1 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PENSIONARI PE MASA LUI IOHANNIS – CSM i-a trimis presedintelui propunerile de eliberare din functie pentru sapte judecatori. Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat sase iesiri la pensie si o demisie. Iata lista cu judecatorii care parasesc sistemul

Scris de: L.J. | pdf | print

8 July 2022 11:49
Vizualizari: 5241

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto) a primit din partea Consiliului Superior al Magistraturii noi propuneri de eliberare din functie a unor magistrati. Iohannis urmeaza sa semneze decretele pentru sapte judecatori.


 

In sedinta de joi, 7 iulie 2022, Sectia pentru judecatori a CSM  a aprobat eliberarea din functie prin pensionare fata de sase judecatori. De asemenea, in aceeasi sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM a avizat eliberarea din functie a unei alte judecatoare, insa prin demisie.


Iata deciziile Sectiei pentru judecatori a CSM:


-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DOGARU GEANINA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj.

-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator AXINTE LACRAMIOARA, vicepresedintele Tribunalului Botosani.

-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei OPROIU LAVINIA MIHAELA, judecator la Tribunalul Gorj, desemnata judecator pentru executarea pedepselor privative de libertate la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Gorj, incepand cu data de 16.08.2022.

-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator MOCANU IULIA, presedinte, cu delegatie, al Sectiei I civila a Tribunalului Buzau.

-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei VATAFU CARMEN, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Targu Jiu, incepand cu data de 01.09.2022.

-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DIMULESCU GABRIELA, judecator la Tribunalul Bucuresti.

-inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin demisie, a doamnei FLOREA ILEANA-MARIA, judecator la Judecatoria Buftea, incepand cu data de 01.09.2022.

Comentarii

# Alooo ? Legea raspunderii magisratiilor !!! date 12 July 2022 21:23 0

Nu inteleg de ce nu se sesizeaza din oficiu discriminairii , cum adica dihorii din justitia de ******t si servicii,asemenea, iasa la pensie sub 65 de ani ?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva