15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MESAJ DE ADIO – Fostul sef DIPI Gelu Oltean, catre procurorul DIICOT Marian Drilea: „Poate-l mustra deja constiinta. Desi se considera religios si se plimba prin biserici cautand mantuirea, drumul pe care l-a ales nu-l poate duce spre acest deziderat. Doar spre demisie, greata, dezamagire, pensionare cu mult inainte de vreme. Nu s-au tinut de cuvant in a-l promova pentru serviciile aduse. Egoul nu-l lasa sa faca nici cel mai mic pas in drumul spre ascensiune”

Scris de: V.B. | pdf | print

24 January 2022 13:15
Vizualizari: 10843

Poate ca macar acum, la pensie, procurorul DIICOT Marian Drilea (foto dreapta) va avea timp sa reflecteze la ceea ce a facut in cariera – in special la destinele pe care le-a afectat prin dosarele pe care le-a instrumentat.Mesajul i-a fost adresat lui Drilea duminica, 23 ianuarie 2022, de catre chestorul Gelu Oltean (foto stanga), fost sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI), el insusi trimis in judecata in doua cauze instrumentate de catre proaspatul pensionar: 226/D/P/2019 (celebrul dosar Ayahuasca) si 2446/D/P/2019 (derivat din primul) – vezi facsimile. Ambele dosare se afla in faza de camera preliminara la Tribunalul Dambovita (purtand numerele 1125/120/2020, respectiv 2497/120/2021).

Revenind la mesajul lui Gelu Oltean publicat pe blog, mentionam ca fostul sef DIPI il acuza pe procurorul Marian Drilea ca a fabricat dosare la ordin – inclusiv cele doua spete de mai sus –, dar ca in cele din urma sistemul l-a lasat balta, incalcandu-si promisiunea de a-l promova, motiv pentru care Drilea a iesit acum la pensie din prea multa dezamagire.

 Iata postarea lui Gelu Oltean:


La revedere, Drilea!

La revedere, stimate domnule procuror Drilea!

Scriu aceste randuri cu multa compasiune, durere dar si impacare.

In aceasta viata, Universul mi l-a scos in fata de cateva ori, direct sau indirect, pe fostul procuror Drilea.

Va anunt ca, in zilele acestea, cu multa falnicie, curaj si onoare, a iesit la pensie.

Consider ca este un fel de demisie de onoare.

Singurul lucru care s-a dovedit abia acum ca este adevarat, dupa spusele dumnealui din ianuarie 2019, a fost ca, daca va ramane un simplu soldat pe butoanele altora, peste doi ani se va pensiona.

Ultima data mi-a facut la comanda, considerandu-se profesionist, doua dosare penale si mi-a fost emis si mandat de arestare ca fiind „pericol public”.

Bineinteles, alaturi de un sistem bine pus la punct cu butoane de comanda.

Motivatia este clara doar pentru cei care au ochi sa vada, urechi sa auda si, mai mult, sa mai si inteleaga ceva.

Poate un alt motiv este si pentru a invata el ceva, dandu-i-se sansa, de catre Dumnezeu, sa ia nota de trecere, minimum nota 5, in cadrul lectiilor stabilite in aceasta viata. Poate acum il mustra deja constiinta.

Chiar daca se considera un om religios, care se plimba prin biserici cautand mantuirea (aspect pe care mi l-a spus direct, la o intrebare pe care i-am adresat-o, intrebandu-l ce isi doreste in aceasta viata), drumul pe care l-a ales nu poate sa-l duca spre acest deziderat.

Doar spre demisie, greata, dezamagire si iesit la pensie cu multi ani inainte de vreme.

Si asta pentru ca unii nu s-au tinut de cuvant in a-l promova, pentru serviciile aduse.

Egoul sau nu-l lasa sa faca nici cel mai mic pas in drumul spre ascensiune.

Un om care intra intr-un joc pe care nu-l intelege, avand ca unic scop doar ascensiunea profesionala, fara sa-l intereseze Adevarul intr-o lume efemera, ci doar imaginea pe care o poate arata celor din jur, nu are nimic de-a face cu mantuirea.

Un soldat care a facut un dosar penal impotriva Adevarului, adunand elementele necesare doar dintr-o lume a Minciunii, nu are nimic de-a face cu mantuirea.

Un om care nu traieste in Adevar si in iubire, care da din prea plinul sufletului sau doar minciuna, nu are nimic de-a face cu mantuirea.

Un om care scoate la inaintare cuvantul „mantuire”, ca pretext al muncii murdare, nu are nimic de-a face cu mantuirea.

Insa exista o sansa pentru fiecare la liberul arbitru. Poate ca acum, „pensionat” fiind, o va gasi. Acum, cand va cunoaste adevarata viata si-si va gasi adevarata valoare.

Ii spun cu iubire, alaturi de Ayahuasca din jungla amazoniana, din Peru: „Adio, domnule Drilea” pentru viata asta si „La revedere, domnule Drilea” pentru data viitoare, cand va voi explica mai multe.

Cu siguranta, Universul in marinimia sa, dupa ce-si va plati mizeriile facute, ii va da sanse de intelegere.

Si nu uitati, domnule Drilea, ca sa continuam lectiile: Ayahuasca se mai numeste si „The Ego Killer”.

Felicitari!

Va multumesc si va iert!”

Comentarii

# DODI date 24 January 2022 16:00 +232

Trebuie explicat faptul că pe un asemenea PORCuror nu-l mustră niciodată conștiința (nu te poate durea ce nu ai!), iar să reflecteze este imposibil (ar trebui să aibă mai mult de un neuron pentru asta. Ceea ce nu este cazul). Altfel nu s-ar fi făcut preș la ordinele cretine ale Noii securități conduse de alogenul HELLvig.

# Cetateanul date 24 January 2022 17:14 +4

Să nu căinăm prea mult paraditorii. E util însă cum vede proprii sensibus și aiahuascul fabricatul de dosare. Bizar cum unii au impresia că micționatul în sus poate sfida legile gravitației.

# Tipa date 24 January 2022 17:21 +3

Helvig nu conduce nimic pt că e penal...a fraudat fonduri europene ...am DOVEZI...probez...

# barna dragos date 24 January 2022 17:49 +8

cine se ocupa de derapajele sale? ce masuri s au luat ot a nu se repeta?

# Lulu date 24 January 2022 19:26 +5

Acest Gelu Oltean uită pe câți i-a "paradit" si el răspunzând comenzilor politice. Când a contribuit la fabricarea unor dosare penale era bine,când au apărut dosare si pentru el...jale mare :lol:

# CARCOTAS date 24 January 2022 22:07 -1

Tiny man, huge ego! Doar o suferinta mare, suportată cinstit și umil îl mai poate mântui pe procurorașul cel hain în viața asta. Aviz tuturor paraditorilor:data viitoare vă va fi mai greu să scăpați, că pelticul perdoiu sare o renaștere și nu vă mai poate salva.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva