18 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICU FALIMENT PIERDE VREMEA PRIN INSTANTA – Consilierul general PSD Aurelian Badulescu l-a surprins pe edilul Capitalei Nicusor Dan la CAB in timpul serviciului: „Tentativa de primar general Nicu Faliment ar fi trebuit sa fie la primarie. Zburda fara nicio calitate prin salile de judecata. Studiaza dosarele cu ilegalitatile clanului PNL-USR-Nicu Faliment. Vrea sa creeze avantaje pentru mafia imobiliara... Demisioneaza, intoarce-te la procesomania santajista cu care te-ai titularizat!” (Foto)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

28 June 2022 17:54
Vizualizari: 2395

In loc sa munceasca la primarie, in functia in care l-au ales bucurestenii si pentru care este platit din bani publici, edilul Capitalei Nicusor Dan (foto) pierde vremea prin instanta, studiind dosare.Cel care l-a dat de gol pe Dan marti, 28 iunie 2022, este consilierul general PSD Aurelian Badulescu, care sustine ca fotografia a fost surprinsa in aceeasi zi. In acest context, fostul viceprimar al Bucurestilor il acuza pe actualul primar (pe care il porecleste „Nicu Faliment” si caruia ii cere demisia) ca s-a dus la instanta ca sa se intereseze cum poate crea „cat mai multe avantaje pentru mafia imobiliara patronata de tripleta Nicusor-PNL-USR”.

Chiar daca Badulescu nu precizeaza, decorul este usor de recunoscut: Nicusor Dan se afla la Curtea de Apel Bucuresti.


Redam postarea lui Aurelian Badulescu de pe Facebook:


Fara calitate, in ce calitate?

Azi in timp ce tentativa de primar general Nicu Faliment ar fi trebuit sa fie la primarie, fara nicio calitate, el zburda prin salile de judecata pentru a studia dosarele ce privesc ilegalitatile clanului PNL-USR-Nicu Faliment.

Fara nicio calitate, acesta se intereseaza sa creeze cat mai multe avantaje pentru mafia imobiliara patronata de tripleta Nicusor-PNL-USR.

Ce cauti acolo, Nicule? Ai pierdut vreun plic sau cauti sa justifici in fata patronilor tai ca ti-ai facut treaba pentru banii luati?

Nicule, lasa-ne! Erai o mare pacoste prin salile de judecata, dar esti un dezastru in fruntea Bucurestiului. Demisioneaza si intoarce-te la procesomania santajista cu care te-ai titularizat!

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva