20 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

POLIDINUL, DIN NOU MADE IN ROMANIA – Candva brand de tara, dar omorat de interdictiile impuse de UE, celebrul vaccin Polidin va fi produs din nou in Romania. Institutul National de Cercetare si Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a inregistrat la OSIM marca “Polidin” (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

5 aprilie 2020 15:38
Vizualizari: 8867

Veste excelenta. Unul dintre cele mai apreciate medicamente romanesti din istorie ar putea fi produs din nou in Romania. Si s-ar putea intampla chiar in plina pandemie de coronavirus. Este vorba despre celebrul vaccin Polidin. Anuntul privind posibila revenire a Polidinului pe piata de medicamente a fost facut de publicatia Lumea Marcilor.


 

Astfel, Institutul National de Cercetare si Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a depus, in iunie 2019, la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cererea de marca “Polidin”. Conform Lumea Marcilor, cererii i-a fost atribuit numarul de depozit M2019/04122, iar la inceputul acestui an, dupa ce au fost parcurse fazele de opozitie si examinare, marca a fost admisa la inregistrare (extrasul de marca OSIM poate fi cititi aici).

 

Brand de tara ucis de restrictiile UE

 

Candva un veritabil brand de tara, folosit cu mult succes si impotriva gripei, vaccinul Polidinul a fost omorat din cauza interdictiilor ce ne-au fost impuse dupa aderarea la Uniunea Europeana. Mai exact, productia Polidin a scazut treptat dupa ce institutiile UE au interzis folosirea ingredientelor romanesti, iar cele noi impuse nu s-au potrivit produsului. De asemenea, la toate acestea s-a adaugat si lipsa finantarilor. In cele din urma, in 2012, productia de Polidin a incetat in Romania.


* Cititi aici mai multe detalii despre planul autoritatilor romanesti in legatura cu medicamentul Polidin

Comentarii

# adrian date 5 aprilie 2020 16:06 +23

Inst. Cantacuzino are peste 30 patente de medicamente. Tinta a fost atat acest portofoliu extraordinar, cat si diversele locatii foarte bune. Nu a iesit ce au vrut pasarile le de prada. Ghinion pentru ei, un pic de noroc pt noi

# NM date 5 aprilie 2020 16:30 +6

in sfarsit Lumeajustitiei ne da o veste foarte buna. intreb ca un necunoscator, cu ce drept UE ne interzice noua sa nu mai producem un medicament care se vinde si este cautat?,sa dea domnu sa inceapa productia la capacitate a tuturor medicamentelor care se fabricau in romania. mult noresc le doresc

# Nicolae date 5 aprilie 2020 16:45 +6

POLIDINUL este varianta românească OMNADINULUI german. A fost un medicament foarte eficient.

# ATENTIE!!! date 6 aprilie 2020 06:19 +7

Atentie romani, acum se vede cu ochiul liber ce au facut toti politicienii si serviciile de fortza din Romania timp de 30 de ani! Acum totzi europenii instariti refuza sa ajute statele nevoiase in aceasta criza, nu vor sa trimita masti de protectie, aparate de ventilatie pulm. , etc. Acum descoperim subit ca putem, si chiar ne apucam, sa le producem noi! Ba chiar le si inregistram la OSIM!!! SIC!!! Asta ce inseamna ? Ca cei care au inchis cu buna stiinta acele companii ce produceau asemenea materiale, au ignorat asemenea amenintari, scenarii ... Acele maeriale si acele companii erau si sunt de domeniul sigurantei nationale, asa cum se dovedeste acum.Aveti in fatza, mai clar ca lumina zilei, cel mai abject caz de tradare de neam si de tara!!! Si ne trezim si noi odata ?

# livia date 6 aprilie 2020 08:21 +5

Din "beneficiile" cloacei UE, pe care o doresc desfiintata cat mai repede. Cred ca romanii au avut cel mai mult de pierdut de la acest "club de borfasi".

# mitica date 6 aprilie 2020 14:44 0

Am spus de mult ca UE are are la baza programe TERORISTE!

# EyesWideShut date 7 aprilie 2020 07:38 +1

diferenta dintre vaccinurile de pe vreamea lui ceashca si cele de acum este uriasa. vaccinurile lui ceashca nu contineau nici aluminiu si nici mercur. acum si sa vrea sa aduca pe piata vechile medicamente / vaccinuri nu vor putea PENTRU CA NU MAI SUNT ACELEASI CONDITII de atunci ! Am facut foametea, adevarat, insa cat mancam era sanatos ! Foametea - mancare putina si modificata genetic, medicamente / vaccinuri care ne vor ucide in experimente in masa - asta este viitorul noii ordini daca oamenii nu se trezesc din testul de obedienta mondial !

# trecutversusprezent date 7 aprilie 2020 14:33 +1

Pe vremea lui Ceausescu vaccinurile erau sigure si pentru conditia necesara si suficienta ca absolventii de studii superioare(in general copii proveniti din familii sarace) aveau CAP,MINTE.Copiii bogatilor erau in genere lepre betivance,degradati genetic, gen Monica Macovei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.01.2022 – Vrabie in locul lui Buda. Una dintre cele mai dure judecatoare asteapta sentinta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva