6 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOI PLECARI DIN PARCHETE – CSM a inaintat catre presedintele Klaus Iohannis propunerile de eliberare din functie prin pensionare pentru cinci procurori. Iohannis urmeaza sa semneze decretele pentru un sef din DIICOT, un procuror PICCJ, adjuncta Inspectiei Judiciare, un procuror de parchet curte de apel si un procuror de la parchet de tribunal (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

14 June 2022 15:37
Vizualizari: 4889

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, condusa de vicepresedintele CSM Nicolae Solomon (foto), a aprobat in sedinta de marti, 14 iunie 2022, eliberarea din functie a cinci procurori. CSM a decis in acest sens trimiterea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerile de eliberare din functie prin pensionare a celor cinci procurori.


 

Este vorba despre un sef din DIICOT, un procuror PICCJ, adjuncta Inspectiei Judiciare Monica Plesea, un procuror de parchet curte de apel si un procuror de la parchet de tribunal.


Iata cererile de pensionare aprobate de Sectia pentru procurori a CSM:


“1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.07.2022, a domnului ARMEANU SORIN, procuror sef al Biroului teritorial Vaslui din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. (unanimitate)

2.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 27.06.2022, a doamnei MARIS MARIA, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Targu Mures, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

3.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.07.2022, a doamnei PLESEA MONICA, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau, in prezent inspector sef adjunct la Inspectia Judiciara. (unanimitate)

4.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.07.2022, a doamnei SANDU ELENA ADRIANA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.07.2022, a domnului MIHAILA NICOLAE ADELIN, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)“.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva