21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PORUMBELUL DE LA CASA ALBA – Fostul presedinte american Barack Obama condamna decizia lui Donald Trump de contestare a alegerilor in Justitie, acuzandu-l ca "delegitimeaza democratia": "Presedintelui nu-i place sa piarda". Manoperele de fraudare a alegerilor in SUA au fost demascate de avocata Sidney Powell: "Biden a avut dreptate. A spus ca are cea mai mare organizatie de frauda electorala si ca nu are nevoie de voturile oamenilor. Aveau totul planificat"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

13 November 2020 18:12
Vizualizari: 9451

Statele Unite ale Americii sunt intr-un countdown national in asteparea rezultatului final al alegerilor prezidentiale organizate in 3 noiembrie 2020. Si nu vorbim despre rezultatul care ar conduce la inscaunarea lui Joe Biden, reprezentatul democratilor, la Casa Alba, ci despre rezultatele ce vor fi facute publice odata cu finalizarea numararii voturilor si a anchetei in care sute de procurori si ofiteri FBI au luat la puricat buletinele de vot marcate cu un filigran electronic "QFS blockchain" (click aici pentru a citi) si nu numai. Donald Trump a acuzat ca 2,7 milioane voturi in favoarea sa au fost sterse in ultima saptamana, in timp ce democratii contrazic declaratiile presedintelui inca in functie.


 

Numai in Pensylvannia au fost descoperite sute de mii de voturi pro-Biden primite dupa inchiderea urnelor. Ce sa vedeti, constatarea nu este a republicanilor lui Trump, ci chiar a Curtii de Justitie din Pennsylvania care a stabilit ca secretarul de stat democrat nu avea autoritatea sa mai primeasca acele voturi dupa inchiderea urnelor.


Barack Obama: "Este inca un pas in delegitimizarea nu doar a viitoarei administratii Biden, ci a democratiei in general "


Culmea, dupa aceste rasturnari de situatie, fostul presedinte al SUA Barack Obama, altminteri un sustinator lui lui Joe Biden in campania electorala, a declarat intr-un interviu acordat CBS News, care va fi difuzat duminica, 15 noiembrie 2020, ca Donald Trump nu ar fi trebuit sa conteste in Justitie rezultatul alegerilor pentru ca delegitimeaza democratia, doar pentru ca lui Trump nu ii place sa piarda: "Presedintelui nu-i place sa piarda. Sunt mai tulburat de faptul ca alti oficiali republicani, care in mod clar stiu mai bine, merg impreuna cu acest lucru. Este inca un pas in delegitimizarea nu doar a viitoarei administratii Biden, ci a democratiei in general si aceasta este o cale periculoasa".


Practic, din declaratia lui Obama intelegem ca toti cei care se adreseaza Justitiei pentru a face dreptate pot atenta la democratie. Mai ales la democratia Statelor Unite ale Americii, acest leagan al democratiei moderne, care acum risca sa se prabuseasca demascand o ingenioasa si ticaloasa lucratura a Deep State-ului.


 

 

Av. Sidney Powell: "Exista cel putin trei probleme federale majore care vor necesita o solutie din partea Curtii Supreme in aceste cazuri"


In tot acest amalgam de evenimente, avocatii lui Donald Trump au iesit public pentru a reclama ca a fost depus un efort urias pentru fraudarea alegerilor, de la voturi exprimate de persoane decedate, pana la fraudarea voturilor prin corespondenta. O pozitie categorica in aceasta chestiune a avut avocatul generalului Michael Flynn, Sidney Powell (foto 2), cea care a dezvaluit in direct la Fox News faptul ca echipa lui Joe Biden a pregatit din timp intregul sistem de fraudare a alegerilor, apeland la un software care le-a permit sa inverseze voturile alegatorilor sau sa blocheze procesul de numarea a voturilor. Dezavantajati de mecanismul care ar fi fost pus in aplicare de democrati ar fi fost nu doar Donald Trump, ci si alti candidati republicani si chiar democrati.


Iata principalele declaratii facute de avocata Sidney Powell:


"S-a facut un efort masiv si coordonat de a fura aceste alegeri de la noi, poporul Statelor Unite ale Americii, de a discredita si a distruge voturile lui Donald Trump si de a produce voturi pentru Joe Biden. Au facut-o in toate modurile imaginabile, de la morti care voteaza in numar mare, pana la crearea unor buletine de vot absolut frauduloase, exclusiv in favoarea lui Biden. Am identificat cel putin 450.000 de buletine de vot in statele cheie care in mod miraculos au votat doar pentru Joe Biden si pentru niciun alt candidat.


Daca ne uitam la Florida, unde lucrurile au fost facute corect, putem vedea ca asa ar fi trebuit sa decurga lucrurile si in restul tarii. Dar au folosit un algoritm pentru a determina de cate voturi au nevoie pentru a intoarce rezultatul si au folosit computerele pentru a muta acele voturi de la Trump la Biden si de la alti candidati republicani la concurentii lor. Cred ca Doug Collins a fost furat. Cred ca si John James a fost furat. Nu doar presedintele Trump. Au fost foarte multi oameni afectati de acest sistem. Trebuie sa ne luptam cu dintii in instanta federala pentru a expune aceasta frauda abjecta precum si conspiratia din spatele ei si petnru a obtine o renumarare a voturilor si audituri oriunde este necesar. Adica, sincer, in cea mai mare parte a tarii.


Cu siguranta (n.red. - ar trebui sa existe investigatii). Primim rapoarte cu tot felul de fraude. Urmeaza sa primim o declaratie pe proprie raspundere de la un lucrator postal care vorbeste despre faptul ca i s-a ordonat sa antedateze buletine de vot. Niciun buletin de vot primit dupa inchiderea urnelor, in ziua votarii, nu ar mai trebui numarat. Avem mai multe state care nici macar nu au respectat regulile propriului legislativ. Aceasta este o problema constitutionala federala. Exista cel putin trei probleme federale majore care vor necesita o solutie din partea Curtii Supreme in aceste cazuri. Cand voturile vor fi cu adevarat cercetate si doar voturile reale vor fi numarate Trump va castiga. El este presedintele si conducatorul acestei tari.

Frauda a avut loc prin redirectionarea voturilor in sistemul informatic sau prin adaugarea de voturi care nu au existat. Este nevoie de un audit al tuturor sistemelor informatice care au avut un rol in aceasta frauda.

Joe Biden a avut dreptate. A spus ca are cea mai mare organizatie de frauda electorala si ca nu are nevoie de voturile oamenilor acum, va avea nevoie de oameni mai tarziu. Aveau totul planificat. Aveau algoritmi, aveau buletine de vot care asteptau sa fie introduse cand era nevoie.

Votul pentru presedintele Trump a crescut considerabil in statele democrate (albastre). Atunci au trebuit sa opreasca numaratoarea voturilor si sa intervina pentru a schimba voturile lui Trump cu voturi pentru Biden.

Evident au investit in el (n.red. - in software-ul Dominion) din motive proprii si il folosesc pentru a comite aceasta frauda electorala. Cred ca au furat voturi chiar si de la alti democrati, din propriul lor partid, care la randul lor ar trebui sa fie indignati de acest lucru. Bernie Sanders ar fi putut foarte bine sa fie candidatul democrat, dar au furat de la cine au vrut sa fure".


Comentarii

# PLÃTITOR DE TAXE date 13 November 2020 19:29 +9

NICI O PROBLEMÃ ,,,YANCHEILOR,LUATI LEGÃTURA CU AMBASADORUL VOSTRU ,DE LA BUCURESTI,IEL O VÃZUT CUM SE FRAUDEAZÃ VOTUL .SI CUM SE VALIDEAZÃ HOTIA ,,,FRAUDÃRII VOTULUI,,,ASA SE CÎSTIGÃ PUTEREA,,FURÎND,DUCEVAR DRACU PE TOTI,LA UN LOC ,ACOLO UNDE. MERGE MÃGARUL SINGUR.

# DODI date 13 November 2020 19:46 +20

Democrații sunt disperați pentru că îl pot convinge (cum nu au reușit nici în 4 ani!) pe Trump să accepte frauda masivă. Spre deosebire de România, unde, sistemul plantându-și nulitatea pe post de președinte, nu au avut probleme cu frauda voturilor, cu atât mai mult cu cât factorii de decizie din partidele de opoziție erau acoperiți de-ai... SRI și care au convins coducerea executivă a partidului că nu are rost să se facă valuri dacă nu vor să pățească precum Năstase sau Dragnea.

# coco date 13 November 2020 19:58 -18

Trump si ai lui sant niste penibili! Striga frauda dar n-arata nici o proba! Sa scoata filmari cum au fost la noi..daca au! Dar n-au a le scoteau pana acum. Niste penibili

# Tipa date 13 November 2020 20:53 +6

Orban , iohanis si secu viseaza desfiintarea CCR , adica si modificarea constitutiei .Ha ha ha Am o veste proasta pt ei.Referendumul pt revizuirea constitutiei trece pe la CCR. CCR le da cu flit evident...

# Neanae date 13 November 2020 21:01 +9

Deștept e Obama! Dom-leeee cum poate sa afirme ca refuzul lui Trump de a preda ștafeta este o palma pe obrazul democrației americane? Pai omul ăsta O SALVEAZĂ! Pe democrația americană pe care democraticii o nimicesc dacă ar ajunge Biden președinte PRIN FRAUDA! Nooo, dacă Trump dovedește frauda, e de Curte Marțială, e ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALA. A cui? A AMERICII!!! Nea Obama breeee, nea Bidoane breeee, dacă iese ca e frauda ați BE#ITOOOO. Iar dacă nu vrea sa iasă frauda ca nu vreți voi și Oculta (Deep state-ul) dapâi oricum va rămâne dubiul și va veți da arama pe față. Sa va ajute BLM-istii și LGTB-istii. Vi-i dam și pe #rezistentii noștri super pregătiți sa spargă și sa agaseze!

# Edelweiss - Ivory Tower Prophet date 13 November 2020 21:15 +8

Trebuie de spus că votul de tip „personal”, cu timpul, își va pierde locul prioritar din rândul metodelor de exercitare a dreptului de vot. În viitorul cât de apropiat, tendința generală, cel puțin la nivelul unor state babuiniere, va fi de trecere către un sistem electoral bazat pe votul prin corespondență și votul electronic. Care este semnificația acestui sistem? Aidoma cheilor lacătelor pe care le încuie îndrăgostiții pe „Podurile Iubirii” din Roma (Milvio), Londra (Millennium), Paris (Pont de l’Archevêché) etc: exprimi votul în plic sau electronic și apoi îl arunci în apa adâncă a STS-ului. Efect „Sieg und Heil” garantat 100%. Iar ca încheiere: recentele alegeri din SUA au constituit Experimentul care va fi implementat în marea parte a lumii. De data aceasta nu Koloniile ci Înalta Poartă a fost laboratorul Experimentului.

# VOX. date 13 November 2020 23:12 -2

AZI (ora 22, 30) : ALEA IACTA EST ! 306 la 232 pentru Joe Biden. China a si trimis "felicitari" .!!!

# Neanae date 13 November 2020 23:29 +9

Draga #Coco, și ce dacă la noi au ieșit filmările cu numai unii, cei interesați sa fure, sa adauge, sa distrugă voturi. Fără autorizare sa între NOAPTEA CA HOȚII in camera cu sacii sigilați. Au castigat fraudatorii ... poftim de vezi cum merge la noi. Bun la americani e altceva. Sint niște oameni care vor evalua niște rezultate obținute printr-o droaie de dovezi pe care dacă dumneata nu le-ai văzut asta nu înseamnă ca nu sunt. Eu le-am văzut, ca alte milioane de persoane, dar nu noi judecam! Așteptăm. La americani nu tine cu Păcălitul! Dacă ai citit sau auzit mata ceva de la CNN, FOX, ceva ziare sau TV care scuipa pe democrație și mint ca cizmele teroriștilor, sunt exact cei ce l-au botezat preș USA pe Buden ... cucu mucu, SENATUL PROCLAMA UN PREȘEDINTE nu beleaua de mass medie terorista care doar ... terorizează! Asta ie chestiunea, ca e FRAUDA, o spuse asta seara un nene șef al Autorității electorale USA. Yes bre!

# Averescu Ion date 14 November 2020 00:32 +4

Curg ireversibil blestemele celor din Libia asupra Italiei, celor din Algeria asupra Frantei, burilor asupra englezilor, congolezilor asupra belgienilor, incasilor asupra spaniolilor, indienilor asupra Canadei si Statelor Unite. Mor colonialistii intr-o veselie si se mira de ce. Sars-cov a inceput filtrarea in anul 2000 si tot pornit din China, unde mizeria este standar de viata. A durat numai trei ani, doar trei ani, 2000-2003. Acum ce s-au gandit idiotii analfabeti ai Planetei; hai sa punem de o afacere cu covid19, sa experimentam o noua moarte, pana nu crapam noi cei bogati si andropauzati.

# sic semper tyrannis date 14 November 2020 09:53 +7

FELICITARI LUJU! UN ARTICOL EXCELENT! SUNT FOARTE PUTINE PUBLICATII CARE MAI SUSTIN ADEVARUL.

# ion date 14 November 2020 11:22 +2

a vorbit si cel mai prost presedinte din istoria americii. A luat premiul Nobel pentru pace inainte sa fie instalat in functie. Ce mari realizari a avut. Numai catastrofe. Cu mosnegelul senil Biden alaturi. Sa traiasca

# Go Trump go date 14 November 2020 12:37 +1

Sistemul lui Biden va fi spulberat... sper

# x-link date 14 November 2020 12:52 +2

@ COCO ( LINO sau CHANNEL) bre, ia iesi tu din bula virtuala in care traiesti si uite te la aceste filmari ! sa nu-mi spui ca daca nu vezi asa ceva la MSM inseamna ca sunt trucaje facute de Hell wood. sunt, din pacate, ferm convins ca dupa 5 minute procesorul tau (caci tu nu mai ai creier) va da un mesaj de overload / overheat, caci asa ati fost conditionati de hell gates sa nu va puteti concentra atentia asupra unei anumite activitati mai mult de 10 minute. http://banned.video/watch?id=5fa61c18d3c7821df7492cde

# Retardanis date 14 November 2020 13:57 +3

Votul prin corespondenta este o utopie. Daca nu este permis sa intre 2 oameni in cabina de vot, de ce este permis acest vot prin coresp? Cine garanteaza ca este votul persoanei este chiar vointa ei. Este suficient ca cineva sa te puna sa semnezi "in alb" si apoi completeaza el totul. Deasemenea, votul din diaspora este chiar anticonstitutional, fiind discriminatoriu. Pentru o persoana din diaspora se cheltuie bani de 2 ori, odata pentru comisia din sectia de vot unde are domiciliu, apoi pentru comisia din stainatate. Trebuie organizat vot in strainatate, pe langa ambasade, pentru personalul pe care statul il trimite sa reprezinte tara, altfel, daca eu plec aiurea prin strainatate, am pretentie sa imi asigure statul sectie de vot?

# Ion date 14 November 2020 15:08 +5

Adică? Sa nu faci contestație ca delegitimezi justiția? Dar tu ai voie sa furi ,iar ceilalti sa nu faca contestație? Deștepți n-am ce zice! Si in Romania asa s-a procedat ,s-a furat pe fata ,s-au făcut contestații ,dar nu s -au luat in considerare ! Acelaș curent ,aceiași #rezist!

# mitica date 14 November 2020 15:22 +3

Acesta a fost motivul numirii lui Adrian Zuckerman la Bucuresti ca sa-i invete pe cei de la PNL si USR sa fure voturile?

# florin sararu date 14 November 2020 20:08 +1

Cel mai prost presedinte a fost WW Bush; Obama a ajuns presedinte pe nemultumirea oamenilor legata de dezastul cu bancile din 2008 cand a dat afara o parte din cei responsabili. Dupa 2-3 ani, cei dati afara s-au cocotat si mai sus, acesta marioneta dansand apoi dupa cum ii canta criminala Clinton si complexul militaro-industrial!

# VOX. date 14 November 2020 20:20 +2

RezultateVOT-U.S.A (AZI 19,30) : Biden 78.545.676 voturi 50,9 % , Trump 73.022.017 voturi 47,3 %. MARE MITING PRO-Trump la Washinton !. asteptati 1.000.000 participanti.

# cozma ioan date 15 November 2020 14:43 +2

stimati vizitatori ai paginii : remarc faptul ca 2 ani , Mr Trump a fost tracasat de democrati cu gogomania ca rusii s-au amestecat in alegerea sa ! acu dupa ce am vazut in direct pe cnn cum se fac alegerile in sua , va intreb de ce trump nu poate apela la prevederile legale de verificare a voturilor si de ce democratii se ofuscheaza de asta dupa cate i-au facut , tot dupa legea lor ! adica atunci era bine sa se caute adevarul , acu nu e bine ! doamne ce bine seamana cu comportamentul justitiei si politrucilor romani !

# Dodo date 15 November 2020 22:32 +1

Excelent articol. Excelent. Televiziunile noastre si presa sunt la ani lumina de adevar.

# markusdundee date 18 November 2020 15:52 0

S-a rezolvat problema oameni buni ! Roberta Anastase se duce sa innumere voturile. E specialista si numaratoarea e buna. " Sa traiti Bine "

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva