27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARLAMENTUL DEMASCA INACTIUNEA PICCJ – Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, cere CSM sa ancheteze cum a fost musamalizat dosarul lui Mircea Basescu timp de 3 ani. Dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial i-a fost luat procurorului Eugen Iacobescu, pe vremea in care Laura Codruta Kovesi conducea PICCJ, iar de atunci interceptarile care priveau implicarea fratelui presedintelui nu au fost valorificate. Parlamentul se va intruni pentru a cere demisia presedintelui Traian Basescu

Scris de: George TARATA | pdf | print

23 June 2014 15:11
Vizualizari: 6150

Presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni, 23 iunie 2014, ca va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii pentru a fi declansata o ancheta privind modul in care a fost musamalizat dosarul de trafic de influenta in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a acuzat viteza cu care dosarul privindu-l pe fratele lui Traian Basescu a fost ingropat de procurori: “Viteza cu care a fost 'ingropat' acest dosar, in care se facea vorbire despre fapte cu caracter penal savarsite de fratele presedintelui Romaniei, fapte pentru care Mircea Basescu se afla acum in stare de arest, ne indreptatesc sa solicitam o ancheta oficiala a CSM. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a declarat pe 19 iunie: 'Intre nevoia de asigurare a justitiei si reflexul de a-mi apara fratele, aleg Justitia'. Daca raspunsul CSM la solicitarea mea sau a Senatului va confirma cu probe suspiciunile aparute in mass media si in randul opiniei publice, atunci ne vom afla intr-o situatie inadmisibila pentru un stat de drept: presedintele Romaniei a intervenit in Justitie in 2011 pentru a-si proteja fratele in fata legii”.


Ministerul Public, in 2011: “Nu se afla inregistrat si nu exista in lucru la procuror vreun dosar in care sa se efectueze cercetari fata de Basescu Mircea, pentru infractiunea de trafic de influenta sau alte infractiuni”

Solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu vine in contextul in care, in 2011, procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a dezvaluit posibila implicare a lui Mircea Basescu in acest caz. Ulterior, dupa cum bine stim, in perioada in care Procuror General al Romaniei era Laura Codruta Kovesi, dosarul i-a fost luat lui Iacobescu – sanctionat apoi disciplinar de CSM - si preluat de procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Craiova. Din acel moment, interceptarile care demonstrau legaturile fratelui presedintelui cu Bercea Mondial nu au fost valorificate.

Nimic nu s-a intamplat in cei trei ani scursi, iar CSM va trebui sa explice de ce dosarul a fost musamalizat. Verificarile vor trebui sa inceapa cu Laura Codruta Kovesi, pentru a se stabili daca aceasta stia sau nu despre ceea ce este in dosar, despre datele care aratau implicarea lui Mircea Basescu. Asta in conditiile in care, de-a lungul timpului, Laura Codruta Kovesi a fost acuzata ca ea a fost cea care a dispus preluarea dosarului de catre procurorii din Craiova.

In 24 martie 2011, Ministerul Public a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca nu exista niciun dosar in care Mircea Basescu este cercetat pentru trafic de influenta, desi dupa trei ani, fratele presedintelui a fost arestat exact pentru aceasta acuzatie si pentru implicarea in cazul Bercea Mondial.

Iata comunicatul PICCJ din martie 2011:

Ca urmare a numeroaselor solicitari ale jurnalistilor in legatura cu afirmatiile diseminate in cursul zilei de azi in mass-media, puse pe seama unor „surse din randul anchetatorilor”, referitoare la implicarea numitului Mircea Basescu in afacerile judiciare ale inculpatului Sandu Anghel, Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

La Parchetul de pe langa Tribunalul Olt si parchetele subordonate nu se afla inregistrat si nu exista in lucru la procuror vreun dosar in care sa se efectueze cercetari fata de BASESCU MIRCEA, pentru infractiunea de trafic de influenta sau alte infractiuni.

In dosare aflate pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt avand ca obiect cercetarea infractiunilor de spalare de bani, evaziune fiscala si tentativa de omor in care se efectueaza cercetari fata de mai multe persoane, in cursul zilei de 24 martie 2011 s-au efectuat perchezitii domiciliare in mai multe locatii.

Ca urmare a suspiciunilor emise in spatiul public privind solutionarea obiectiva a cauzelor, dosarele Parchetului de pe langa Tribunalul Olt avand ca obiect comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani au fost preluate pentru finalizarea cercetarilor de catre Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova in cursul saptamanii anterioare.

De asemenea, azi 24 martie 2011, in temeiul dispoziţiilor art. 209 alin. 4/1 Cod procedura penala, procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova a dispus preluarea cauzei in care este cercetat in stare de arest, inculpatul Anghel Sandu (zis Bercea Mondial) sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor”.

Stenogramele care indicau implicarea lui Mircea Basescu si care au fost “omise” de procurori timp de trei ani

Asa cum mentionam ceva mai devreme, in dosarul lui Bercea Mondial exista mai multe inregistrari realizate de SRI, care indica implicarea lui Mircea Basescu in acest caz. Niciuna dintre ele nu a fost insa valorificata de procurori timp de trei ani.

Iata cateva dintre stenogramele existente in dosarul dosarul 307/P/2011, instrumentat de procurorul Constantin Laloianu, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova lui Bercea Mondial. Potrivit procesului verbal din 11 aprilie 2011 al Parchetului Curtii de Apel Craiova, discutiile au fost interceptate in baza ordonantelor provizorii nr. 297/P/2011 din 18.02.2011 si 28.02.2011 ale Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, confirmate prin incheierile nr. 4/21.02.2011 si 6/03.03.2011 ale Tribunalului Olt, precum si a autorizatiilor 7/03.03.2011 si nr. 8/03.03.2011 ale Tribunalului Olt:

ANGHEL SANDU: Sa te duci la Marian Capatana si sa vorbesti cu el.

STELA: Nu ii mai spune numele.

ANGHEL SANDU: Ia pe Maci (n.r. Izaura, Formatia) si pe copiii ei si du-te la romanul ala cu cinci sute de mii la tine. Te duci la romanca aia care a botezat-o pe fiica lui Maci (n.r. - Izaura) si ii dai cinci sute de mii si ii spui sa te ajute.

STELA: Eu merg in fiecare zi si discut cu ei.

ANGHEL SANDU: Te duci la omul ala mare, ii dai cinci sute de mii si ii spui sa ma scape ca sunt bolnav. Sa ii faci copii dupa toate documentele.

STELA: Ma duc, dar numai sa ma primeasca.

ANGHEL SANDU: Daca ajungi pana in ora 6.00 te primeste. Te duci la romanul care ne-a botezat pe fata lui Maci si ii dai trei sute de mii (n.r. - Mircea Basescu). Te urci in masina cu Maci si cu copiii si il astepti la poarta pana vine. Si ii spui ca nu ma poate scapa nimeni decat fratele lui. Vorbesti cu el si ii spui ca in afara de banii pe care ii dai acum, ii mai dai inca patru sute.

ANGHEL SANDU: Le spui ca le dai tot ce vor ei!

STELA: Eu cand am fost plecata aseara acolo m-am intalnit cu el pe drum!

ANGHEL SANDU: Si?!

STELA: El deja vorbise, dar eu nu i-am spus ca ma duc acolo!

ANGHEL SANDU: Si?!

STELA: Mi-a spus ca trebuie sa ajung neaparat la cel care mi-a botezat copilul!

ANGHEL SANDU: Cel care urmeaza sa ne boteze?

STELA: Nu! Fratele celui mare de la oras, care ne-a botezat unde am fost aseara la APA cea mare!

ANGHEL SANDU: Cine?

STELA: Unde am fost eu aseara la apa cea mare! A vorbit si Birea cu el!

ANGHEL SANDU: Si?!

STELA: A vorbit cu el despre tine! Si a zis ca cel mare de la Bucuresti in cateva zile trebuie sa te puna in libertate.

ANGHEL SANDU: Hai du-te acolo!

STELA: Plec acum.

ANGHEL SANDU: Nu le dai banii inainte!

STELA: Da!”

(...)

ANGHEL SANDU: Dar acolo la apa unde ai fost tu cu Maci ce ai facut?

STELA: Si ala a spus ca este bine! Si eu diseara ma duc acolo.

ANGHEL SANDU: Si nu ai mai discutat cu el.

STELA: Am vorbit cu ala stii tu, batranul din Bucuresti.

ANGHEL SANDU: Cu omul nostru?

STELA: Da! Si a spus sa mai merg la el impreuna cu fetele.

ANGHEL SANDU: Hai du-te!

STELA: Eu plec mai pe seara acolo la el si dimineata il intampin la poarta cand intra in curte.

ANGHEL SANDU: Sa nu te duci fara cinci sute de mii la el. Si ii lasi banii acolo, nu ii iei inapoi, ii spui ca am spus eu sa nu mai iei niciun ban inapoi.

STELA: Nu stii ca am mai fost si nu a vrut sa mi-i primeasca.

ANGHEL SANDU: Banii ii lasi la femeia lui. Sa nu mai plece avocatul de langa... tine pana nu vorbesc cu tine.

STELA: Tu nu vei sta acolo cele treizeci de zile!

ANGHEL SANDU: Du-i cei cinci sute de mii omului de la apa.

STELA: Nu mai spune, ca stiu eu ce fac!

ANGHEL SANDU: Du-te la el acasa si pune-te in genunchi in fata lui, ca eu mor.

STELA: I-am pupat mainile si picioarele si cat am stat la el numai in genunchi am stat...”

(...)

FLORIN ANGHEL: Am vorbit cu omul acela la care ne-ai trimis tu la el. Am fost la el si a spus ca el in doua zile te scoate in libertate. A cerut banii de la noi si a spus ca nu ii dam direct lui si sa ii lasam la un hotel. Noua ne-a fost frica! Mama s-a dus la omul de la apa si a vorbit cu el si i-a spus sa nu ii dea niciun ban ca este informator la securitate si... A venit la noi aseara CAPATANA si am stat cu el de vorba. Si a doua zi a venit la noi sa ii dau numarul dosarului. Si va merge acolo unde trebuie. Si intr-o saptamana doua, se rezolva.

ANGHEL SANDU: Cand vine Marian Capatana sa ii dai o suta de milioane pentru avocat.

ANGHEL SANDU: Lui romanul ala care i-ai dat tu banii este prieten cu nasul nostru, ala acolo.

FLORIN ANGHEL: Aha

ANGHEL SANDU: Sa nu ii dam banii decat in prezenta nasului nostru.

FLORIN ANGHEL: Am vorbit cu nasul aseara ca am fost la el si am stat trei ore! Am plecat la ora 4 si la 8 eram acolo! Mama a stat 3 ore inauntru de vorba cu el.

ANGHEL SANDU: Si?

FLORIN ANGHEL: Acum astept sa vad ce rezolv eu aici cu romanii azi. Daca nu rezolv nimic a spus sa mergem inapoi la el.

ANGHEL SANDU: Da-i acolo niste bani si spune-i sa ma scoata sa ma judec in libertate”.

Parlamentul se va intruni pentru a cere demisia presedintelui Traian Basescu

Pe de alta parte, premierul Victor Ponta a anuntat luni, 23 iunie 2014, ca Parlamentul se va intruni peste doua zile, in sedinta comuna, pentru a fi adoptata o declaratie prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu. Initiativa ii apartine presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Acesta a postat pe siteul Senatului o declaratie privind demisia lui Basescu:

Pe data de 6 iunie 2012, in temeiul Art. 95. Al. 1 din Constitutie, Parlamentul l-a suspendat din functie pe Presedintele Romaniei. La Referendumul organizat pe 29 iulie 2012, conform Art. 95, Al. 3 din Constitutie, o majoritate de 87% din cei care s-au prezentat la urne a votat pentru demiterea Presedintelui Romaniei. Vointa majoritatii covarsitoare a votantilor a fost infranta atunci in conditiile cunoscute. In ciuda acestui vot de blam, atitudinea Presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat in ultimii doi ani, din contra, au aparut noi manifestari contrare constitutiei sau la limita constitutionalității, cu precadere in preajma alegerilor, dar nu numai.

Scandalul intern fara precedent si cu largi ecouri internationale negative generat de arestarea fratelui Presedintelui Romaniei, de legaturile acestuia cu indivizi care au actionat in afara legii, dar si de imprejurarea ca Presedintele Romaniei avea cunostinta de mai bine de un an de potentialul penal al acestor relatii si activitati, dar nu a intervenit pentru curmarea acestei stari de fapt, au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat.

AVAND IN VEDERE CELE MENTIONATE, SENATUL ROMANIEI INTRUNIT IN PLENUL SAU, SOLICITA PRESEDINTELUI ROMANIEI, TRAIAN BASESCU, SA-SI PREZINTE DEMISIA DE ONOARE”.

Comentarii

# BERCEA MONDIAL;, e manevra lu frații miei..............,, date 23 June 2014 15:30 +17

,,ZONA AUTONOMĂ ULTRASEPARATISTĂ DIN JUSTIȚIE,, este coordonată la nivel național de laura codrutza covaci, care este mereu la datorie pentru menținerea la putere a CARACATIȚEI DIN PALATUL COTROCENI. PARLAMENTUL ÎNCEPE SĂ FUNCȚIONEZE , ÎNCEPE SĂ FIE ORGANUL REPREZENTATIV SUPREM AL POPORULUI ROMÂN ȘI UNICA AUTORITATE LEGIUITOARE A ȚĂRII.

# PA date 23 June 2014 15:33 +17

A trebuit să vină Tăriceanu ca Parlamentul să se dezamorțească ?????? Cred că este singurul cu presiune în venă, de natură a face ordine în România, cu condiția să aibă susținere.

# apreciez date 23 June 2014 15:35 +10

Tăriceanu PREȘEDINTELE ROMÂNIEI,    GHIȘE - PRIM MINISTRU, VADIM TUDOR  - MINISTRUL JUSTIȚIEI, -----BRAVO LOR

# mircea date 23 June 2014 17:09 -8

AHAHAHAHAAHAHAAAA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :D :D :D :D :D :D

# Creepcea date 23 June 2014 17:14 +3

Caută și el în lada de gunoi a politicii. Tot Băsescu-i cel mai tare, prrrrța prrrrța, în dosarele penale, prrrța prrrța :-*

# mircea date 23 June 2014 17:30 -9

cocalaru ^ a si prin melodia. auzi, lui Geegee ce minister i-ai da , ca pari a fi de acord cu propunerea lui "apreciez" ?

# Creepcea date 23 June 2014 17:45 +6

Nu sunt Traian Băsescu să dau ministere. Și de cade lanțul slăbiciunilor, toți miniștrii puși de el ajung colegi cu geegee.

# mircea date 23 June 2014 17:55 -7

si primul ministru ?  :-)

# Creepcea date 23 June 2014 18:22 +3

Si prim-ministrii.

# mircea date 23 June 2014 20:43 -5

buna asta :) 

# DOREL date 23 June 2014 17:29 +8

Tariceanu = un adevarat Barbat de stat ! Parerea mea ...

# mircea date 23 June 2014 17:33 -10

statornic in politica la fel ca in casnicie. Oare cate biletele roz o fi trimis la viata lui ?

# Creepcea date 23 June 2014 17:46 +4

Problema e că l-a trimis la Traian Băsescu, cel care deține independența justiției.

# Gottwald date 23 June 2014 19:57 +8

Ce te cotropeste pe tine grija câte neveste a avut Tariceanu? Când idolul tau are fratele arestat pt. trafic de influenta la judecatori si ginerele urmarit penal pt. fals si inselaciune, ma mir ca nu iti crapa soriciul obrazului de rusine si nu renunti sa te mai prostituezi pe aici.

# pentru mircea date 23 June 2014 21:54 +6

Șuguiești, bade!

# astrologus date 27 June 2014 23:54 0

mai mircea,Clement Gottwald (fost prim secretar de partid prin Polonia anilor 60-cred)asta isi mai zice si Badea.Si sub numele asta scrie prostii.

# EROARE date 23 June 2014 15:36 +11

Șefa DNA să plece în concediu, sau se poate autocerceta, sau poate procurorul elodia să o ajute ?

# PROSTIME date 23 June 2014 15:38 +8

Și codrutele și traianule și iacobule, vă faceți de cap pentru că voi mafioților a ți dat de teren slab

# de stat date 23 June 2014 15:41 +9

UNDE ARE CODRUTZA DOSARUL LUI BĂSESCU DIN ANUL 2011????

# sare date 23 June 2014 15:44 +12

sunteți proști că nu ne furați și identitatea, traiane, fură și țara , fură tot să vă săturați, să vă duceți cu ele în mormânt

# mircea date 23 June 2014 15:43 -12

Ponea ? Duicu ? Ponta ? Toba ? DNA ? 

# tot date 23 June 2014 15:46 +6

TRAIAN E ÎN TOATE ÎN CELE CE SUNT ȘI ÎN CELE CE MÂINE VOR RĂDE DE NOI

# Gottwald date 23 June 2014 20:02 +5

Cei in clanul bercea îi mânjesc cu mormane de bani pt. trafic de influenta în justitie pe cei din clanul basescu, iar pe sclavetii basisti îi cotropeste grija de Ponta s.a. 

# avocat traditional date 23 June 2014 15:46 +9

daca la nivel de parchet se stia din  2011 de smecheria cu Mircea,Nitu este obligat sa cerceteze pe procurorii care au stiut pentru abuz in serviciu din legea 78.Situatiea este asemmanatoare cu speta celor 3 judecatori privind solutia lui Staicu si cu speta de acum de la Suceava.Sa nu imi spuna mie cineva ca Luluta,la vremea aia ,nu a fost informata de cei de la Slatina ori Craiova.Parlamentul ar trebui sa faca o ancheta la Slatina si craiova ori sa ceara CSM sa faca asta.

# PLECATĂ date 23 June 2014 15:49 +7

TRAIAN ESTE FATĂ MARE, MERITĂ SĂ FIE NUMIT DE CRINUTZA PRIM MINISTRU

# DOSARU SALTAT date 23 June 2014 16:08 +7

Era si normal sa i se ia dosarul, asa e justitia in Romanica! Dar Luisa nu a avut succesuri cu metoda asta. Invatind din propriile greseli (198 dosare NEREZOLVATE la PARCHETUL GENERAL cu vechime de 60--1030 zile) eurodeputatul PDL Monica Macovei a cerut PICCJ preluarea dosarului penal nr. (…), inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov  aflat in instrumentarea procurorului MN in vederea „solutionarii rapide si profesioniste a acestuia”, solicitind sa se efectueze inclusiv verificari privitoare la existenta unor posibile abateri disciplinare ale respectivului magistrat. Plenul CSM, intrunit in 22 mai 2012 pentru a dezbate admiterea cererii de aparare a independentei, impartialitati si reputatiei profesionale a procurorului brasovean a concluzionat ca, in acest caz, presiunea exercitata de Monica Macovei, prin cererea forumulata la PICCJ "constituie o ingerinta in activitatea de urmarire penala, de natura a aduce atingere independentei si impartialitatii procurorului". 

# mircea date 23 June 2014 16:44 -12

biletelul roz al lui tariceanu, martea neagra, voturile repetate date de parlamentari in scopul apararii colegilor de anchetele DNA au efectul de a anula orice credibilitate ar pretinde Parlamentul ca o are in materie de justitie.

# Gottwald date 23 June 2014 19:44 +6

Mancurt basist ce esti, mai ai tupeul sa vb de CREDIBILITATE??? Un presedinte cu atâtea ''bube'' în cap si având un frate arestat pt. trafic de influenta la judecatori si un ginere urmarit penal pt. fals si inselaciune ar fi trebuit sa fie deja demisionar la ora asta.

# mircea date 23 June 2014 20:45 -6

pe scurt, dea :) 

# Gottwald date 23 June 2014 22:19 +6

Felicitari pt. consecventa! :lol: Oricum, de la un mancurt basist nici nu ma asteptam la altceva.

# un oarecare date 23 June 2014 23:58 +5


Citeza pe mircea
biletelul roz al lui tariceanu, martea neagra, voturile repetate date de parlamentari in scopul apararii colegilor de anchetele DNA au efectul de a anula orice credibilitate ar pretinde Parlamentul ca o are in materie de justitie.
omule traiesti intr-o lume ireala! Demisul basescu traian trebuie sa faca puscarie, fratele sau-arestat preveventiv- confirma...

# Pentru ce-l platim pe procurorul general ? date 23 June 2014 16:51 +8

De ce nu o revoca pe procuroarea sefa a DNA pentru intirzierea anchetarii lui Basescu ala mic ? In cele citeva zile care au trecut de la denuntul facut de familia lui Anghel si pina la aparitia la tv a inregistrarilor, suspectul a putut distruge probe esentiale. Ceea ce inseamna favorizarea infractorului.

# kövesy-basescu si stanciu mafiotii date 23 June 2014 17:37 +7

:-* lungana kövesy 8) chiorul basescu :P linbista stanciu asai statul de dreapta mafiot,daca dai spaga poti fura ca ai nup,ca basescu eba,pricop,ioana,mircea si bercea,daca un procuror cauta furaciunile imediat iau dosarul la kövesy,judeca stanciu,basescu da ordin,acuma cred ca sau bagat in ca cat toti afara hotilor gata cu mafia lui basinescu cheliescu la puscarie sa mutiti bine si udrea cu voi sa va linga :P :lol:

# ȘiMorar date 23 June 2014 17:43 +6

Dă lista completă.

# Kovesy date 23 June 2014 20:21 -7

Tericeanu are posibilitatea sa se razbune pe basescu si o face cu interes sprijinit de Ponta. La asta se pricep ei cel mai bine insa ce fac cu saracia oamenilor si lipsa locurilor de munca nici nu-i intereseaza. Nici macar cum s-a distrus toata industria romaniei si cine a furat-o bucata cu bucata si au transformat-o in fiare vehi valorificate de indivizi ca Bercea in toata tara.

# Curvoși date 23 June 2014 20:43 +7

Să rămână Băsescu președinte pe veci. Când ne-o părăsi, să-i domnească holograma. Săptămâna ast atrebuie să creștem nivelul de trai. Când se tăiau salarii și pensii, tot creșterea nivelului de trai era subiectul preferat al băsiștilor. Nivelul de trai crește cu sifonări, fraude și corupție, dacă faci parte din MAFIA SECURISTĂ!

# Dylar date 23 June 2014 22:33 0

Tericeanule, vezi art 76 1 si 2 din regulamentul Senatului si aplica-l in legatura cu faptele cercetate de procurori, vezi cauzele judecate de judecatori, astfel vei afla mai multe despre injustitie sau modul cum a fost solutionate unele cauze pana in prezent de magistratii corupti din sistem. Vezi si cauzele Bota, intrucat sunt foarte interesane in legatura cu mersul justitiei in Romania. Avocatii lui Bota detin foarte multe probe concludente, ar fi important sa - i invitati la Senat pe aceste teme, daca vreti cu adevarat sa indreptati ceva in aceasta tara, si nu urmariti numai soul televizat..... Nu toti avocatii la care ma refer detin probele insa cei care au fost urmariti si nu s-a dispus judecarea lor, sau trimiterea acestora si judecata fara probe e concludenta, vi le-ar pe tava, daca doriti acest lucru, numai ca Senstul sa doresaca acest lucru. N-am interes sa va spun mai multe , dar in caz ca vreti cu adevarat sa aflati mai multe despre coruptia din magistartura dati un semnal.

# zombie date 23 June 2014 22:54 -5

Din stenogramele citate, nu vad implicarea fratelui presedintelui. Acum, daca io spun ca am sa dau bani lui Gâdea et comp sa manance ceva cu gura plina, asata inseamna ca mananca pentru ca am spus eu asa ceva?

# vichy date 23 June 2014 23:07 -5

Nope. Iei papa numai ce le spune Voiculescu.

# zombivichi date 24 June 2014 07:33 +4

Știe, mă! Crezi tu că nu știe? Așa era mersul, să-i dea un an. Păi, să facă recurs, eu asta vreau, să ajungă la ICCJ.

# mihai date 23 June 2014 23:03 +5

Bercea Mondial isi putea rezolva problema foarte simplu: mituindu-i pe judecatorii de la Craiova. Cine e mai corupt decat acestia? Si nici nu il costa prea mult.

# Câțicopiiîmidai date 24 June 2014 09:12 +7

Cu intrare la omul de la apa mare, judecătorii de la Craiova erau pioni. Traian Băsescu e mai corupt decât toți, fiind mai presus de lege.

# dracul basescu in iad vrea poporul date 25 June 2014 17:34 +1

8) ma basescu tu ai luat bani dela tigani???? maria lant de aur pus de bercea la gat,mai javre ordinare :-* :-* :-* :-* sunteti interlopi securistii justitia vostra de mafioti trebuie demantelata ,kövesy,stanciu csm,haineala,sri cei care ling bine :P :lol: pdl,pmp hotii ce au distrus tara sa va vedem cu catuse pe voi totii :lol: :lol: :-) :-) :D :D :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva