22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PANDEMIA A FOST PROVOCATA PENTRU CONTROLUL POPULATIEI – Sondaj INSCOP: 65,7% dintre romani considera ca pandemia de COVID-19 a fost provocata de elitele globale pentru a impune controlul asupra populatiei lumii. In schimb, romanii nu cred in implantarea de cipuri prin vaccinare. Inclusiv Uniunea Europeana este vazuta responsabila pentru propagarea stirilor false (Sondajul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

4 February 2022 15:50
Vizualizari: 10683

Doi din trei romani sunt convinsi ca pandemia de COVID-19 a fost provocata de elitele globale pentru a impune controlul asupra populatiei lumii, in timp ce unul din patru este de parere ca acelasi fenomen a aparut in mod natural, asa cum s-a intamplat si cu alte pandemii din istoria omenirii.Sunt rezultatele publicate de catre INSCOP – institut condus de Remus Ioan Stefureac (foto) – vineri, 4 februarie 2022, aferente sondajului intitulat „Neincrederea publica: Vest vs. Est, ascensiunea curentului nationalist in era dezinformarii si fenomenului stirilor false – Editia a IV-a. Capitolul 7: Perceptia populatiei cu privire la dezinformari, stiri false, conspiratii legate de vaccinare”.

Mai exact, la intrebarea: „In opinia dumneavoastra, pandemia COVID-19...?”, 65,7% dintre cei 1.162 de respondenti au ales varianta privind aparitia provocata a pandemiei, in timp ce 28,4% au opinat in legatura cu aparitia ei naturala. 5,9% dintre subiecti nu s-au pronuntat (vezi facsimil 1).

 


Pe de alta parte, teoria privind implantarea de cipuri prin vaccinare nu prea a prins in randurile romanilor: doua treimi (66%) dintre subiectii sondajului INSCOP au raspuns negativ la intrebarea „Dumneavoastra credeti ca exista un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare?”, in timp ce afirmativ au raspuns doar 28,5%.


Fake news si de la UE, nu doar de la Rusia


Chiar daca Rusia este vazuta drept principala responsabila pentru producerea de fake news in Romania, interesant este ca nici Uniunea Europeana nu este crutata de scepticismul romanilor. Astfel, la intrebarea „Ce tara sau organizatie credeti ca sustine cel mai mult actiuni de propaganda, dezinformeaza si raspandeste stiri false in Romania?”, Rusia ocupa primul loc (cu 27,3% dintre optiunile respondentilor), urmata de China (17,7%) si Uniunea Europeana (17%). In schimb, aici remarcam procentajul ridicat de persoane care nu s-au pronunat (23%) – vezi facsimil 2.

Sondajul a fost realizat in perioada 11-18 ianuarie 2022 prin interviuri telefonice (metoda CATI). Eroarea maxima admisa este de +/- 2,9%. Cercetarea sociologica a fost efectuata de catre INSCOP Research in parteneriat cu Verifield la comanda think-tank-ului Strategic Thinking Group in cadrul unui proiect de cercetare sprijinit de The German Marshall Fund of the United States si finantat de Black Sea Trust for Regional Cooperation prin True Story Project.


* Cititi aici toate rezultatele sondajului

 


Comentarii

# Neanae date 4 February 2022 15:37 +165

Cică numai prostii nu au dubii! Unii se mai trezesc și încep sa aibâ dubii asupra veridicității pandemiei și a “măsurilor” luate. Unica certitudine e ca treaba e “curat murdară”. Unul dintre rezultatele devastante ale acestei Realități, construită pe o pandemie creată de minți bolnave și criminale, este discriminarea nevacsinaților. Aceștia sunt “virușii resetarii și globalizării neomarxiste”. Personal nu cunosc și nu am auzit de vreun vacsinat insultat sau denigrat de ceilalți. Din contra, ne rugam pt ei. In schimb ura și discriminarea, epitetele și înjurăturile, blocajele activităților și a libertății celor care refuza serul, sunt zilnice. Dacă se spune “negru” unui negru, “țigan” unui țigan, “poponar” unui gay fără nicio intenție rasista/discriminatorie e de belea! In schimb e la liber ca cei ce refuza abonamentul la înțepare, demonstrat inutil spre mortal, sa fie emarginati, înjurați, amenințati și chiar închiși. Mulțumim pentru viitorul luminos in egalitate promis sănătoșilor!

# Tompa diftor date 4 February 2022 15:51 +102

Și ca amestecul asta chimic numit metaforic "covid" după planul de subjugare a omenirii este împrăștiat zilnic din avioane care lasă dârele alea chimice pe cer numite Chemtrails... Care dau pneumonia asta chimică care usucă plămânii în lipsa tratamentului... O sa ne sclavageasca atât de tare încât și cel mai înverșunat #_ist roman va prefera mai degrabă sa între rusii în tara decât sa trăiască sub dictatura Europei naziste.... O sa plângeți ca ați stat pasivi sa priviți distrugerea unui întreg popor

# Lita date 4 February 2022 18:34 +323

"Pandemia" provocata = razboi biologic. Propaganda, mani******rea si cenzura = razboi psihologic. Serurile toxice experimentale ("vaccinuri") = arme biologice pentru rapandirea infectarilor, prelungirea "pandemiei" si anularea libertatilor. "Libertatile" pentru "vaccinati" = iluzii vandute. "Certificatele digitale" = control total, punctul terminus.

# Neanae date 4 February 2022 21:13 +10

Bravo #Lita! Cere copyright pe bune! Mai clar decât atât NU SE POA TE!

# santinela date 5 February 2022 07:53 -3267

Timpenii,mai ales aia cu "dira lasata de avioane din cauza substantelor pe care pilotii ucigasi ne-o arunca-n cap " ,este de noaptea mintii ! ha,ha,ha .

# Lita date 5 February 2022 10:14 +1

# Neanae+++Multumesc! Tinem aproape.

# lita cel dintai date 5 February 2022 11:37 -3

Extraterestrii printre noi? @ lita @santinela @ & CO A inceput razboiul pt supravituiea omenirii in conditiile pierderii "spatiului vital"! Schimbarea IERARHIEI SI ORDINII MONDIALE! INTEPATI SAU NU, FINALITATEA ESTE ACEEASI! .SCHIMBAREA SFERELOR DE INFLUENTA IN AVANGARDA NOII ORDINI "NEO". DAR...,NOI LUPTAM , NU STIM cu cine!,CE,CAND SI CUM ....VOM INVINGE. PS.- URMEAZA O NOUA RUNDA PE TREPTE SUPERIOARE, DUPA ASIMILAREA LECTIILOR DE FIZICA SI CHIMIE CLASELE 5-8 ,"PERDUTE" IN PANDEMIE(NU TOATA LUMEA A AVUT ACCES LA "TABLETA" SI INTERNET). NOI LUPTAM ! ATENTIE- Extraterestrii printre noi !

# Neanae date 5 February 2022 14:12 +8

#santinela - ceea ce nu știm nu însemnează ca nu exista. Sunt declarații ale unor piloți care afirma ca se adauga la kerozina și la apa pentru respectivele rezervoare ale avioanelor o întreaga serie de substanțe care otrăvesc atmosfera și evident solul. Au ordine precise unde sa descarce sau sa facă sa “răsufle” rezervoarele cu apele negre!!!! Așa ca nu prea e de râs, mai faci și figuri. Cată in google ori YouTube cu cuvinte cheie - declarații piloți substanțe toxice rezervoare avioane etc . Vezi dacă mai râzi !

# Mandela date 5 February 2022 16:12 -24

Ideea este ca trebuie sa ne pazim....inca suntem in pandemie si trebuie sa respectam deciziile autoritatilor. Din punctul meu de vedere cel mai bun lucru cu putinta s-a realizat prin intermediul vaccinarii si prin purtarea mastii de protectie. sa avem speranta si vom trece cu bine peste tot

# sanda date 5 February 2022 16:50 +41

E ADEVARAT,ba chiar INFINIT MAI GRAV scopul ascuns...nu este medical... Javrele Nu se mai multumesc nici cu stilul de jaf prin Metoda crearii banilor din nimic. ei ACUM VOR ABSOLUT TOTUL PE GRATIS PRIN JAF SI CRIMA. cu ajutorul certificatului verde PRIN ACCEPTAREA NOULUI DIGITAL ID... Toti oamenii vor PIERDE TOT [toata LIBERTATEA, fara drepturi, fara averi sau proprietati] Se doreste jefuirea intregii lumi cu TOT cu Oameni,Copii si TOT viitorul lor 8) Daca populimea inghite si accepta... nu va mai ramane decat o sclavie eterna :-x culmea e ca slugile si idiotii isi aplauda propriul sfarsit... ei nu inteleg ca daca fac jocul resetului, dupa asta NU VOR MAI EXISTA NICI Guverne, NICI Politruci,Nici servicii si nici institutii intermediare :-*

# johanniskraut date 6 February 2022 12:06 +9

Apropo de "microcipuri", cei interesati pot cauta "Complex Microtechnology in Pfizer vaccine vial"... Tot se plangeau felcerii din "cercetare" ca n-au suficienti cobai sa determine efectele adverse pentru potiunile lor experimentale. Cert este ca "baietii" au acum liber la "cercetare" pe cantitati imense de "voluntari" si nu-i poate opri nimeni dintre muritorii de rand sa se desfasoare cu noi si noi experimente. Premiile Darwin pe '21 au un castigator detasat: cobaii umani, mai mult sau putin "voluntari", care mai dau si bani pentru "privilegiu", in special cretinii care de-abia asteapta o nou teapa sa se "imunizeze". Din pacate, prostia n-are leac (cel mult ala "final"). Vorba ceea: si fu-tut si cu banii luati.

# Pal Ernö Otto date 7 February 2022 08:13 +5

ceace,se intampla se numeste genocid,se incalca intentionat drepturile fundamentale ale omului,constitutia si libertatile,zi de zi , cresc radacinile si tulpinele,se schimba denumirile ,cand vor termina alfabetul grecesc,vor trece la cel chinezesc,vaccinurile ucid,iti distrug sistemul imunitar,tratamentele din spitale ucid de asemenea,doctori ,ucid ,intentionat,pentru bani,nu se fac autopsi,omul ajunge intr-un sac,bineanteles fara multe organe,creierul si inima sunt arse din cauza oxigenului ,cica tratament,toate sunt in detrimentul omului simplu ,care ,uni dintre ei se vand usor doar sa isi pastreze locul de munca,sa mearga la magazin sau sa se tunda,niste idioti,erori genetice,pe care lumea normala ,nu trebuie sa ai planga,decat multi si prosti mai bine mai putini si buni.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva