22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAGISTRATII #REZIST BANTUIE JUSTITIA – Lumea Justitiei pune in dezbatere publica problema elementelor #rezist din Magistratura, care fac activism in strada impotriva legilor justitiei, alaturi de ONG-uri cu finantare externa care transmit mesaje politice. Iata dovada ca agitatorul sef din Justitie Cristi Danilet se lauda fatis ca e #rezist, alaturi de bannerele unor ONG-uri cu mesaje anti-guvernamentale si anti-parlamentare. Sunt acesti magistrati un pericol pentru actul de justitie? (Foto)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

30 June 2019 14:25
Vizualizari: 15818

Au voie magistratii sa faca politica? Prin lege le este interzis. Au voie magistratii sa activeze in ONG-uri? In lege se spune ca pot fi membri doar in organizatii profesionale de breasla. Cu toate acestea, in ultimii ani, profitand de lipsa de implicare si vigilenta a Consiliului Superior al Magistraturii, zeci de magistrati aflati in tovarasie cu tot felul de ONG-uri cu finantare externa, de multe ori acompaniate si chiar finantate de ambasade ale unor state importante, participa la tot felul de intalniri de lucru sau chiar pleaca in strainatate la evenimente finantate de aceste asociatii, care le platesc transportul, cazarea, masa si chiar le platesc diverse sume pe drepturi de autor pentru cuvantarile tinute la respectivele evenimente.


Peste acest fenomen, cu precadere din vara lui 2018, de la miscarile de strada anti-guvernamentale din august 2010, s-a adaugat elementul #rezist – miscare initiata de elementele globaliste mondiale (cel mai important exponent al ei este afaceristul George Soros), sinonima in perceptia multora cu conceptul de “societate deschisa” in care putem tipa cu toti impotriva guvernelor, a clasei politice, miscare care are o tinta precisa, aceea de a distruge autoritatea statelor si a le face vulnerabile in fata multimilor minoritare. Asa se face ca miscari de tip #rezist, care reprezinta fara indoiala o minoritate in orice stat, lasa impresia uneori a unor revolutii populare doar pentru ca membrii lor sunt foarte vocali in strada si transmit mesaje extrem de radicale, violente, inacceptabile pana nu demult. Invariabil, in mijlocul protestelor #rezist se afla zeci de ONG-uri finantate din afara, conduse de indivizi dubiosi, care instiga la violente si la linsaj mediatic, si care cer demisia conducatorilor statului, inclusiv a guvernelor legitime, in pofida votului popular.

Pentru a-si atinge scopul, miscarile de tip #rezist, calificate in SUA si nu numai drept o forma de terorism civic (blamate de insusi actualul presedinte al SUA Donald Trump) au dovedit ca pot sa nu se dea inapoi de la nicio forma de violenta, de la instigarile la ura si omor pe retelele de socializare si pana la atacarea in strada a fortelor de ordine, incendierea zonelor de proteste etc.

Au voie magistratii sa se ralieze la miscarile #rezist?

Lumea Justitiei pune in dezbatere publica pericolul asupra proliferarii in randul magistratilor a elementelor care se identifica cu miscarile #rezist, care se falesc cu apartenenta la asemenea “ideologii”, care in mintea multora dintre noi este sinonima cu extremismul si nesupunerea civica. Daca in cazul ONG-urilor si cetatenilor de rand s-ar putea gasi justificari pentru a te afilia miscarilor #rezist care au revendicari politice sadea, in cazul magistratilor consideram ca CSM trebuie sa clarifice daca magistratilor:

- le este permis sa participe la manifestari #rezist si sa foloseasca insemnele acestei miscari cu revendicari politice indubitabile;

-le este permis sa aiba actiuni comune extraprofesionale cu ONG-uri (care nu sunt organizatii profesionale de breasla) care sunt prezente in sfera #rezist, in conditiile in care aceste activitati sunt de multe ori politice, iar magistratilor le este interzis prin lege sa faca politica;

Prezenta manifestarilor reprobabile de tip #rezist in magistratura a devenit o realitate din septembrie 2018, si dupa, cand in mod repetat cateva zeci de judecatori si procurori, printre care si Vasilica Danilet (lider al acestora) si in general magistrati cu probleme profesionale, de imagine si chiar judiciare, au iesit in strada, pe scarile Palatului de Justitie, in fata Tribunalului Cluj si alte locuri, pentru a “protesta” impotriva legilor Justitiei emise de Parlamentul Romaniei ori sa instige la revocarea unor membri ai CSM.

Protestele anti legile justitiei incepute din 16 septembrie 2016, protest la care judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj, fost membru CSM (fost consilier al ex-ministresei Monica Macovei, o apropiata a lui Soros), s-a dat in stamba pe scarile Palatului de Justitie alaturi de fosta judecatoare Camelia Bogdan si cateva zeci de procurori si judecatori, i-au alarmat pe foarte multi avocati si justitiabili, care s-au temus ca pot deveni intr-o zi victimele unor magistrati cu asemenea mentalitati. Evident ca daca un magsitrat care trebui sa se supuna legii, iese in strada sa protesteze impotriva legilor justitie, declarate constitutionale de CCR naste temerea legitima ca se poate comporta la fel si in sala de judecata. Amintim ca spre cinstea ei, onor conducerea Curtii de Apel Bucuresti a emis in toamna lui 2018 comunicate de presa prin care a anuntat ca protestele lui Danilet & Co nu sunt autorizate de ea si ca se delimiteaza de asemenea manifestari.

Temerea ca magistratii #rezist se pot comporta ca pe strada, si pot sa nu respecte legea in dosarele pe care le solutioneaza, i-a cuprins pe multi justitiabili, avocati sau politicieni, care au realizat ca pot devenit tinta razbunarilor unor magistrati cu asemenea comportamente publice.

Mai mult, au aparut prin tara magistrati (inclusiv la ICCJ) care si-au permis sa emita solicitari siderante, de a nu aplica pentru anumite perioade, si chiar a nu respecta deciziile Curtii Constitutionale, pana cand acestea nu sunt validate de instante internationale.

Publicam in continuare poze cu Vasilica Danilet, care se faleste in spatiul public cu una din ultimele sale fotografii, in care se prezinta cu mesajul #REZIST in spate si inconjurat de bannerele a numeroase ONG-uri care nu sunt asociatii profesionale de breasla, ci formatiuni care au mesaje si revendicari politice de notorietate.

De asemenea, publicam si fotografii de la protestele din 16 septembrie 2018 si din lunile urmatoare cu judecatori si procurori care au iesit sa “protesteze” impotriva legilor justitiei adoptate de Parlamentul Romaniei, alaturi de activisti de strada #rezist ultracunoscuti, gen Malin Bot si altii.

Danilet si Camelia Bogdan - 16 septembrie 2018

Danilet si rezistentul Malin Bot - 16 septembrie 2018

In centru procuroarea DNA Carmen Lancranjan (insarcinata cu dosarele liderului PSD Liviu Dragnea)

Afise anti - Dragnea la protestul magistratilor din februarie 2019

Dupa cum vedeti in ultima imagine, #rezistentul Vasilica Danilet a anuntat pe pagina lui de Facebook intalniri cu diaspora din Milano. Daca asta nu e activitate politica atunci ce este? Asistam la nasterea prototipului de magistrat care se crede deasupra tuturor? Cati ca el sunt in prezent in Magistratura?

* Vedeti aici zeci de poze de la protestele neautorizate de CAB, organizate de Vasilica Danilet

Comentarii

# c-1 date 30 June 2019 14:53 +16

Daca vreti justitie nu discutati cu CSM. Se comporta ca cismarii.Ei fac ce stiu.Pingelesc onoarea magistratilor.Ca la ce obraz au unii...

# nu conteaza date 30 June 2019 23:45 +13

Constitutia, stiu ca a ajuns ceva cu care se sterg la funduri, iohannis si cei care ii accepta aerele (basinile) de mare latifundiar! Dar in mintea mea, ca profesionist al dreptului, exista totusi art.126 alin.1, art. 132 alin.1 si art. 133 alin. 1 din "fituica" aia care se numeste Constitutia Romaniei! Si din astea 3 articole, eu inteleg ca: justitia se realizeaza prin ICCJ si instante, procurorii sunt sub control ierarhic si sub autoritatea ministrului justitiei (deci numai independenti n-au cum fi, oricat ar vrea ei sau UE!!!) si, CSM este garantul independentei justitiei!!! Ce cauta in CSM procurorii care constitutional NU sunt independenti, cum poate face "justitie" CSM, de ce CSM are atributii care exced Constitutia... n-am reusit sa inteleg pana acum! Sa ne ierte Domnul dar chiar daca se numeste Consiliul Superior al Magistraturii, CSM este garantul INDEPENDENTEI JUSTITIEI, nu garantul magariilor facute de procurori... care oricum am lua-o, nu sunt deloc independenti!!!

# nu conteaza date 30 June 2019 23:52 +4

Sa intelegem ca CSM este garantul independentei unei categorii profesionale care prin Constitutie si legile specifice, NU este si n-are cum fi independenta??? Sigur ca procurorii beneficiaza de o anumita independenta dar e una extrem de scazuta, pentru ca pana si la dosarele pe care lucreaza, in care NU are voie decat in cazuri speciale sa se amestece seful ierarhic superior (art. 339 CPP de exemplu), trebuie pusa o viza de OK la final, de catre seful ierarhic superior, inainte de a fi trimis rechizitoriul la instanta! Pana la urma, unde naiba e "independenta" aia mult-trambitata a procurorului???

# Un păcălici care trebuie dat afară din Justiție date 1 July 2019 01:05 +14

.. Danileț are pe cineva în Sistem care îl protejează. De ce e atît de greu să fie dat afară un păcălici care face politică?

# gelu date 1 July 2019 13:43 +10

luju puteti sa-l indentificati pe individul care tine in mana poza lui Dragnea pe care tinder, mope??? Deoarece aceast afis poate fi considerat o aluzie cum ca Dragnea trebuie sa moara. Adica individul vrea sa-l vada pe Dragnea uscat ca iasca, adica mumificat, mort. De aceea magistratul din imagine pe langa faptul ca face politica pe fata incita si la crima, chiar daca este disimilata in spatele unei simple fotografi. Ar fi bine ca avocatii lui Dragnea, odata magistratul indentificar sa depuna plangere penala impotriva individului. Acelasi sens are si x de pe afis, adica poate fi un indemn la lichidare fizica a a lui Dragnea. Ca sa nu mai spunem cum ca individul stia ca SRI stabilise ca completul de judecata de la ICCJ sa-l condamne cu executare. Afisul putea fi si un semnal dat #rezist din breasla cum ca zarurile au fost aruncate, Dragnea fiind terminat ca om politic si va ajunge la inchisoare. Nu e exclus ca individul sa fie un afiliat al SRI ce mimeaza functia de procuror???

# alin date 1 July 2019 14:46 +2

danilet S.P. la toti !

# Cetateanul date 30 June 2019 15:46 +11

Eu as intreba umflatul cu Comisia de la Venetia daca e fain in Austria, daca e buna cafeaua cu baietii si daca le-a placut solutiile.

# Baran Gheorghe date 30 June 2019 16:01 +16

CSM a devenit o cloaca de corupti.Nu este nici pe departe garantul independentei justitiei, ba din contra , CSM este unealta dependentei.

# Ioana M. date 30 June 2019 16:44 +14

Din 2004, incoace, doar base si Iohanis au numit magistratii in functie.

# gelu date 30 June 2019 17:24 +8

Ieri la Congresul PSD din cei 4000 de delegati aflati in sala, aproape 2800 erau acoperiti SRI sau SIE. Nu mai asa se explica faptul c-o acoperita SIE si doi acoperti SRI au fost votati de colegii lor de breazla organica in fruntea partidului. Dupa ce Dancila a avut grija sa schimbe regulamentul de alegere a Presedintelui PSD.

# nuibai date 30 June 2019 17:41 +9

Eu ştiu cum se pot rezolva aste două chestii: 1. CSM-ul ar fi valabil doar cînd/dacă ar fi compus jumate + 1 din membri ai societăţii civile (dar nu rezistenţi sponsorizaţi, ci voluntari idealişti). 2.Magistraţii rezistenţi pot fi rezolvaţi dintr-un condei de preşedintele republicii, dar nu de cel actual. Celui viitor, dacă va fi altul, Dă, Doamne!, îi ţin la dispoziţie ideea.

# nu conteaza date 30 June 2019 18:49 +10

Au voie procurorii si judecatorii sa se amestece in treburile legislativului si sa incerce sa decida ce legi sunt bune si ce legi rele?

# gelu date 30 June 2019 19:26 +12

Imbe astia de magistrati, procurori si judecatori nu sunt revoltati pentru ca ei au ajuns sclavii SRI judecand si condamnad la ordin de zi pe unitate??? Ei limbii nu protestaza impotriva Protocoalelor Secrete din Campul Tactic si impotriva politicienilor care vor sa-i elibereze din sclavie. Sclavii dorind sa ramana sclavi pe vita pentru avantaje materiale si pecuniare. Bleah ce forme infecte de viata care din pacate fac umbra pamantului doar pentru a face politie politica pe fata.

# escu date 30 June 2019 19:30 +13

Să fii judecat de astfel de așa ziși magistrați cred că este o aventură. CSM trebuie să facă evaluări periodice privind comportamentul unor astfel de magistrați și să taie în carne vie. Dar, atunci când te-ai transformat în cooperativa Nufărul este greu de presupus că CSM va face curățenie în propria ogradă. Mulți ani de aici încolo ne va bântui umbra lui Băsescu, Johannis și Macovei, ultima fiind vinovată de tot putregaiul care este azi în justiție. Johannis începuse promițător, dar cu timpul s-a pliat pe sistem, fiind un tip asupra căruia șantajul a avut efectul dorit de demolatorii justiției.

# in orice institutie securistii sunt date 30 June 2019 20:05 +11

majoritatile care iau decizii, restul sunt mameluci

# Traian Halip date 30 June 2019 20:48 +4

Nu cumva Fundația Stefan cel Mare Voivodeasa, din Suceava este una din victimele #REZIST ? Întreb!

# Gheorghina Liviu date 30 June 2019 20:50 +6

Avem o țară unde justiția este... NU ESTE!

# Pavel date 30 June 2019 21:04 +13

Dacă şi Fifor este acoperit, nu mai rămâne decât să ne dăm foc cu toţii. Înseamnă sfârșitul oricărei speranţe. SRI a distrus ţara asta iremediabil.

# biet roman saracu' date 1 July 2019 11:02 +2

Poate trebuie sa ne grabim, pana nu ne dau ei foc, ca la Compulsiv... :sigh: iar tara a fost distrusa la ordin..SS ul doar l-a indeplinit cu asupra de masura...

# ?????? date 1 July 2019 05:25 +25

@Ați zice despre Dănileț că "A învins !", ,,rezistă", ?

# romanul date 1 July 2019 07:47 +1

Vai si-amar de tara in care justitia se face cu acesti viermi care se taraie pe trepte, la minte cu analfabetul de Ceausescu care este in primul rand! Vai de omul de rand care urmeaza sa fie cercetat si judecat de asemenea creaturi! Chiar nu exista nimeni in tara asta (este unica tara din lume in care acesti asa-zisi magistrati demonstreaza) care sa dea afara din magistratura aceste specimene infecte?

# Dr. Bostina Petre date 1 July 2019 07:48 -5

Dacă nu magistrații. sau profesorii ori medicii sa facă educație acestui neam cu 40% membri cu I. Q minim cine să facă. Pe acești nesatui de furat funcții din tot psd-ul și furtul Țării aduși de Gorbaciov cu spioni "revoluționari" sovietici trebuie să-i înlăture cineva nu are importanta cine. Cat mai are Tara resurse nefurate. JOS HOȚII din PSD.

# Ariola date 1 July 2019 09:29 -1

Din toate scandalurile in care a fost " tarata" justitia din Romania,indiferent de motive,ne-am ales cu o neancredere atroce vis-a-vis de actul justitiei.Cetatenii au fost conditionati spre ostilitate fata de institutii care pana nu demult se bucurau de respectul unei majoritati covarsitoare.S-a reusit destabilizatea cvasi- totala a tarii.Pacat.Acest regres ne va costa mult.

# Procurorul date 1 July 2019 09:57 -1

Ca să-i răspund individei care pare că doarme în fotografia 5, NU, MAGISTRAȚII NU POT PROTESTA ! Dacă nu a înțeles acest lucru elementar, nu numai că nu are ce căuta în magistratură, ci trebuie să răspundă civil, administrativ sau penal, după caz, așa cum spune statutul judecătorilor și procurorilor, care, vorba aceea, este viu ca limba latină pentru acești iresponsabili.

# Man GEORGE date 1 July 2019 10:56 +3

Daca legile s-ar face de catre magistrati, procurori, tara asta nu ar mai avea locuitori. Din pacate salariile si pensiile pe care le primesc îi fac sa nu mai gândească ca oameni normali si vor condamna in continuare oameni nevinovati pentru ca pregatirea lor lasa de dorit ( cei bine pregatiti sunt marginalizati ),in felul acesta, cred ei ca banii pe care îi primesc sunt justificati. Arhivele SIPA, unde au intrat cine nu trebuia au dus la justitia de azi. Pana nu vor iesi din sistem toti magustratii care au avut dosare in aceste arhive nu se poate intampla nimic bun, santajul este cel care face justitie si nu este important daca esti vinovat sau nu. Cei de teapa lui Danilet cunosc secrete de la cea care ia promovat si atunci nefiind in stare sa faca sau sa judece dosare se apuca sa santajeze pentru a nu pierde banii pe care îi primesc.

# TIPA date 1 July 2019 11:26 +2

Pentru numirea Adinei Florea nu este necesara prezenta a 15 membrii a CSM cum gresit se vehiculeaza si se procedeaza. Numirea Adinei Florea INTRA SUB INCIDENTA DISPOZITIILOR ART. 27 ALIN 3 DIN legea 317/2004 cu modificari si nu art. 27 alin2. Art . 27 alin 2 prevede necesitatea prezentei a cel putin 15 in ipoteza descrisa de art 27 alin 2 . Pentru a intelege exact ce vreau sa zic voi face referire la sintagma " lucrarile plenului" explicitata de legiuitor, de altfel in art. 29 alin. 2 din Legea 317/2004,respectiv atunci cand exista probleme ce se dezbat, adica implica o dezbatere , etc. si nu luarea unei hotarari imperative ce nu implica dezbatere . Numirea Adinei Florea implica emiterea unei hotarari obligatorii , de catre plenul CSM , adica La propunerea comisiei de concurs Plenul Consiliului Superior al Magistraturii numește în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție ...

# TIPA date 1 July 2019 11:27 -2

Legiuitorul foloseste expresia numeste si este numit , ambele formule imperative, NELASAND LA LATITUDINEA PLENULUI NUMIREA SI NICI POSIBILITATEA UNEI DEZBATERI PE MARGINEA SUBIECTULUI NUMIRII. Textul legal ( a se vedea si legea 304/2004 si regulamentul privind numirea si revocarea procurorilor sefi ai SIIJ ) , legiuitorul instituie o obligatie imperativa in sarcina plenului de numire a procurorului sef ce nu implica o procedura de dezbatere ci doar emiterea hotararii de numire. Cheia analizei o constituie operarea distinctiei intre lucrarile plenului : 1.- care se soldeaza cu luarea unei hotarari ,in urma dezbaterilor etc, adica a unor activitati mai laborioase ce implica puncte de vedere, opinii contradictorii sau nu etc (astfel cum legiuitorul expliciteaza sintagma lucrarile plenului prin notiunea dezbatere la art. 29), si 2- hotararile obligatorii , imperative emise in executarea legii , in exercitarea unor atributii ce nu implica dezbateri etc

# TIPA date 1 July 2019 11:27 -4

In ipoteza 2 hotararile se emit , se iau cu majoritatea membrilor prezenti , aceasta ipoteza neintrand sub incidenta art. 27 alin. 2. Acolo unde legiuitorul a vrut sa prevada luarea hotararilor în prezența a cel puțin 15 membri , cu votul majorității membrilor prezenți s-a exprimat in acest sens. A se vedea art. 24 pe care-l redau mai jos: Articolul 24 (1) Consiliul Superior al Magistraturii este condus de președinte, ajutat de un vicepreședinte, aleși de plen, în prezența a cel puțin 15 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, cu votul majorității membrilor prezenți Deci acolo unde legiuitorul a vrut sa prevada a prevazut .In speta noastra , legiuitorul nu a prevazut o astfel de conditionare ,de prezenta a 15 membrii pt toate hotararile plenului decat pt acelea descrise mai sus .Un text de lege se aplica integrat in lege in ansamblul ei si in lumina si prin raportare la toate aspectele, inclusiv prin interpretarea gramaticala a textului si raportat la acele dispozitii

# TIPA date 1 July 2019 11:28 -3

si raportat la acele dispozitii relevante. Notiunea de a dezbate conform DEX: Examinare sub toate aspectele (de obicei în ședințele publice) a unor idei, a unor legi Faptul de a dezbate o chestiune; analiză amănunțită, discutare, deliberare; p. ext. (mai ales la pl.) discuție largă (de obicei în cadrul unei adunări cu caracter oficial) asupra unei probleme Acțiunea de a dezbate; analiză amănunțită, discutare; (p. ext.) discuție asupra unei probleme

# UiMit date 1 July 2019 11:29 -1

Este evident ca cei ce sunt angajați să facă justiție trebuie să facă doar justiție, nu politică. Sensul acestei puteri în statul de drept este tocmai acesta, orice alta activitate asumată subrejeste până la disoluție rolul ei. Cat despre personajele pion a căror nume nici nu trebuie pomenite sunt doar actorii ratați în slujba celor de la butoane. Sunr sigur că vor sfârși inclestati în schimonosirea lor penibila.

# livia date 1 July 2019 12:28 -1

Pe magistratii adevarati, profesionisti, loiali justitiie nepolitizate cine-i reprezinta, cine-i apara de terorismele stradale ale lui Danilet?

# Eugen Ciontu date 1 July 2019 12:46 0

Din punctul meu de vedere,aceste personaje trebuie excluse din magistratură fiind un pericol pt bunul mers al justiției.Fereasca Dumnezeu să intri pe mâna lor care,in mod ,vădit susțin abuzurile,pe de o parte,iar pe de altă parte,se cred mai presus de lege

# Valter date 1 July 2019 13:22 +2

Problema e de inspectie.Dezbaterea publică este pt răspunderea magistraților,deoarece Tăriceanu nu a fost în stare să propună și să voteze o lege occidentala.O să aiba parte de judecată și condamnarea occidentalilor rezistenți la orice.

# gelu date 1 July 2019 14:01 +4

Procurorii si judecatorii din CSM care absenteaza de la sedinta de numire a Adieni Florea in fruntea SIIJ se fac vinovti de abuz de putere si greva anti-constitutionala deoarece acestia nu doresc ca legea de infiintare a acestei sectii aparuta in Monitorul Oficial sa devina realitate. Nu se gaseste nici un avocat destept in tara asta care sa depuna o plangere penala impotriva razvratitilor???

# gelu date 1 July 2019 16:00 +1

Danilet e informator sau locotenet SRI sub acoperire, racolat in primii ani de facultate. Numai asa se explica aderarea lui la organizatia subersiva #rezist, un fel de camasile brune din Germania Nazista cu o singura deosebire, Johannis nu i-a dat ordin lui Helvvig ca sa le si inarmeze. Dra nu se stie niciodata ce-i mai bubuie mintea neamtului corcit.

# Ioan Barbatei date 2 July 2019 09:36 0

LA CIT E DE PROST, SIGUR E "TABLAGIU"...

# TIPA date 1 July 2019 20:18 +1

chestiunea cu ofiteri acoperiti e o mare vrajeala securista. vrajeala securita este ca nu se pot furniza inforamtii deoarece sunt ofiteri acoperiti. aceasta chesitune opereaza conform legii de oranizare SRI doar in ceea ce priveste competentele ce vizeaza siguratna nationala; daca depasesc aceste competente nu pot fi acoperiti. si daca si-au depasit competentele este problema lor si riscul ce si-l asuma ce conduce implicit la descoperirea lor. ce vreau sa spun este ca refuzul de a furniza informatii despre faptul ca vreun functioanr public sau demnitar este ofiter al vereunui serviciu sub pretextul ca nu se pot furniza astfel de inforamatii sunt ilegale. Suplimentar sii in cazul demnitarilor, functionarilor opereaza limitarile impuse de legea vizand incompatibilitaitle.

# Constantin date 6 July 2019 19:35 -1

IN orice padure exista uscaturi, in orice oras exista gunoaie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva