24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Oameni buni, unde am ajuns?

Scris de: Laura VICOL, deputat PSD | pdf | print

11 September 2022 10:10
Vizualizari: 2656

Primarul Capitalei recomanda, invocand ”sfaturi medicale”, sa fie tinuti bebelusii in frig, ca pretext sa nu mai fie consumate gazele.


 

Si se mai lauda si ca a oprit apa calda pentru functionarii din Primaria Capitalei. Putea sa adauge si faptul ca sute de mii de bucuresteni sunt lasati zile intregi fara apa calda. Punea astfel bomboana pe coliva incompetentei si ruperii de realitate.

Deci, nu tineti copiii in frig! Nu lasati temperatura in casa sa scada sub 20 de grade, indiferent de anotimp. Nu faceti ca Nicusor. Doamne fereste!

Comentarii

# Normal ar fi 22C in case, iarna ! date 16 September 2022 21:06 +24

Dupa un regim comunist cu becuri stinse, fring in case, cozi la alimente VA MAI LASATI CALCATI IN PICIOARE ? ATUNCI ASTA MERITATI ! Dormiti si astia va belesc de tot plus viitorul copiilor si nepotilor vostri !

# Alo , etnobotanicilor ?! date 19 September 2022 22:46 0

Treziti-va ca e groasa :-) , Udrea stie ce zic ! Cereti urgent iesirea din ******t=UE , nu vedeti ca sub amenintarea ca nu va mai dau bani (adeca Ursula , din banii vostri dati contributie la UE) se amesteca si cer legi mai presus ca si Constitutia ?! Se intra cu bocancii si se rhatzesc pe voi si pe legile voastre ... numai ale lor "e bune". PS. Ma intreb chiar nu-i ia nimeni gatu` la Arafat pentru tirania facuta timp de 2 ani si toata bataia de joc ??? :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva