22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Arestati-o pe Livia Stanciu!

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

30 octombrie 2018 23:08
Vizualizari: 16908

Cer Parchetului General sa declanseze de urgenta urmarirea penala si sa propuna arestarea preventiva a actualei judecatoare CCR Livia Stanciu - fosta presedinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie – pentru aruncarea in inchisoare, fara nicio proba, printr-o sentinta fabricata, a primarului din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau.


Sa fie condamnata si sa i se anuleze pensia de serviciu. Sa i se puna sechestru pe avere si sa se plateasca din bunurile ei daunele pe care statul roman va trebui sa le plateasca victimei Mircea Gutau pentru umilintele si anii de inchisoare executati pe nedrept. Sa fie trimisa la inchisoarea de femei din Targsor, sa simta pe pielea ei ceea ce a trait si Mircea Gutau, cand a suferit nevinovat in inchisoare, pe interpretarea fantasmagorica si ajuridica a unui gest facut cu mana, pe care l-a calificat cu de la sine putere ca nu a fost un gest de respingere a unei propuneri de mituire, desi omul spusese NU pe gura propunerii. Asta vreau! Si ca mine vor cu miile!

Decizia prin care primarul Mircea Gutau a fost condamnat, stiindu-se ca e nevinovat, la 3 ani si 6 luni inchisoare, poarta nr. 273 din 27 ianuarie 2010 si a fost pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia Penala in dosarul nr. 698/57/2008. A fost data in recurs, dupa ce primarul Mircea Gutau (inamic politic al lui Traian Basescu) fusese achitat atat la fond, cat si in apel, pentru inexistenta faptei. Autorii acestui abuz judiciar au fost judecatorii ICCJ Livia Stanciu si Vasile Alicsandri, desi presedinta completului de recurs, judecatoarea Hermina Iancu, a facut opinie separata in sensul mentinerii solutiei de achitare pe lipsa de probe. Judecatoarea Hermina Iancu a trebuit sa plece din ICCJ, in avocatura, dupa mizeriile care s-au facut asupra ei imediat cand ICCJ a ajuns sa fie condusa de pupila lui Basescu, pentru ca nu a impartasit solutiile pe care Livia Stanciu le trantea in dosare. Daca Hermina Iancu ar vorbi, sunt sigur ca multa lume s-ar ingrozi...

Azi Livia Stanciu este judecator CCR, gratie rasplatii acordate de presedintele Klaus Iohannis. Mult rau a facut aceasta femeie, inclusiv secretarei fostului ei sot, Mariana Rarinca, pe care nu s-a lasat pana nu a bagat-o dupa gratii pentru ca i-a cerut cateva amarate de mii de lei care i se cuveneau, si a folosit sistemul pentru a o condamna, pe cale extraordinara, dupa ce fusese achitata definitiv la Curtea de Apel Bucuresti. Ea, judecatoarea Livia Stanciu, care s-a declarat public, la bilantul DNA din 2014 “partenera de nadejde a procurorilor DNA”, a folosit DNA sa o lege in timp record pe biata Mariana Rarinca.

E o sfidare a ideii de dreptate ca Livia Stanciu e azi bine mersi, in mare demnitate la CCR, fara sa dea socoteala pentru imensul rau facut. Cucoana asta decide in problemele legislative cheie ale Romaniei. Ce autoritate morala mai are partenera procurorilor abuzivi si a protocoalelor cu serviciile si parchetele sa decida la un asemenea nivel? Mai tot timpul face opinii separate la CCR in favoarea statului paralel.

Pe celelalt judecator partas la executie, Vasile Alicsandri, un munte de om, l-a ajuns judecata de apoi, dupa o crunta suferinta care l-a topit in timp record. Despre morti insa numai de bine!

Daca dorim ca dreptatea sa domneasca, e moral ca Livia Stanciu sa traiasca in continuare boiereste, cu pensie de judecator ICCJ de 7000 euro, lunar, plus salariul gras de judecator la Curtea Constitutionala?!? Ea care a provocat personal doua condamnari ale Romaniei la CEDO, pe dosarele ei?!? Ea care l-a nenorocit pe primarul Mircea Gutau (peste 12 ani de umilinte de cand a fost arestat in iulie 2016 la cererea procuroarelor DNA Claudia Rosu si Camelia Sutiman, care l-au trimis in judecata prin rechizitoriu), ea, care i-a nenorocit si familia?!?

Cazul Gutau nu mai e rezultatul “legislatiei deficitare” a Parlamentului. Nici a unor induceri in eroare a judecatorilor prin comportamentul imputabil al partilor din dosare. Aici nu mai e niciun “rationament logico-juridic” al judecatoarei Stanciu, care asa a cantarit ea, coplesita de multitudinea de probe pro si contra. Cazul Gutau este o inventie pura a judecatoarei Livia Stanciu, un act premeditat, deliberat. De rea credinta. Un act pe parteneriat! Este deja stabilit cu autoritate de lucru judecat, dupa condamnarea Romaniei la CEDO, reviziuirea de rigoare si rejudecarea recursului de luna aceasta de la ICCJ, ca achitarea definitiva, dupa condamnarea nedreapta a lui Mircea Gutau este rezultatul lipsei de probe constatate inca din prima faza a procesului, cand Tribunalul Alba, prin sentinta penala nr. 182 din 18 iunie 2007, in baza art. 11, pct. 2, litera a), din vechiul cod de procedura penala, raportat la art. 10, litera a), din acelasi cod, l-a achitat pe primarul din Ramnicu Valcea.

Ce sa vezi, la scurt timp dupa executarea lui Gutau, presedintele Traian Basescu a numit-o pe Stanciu mare sefa la ICCJ! Cred ca toate aceste lucruri trebuie cercetate penal! De urgenta! De noua Sectie de investigare a infractiunilor magistratilor.

Consider ca Livia Stanciu e un pericol public si trebuie arestata! Exact pe motivatia pe care ea a arestat atatia ani, ca daca justitia nu ar actiona cu fermitate pentru sanctionarea unor persoane care ne pun in pericol prin faptele grave pe care le comit, si culmea mai ocupa in continuare functii de mare decizie, opinia publica ar crede ca justitia nu functioneaza si s-ar crea un sentiment general de insecuritate! Va amintiti aceste motivari fulminante care faceau furori la ICCJ si in marile instante in perioada spectacolelor catuselor televizate, orchestrate de DNA, SRI si presa de propaganda in perioada basista?

Si mai vreau ca dupa ce va fi inculpata, Stanciu sa-si dovedeasca in instanta nevinovatia! Ca asta era sloganul partenerilor de nadejde din ICCJ – SRI – PICCJ, care au semnat cu nesimtire un protocol trilateral de colaborare. Ce mizerie!

Cazul Livia Stanciu este dovada vie a dosarelor fabricate oamenilor politici, in timpul regimului Basescu, fara probe, pentru eliminarea lor, pe filiera procurori DNA – judecatori ICCJ.

Daca Livia Stanciu nu va fi inculpata, nici acum cand e demonstrat cu varf si indesat, cu autoritate de lucru judecat, ca ea si numai ea, a bagat cu buna stiinta si rea credinta un nevinovat dupa gratii, fara probe, raspunderea magistratilor va ramane o vorba goala, iar noi, toti romanii, toti justitiabilii, vom trai in continuare sentimentul ca putem deveni oricand victime unor alte asemenea elemente.

PS – La inceputul lunii noiembrie 2018, Curtea Constitutionala va lua in dezbatere conflictul juridic de natura constitutionala dintre Guvern si ICCJ, instanta care a refuzat sa faca de indata alegeri pentru desemnarea presedintilor completelor de 5 judecatori de la suprema. “Completele mortii”, cum au fost numite, si care au fost create special de regimul Basescu, prin legea micii reforme, ca alde Stanciu si ceilalti vicepresedinti ai ICCJ sa le conduca cu mestesug. Ar fi aberant ca judecatoarea CCR Livia Stanciu sa aiba tupeul sa voteze solutia in aceasta speta, ea care a pastorit aceste complete, care au incalcat principiul repartizarii aleatorii a dosarelor. Sper ca toti judecatorii CCR sa aiba determinarea sa-i spuna de la obraz Liviei Stanciu sa se abtina. De fapt sper ca toti sa-i ceara sus si tare sa se care!

Comentarii

# MESAJ DE LA SORIN ( NASCUT IN ANII 60 ) PT TOVARASA STANCIU date 30 octombrie 2018 23:50 +40

Tovarasa Stanciu este ca nivel de pregātire si simtiri ca si Elena Ceausescu. Cum oare aceasta persoana cu suflet negru, are tupeul sa mearga în cel mai inalt for de competenta juridica din Romania. Killer de destine si vieti. Oare nu este criminalā când distruge vieti si destine ? Oare nu este criminalā când oameni nevinovati sunt aruncati in inchisoare si ea purtând un aer mârsav superior ? Oare nu la fel au fācut si nazistii când oameni nevinovati erau aruncati în lagāre ? Cum oare aceasta individā nu este arestatā ? S-a ofuscat mârsav atacând-o imediat pe curajoasa judecātoare Panioglu pentru cā a folosit apelativul de tovarasā. A bagat in inchisioare o sarmana femeie ca doamna Rarinca.Gutāu al caz...si câte or mai.Ce nivel de rāutate si narcisism  atroce are tovarasa Stanciu ? Gunoi de om este putin spus. Un demers firesc al d-lui Savaliuc greu de atins dar nu imposibil. Dar cum va cunoastem domnule SAVALIUC s-ar putea ca prin eforturile dvs justitia sā functioneze corect.

# elena date 31 octombrie 2018 11:08 +3

D-L GUTAU A AVUT NOROC , DUMNEZEU I-A DAT PUTERE SI ZILE SA SE POATA LUPTA CU MONSTRII ,DAR CEI CARE AU MURIT IN TIMPUL REPRESIUNILOR NEDREPTE ..... PENTRU ECESTIA NU TREBUIE SA RASPUNDA LIVIA STANCIU ???????????????? LUATI DIN DOSARELE INSTANTELOR CERTIFICATELE DE DECES SI VEDETI CATI AU MURIT IN TIMPUL PROCESELOR , ACESTI OAMENI NU AU MAI AJUNS LA CEDO, AU AJUNS IN CER ,

# Ana date 31 octombrie 2018 11:58 +4

Sunt multi procurori judecatori si avocati care trebuie arestati. Nu se face nimic decat pe mafioteala si interese de grup. Mincinosii PSD ALDE in frunte cu Tudorel au zis ca in prima saptamana din SEPTEMBRIE problema PROTOCOALELOR ILEGALE va fi rezolvata, se va desecretiza HG din 2005 care a stat la baza protocoalelor ilegale. Nimic nu au facut. Codurile penale si legile justitiei in vigoare nici acum desi suntem in noiembrie. Se Cauta tot felul de motive de amanare nunti,petreceri,1 decembrie,Paste,craciun,comisia venetia,remanieri, tradari,orice numai sa nu amane REFORMA justitiei, daca se poate sa o faca in asa fel incat sa beneficieze doar ei alesii si d-ai lor,prostimea sa infunde puscariile ca doar procurorii tre sa aibe super bugete sa se faca ca ancheteaza( ilegal si mafioteste).toate legile care le fac inclusiv rejudecarea dosarelor pe protocoale tot la mana mafiotilor din justitie sa fie lasata sa beneficieze de sentinte corecte doar cei care dau şpăgi ori au superfunctii

# Logic D date 31 octombrie 2018 00:37 +19

Bravo Razvan Savaliuc ! Daca nu era LUJU si A3 eram in plin sclavagism prostiti de propaganada asa zisei anti-coruptie.

# Neanae date 31 octombrie 2018 01:05 +11

Este aceeași Livia Stanciu care se grabiră sa upgradeze in CCR de uitară sa dea motivația pana in 30 de zâlișoare pentru condamnarea lu’ vinovatu’ din totdeauna in ale toate, din negura timpurilor și pana in vesnicie, Nicolae Liviu Dragnea? In dosarul Referendumul care numai dosar serios nu e ... Daca e aceeași creatura chiar ca Natura a mai creat un monstru! Asta dacă are copii, oricum pe primii i-a mancat. Dacă n-are, i-a mâncat pe toți. Domnule Savaliuc, dacă tot făcurăți o treaba strașnică, d-voastră și amicii de la A3, mai strofocați-vă oleaca și găsiți și alte victime ale monstrului ăstuia mai abitir ca Hannibal The Cannibal! Ca doar nu s-o fi mulțumit numa cu alde domnii Gutau și Dragnea! Asta e reiteranta rău, recidiva patologica, are sigur la active alte comenzi pentru condamnări aiurea. Mulțumim

# paraditorii date 31 octombrie 2018 01:09 +1

Pai nu era ea partenera de nadejde a DNA? E exact pe modelul avocatilor care au cauze in Penal si sunt pentru mentinerea sistemului securist paraditor.Adica daca ai procurorul,avocatul si judecatorul impotriva ta si tu esti nevinovat,statul de drept e doar in teorie si in povestile birocratice ale functionarimii statului.Sa speram ca nu o sa ramana nepedepsiti,ca sa rada in continuare de cei pe care i-au paradit pe nedrept,iar abuzul in serviciu si represiunea nedreapta,ar trebui sa fie capete de acuzare si pentru cei care au abuzat ilegal de statutul lor de magistrati implicati politic si servili securitatii,la fel de implicata in paradeala dusmanilor inchipuiti.

# AUGUSTIN date 31 octombrie 2018 01:33 +13

ACEASTA NAZISTA CRIMINALA IN SERIE,CARE A FURAT ILEGAL VIETILE SI LIBERTATEA ATATOR OAMENI NEVINOVATI,LE-A DISTRUS REPUTATIA SI FAMILIILE,VIITORUL,SANATATEA...TOTUL...TREBUIE DEMISA SI ARESTATA URGENT,CONDAMNATA PE VIATA,SA SE CONFISTE TOT,INTREGII EI FAMILII SI RUDELOR PANA LA AL 4-LEA NEAM...IMBOGATITI DE ACEASTA CRIMINALA COMUNISTA...SA VADA CE INSEAMNA SA SE JOACE ILEGAL,DE-A "DUMNEZEUL",OMORAND OAMENI NEVINOVATI,DESTINE...TOTUL...

# Valter Cojman date 31 octombrie 2018 02:05 +5

Si, nemernica, e "mare" judecator CCR, numita de nazistul de la Cotroceni. Asta este justitia pe care o vrea nazistul... Iohannis, daca ar fi fost un presedinte de tara real si nu o marioneta a statului stalinisto-nazist de tip mafiot, i-ar fi cerut, PUBLIC, demisia nemernicei din CCR.

# Vasilescu date 31 octombrie 2018 06:21 +8

Câtă vreme Lazăr e la parchet hienele astea se apără unele pe altele. De aceea trebuie demis comunistul cât mai repede, și arestată Stanciu, și normal, mult așteptata după gratii, Koveși, ca România să poată răsufla ușurată o dată.

# Ana date 31 octombrie 2018 12:06 +1

Exact. Nici unul dintre cei care au semnat protocoalele secrete ilegale sau au bagat oameni degeaba la puscarie nu este arestat ba mai mult ori e linistit la pensie ori tot intr-o superfunctie prin alta parte( si aici nu vorbim doar despre cazuri de achitare asa cum nesimtitii din presa vorbesc, sunt oameni care nu au bani de atatea procese si avocati pt a-si demonstra nevinovatia). Toata justitia s-a facut in mod ilegal ( cel putin din 2009) si cei de la guvernare nu au facut nimic in privinta asta in afara de amanari si remanieri. Totul este o mascarada ieftina in detrimentul populatiei . Nu va exista niciodata o justitie corecta in Ro cu acesti mafioti care se tot schimba intre ei dar fac parte din aceeasi familie de mafioti care au ruinat tara.

# DOREL date 31 octombrie 2018 15:51 0

Mai draga, fii o pesimista cu mai multa experienta, mai exista si justitie adevarata in Ro., problema e sa facem ca toata justitia sa fie normala si corecta si asta depinde numai numai de noi ! Si, b): HAI CA SE POATE ! Parerea mea ...

# DOREL date 31 octombrie 2018 06:53 +4

Nenorocirea e ca Livia Stanciu este o forma de viata artificiala, creație a descreieratilor securității, preluata și promovata de statul paralel (bine, nu e singura...) care o susține, asta e adevărata problema! Și b): la câte abuzuri, atrocități și crime a comis, merita peste 200 de ani de închisoare, ea și stăpânii ei! Părerea mea...

# CALOENESCU GABRIEL date 31 octombrie 2018 07:00 +6

Buna dimineata, Super articol, dar cum facem noi oamenii de rand ca sa fie trasi la răspundere , atat ea, Coldea,kovesi sau Baselu? Sper ca daca faceti o petitie care sa fie mediatizata, sa fie semnata de cat mai multi si asa sa se puna presiune pe cei care au puterea acolo. .cu respect

# Ceuta date 31 octombrie 2018 08:04 +1

Felicitari domnule !

# Daniela date 31 octombrie 2018 08:26 +8

Razvan Savaliuc , esti fantastic. Sper sa te auda Dumnezeu . Setea ta pentru dreptate e molipsitoare. Incep sa sper ca ,in sfarsit ,va invinge binele si pe la noi.

# Oribil date 31 octombrie 2018 08:50 +5

Ca sa parafrazam: a fost nevoie sa fie condamnați definitiv și sa intre la pușcărie ( nu o zi, nu doua, nu treizeci, ci 850 de zile!) oameni nevinovați ca sa ajungă Stanciu președintele Înaltei Curți, iar apoi judecător CCR. Câte dosare or mai fi pe rolul CEDO, in ce o privește pe aceasta femeie-călău și pe alți judecători “supremi” de aceeași teapa? In ce privește clasa politica, e evident ca nu are niciun rost sa mai speram ceva de la PSD -alde, câta vreme persoane ca Stanciu taie și spânzura in continuare la vârful justitiei romane

# imun/teanu date 31 octombrie 2018 08:54 +6

C um au putut naste din acest popor de fel bland asemenea "specii" de inse si insi, ascensionati calcand pe cadavre! Bestia asta s-o duce si la biserica, de batut cruci? Odata, toti murim. Unii senin, sa se mai odihneasca. Altii in chinuri. Si de boli. Dar cele mai cumplite de faptele rele pe care si le-au adunat la raboj. Ultima clipa/secunda le devine nesfarsita si hada in peregrinarea victimelor peste care-au trecut. Iti urez Livio sa ramai lucida atunci, sa-ti poti face intreg inventarul puroiului in care-ai trait. l

# imun/teanu date 31 octombrie 2018 09:44 +3

Fara legatura. S-a lansat deja zvonul ca la votul motiunii lui Tudorel PSD va iesi din sala. Daca si ar fi asa... 1. imediat tudorel ar trebui sa revoce revocarea lui Lazarica... 2. si trebuind sa explice ca pentru ca deranja PSD... 3. cine ar mai iesi la vreun vot!, decat "rezistentii". S-ar tine mortis de proverbul ca "fiecare pasare pe limba ei piere"?

# Gilu date 31 octombrie 2018 10:33 +4

De acord ! Dar nu numai Ilse Koch , trebuie cercetata : in primul rand Bashinescu,apoi Morar , Koveshi , denuntatorul si toti care au contribuit la aceasta CRIMA ! In CCR , exista deja doi tortionari ; nedemnul presedinte al Romania este hotarat deja s- o aduca pe cea de - a treia podoaba a nestiintei juridice ... Asta ar insemna moartea dreptului constitutional romanesc si transformarea onorabilei curti intr - o sectiune a Cominformului de la Venetia...

# indignata date 31 octombrie 2018 10:35 +12

Imi amintesc perfect ce zicea D-na Rarinca despre Livia Stanciu la Antena3 : cand inca mai traia sotul Liviei si D-na Rarinca slugarea in casa acestora, Livia Stanciu se plangea de faptul ca "altii" puteau face o gramada de bani in timp ce ea nu putea. Era tot timpul invidioasa de cei ce aveau bani. Multi oameni sunt invidiosi de cei ce au bani, dar la aceasta femeie, pofta de bani a ajuns pana la crima, caci crima este sa bagi la inchisoare o persoana care te-a slugarit , pentru ca nu vrei sa-i platesti ce-i datorezi , abazand de puterea functiei tale. Toate treptele ierahiei profesionale pe care le-a urcat aceasta femeie se datoreaza unor fapte marsave, care o faceau sa se remarce in ochii presedintilor, stiind bine care erau pohtele ce ei pohteau (vezi condamnarea lui Gutau , ca sa ajunga sefa la CCJ si condamnarea lui Dragnea , ca sa ajunga la CCR). Doar actuand cum zice R.Savaliuc impotriva nemernicilor de teapa Liviei Stanciu se poate face curatenie.

# Corin date 31 octombrie 2018 10:39 +2

Într-o tara normala, un asemenea produs nu ar fi ajuns în așa mari demnități. Într-o tara demonizat de basescu și ai lui iată ca se poate... In rest încă vor mai sta liniștiti pentru ca au protecția împăraților... Ar fi bine de știut dacă este adevărat ce se zvonește ca anumiți procurori aveau întâlniri operative săptămânale cu băieții cu ochii albăstrui ai împăraților... Daca este asa, doar Bunul Dumnezeu ne mai poate scăpa de ei de vom merita acest lucru...

# Iulia date 31 octombrie 2018 11:09 +4

Excelent demers al D-lui Savaliuc! La suferintele indurate de cei care au fost inchisi/persecutati/umiliti pe nedrept, se mai adauga frustrarea de a-si vedea tortionarii umbland nestingheriti, recompensati cu functii, salarii si pensii nejustificat de mari. Un cetatean de rand, in momentul in care greseste, este asaltat din toate partile de coduri: Civil, Penal, Rutier, Fiscal, codul de bare, etc, i se gaseste rapid o pedeapsa, pentru ca, nu-i asa, sistemul functioneaza. La “pestii” mari, sistemul se blocheaza brusc si se arunca plapuma pe tambal. Pacat ca nu se poate ocupa de ei Curtea penala internationala de la Haga, pentru ca unii de pe la noi s-ar incadra perfect la unele articole. O vorba spune ca: “Nu poti sa ascunzi un cal sub un pres”... cam asta incearca sa faca Stanciu, Lazar, Kovesi, Iohannis.

# Florin date 31 octombrie 2018 12:00 0

Sustin Dle Savaliuc! Ar trebui o petitie si pentru ceilalti mafioti ,Basescu,Maior,Coldea,,Kovesi,Morar, pentru ca justitia "independenta" nu misca nimic! Ar trebui sa-i obligam noi sa'si faca datoria pentru ca sunt platiti din bugetul Romaniei ,nu de Johannis ,Basecu etc.

# Gilu date 31 octombrie 2018 12:03 +2

De remarcat numele Herminei Iancu , un caracter adevarat , care a avut de suferit de pe urma verticalitatii sale ! Prigonirea sa , nu trebuie trecuta cu vederea prea usor !

# Matraguna date 31 octombrie 2018 14:04 +8

@mesaj de la Sorin . Nu trebuie să vă întrebați cam cat tupeu trebuie să aibă o altfel de persoana artificiala. Astfel de persoane nu au conștiința. Ele distrug viețile oamenilor cu zâmbetul pe buze. Ele se vor duce acasă și vor dormii liniștite, visand cum sa- si mai mărească averea . Ca să rămâi în sistem trebuie să îți manjesti mâinile cu sânge, să dai spaga, să te aliezi cu cine trebuie etcetc. Veți avea surpriza plăcută de a o vedea pe Livia Stanca cum își va motiva decizia in felul următor: având în vedere probele din dosarul cauzei nu am considerat necesar reaudierea martorilor. Cum cpp nu.prevede o sancțiune pentru instanțe, CSM nu va sancționa o astfel de persoana. Cu cât poporul va fi mai dobitoc cu atât genul feminin / masculin STANCA Livia se va multiplica.

# Corect ! Sa fie arestata si pusa sa plateasca ! date 31 octombrie 2018 15:30 +7

Ea sa plateasca despagubirile impreuna cu procurorul si eventualii martori . :-* SAU Sa fie bagati la puscarie exact cat domnul primar Mircea Gutau ! Urgent ! PSD+ALDE , mamaligarilor treziti-va !

# stat terorist nu stat de drept date 1 noiembrie 2018 18:19 +2

asta este romania cu oameni ca stanciu si multii altii ca ea la varf, neatinsi de nici o raspundere. doar in strainatate sa traiesti oarecum normal dar nici acolo nu stii ce-ti poate inscena guvernul tau.

# acadeaua date 2 noiembrie 2018 21:09 +1

este ceea ce ne dorim cu totii, d-le Savaliuc! locul lui Stanciu este la Targsor, pentru multi ani si pentru multe fapte de represiune nedreapta... din pacate, noi visam la o justitie care sa o " conduca" pe aceasta " vagaboanda", golanca a justitiei la Targsor. Cine sa o cerceteze ? Lazarica? Ban de la CSM? ...si multi.. prea multi... ca ea! Nicio sansa!Nu Va uitati la fetelor,... de slugi nenorocite... sansa unica este.. dinte pentru dinte.., ochi pentru ochi...

# Baran Gheorghe date 4 noiembrie 2018 17:14 +1

Arestati o pe urata!!!!!

# In primul rand dati-o afara de la CCR ! date 5 noiembrie 2018 16:20 0

Ce sa caute la CCR o scorpie de-asta care baga oameni nevinovati la puscarie ( sa ne amintim si de cazul Rarinca ) . Trebuie data afara din magistratura ca "portocala" si "zdreamtza" . PSD+ALDE , venit odata cu legile justitiei ca ne manca viermii ! :o

# Moromete date 6 noiembrie 2018 09:14 +4

Asta ar trebui inchisa pe viata ! Este cel mai urat si nenorocit lucru , sa bagi in puscarie un om nevinovat . A bagat in suferinta , nenorocita , o intreaga familie ! Sictir maxim !

# ARISTIDE date 11 noiembrie 2018 13:37 0

PSD-ALDE NU MAI TERGIVERSATI PEDEPSIREA CELOR CARE AU NENOROCIT OAMENI NEVINOVATI SI MII DE VICTIME COLATERALE. DATI ORDONANTE DE URGENTA, DACA IOHANIS O TOT LALAIE CU PROMULGAREA(de ce, el stie,dar si noi stim).NU LASATI CA STRIGATUL DE DURERE AL LUI RAZVAN SAVALIUC SI A MIILOR DE PEDEPSITI,PE NEDREPT, SA FIE ZADARNIC. FITI FARA FRICA IN APLICAREA LEGILOR MENITE SA FACA DREPTATE SI CEI UMILITI NU VA VOR UITA NICIODATA(ACESTIA SUNT MILIOANE).NUMAI PRIN PEDEPSIREA INCHIZITORILOR POPORULUI ROMAN VETI FI INSCRISI IN ISTORIE LA LOC DE CINSTE.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva