23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PLECARI DIN PARCHETUL GENERAL – Sectia pentru procurori a CSM are pe ordinea de zi doar doua cereri de pensionare. Ambele apartin unor procuroare PICCJ. Iata cine sunt cele doua procuroare care se pregatesc sa plece din sistem

Scris de: L.J. | pdf | print

5 April 2024 14:18
Vizualizari: 3564

Cererile de pensionare formulate de magistrati sunt din ce in ce mai rare, dupa nebunia din ultimii doi ani, cand la fiecare sedinta a celor doua sectii din CSM figurau zeci de asemenea solicitari.


 

Spre exemplu, procurorii din CSM vor trebui sa aprobe in sedinta de saptamana viitoare doar doua cereri de pensionare. Ambele venite din partea unor procuroare din PICCJ.

Astfel, Sectia pentru procurori a CSM, condusa de vicepresedinta Consiliului Emilia Ion (foto), are programate pentru marti, 9 aprilie 2024:

- Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna BAJENARU ANDREEA CORINA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie;

- Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna POPA FLORINA - SILVIA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


La precedenta sedinta, cea din 2 aprilie 2024, Sectia pentru procurori a CSM nu a avut de solutionat nicio cerere de pensionare, dupa ce cu doua sedinte in urma pe ordinea de zi figurasera doar trei solicitari de eliberare din functie prin pensionare.

Comentarii

# maxtor date 6 April 2024 16:57 0

cererea de penzionare ar trebui supusa avizului(macar consultativ) piscicologic/pisihologic.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva