Antena 3:


Marius Albin Marinescu nu a primit adresa lui Lazar

Astfel cum se arata in adresa semnata de Augustin Lazar, jurnalistul Marius Albin Marinescu este informat ca poate formula plangere impotriva solutiei de clasare, in termen de 20 de zile de la comunicarea lucrarii. Problema apare acolo unde, potrivit declaratiilor acordate pentru Lumea Justitiei de jurnalistul Marius Albin Marinescu, fondator al site-ului Justitiarul.ro, acesta nu a primit nici pana in prezent adresa semnata de Lazar. De altfel, Marius Albin Marinescu ne-a precizat ca a aflat de solutia de clasare pronuntata in cauza de procurorul Iustin Bic mult mai tarziu, cand deja nu mai putea ataca solutia.

Pe de alta parte, jurnalistul Marius Albin Marinescu ne-a marturisit ca nu exclude varianta ca adresa semnata de Lazar sa fi fost facuta pierduta, intentionat, iar cei care ar fi gasiti responsabili sa fie reprezentatii Postei Romane. Un lucru extrem de bine semnalat de Marinescu este ca practica Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia este de a trimite adrese fara confirmarea primirii acestora, lucru care ii poate scapa de raspundere in situatia in care un petent reclama lipsa documentului.

Comentarii

# Neanae date 15 January 2019 14:46 +4

Nu exista SA NU EXISTE DOVADA TRIMITERII PRIN POSTA A UNUI DOCUMENT REFERITOR LA UN ACT IN/DE JUSTITIE! Pentru asta avem posibilitatea și obligatorietatea sa fie trimis prin model “recomandată cu aviz de primire”. Nu s-a primit in timp o decizie contra căreia exista drept de recurs? Păi e o încălcare a drepturilor fundamentale la apărare. Pentru asta se plătește ... Concluzie. Unii grei din justiție își bat joc de JUSTIȚIE! Ei fac parte din grupul blestemaților ce se definesc apărătorii Statului de Drept. Jigodii de care trebuie sa se elibereze primii cei din Justiție care mai au o umbra de demnitate. CSM a dat dovada ca efectiv “o javra nu mănâncă o alta javra” împiedicând arestarea procurorilor de la Ploiești cerută de Adina Florea. Nu are nimic. Știm acum cu toții cine sunt adevărații ticăloși, adevaratii paraditori și apărătorii lor. Toți odiosii astia vor plăti in fata legii, se va găsi calea. Tarcea, Lazar și lunga lista de hiene, VETI PLĂTI!

# DODI date 15 January 2019 15:03 +5

Nimic nou sub soare. Hăhăilă a fost ales președinte fiind acuzat pentru furtul flotei. Pe care el se laudă că nu a vândut-o dar o vedem și nu e... românească. Ciolanis a fost ales președinte fiind dovedit cleptoman imobiliar pentru organizația SS la care era președinte. Și pentru că tot și-a făcut mâna furând pentru alții a început să fure și pentru el. Noroc că l-am ales președinte, altfel nu se oprea din furatul caselor sibienilor. Și uite așa noțiunea de PENAL a devenit prezidențială. Mi-e ca nu cumva să aibă pretenții imobilare și la palatul... Cotroceni. La cât îi poate mintea lui josANUS ciolanis nu m-ar mira.

# cineva date 15 January 2019 15:48 0

Este normal ca sa fie semnata de dl.Lazar ( era seful institutiei si -de regula orice document iesit dintr-o institutie e semnat de seful institutiei). Ce mi se pare ciudat este ca nu apare pe document inscrisa data emiterii documentului ( e un element obligatoriu).Poate nu a fost trimisa intr-un termen rezonabil si s-au facut ca uita sa scrie data. Dar , exista registrul de intrari-iesiri!!!

# De fapt Lazar trebuie sa zboare cu Retardis cu tot ! date 15 January 2019 16:23 +2

La fel dolofana plagiatoare Covesi ce se pituleste pe la CSM plus Stanciu harca ce capuseaza CCR si Tarcea-parcea toate trebuie inchise pe viata ! Au distrus familii nevinovate , direct sau indirect ! PSD+ALDE treziti-va ! Nu mai faceti "deal"uri cu SRI , gasca de scarbe ca oricum va triseaza aia. Poporul e singrul ce va poate apara dandu-va din nou puterea (sau nu) :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva