21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

NOII SEFI PICCJ SI DNA SI-AU INTRAT IN PAINE – Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe procurorul Alex Florenta la conducerea Ministerului Public pe o perioada de trei ani. Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Marius Voineag in fruntea DNA

Scris de: G.T. | pdf | print

30 March 2023 15:35
Vizualizari: 4080

De joi, 30 martie 2023, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directia Nationala Anticoruptie are noi sefi. Este vorba despre procurorul Alex Florenta (foto 1), respectiv Marius Voineag (foto 2).


 

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea lui Florenta si Voineag la sefia PICJ si sefia DNA, dupa ce acestia primisera aviz pozitiv din partea Sectiei pentru prourori a CSM, aviz insa consultativ. Florenta si Voineag vor avea un mandat de trei ani.


Iata comunicatul Administratiei Prezidentiale:


Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, 30 martie 2023, urmatoarele decrete:

-Decret pentru numirea domnului Alex-Florin Florenta in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe o perioada de 3 ani;

-Decret pentru numirea domnului Marius-Ionut Voineag in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 ani”.

Comentarii

# DODI date 30 March 2023 20:26 +1

Nu trebuie nici să ne mire și nici să ne supere. Marioneta Noii securități (recte ciolaniSS-6case) face doar ce i se ordonă. Este prea prost, prea îngâmfat și prea nesimțit ca să gândească. De altfel singurul său neuron s-a sinucis odată cu rămânerea părinților lui în Germania și expulzarea sa în România.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva