gandul.ro
28 mai 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Ministrul Traian Igas „a instaurat dictatura in Ministerul Internelor” prin ordinul dat de a nu se mai retine din salariile politistilor cotizatiile pentru sindicate

Scris de: L.J. | pdf | print

30 noiembrie 2011 16:07
Vizualizari: 11665

 

Nu doar in Justitie se incearca a se pune bornita asociatiilor profesionale, prin discreditarea lor de catre CSM, dar si in Politia Romana s-a declansat un fenomen similar. Astfel, ministrul internelor Traian Igas a emis recent un ordin prin care a interzis sa se mai retina din salariile politistilor cotizatia sindicala. Masura e de natura sa submineze sindicatele politistilor, foarte active in planul manifestatiilor de strada, care au culminat cu celebrul mars de la Palatul Cotroceni in care s-au scandat sloganuri antiprezidentiale. Ca reactie la ordinul ministrului Traian Igas, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex, Vasile Lincu, a dat publicitatii urmatorul comunicat de protest:Dupa amanarea si anularea unor drepturi salariale, dupa concedii fara plata si disponibilizari de politisti, dupa anularea unor drepturi ale organizatiilor sindicale si amestecul in libera asociere a angajatilor, ministrul Traian Igas a hotarat sa nu mai retina cotizatia sindicala si contravaloarea facturilor telefonice pe statul de salarii. Masura este perfida prin faptul ca are aplicare imediata si a fost dispusa inainte de sarbatorile de iarna, cand cheltuielile sindicale sunt mai mari. Actiunea a fost facuta vadit cu rea-credinta in scopul de a desfiinta miscarea sindicala din politie si, implicit, posibilitatea angajatilor de a reactiona la abuzuri si incalcari ale prevederilor legale. Mai mult, spectacolul anual organizat de Pro Lex pentru copiii angajatilor din Ministerul Administratiei si Internelor, a fost anulat pe motivul ca, incepand de anul acesta se percepe taxa de inchiriere pentru sala de spectacol a Centrului Cultural. Pro Lex a solicitat organizatiilor sindicale ale politistilor din statele Uniunii Europene afiliate la Consiliul European al Sindicatelor din Politie sa sesizeze organizatiile europene si propriile guverne cu privire la derapajul de la democratie si instaurarea dictaturii in Ministerul Administratiei si Internelor din Romania. De asemenea, Pro Lex a formulat actiune in instanta impotriva ministrului Traian Igas solicitand suspendarea masurii si plata daunelor morale.”

Comentarii

# Dan Grasu date 30 noiembrie 2011 20:43 0

Grasul asta penibil din fotografie spune totul despre politie. De ce le traga din salariu pentru sindicat, cand la orice structura asociativa iti platesti singur cotizatia? De ce sa retina si vireze statul GRATIS acesti bani, destinati unui interes privat?

# avocat date 1 decembrie 2011 11:23 0

Prostul asta din imagine comenteaza??? Cand nu stie o boaba romaneste si are stomacul plin cu mici si bere!? Mi-e greata de militienii din Romania...trebuie injumatatiti si salarii cat mai mici ca si asa fura. Militianului poti sa-i dai 10.000 euro pe luna ca tot fura sau trece cu vederea RUSINE MILITIENILOR!

# doru cretu date 5 decembrie 2011 13:47 0


Citeza pe avocat
Prostul asta din imagine comenteaza??? Cand nu stie o boaba romaneste si are stomacul plin cu mici si bere!? Mi-e greata de militienii din Romania...trebuie injumatatiti si salarii cat mai mici ca si asa fura. Militianului poti sa-i dai 10.000 euro pe luna ca tot fura sau trece cu vederea RUSINE MILITIENILOR!
CE TOT VORBESTI DOMNULE AVOCAT, DUMNEATA POMENESTI DE CINSTE? VOI CARE APARATI TOTI VIOLATORII SI NECINSTITII?! NU STIU CU CE TUPEU CATEGORISESTI POLITISTII DREPT ANALFABETI SI CORUPTI...DACA AVEM DIN ASTIA, INSEAMNA CA SUNTEM TOTI LA FEL?USINE! CINE STIE CE AVOCAT LA FARA FRACVENTA TE-AI FACUT SI TU, LA O FACULTATE DE SCARA BLOCULUI...NORMAL CA DAI IN POLITISTI, TE-O FI AMENDAT VREUNUL PENTRU CA AI CONDUS BEAT SI TE-AI DAT COCOS, CA DEH, ESTI CINEVA IN TARA ASTA...RUSINE SA-TI FIE TIE SI SA MA IERTE AVOCATII ADEVARATI DIN ACEASTA ROMANIE IN CADERE LIBERA!

# meian fuher traian IGAS date 2 decembrie 2011 23:00 -1

Traian IGAS, noul Fuhrer al MAI. Operatiunea "Zeit der langen Messer" (Ziua cutitelor lungi) de asasinare a sindicatelor din MAI Incet incet, scolerul cel intarziat adus in fruntea ministerului, s-a transformat, peste noapte, intr-un mic Adolf Hitler, framantat si modelat ca o plastilina de mainile unor lichele imbatranite in rele din minister, care au exploatat cu abilitate, pas cu pas, teama viscerala a acestui individ slab la minte si de inger, caruia doar simpla existenta a sindicatelor din politie ii provoaca, instant, frisoane de panica. Drogat si excitat de veninul pompat in ambele urechi, de catre un Chesnoiu pe post de Hermann Goring si Dragulin Stelica (seful DGF) pe post de Heinrich Himmler, micutul Adolf a trecut brusc de la stadiul de iepure dezorientat, la starea de "fuhrer" paranoic, si a emanat barbateste, ordinul de a se injunghia, pe la spate, toti sindicalistii, (...) continuarea pe sprdiamantul.ro

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 140
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2020 – Ciocanitorul Werner. Margareta din CSM a mai facut una tare (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva