23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

NU VA INGRIJORATI, GABI BALTAG E BINE – Exclusiv. Mesajul judecatoarei CSM Gabriela Baltag: „Am fost confirmata pozitiv impreuna cu sotul meu. Am fost internati initial la 'Matei Bals', unde am beneficiat de tot devotamentul si profesionalismul corpului medical. Am trait evenimentul incendiului din 29 ianuarie, intrucat am fost spitalizati in Pavilionul V... Am fost transferati la alt spital. Ne acorda ingrijiri medicale la fel de profesionist”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

1 February 2021 12:31
Vizualizari: 7386

Judecatoarea CSM Gabriela Baltag (foto) confirma in exclusivitate pentru Lumea Justitiei ca se afla internata in Institutul „Matei Bals” din Capitala in dimineata zilei de vineri 29 ianuarie 2021, cand a izbucnit incendiul ce a dus la moartea a opt oameni.Reprezentanta tribunalelor in Consiliul Superior al Magistraturii a transmis Luju.ro un punct de vedere luni, 1 februarie 2021, la scurt timp dupa ce Antena 3 a relatat ca judecatoarea si sotul acesteia, inspectorul judiciar Vasile Baltag, au fost evacuati in siguranta de la „Matei Bals” si transportati la Spitalul „Sfantul Ioan” din Bucuresti. Depistati cu Covid-19, cei doi judecatori Baltag erau internati in Pavilionul 5 al Institutului „Matei Bals”, locul izbucnirii incendiului, iar acum sunt tratati in conditii corespunzatoare la „Sfantul Ioan”, mentioneaza membra CSM.


Redam pozitia judecatoarei Gabriela Baltag:


Informatia aparuta in aceasta dimineata in spatiul public este reala. In urma cu doua saptamani, am fost confirmata pozitiv impreuna cu sotul meu. Am fost internati initial la Spitalul Matei Bals, unde am beneficiat de tot devotamentul si profesionalismul corpului medical. Am trait evenimentul incendiului din data de 29 ianuarie, intrucat am fost spitalizati in Pavilionul V, dar despre acest episod am decis sa nu vorbesc acum, motiv pentru care va rog sa acceptati acest fapt.

Am fost transferati la un alt spital, care ne-a preluat si care ne acorda toate ingrijirile medicale corespunzatoare, la fel de profesionist.

Multumim medicilor si intregului corp medical care au facut tot ce este posibil pentru siguranta si sanatatea noastra!”

Comentarii

# un mizantrop date 1 February 2021 16:51 +8

Sanatate sa fie, ca restul cumparam...(n-ar strica, totusi si un dram de noroc...)

# Lita date 1 February 2021 16:54 +8

Sanatate dumneavoastra, familiei si personalului medical!

# Sibianu date 1 February 2021 17:34 +6

Va doresc multa , multa sanatate doamna judecator Baltag ! RESPECT !

# Eugen date 2 February 2021 14:50 +2

Multa sănătate să va dea Dumnezeu !

# Stoica Daniela date 2 February 2021 17:32 +3

Dumnezeu nu doarme!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva