1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PE ONEA IL PASTE PARADEALA - Inspectia Judiciara a inceput ancheta efectiva la unitatea de elita a Laurei Kovesi: "In prezent, o echipa de inspectori judiciari de la Directia de inspectie judiciara pentru procurori efectueaza verificari prealabile pentru a se stabili daca exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare." Seful DNA Ploiesti Lucian Onea risca soarta colegului sau de "paradeala" Mircea Negulescu

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

16 February 2018 15:07
Vizualizari: 7572

Incepe dezastrul la unitate de elita a sefei DNA Laura Kovesi. Inspectia Judiciara a anuntat vineri, 16 februarie 2018, ca a inceput ancheta efectiva in cazul "Paradeala de la DNA Ploiesti", dupa ce luni, 12 februarie, s-au sesizat din oficiu cu privire la filmarile publicate de Antena 3, in care fostul deputat Vlad Cosma dezvaluia tehnicile de fabricare a dosarelor si de paradeala a persoanelor care intrau in vizorul procurorilor elitisti. Vizat de aceasta ancheta este chiar seful Serviciului, procurorul Lucian Onea (foto) care a fost inregistrat in timp ce primea probe falsificate la cerere si dadea definitia paradirii cetatenilor, chiar in sediul DNA Ploiesti, in fata lui Vlad Cosma, pe care l-a si trimis in judecata, alaturi de tatal sau, fostul vicepresedinte al CJ Prahova Mircea Cosma.


Potrivit comunicatului de presa al Inspectiei Judiciare, in prezent, echipa de inspectori judiciari de la Directia de inspectie judiciara pentru procurori face cercetari la DNA Ploiesti, urmand sa stabileasca daca "exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare".

Tinand totusi cont de gravitatea faptelor denuntate de Vlad Cosma este foarte posibil ca procurorul Lucian Onea sa aiba aceeasi soarta ca a fostului sau coleg de "paradeala", Mircea Negulescu, exclus din magistratura dupa ce au aparut mai multe inregistrari in care se lauda ca "arde" si "paradeste" cetateni.

Iata comunicatul Inspectiei Judiciare de vineri 16 februarie 2018:

"La 12 februarie a.c. Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu ca urmare a aparitiei in mass media a unor informatii privind activitatea profesionala si conduita unor procurori de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti.

In prezent, o echipa de inspectori judiciari de la Directia de inspectie judiciara pentru procurori efectueaza verificari prealabile, in conformitate cu dispozitiile art. 45 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile ulterioare, pentru a se stabili daca exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare.

Asiguram opinia publica, pe aceasta cale, ca Inspectia Judiciara va gestiona cu profesionalism, obiectivitate si celeritate aspectele sesizate, cu respectarea tuturor garantiilor procedurale."

Comentarii

# teodor date 16 February 2018 15:16 +16

Sper ca inspectorii judiciari, daca gasesc nereguli grave, fapte de coruptie si cnstituirea de grup criminal, sa sesizeze DIICOT. Cred ca le sta in atributii, e apanajul muncii acestora. Numai cu masuri judiciare ferme, se poate combate o astfel de mafie.

# DODI date 16 February 2018 17:26 +5

Trebuie remarcată ”celeritatea” cu care au început această inspecție (după 7 zile și mai ales nopți!). Duminică noaptea era program de curățenie de primăvară în sertarele de la DNA, dar acest aspect nu a deranjat pe nimeni. Totuși acțiunile disperate ale tractoristului lăzăruc și ”tenerifianul” ciolanis se pare că nu i-au ajutat prea mult pe cei din DNA. Nu mai știu ce catastrofă poate să îl scoată de dorel din viteza lui de moldovean cu domiciliu schimbat dar cu năravurile menținute. Joi se va trezi să ne informeze că, așa după cum a stabilit cu nulitatea de la Cotroceni, la DNA este o pace și o veselie nemaiîntâlnită și care nu necesită corecții. Toși cei din DNA au ajuns specialiști în făcutul de dosare, numai judecătorii nu le apreciază munca.

# Nicu date 16 February 2018 20:29 +4

Si structura DIICOT isi are leprele iei, drept este ca unele dintre lepre sunt venite tot din structura DNA, super profesionisti la fabricat de probe, super spagari! interesant este cind se va reseta sistemul? doar printro resetare totala se va mai putea reprofesionaliza strcturile de parchet, doar prin executia aceastor lepre care au fabricat si fabrica probe in continuare pentru a "paradi" oameni nevinovati pentru a da bine la CV unor mizerabili si in acelasi timp la bilant! Cind vor ajunge la galera se vor abtine sa mai faca faradelegi pe care nici procurori comunisti nu si le permiteau!

# gelu date 16 February 2018 15:40 +9

Justitia din Romania este in fapt un grup de crima organizata atata timp cat oameni nevinovati sunt trimisi la inchisoare pe baza probelor si declaratiilor false in care procurorii si judecatorii aflati in campul tactic executa cetateni nevinovati. Si toate acestea se intampla la umbra Protocolului Secret DNA-SRI semnat in CSAT in in 2004 ilegal si penal, Protocol pe care majoritatea parlamentara PSD+ALde nu vrea sa-l desecretizeze. Acesta fiind inca o dovada a faptului ca Dragnea a facut pace cu Binomul.

# Canarul date 16 February 2018 15:45 +6

Sa il paradeasca? Cine ? Tantile alea carora le tremurau genunchii?  :lol:  :lol:  :lol:

# un mizantrop date 16 February 2018 16:03 +5

Ati observat ca Romania nu mai are institutii?! Mai are niste oameni, nu multi, care slujesc in insailaturile pe care le avem ca institutii. Tu, cetatean ai ajuns sa te rogi la Dumnezeu sa n-ai nevoie de institutiile statului pe care le platesti. N-a cercetat nimeni mai adanc problema protocoalelor generate de servicii si procuratura cu tot. Asa se conduce, inca, prin protocoale. Un grup de infractori (calcatori de lege!) si-a creat o "legislatie" paralela si prin acte paralegale controleaza tot si autoritate si ban si educatie si istorie (prin arhive, ca si acolo au protocoale). Daca nu crezi, cheama politia (controlata total de procuratura) si ai sa vezi cum te transformi din victima in inculpat, cu martor agresorul tau..."Colonie penitenciara"?! Abia, acum, da.

# Io* - Edelweiss' Ghost date 16 February 2018 17:21 +3

Mise en trope, ;-) asta cu Colonia Penitenciară atribuită ca denumire Șandramalei Absurdistane, Distopice, Neo-securiste și Experimentale Rromânica, îmi aparține și e una din floricele-cifru inserate prin scriituri, floricele cu care îmi place să-mi alint grafia taman cu marii pictori inserau în tablourile lor tot felul de simboluri ascunse. De ce zic că mă alint? Fiindcă doar Inteligențele Superioare, cu o erudiție eclectică, pot pătrunde sensul acestei floricele, în sensul că DOAR celor ce AU CITIT „Colonia penitenciară” a lui Kafka... „LE ESTE FAMILIAR DEZNODĂMÂNTUL REZERVAT OFIȚERULUI CONDUCĂTOR AL COLONIEI PENITENCIARE. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

# Hell date 16 February 2018 16:04 -18

Dezastru pe naiba... Ceva de genul VENI, VIDI si plecatus. Inspectia judiciara a fost sesizata, va veni, va vedea si va pleca , iar lucrurile vor merge in continuare pe acelasi fagas. :)

# Canarul date 16 February 2018 16:37 +6

Bine Doreleee  :lol: Noi ca cetateni putem avea o opinie in acest sens dar tu ca jude ar trebui sa fii rezervat.  :lol:  :lol:

# Hell date 16 February 2018 20:42 -13

Dorel, cum ii zici tu, inca nu a ajuns in iad... Poate pe viitor... cine stie...

# Canarul date 17 February 2018 01:37 +7

Te mănâncă rău :lol: Băi băiețașule, berbant așa cum te crezi, că ești greu de cap știe toastă lume ... dar pricepe și tu... lasă-ne și vezi de Manuela ...stângă sau dreaptă...alegerea ta :lol:

# Hell date 17 February 2018 12:02 -6

Canarule, inteleg ca ai o activitate zilnica personala, e dreptul tau, dar nu e cazul sa o atribui si altora.  :lol:

# Canarul date 17 February 2018 14:21 +5

Dorelule io zic sa nu ne grabim cu rasul  ;-) 

# adrian date 16 February 2018 16:13 -20

Dupa mine cea mai mare ****** ordinara din Ploiesti este procurorul general al PCAP, Ionut Botnaru.Acesta a introdus probe false in dosarul meu niste e-mailuri care nu aveau semnatura electronica.Are dosar penal la DNA,intr-un dosar cu prejudiciu de 30 milioane euro.Dar omul e in continuare procuror general la PCAP.A introdus probe false la ordinul sefului sau,procurorul general Augustin Lazar.Dar panaramele astea nu au putut sa ma inchida.Sunt prea puternic pentru ei.:)

# Canarul date 17 February 2018 12:01 +4

Io zic sa nu te bucuri prea tare ca nu te-au inchis INCA ! La cum gandesti cine stie...poate ai noroc  :lol: :lol: :lol:. Bafta multa si concediu placut la Margineni  :lol: :lol:

# Gicu date 16 February 2018 16:25 +5

Alt penal , pe linga Kovesi care inteleg ca are plangere facuta. Incet dar sigur va duceti pe ...tzeava . Cum facem insa sa-l expulzam pe parsivul functionar Klemm al lu` Obama , care acum s-a vopsit , cica e cu Trump , sanki !

# Edelweiss - Thom necredincios de Bukowina date 16 February 2018 16:59 +4

Nu cred, măi Adriane! Nu cred că porcurorul-general al tău de la PCA Ploiești este mai TâNpit, mai Odios, mai Nemernic, mai Impertinent ca daniela iulia lămășanu - babornița-general de la PCA Suceava - mai cunoscută sub denumirea Tractirul de pe lângă Vespasiana de Apel Suceava. N-am Io* acuma timp și chef să scanez niște plângeri și niște ordonanțe, c-ai rămâne mut de uimire și ai păli înspre galben de invidie! Ține minte ce-ți spun Io* că pâcăliciul tău de la Ploiești e doar copchil de țâță pe lângă ce poate face sau scorni un boulean judiciar de bombardament din Țara Fagilor. Și știi de ce? Fiindcă distanța de la Bucale la Suceava e mult mai mare decât cea de la Bucale la Ploiești și se aplică corespunzător aforismul „Nu știe Iupiterul bucureștean ce poate face Bouțul bukowinean (bouț de pripas, ofcourse)” ( parafrază antinomică de la dictonul „Quod licet Iovi, non licet bovi ”). Zi, deschidem un informal contest cu tema „Care-i cel mai TâNpit și mai Infam porcușor-general de PCA?)

# adrian date 16 February 2018 20:53 -19

Mai t... decat procurorul general Augustin nu are cine sa fie.... :lol:

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina (retired) date 16 February 2018 22:14 +4

Roger, adriane! Ai grijă de tine, nu mai lăsa loc de interpretare și manufacturare a unui dosar penal. Io* am închis mustăria, am tras obloanele: conturi FB dezactivate, pagini anulate de la publicare, blog restricționat. Căci, nu mi se pare corect Io* să fiu donquijote în sprijinul.. unui jude de la CAB iar judele (fără să știe) să-mi respingă azi o acțiune împotriva inspecției judiciare. Nu mi se pare corect să postez opinii de bun simț, pe acest site, atâta timp cât acest site a primit de la mine documentația completă a dosarului meu înainte de condamnare și... NIMIC. Tot acest site a primit de la mine o analiză trimisă din închisoare. Tot nimic. Atunci întrebarea firească este: De ce să fiu Io* naiv și să acord sprijin cuiva care NU M-A SPRIJINIT DELOC când am fost călcat de huliganii cu robe? Așadar, dacă Io* am fost violat, de acum înainte o să asist impasibil la violul și al altor cetățeni. Cetățeni pentru care solidaritatea e doar un vector cu săgeata înspre ei! Baftă, adriane!

# adrian date 16 February 2018 22:31 -8

Ma intreb un lucru: ce rezultat au aceste inregistrari. in instanta?Foarte multi inculpati se apara la tv si in final ajung sa fie condamnati cu executare.Eu cred ca doamna I.M. a facut o grava greseala in strategia apararii...si a primit 4 ani cu executare.A enervay-o si pe judecatoare. Unii si unele vor mediatizare....dar poate ca uneori nu e buna.

# Canarul date 17 February 2018 11:58 +4

Retardule !!! In ce tara civilizata de pe planeta ... judecatorul judeca umoral (asta e un cuvant putin mai greu ptr tine dar fa un efort  :lol:) ! Cat de imbecil poti fi sa afirmi ca un judecator a dat o pedeapsa ca s-a enervat??? Asta e numai o gandire de tranca sau dorel. Io zic sa dai su tu guga dup Manuela lu Dorel  :lol: :lol:

# santinela date 17 February 2018 07:41 +2

"Indicii"pentru abateri disciplinare,asta-i pentru cretini,aici este vorba despre prezumtii "rezonabile" de savirsirea la greu a unor infractiuni de tot felul.

# adrian date 17 February 2018 12:28 -6

Canarul tot minte de canar are pana la urma....incercarea de a schimba un judecator enerveaza... JUdecatoarea va fi cercetata disciplinar de IJ pentru ca a dat like-uri acelor pagini de pe FB....deci iar s-a enervat.Dar ce sa inteleaga un mutant ca tine?Oricum nu se aproba comentariul asta....dar celalalt s-a aprobat.

# Canarul date 17 February 2018 14:32 +3

Măi guguștiuc ce ești. Eu am vb ca principiu...și asta e valabil inclusiv la civil ori comercial...că un jude nu tre să te judece EXCLUSIV după lege. Iote un exemplu: un fraier care se crede jmecher scrie pe un site că un procuror de PCA a făcut nuș ce abuzuri și i-a băgat nuș ce mailuri printr-un dosar. Fraierul se laudă pe net cu isprava că a ”scăpat”. Iaca se enervează procuroru și cercetează până ajunge la emitentu lu comentariu și îl paradește cu un dosar sau două (funcție de cum are dispoziție). Și poate că un binevoitor îi mai băs******ște cu ceva la nea de la PCA și ăla se enervează și mai tare :lol: . Ia zi acu Gogule ... o fi bine cu enervarea :lol: :lol: :lol:?

# Ugu Bugu date 17 February 2018 14:18 +3

Dar la celelalte servicii ale DNA, pe cand o inspectie? Ca si in curtile lor cresc o multime de "portocali".

# adrian date 17 February 2018 19:44 -7

Aoeko ce m-ai speriat,canarule....procurorii sunt doar niste retardati si atat.Nu au nicio putere,

# adrian date 17 February 2018 19:49 -6

M-am speriat atat de rau ca imi mai fac vreo 10 bloguri si vreo 50 de conturi fb. :lol:

# Canarul date 17 February 2018 23:02 +3

Mai prostea, ia o hartie si scrie: the biggest power is silent. Acu mergi la oglinda si te intreaba de ce simti nevoia sa vorbesti?  :lol:  :lol: . PS Io zic ca e bine acolo unde esti ... la tineret sperante  :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva