29 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MILU I-A PUS GLUGA PE OCHI – Umilinta totala: presedintele Curtii de Apel Craiova, judecatorul Adrian Gluga, nu a reusit sa obtina la turul II al alegerilor pentru noul CSM nici macar voturile stranse in primul tur. Judecatoarea Ramona Gratiela Milu de la Curtea de Apel Brasov l-a batut la scor pe Gluga. Milu a castigat turul II al alegerilor pentru noul CSM cu o diferenta de 80 de voturi: 416 la 336

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 September 2022 16:18
Vizualizari: 4704

Judecatoarea Ramona Gratiela Milu (foto 1) de la Curtea de Apel Brasov l-a invins fara probleme pe seful Curtii de Apel Craiova, judecatorul Adrian Gluga (foto 2). Milu a castigat turul II al alegerilor pentru viitorul CSM cu o diferenta de 80 de voturi fata de Gluga, acesta din urma nefiind in stare sa obtina nici macar voturile stranse in primul tur al alegerilor.


 

Concret, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru viitorul CSM care isi va incepe activitatea in 2023, desfasurat in 7 septembrie 2022, judecatoarea Ramona Gratiela Milu a fost votata de 416 magistrati de la curtile de apel din tara. Contracandidatul acesteia, presedintele Curtii de Apel Craiova, judecatorul Adrian Gluga, a strans in schimb 336 de voturi, pierzand asadar alegerile pentru ultimul loc alocat reprezentantilor curtilor de apel in CSM.


Gluga si-a pierdut votantii


Dupa cum precizam la inceputul articolului, judecatorul Adrian Gluga nu a fost in stare sa stranga nici macar voturile din primul tur al alegerilor pentru CSM, cel organizat in 22 iunie 2022. Astfel, la primul tur de scrutin, Gluga a fost votat de 346 magistrati (vezi facsimil), in timp ce la turul II a obtinut 336 de voturi. Practic, intre cele doua tururi Adrian Gluga a pierdut 10 votanti.

Lucrurile au stat fix invers in cazul judecatoarei Ramona Gratiela Milu, aceasta reusind sa isi creasca numarul de voturi. La turul I al alegerilor pentru CSM, in 22 iunie 2022, judecatoarea Milu obtinuse 361 de voturi (vezi facsimil). La turul II al alegerilor pentru CSM, cel din 7 septembrie 2022, Milu a avut 416 voturi, deci cu 55 mai multe.

 


Comentarii

# santinela date 9 September 2022 07:32 +29

Poate s-au trezit judecatorii si o sa avem un CSM lipsit de lichele si pilosi,slugi politice,ca pina acum !

# DODI date 9 September 2022 20:47 +36

Dacă facem o analiză simplă putem constat că magistrații onești și cu bun simț sunt în număr de... 129. Restul sunt ori acoperiți, ori descoperiți ori șantajați.

# Avramescu Nicusor date 10 September 2022 22:53 +59

Era de asteptat ca o gluga sa fie doar o gluga chiar daca Bobita dorea sa il promoveze cu ******-ul lui Buda interimar. Daca ei nu respecta legea si o incalca ne intrebam retoric, noi de ce sa o mai respectam? Dumnezeu nu doarme si a aratat ca, constiinta umana este suprema fata de sforariile lui Buda si a lui Mateescu. Felicitari tuturor judecatorilor care au votat-o pe dna Gratiela Milu. Ii doresc succes si sa ajute la perfectionarea actului de justitie. Fizionomia ei faciala imi inspira o profuna incredere si cred ca isi va indeplini corect atributiile in cadrul CSM. O iubesc si o stimez si vreau sa stie ca mii de bihoreni sunt alaturi de ea si vom lua atitudine daca va fi sicanata de Buda sau altii de la CSM. Succes si sa vedem multe articole de practica legislativa pe site. Doamne ajuta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva