14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAPII JANDARMERIEI, HUIDUITI DE HULIGANI – PICCJ i-a facut suspecti pe sefii jandarmilor care oprit lovitura de stat a bandelor #rezist. Fix in ziua in care in PSD se transeaza lupta pentru putere, comandantii Jandarmeriei au fost defilati la PICCJ si asaltati de membri ai bandelor #rezist. Pe modelul Kovesi-DNA, informatia privind audierea sefilor Jandarmeriei a fost scursa in presa de casa cu o zi inainte. PICCJ nu are nicio problema cu huliganii care au vrut sa darame Guvernul prin forta

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

21 September 2018 15:04
Vizualizari: 7331

Parchetul General, condus de Augustin Lazar, a facut vineri, 21 septembrie 2018, o mutare despre care se vede din avion ca e cusuta cu ata alba. PICCJ a dovedit ca a adoptat tactica DNA din timpul Laurei Kovesi in materie de umilit oficiali ai statului roman, in cadrul unor jocuri politice. Fix in ziua in care PSD are sedinta CEx-ului gandita sa faca ordine in partid, procurorii militari de la Sectia parchetelor militare din PICCJ i-au chemat pentru audieri pe mai multi sefi ai Jandarmeriei Romane, transformandu-i in suspecti pentru ca si-au facut datoria si au dejucat lovitura de stat din 10 august 2018 (foto).


Este vorba despre coloneii Catalin Sindile (inspectorul general al Jandarmeriei Romane) si Sebastian Cucos (prim-adjunctul IGJR), precum si maiorul Laurentiu Cazan (cel care a coordonat interventia de pe 10 august). Acuzatiile vizeaza pretinse fapte de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva (vezi facsimil).

Huiduielile golanilor #Rezist

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, PICCJ i-a defilat pe sefii Jandarmeriei prin fata camerelor de luat vederi, ca pe ultimii infractori, expunandu-i huiduielilor venite din partea unor huligani #rezist aflati prin preajma, care le-au strigat jandarmilor: „Criminalilor!” si „La puscarie!” Iar pentru ca obrazul procurorilor sa fie gros pana la capat, aproape niciunul dintre scandalagiii care au lovit jandarmi si au incercat sa intre cu forta in Guvern nu a fost pus sub acuzare (mai putin cei cativa care au batut-o pe jandarmerita Stefania). Dovada ca PICCJ nu a fost interesat decat de executia jandarmilor, desi chiar procurorul Bogdan Pirlog (cel care s-a autosesizat in dosarul privind violentele din 10 august 2018) a recunoscut caun numar de peste o mie de persoane s-au manifestat violent la adresa fortelor de ordine dar si fata de participantii pasnici, incercand fortarea cordonului de jandarmi”.

Situatia este cu atat mai scandaloasa, cu cat – asa cum Lumea Justitiei v-a prezentat deja – se pare ca acelasi Augustin Lazar a facut presiuni inca de saptamana trecuta (cand se afla in Africa de Sud) pentru ca mai-marii Jandarmeriei sa fie bombardati cu dosare. Iar pentru ca umilinta sa fie maxima, dosariada ar fi trebuit detonata chiar pe 13 septembrie, de Ziua Pompierilor (click aici pentru a citi).

Lazarica i-a dat „saru' mana” lui Werner

Oricum: Parchetul General al lui Augustin Lazar ii tine trena lui Klaus Werner Iohannis, mergand pe linia trasata de presedinte in materie de pus la zid jandarmii care si-au facut datoria pe 10 august. Ne aducem aminte cum, chiar in puterea acelei nopti, Werner a dat buzna pe Facebook, sa ii blameze pe jandarmi, nesufland o vorba despre ploaia de pietre cu care i-au intampinat hoardele #rezist pe cei din fortele de ordine (click aici pentru a citi).

Comunicatul PICCJ

La cateva ore de la finalizarea audierilor, Parchetul Inaltei Curti a emis un comunicat in care a anuntat punerea sub urmarire penala nu doar a celor trei conducatori ai Jandarmeriei (Sindile, Cucos si Cazan), ci si a comisarului-sef de politie Mihai Dan Chirica, secretar de stat in MAI, pentru presupuse fapte de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva

Prezentam comunicatul integral al Parchetului General:

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurorii militari din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia Parchetelor Militare au dispus, in ziua de 20 septembrie 2018, in cauza privind evenimentele violente din zilele de 10 si 11 august 2018 produse cu ocazia mitingului organizat in zona Piata Victoriei din municipiul Bucuresti, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectii:

- maior Cazan Laurentiu Valentin, in prezent imputernicit director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals;

- comisar sef de politie Chirica Mihai Dan, secretar de stat pentru relatia cu institutiile prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata;

- colonel Cucos Gheorghe Sebastian, in prezent prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata;

- colonel Sindile Ionut-Catalin, in prezent imputernicit inspector general al Jandarmeriei Romane, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata;

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista aspecte din care rezulta suspiciunea rezonabila ce contureaza urmatoarea situatie de fapt:

Maiorul Cazan Laurentiu Valentin, in data de 10.08.2018, in calitate de comandant al actiunii de mentinere a ordinii publice in cadrul manifestatiei desfasurate in Piata Victoriei, a creat aparenta unei actiuni legale de restabilire a ordinii publice si a ordonat interventia in forta pentru evacuarea participantilor la protest, cauzand astfel o vatamare a drepturilor legitime ale protestatarilor privind libertatea de exprimare si libertatea de intrunire prevazute de Constitutia Romaniei, Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice si Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale.

Ordinul de interventie pentru evacurea pietei a fost emis cu incalcarea dispozitiilor art. 19 din Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice si a art. 33, 34, 36 si 37 din Legea nr. 550/2004 privind organizarea si functionarea Jandarmeriei Romane.

De asemenea a ordonat folosirea mijloacelor din dotare pentru evacuarea protestatarilor, cu consecinta exercitarii de catre militarii din subordine a unor acte de violenta nejustificate de situatia operativa si de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, acte indreptate inclusiv impotriva copiilor, altfel decat in mod gradual si fara a inceta dupa realizarea scopului misiunii, producandu-se vatamarea unui numar mare de participanti la protest.

In noaptea de 10/11.08.2018 suspectul a determinat autorul scriptural al Jurnalului Actiunilor Operative, intocmit la nivelul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, sa consemneze in mod nereal ora 23:11 ca fiind cea la care prefectul municipiului Bucuresti a aprobat interventia in forta pentru restabilirea ordinii publice in Piata Victoriei si ulterior a determinat folosirea Jurnalului Actiunilor Operative ca dovada a modului legal in care s-ar fi desfasurat interventia in forta.

Comisarul sef de politie Chirica Mihai Dan, in noaptea de 10/11.08.2018, a uzat de autoritatea conferita de functia detinuta pentru a-l ajuta pe maior Cazan Laurentiu sa creeze aparenta de legalitate a actiunii de evacuare a protestatarilor aflati in Piata Victoriei, exercitand presiuni asupra prefectului municipiului Bucuresti pentru a aproba formal ordinul de interventie in forta, atat anterior, cat si ulterior orei la care acesta a fost emis de conducatorul fortelor de ordine, cauzandu-se astfel o vatamare a drepturilor legitime ale majoritatii protestatarilor privind libertatea de exprimare si libertatea de intrunire. Aparenta de legalitate creata a permis fortelor de ordine din cadrul Jandarmeriei Romane sa foloseasca mijloacele din dotare pentru evacuarea protestatarilor aflati in Piata Victoriei, cu consecinta exercitarii unor acte de violenta nejustificate de situatia operativa si de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, folosirea fortei nefiind una graduala, uzand de mijloacele din dotare inclusiv impotriva copiilor, producandu-se vatamarea unui numar mare de participanti la protest.

Colonelul Cucos Gheorghe Sebastian si colonelul Sindile Ionut Catalin, in noaptea de 10/11.08.2018, in lipsa unui ordin sau dispozitii fragmentare care sa consemneze preluarea comenzii de la maior Cazan Laurentiu, prin ordinele date direct fortelor de ordine, au participat nelegal la conducerea operatiunilor si l-au ajutat pe acesta din urma sa puna in aplicare ordinul nelegal de interventie in forta pentru evacuarea protestatarilor aflati in Piata Victoriei, cauzand astfel o vatamare a drepturilor legitime ale majoritatii protestatarilor privind libertatea de exprimare si libertatea de intrunire, cu consecinta exercitarii de catre fortele de ordine din cadrul Jandarmeriei Romane a unor acte de violenta nejustificate de situatia operativa si de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, folosirea fortei nefiind facuta in mod gradual si avand loc inclusiv impotriva copiilor, producandu-se astfel vatamarea unui numar mare de participanti la protest.

Suspectilor susmentionati li s-au adus la cunostinta, in cursul zilei de 21 septembrie 2018, atat calitatea procesuala cat si acuzatiile.

Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

sursa foto: agerpres.ro

Comentarii

# Gilu date 21 September 2018 15:28 +13

In lipsa unei opozitii coerente si constructive , singurul partid de opozitie este aceasta jalnica unealta numita justitie , care se pune la dispozitia tuturor condotierilor bruxellezi , contra unor decoratii de tinichea ; de cand a scapat din lesa piratului chior isi cauta cu disperare cumparatori. Aceasta institutie nu a cladit nimic in Romania ; doar a distrus , fiind platita regeste din banii amaratilor de romani , ale caror interese le calca in picioare ...

# Mihail date 21 September 2018 18:54 +5

Justitia nu mai exista !!! POLITIA POLITICA I-a luat locul !

# !?!?! date 22 September 2018 00:12 +2

I-a luat locul justitiei nu politia politica si tradatorii de neam si tara. Ca doar nu numai politicienii au fost acuzati/condamnati abuziv,pe probe ilegale,etc. Dragnea de ce s-a dat la fund cu amnistia si gratierea? Ca lui i s-a prescris?! Dar ce, lumea l-a ales sa-si rezolve doar lui problemele? Sau sa rezolve pt toata tara asta? Adica pe el nu-l mai intereseaza protocoalele si impostorii din justitie? Pai asta nu e tradare fata de oameni? Apoi legea offshore care alta tradare si acolo sa vanda resursele pe nimic? Niste mafioti toti. Mai bine ne-ar fi fara ei. NISTE MINCINOSI http://www.justitiarul.ro/tradarea-pesedeilor-senatorul-psd-gheorghe-marin-modifica-in-secret-legea-offshore-pe-placul-strainilor-in-timp-ce-presa-face-valuri-cu-rebeliunea-anti-dragnea/

# Mihail date 22 September 2018 17:21 +1

Intereseaza-te ce este POLITIA POLITICA ! ! ! Esti pe langa subiect ! ! !

# Vika date 22 September 2018 21:11 +1

Incredibil! TRADUCEREA OFICIALĂ a statutului JANDARMERIEI este greşită în Legea 111/2002, adăugând un 'NU' după primele două cuvinte. "a) această persoană nu a avut obligaţia legală de a se supune ordinelor guvernului sau superiorului în cauza;", se arată în traducerea articolului 33, alin. (1) lit. a) a Statului Curţii Penale Internaţionale. Forma greşită schimbă sensul prevederii, forma originală fiind următoarea: "(a) The person was under a legal obligation to obey orders of the Government or the superior in question;" DECI LOGIC: jandarmul nu poate răspunde penal în executarea unui ordin! Iar dacă ordinul a fost şi el conform legii...perdanții procurori sa se ducă' la plimbare' :-))

# Valter Cojman date 21 September 2018 15:31 +9

Doar in Romania, stat politienesco-stalinisto-nazist de tip mafiot, cei care opresc niste fascisti pe cale sa dea o lovitura de stat, sunt considerati suspecti de ceva ilegal...

# Ellana date 21 September 2018 15:38 +3

Procurorii securişti de ciudă că nu le-a ieşit lovotura de stat acuză jandarmii că-s vinovați la câte sticle şi borduri au primit, asta e țara unde prostia e ridicată la rang de artă:D Oricum statul mafiot nu se va opri NICI AICI! "revoluția" de "reîncarnare" a securiştilor disperați de frica răspunderii față de toate ilegalitățile din ultimii 13 ani va cpntinua...asa ca ar trebui loviti cu niste OUG-uri si legi dure urgent prin surprindere

# Gilu date 21 September 2018 15:51 +3

Nici absolventii de la STEFAN GHEORGHIU nu s- ar fi compromis sa compuna un asemenea comunicat , despre un asemenea eveniment care s- a petrecut in vazul intregii tari ... Sa invinuiesti niste militari ca nu s- au lasat macelariti de niste mercenarI descreeratI platiti din exterior , asa ceva numai niste minti agramate juridic si de totala rea - credinta pot concepe ... Sa speram ca acesti militari complet nevinovati nu se vor descuraja !

# x date 21 September 2018 16:23 -7

ce fac tudorel & tariceanu ? dorm in papusoi ! unde este evaluarea lui "dinti de rechin" ?! tariceanu este un tradator. a tradat cu gojdu, cu legea off-shore (in vara ca si acum). zilele care trecura se vota in senat noua lege prin care se refacura aproape paragrafele care fusesera adoptate in vara nimeni nu zice nimic din presa !!!! doar stiri subtiri ! nici o revolta pe nicaieri ni s -a bagat in fata scandalul din psd ca sa ne ducem dupa fenta

# Statu-Palma-Barba-Cot date 21 September 2018 17:40 +8

Prin urmare, din vrăjelile juridice ale procurorilor militauri, protestatarii consumatori sau nu de jointuri,ar putea înțelege ca se poate intra prin violenta în clădirile guvernului ,președinției, parchetului general ,ministrului de interne,DNA-ului.etc,că pot arunca în capul jandarmilor cu asfalt,borduri ,sticle incendiare,beton ,răngi ca ,oricum pana plimba aia hârtiile pt aprobări, ei pot sa pună stăpânire pe clădiri. Protestatarii da azi si de mâine pot pătrunde prin forța oriunde,pot ocupa orice piața sau clădire vor ei, pentru ca jandarmii nu vor mai avea curajul sa intervină în timp util .Practic procurorii militari au dat liber la ANARHIE..Poate ca niște judecători cu scaun la cap o sa-i oprească totuși din marș si sa le aminteasca procurorilor ca protestul a fost neautorizat.

# viorica prodan date 21 September 2018 18:40 +3

sinteti niste lasi .VAI DE POPORUL CARE ISI TRDEAZA APARATORII TARII. UNDE A TI MAI VAZUT IN UE CA JANDARMI CARE APARA INTERESELE TARII SI INSTITUTII STATULUI SINT ACUZATI? DOAR IN ROMANIA.CINE POATE FACE ASTA DECIT VINDUTI SI TRADATORI DE TARA.CE ESTE F COMIC CA EXACT CEI CARE AU PROVOCAT TOT CIRCUL SI LOVITURA DE STAT SINT LIBERI.DE SI NEVINOVATI .DE CE NU SINT CERCETATI ACESTI DEZACSATI SOCIALI CARE TRAESC F BINE DIN BANI INSTIGATORUILOR .NU AM VAZUT NIMIC CELOR CARE AU RECUNOSCUT CA SE DROGHEAZA SI SINT PLATITI DIN EXTERIOR NIMICCCCCCCCC. TARA LUI PARURA VODA..DE CE MAI ESTE TAICA LAZARICA CU KOVESI INCA LA CONDUCEREA PG? SI NU LA PUSCARIE DUPA TOT CE AU FACUT...SINT INCA BINE PLATITI DIN BANI CUI? SA VINA LA BRUXELLES MARI HASTAG REZIS SI SA FACA MITIGURI IN MINUTUL 2 SINT DEJA IMPRASTIATI .NU ASCULTA ORDINUL JANDARMILOR ACESTEAU STIU CUM SA II DISPENSEZE.INA O DATA DESTEPTATIVA SI DATI JOS TOTI VINZATORI ROMANIE PT CITVA ARGINTI SAU NUMAI PT O TINICHEA SA VADA TOATA LUMEA

# ana date 21 September 2018 19:11 +16

Bucurestenii cinstiti, DACA SUNT, cum pot sta în casa si sa accepte huiduirea militarilor români de catre huligani ? Va imaginati daca Jandarmeria va sta pasiva la urmatoarele miscari ale huliganilor, ce haos va fi în capitala? Ce face acum Parchetul General este o actiune de subminare a statului român, NIMIC ALTCEVA ! Sa se ajunga ca Jandarmeria sa fie huiduita si vagabonzii si huliganii aplaudati, în ce capitala "europeana" traiti ?

# Jose Contreras date 21 September 2018 19:46 +2

S-a anuntat punerea sub acuzare a sefilor jandarmeriei cu o zi inainte. Prin simetrie cu cazul propunerii pentru sef DNA, ar trebui anchetata scurgerea de informatii catre presa

# Cata date 21 September 2018 20:08 +2

HA HA HA ! E distractie la maxim cu iohannis si lazar. Astia spumega de furie, nu stiu pe unde sa mai peticeasca barca. Abia astept sa ajunga dosarul in instatant desi nu asta e tinta nici a lui iohannis si nici a lui lazar. Se continua cu presiunea publica si trebuie motive. Si iata deci cum s-a oferit multimii umblatoare in chiloti prin metrou o gura de aer ca sa-si urle primitivismul. Asa-i trebuie PSD-ului pentru ca in loc sa-l suspende pe iohannis a stat dupa perdea cu ordoananta 13. Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!

# un mizantrop date 21 September 2018 21:00 +8

Era previzibil... Cand traiesti in Republica Procurorilor, esti in afara jocului democratic, legea e aia pe care o interpreteaza ei, ICCJ le canta-n struna, ca si Tarcea functioneaza tot dupa bunul plac. Tocmai ce ati aflat oficial cine e beneficiarul loviturii de stat din 10 august, procurorii manati ca vitele de securistii infractori. Asta a fost si motivul pentru care s-au descoperit tantalaii aia din PSD, presiunile statului "vertical si protectiv" i-a impins spre operatiunea sinucigasa politic. Va dati seama ce dosare sunt intredechise pe numele lor si ale apropiatilor, unele, deja, stiute?!

# Cititor date 21 September 2018 21:48 +1

Din cate stiu ,istoria o scriu invingatorii...

# Baran Gheorghe date 23 September 2018 08:51 0

Foarte adevărat, profund. Cite istorii citește omul.... Vin ai noștrii, pleacă ai nostri...

# Pintea date 21 September 2018 22:06 +5

CEDO art.10: ”Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare.. Exercitarea acestor libertăţi ce comportă îndatoriri şi responsabilităţi poate fi supusă unor formalităţi, condiţii, restrângeri sau sancţiuni prevăzute de lege care, într-o societate democratică, constituie măsuri necesare pentru securitatea naţională, integritatea teritorială sau siguranţa publică, apărarea ordinii şi prevenirea infracţiunilor...” Ce au facut jandarmii ca sa fie sanctionati? Au aparat ordinea publica? Au luat masuri impotriva unor huligani dezlantuiti, antrenati, echipati cu borduri?? Ne spune CEDO ce trebuiau sa faca in acele conditii de atentat la ordinea sociala. Se incearca anihilarea si intimidarea acestei institutii! Daca s-ar intampla la Cotroceni ca in 10 august, jandarmii ar trebui sa priveasca? E bine de stiut. Parchetul instiga la nerespectarea legii, apara anarhia, dezordinea sociala, huliganismul si loviturile de stat. Lazar trebuie revocat si incatusat!!

# ^^ date 21 September 2018 22:15 +3

Ce Augustin Lazar fratilor? Asta e Kodruta "K" Kovesi 101.

# Valter Cojman date 22 September 2018 05:06 +3

PICCJ este complice la lovitura de stat din 10 August 2018, asa ca ii ancheteaza pe cei care au impiedicat-o.

# Straniu trio Firea -Chiriac - Becali date 22 September 2018 06:48 0

1. Cazul COLECTIV, crearea unei emotii, ca sa vina "guvernul meu", de fapt crime comise fara nici-o ezitare de statul paralel. Acolo nu au fost vorba de artificii ci de gaz toxic special, produs in alta parte. Cati judecatori au refuzat pana acum sa judece acest adevarat genocid al statului paralel? 2. Tentativa de lovitura de stat din 10 august pentru a instala un nou "guvernul meu". Tentativa esuata de interventia Jandarmilor. 3 Statul paralel fara ragaza a trecut la diversiuni si represalii: Scrisoristii-securisti dcin PSD, acuzarea jandarmilor ca si-au facut datoria. Tudorel Toader il evalueaza pe Lazar. Securista moldoveanca adulata de "inteleptul cu 2 fete" , B Chiriac, mai ceva decat Nefertiti de Lichia uanu, mai crede ca va mai fi primarita a doua oara? Poate doar in sufletele lui Chiriac, Radu Tudor Pieleanu, Gadea si Gigi Becali. Nici macar Pandele n-o mai ...

# nae girimea date 22 September 2018 07:37 +2

Convocindu-i la PG pe capii jandarmilor , Lazar i-a desteptat pe nehotaritii PSDisti din CEx , sabotind involuntar planul sistemului . E rau ca sistemul e tradator de tara . E bine insa ca e compus din prosti .

# santinela date 23 September 2018 07:50 0

Daca sint procuror si am dosarul si vad ca data la care i-am citat pe sefii jandarmeriei s-a " facut" publica,stiind ca va fi circ in poarta Parchetuui, daca nu sint dobitoc,sluga ordinara, dau un telefon si schimb data audierii fara nici o problema. SE pare insa ca procurorii care au in lucru acest dosar, exact asa sint-adica niste nemernici ,slugi fara coloana vertebrala,pupatori de dosuri de sefi !!

# escu date 23 September 2018 10:40 0

Este cineva de părere că PICCJ este condus de taica Lazăr? Greșit. Luluța a fost instalată acolo cu acordul lui Johannis pentru a continua opera de distrugere a PSD și DEMOCRAȚIEI în România, prin accentuarea rolului procurorilor în acest scop. Rușinea mare a procurorilor, susținută de un președinte iresponsabil, este aceea că aruncatul cu pietre, garduri, pungi cu fecale, sticle incendiare și alte obiecte este considerată o formă de manifestare a democrației. Observ că acțiunea de a instaura ordinea publică începe să devină un delict, în opinia procurorilor mani******ți/șantajați de Luluța și taica Lazăr. Doresc o acțiune de aceeași amploare la Cotroceni, Johannis să ceară intervenția jandarmilor și să vedem ce părere va avea. Oare SPP are în dotare gaze lacrimogene și cu ce scop? Cine poate da un răspuns în acest sens?

# L date 23 September 2018 11:04 0

Este o actiune concertata ca sa-i insulte si sa-i umileasca pe jandarmi. In fapt, in data de 10 august jandarmii si-au facut datoria de onoare de a apara ordinea publica. Sa strigam cu totii: Jos mana de pe jandarmerie! De ce nu s-a intervenit sa-i izoleze pe istericii care erau agresivi fata de sefii Jandarmeriei? Cine erau acei indivizi aflati in fata Parchetului General care au incalcat cele mai elementare reguli de conduita intr-un spatiu public? Au fost ei autorizati sa se adune in fata parchetului? Domnule Dragnea, noi te sustinem sa faci ordine, dar misca-te mai repede! Indeparteaza-i pe toti lingusitorii, oportunistii si politrucii care au reusit sa se cuibareasca in structurile PSD. Raspunsurile la interviuri ale unor pesedisti sunt vorbe goale, care nu pot contracara propaganda agresiva a binomului, trinomului etc. Intariti-va sistemul de comunicare. Alegeti oamenii cei mai talentati care sa prezinte obiectivele, scopurile si linia ideologica a PSD.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva