22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Poruncile date Romaniei de la Bruxelles pun in pericol siguranta nationala

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

18 March 2024 16:38
Vizualizari: 12936

Niste nebuni in lumea asta vor razboi cu orice pret. Nu doresc nicio negociere de pace. Toate mesajele publice sunt numai de a baga frica in oameni pentru ca acestia sa accepte toate poverile si restrictiile posibile, de la cresterea insuportabila a preturilor si pana la taxe si impozite cu nemiluita, inclusiv falimentarea intreprinderilor mici si mijloci. In Romania e prea mare prostia, frica si slugarnicia, pentru ca in spatiul public sa se vorbeasca deschis despre costurile jocului de-a razboiul si daca populatia doreste ca Romania sa se angajeze intr-un conflict direct cu Rusia, care fara doar si poate ne-ar transforma intr-un pamant parjolit, cum s-a mai intamplat la atatea invazii in istorie.


Degeaba scrie in art. 118 din Constitutie “Armata este subordonata exclusiv poporului pentru garantarea suveranitatii, a independentei si a unitatii statului, a integritatii teritoriale a tarii si a democratiei constitutionale.” Politicienii nu consulta poporul, nu fac referendum, dar declara ca trebuie sa sustinem din rasputeri Ucraina, fara sa explice de ce noi cetatenii care cotizam cu taxe si impozite la un stat care ne talhareste la nesfarsit, fara sa dea socoteala, trebuie sa ajungem sa fim falimentati pentru un razboi care nu este al nostru si nu ne priveste. Daca anul acesta – an electoral – vom mai putea suporta poverile fiscale in continua crestere, de la anul, dupa ce unii se vor fi ales, va urma dezastrul social. Nu vor mai fi bani pentru nimic, si nu doar la noi, ci si in multe state din Uniunea Europeana. Globalistii din fruntea UE fac presiuni enorme ca statele europene sa trimita armate in Ucraina. Deja Ungaria si Slovacia si-au anuntat refuzul, avertizand asupra pericolului imens al escaladarii conflictului – razboiul nuclear.

Razboiul din Ucraina este deja pierdut de Vest. Papa de la Roma a fost singura voce forte care a afirmat ca e timpul ca Ucraina sa ridice steagul alb. Sanctiunile impotriva Rusiei nu au facut decat sa creasca economia imperiului lui Putin si sa saraceasca intreaga Europa, a carei cetateni platesc preturi tot mai mari la gaze, la energie electrica, la alimente, la orice, fara sa existe niciun orizont de mai bine.

Iar in tot acest efort urias de supravietuire sociala, birocratii globalisti de la Bruxelles, in marea lor majoritate nealesi de nimeni, in loc sa fie solidari cu popoarele europene, inventeaza toate restrictiile posibile spre a fi legiferate impotriva propriilor cetateni: taxa pe carbon; interdictii de circulatie cu masinile; vaccinarea obligatorie cu “vaccinuri” deja inventate impotriva unor epidemii care nici nu au aparut inca; falimentarea fortata a agriculturii si zootehniei; consumul de insecte; identitatea digitala; disparitia cashului; orasele lagar de 15 minute; renuntarea la proprietati pentru a fi fericiti; asasinarea economica a mass media, si multe alte asemenea, culminand cu impingerea la faliment a intrepriderilor mici si mijlocii prin masuri fiscale aberante, cu atacurile la adresa bisericii si cultul LGBT.

Unde vom ajunge ca tara sub politicile acestor diletanti? Cu siguranta ca daca cetatenii europeni nu vor reactiona si nu vor protesta in masa, se va ajunge la tinta finala dorita de unii: acceptarea creditelor sociale si a banilor electronici, moment din care orice opozant al acestor politici anti-om va fi anulat social, i se vor taia banii si dreptul de a circula liber, de a munci si a trai. Fara sa mai fie nevoie de justitie, politie, drepturile omului. Totul va fi dictat de oameni pe care nici nu i vom vedea la fata, care ne vor taia accesul la banii proprii din banci, la posibilitatea de a ne exprima pe retelele sociale, in presa, si pana la a mai folosi o masina sau un telefon. Cum va mai trai un om aruncat intr-o atare situatie? Nu va mai interesa pe absolut nimeni. Vor fi trecuti la capitolul animale bune de inchis in rezervatii, cum va amintiti ca s-a intamplat in pandemia de Covid 19 in anumite state cu cei care nu vroiau sa se vaccineze.

Ce inseamna creditele sociale? Multi poate nu realizeaza, dar ca sa sintetizez, societatea globalista, dupa ce va termina cu banii cash si va impune moneda exclusiv digitala, va “sari” in ajutorul oamenilor flamanzi si care nu vor mai avea cu ce sa traiasca, cu propunerea de a le da gratis o suma lunara de bani electronici (bani pe care oricum ei ii vor crea din computer). Si cum la foame lumea nu gandeste, veti vedea cati se vor inghesui sa imbratiseze noua forma de ajutor social. Exact cum au facut comunistii in anii '40 cand s-au impus prin distrugerea intelectualilor, nationalizarea averilor acestora si oferirea saracilor unei case si unui loc de munca, iar toti neispravitii satelor, fara scoala si un rost in viata, au fost primii care s-au inghesuit la a-i termina pe “burghezi”, pentru a iesi in fata si a intari un stat securistic care isi asasina in inchisori, in masa, opozantii. Si uite asa, pentru creditele sociale primite, toti vom primi un rating social, adica o nota la purtare, in functie de care vom mai avea dreptul de a mai iesi din casa si a circula, a ne cumpara anumite lucruri, de a avea o casa, o masina, s.a.m.d. Nu te-ai vaccinat cand ti s-a ordonat? Ai consumat prea mult carbon? Ratingul de cetatean ti se diminueaza. Nu mai poti folosi cardul la cumparaturi, nu mai poti iesi din perimetrul casei. Nu mai poti folosi masina, in cazul cel mai rau ajungand la taierea creditelor sociale si, de aici incolo, Dumnezeu cu mila...

Pentru cine mai crede ca toate aceste lucruri sunt simple “conspiratii”, care nu vor fi puse niciodata in practica, sa se uite in China, unde cetatenii indisciplinati sunt afisati pe panouri si blamati public, si li se taie aproape orice drept.

Uitati-va cu cata obstinatie tot ce am enumerat mai sus se forteaza a fi decretat prin Directive europene, spre pohta “elitelor” imbatranite in rele de la Davos, care clameaza fara jena si fara frica restrictionarea si diminuarea populatiei.

Nu degeaba curtile europene (ticsite cu agenti guvernamentali care isi tradeaza propriile tari) au decretat ca magistratii pot sa nu respecte prevederile propriilor Constitutii si au lansat conceptul de “suprematie a dreptului european”. Pentru ca legile nationale nu trebuie sa mai existe, ci doar directivele de la Bruxelles. Mai trebuie creata doar o situatie de criza financiara majora, ca lumea sa accepte identitatea si moneda digitala ca pe o izbavire, moment din care guvernele globaliste nu vor mai avea nevoie nici de alegeri, nici de armate, nici de politie, nici de judecatori, procurori si avocati, pentru a pune la punct orice “rebel”, pe care il pot anula dintr-un singur click in retea.

Vrea Romania sa ajunga intr-o asemenea societate distopica, in care sa nu mai aiba identitate nationala si sistem juridic propriu, iar proprii cetateni sa ajung niste sclavi pe deplin controlati? Discuta cineva in societatea romaneasca, asumat, la nivel guvernamental aceste lucruri: de ce se atenteaza la sistemul juridic romanesc, de ce este subminat mediul de afaceri, mai cu seama agricultura si zootehnia? De ce suntem falimentati programat cu cele mai mari preturi la energie si la alimente din lume? De ce se loveste brutal in firmele mici si mijlocii cu masuri nepopulare, sub pretextul combaterii evaziunii fiscale? In conditiile in care multinationalele de 10-15 ani nu platesc impozite si sunt lasate sa faca evaziune declarand numai pierderi? Ce dam Ucrainei, cu cati bani participam la masinaria de razboi, si cu ce riscuri? De ce nimeni nu discuta despre pace? De ce nu are Romania propria pozitie? Preocupa pe cineva din guvern aceste lucruri? Nu vad nici o dezbatere pe acest subiect, ba dimpotriva le percep ca pe subiecte interzise aproape peste tot. Mai mult, te ia cu capul cand vezi ca propriul presedinte – unul care nu a facut absolut nimic bun pentru tara lui – e gata sa renunte la functie si se autopropune secretar general al NATO, pentru a face ce anume in schimb?

Inteleg ca suntem parte a unei mari familii europene, inteleg ca trebuie sa ajutam umanitar Ucraina, dar nu inteleg si nu pot accepta sa importam fara sa gandim politici absurde, dictate impotriva vointei propriilor cetateni, care ne duc implacabil la distrugerea identitatii nationale si la faliment. Si care risca, Doamne fereste, sa ne arunce intr-un conflict armat cu final apocaliptic.

 

Comentarii

# Domnule Savaliuc, date 18 March 2024 17:43 +8

Greșiți. Orice formațiune statală,pe măsură ce se extinde,are nevoie de administrare. Sula și eficientă. Poate și optima... UE s-a extins enorm, fata de începuturi. Trebuie sa aibă o administrație eficace in producerea și administrarea colectării de bani. Are la dispoziție 2 variante mari :1) administrație cu cheltuieli minime,dar cu IA și digitalizată,ceea ce implică și ce scrieți dvs.2) administrație optima cu cheltuieli sporite,dirijate către d'alde Barosso.... Ro a ales. Stocuri,producție neterminată,raportate la ANAF,e-fact,...faliment personal,cota de carbon alocat pe cap de vita furajata,...

# Rappel date 18 March 2024 19:06 +2

Nu întrebați "eu cu cine votez? Întrebați " la ce număr m-as fi oprit dacă nu începea războiul? " sau " as fi început sa număr și eu dacă nu începea războiul?" Veți înțelege atunci si ce inseamna creditele sociale, ce inseamna sclavia în era tehnologiei. Rappel: niște credite sociale in avans primului comentator!

# Just date 18 March 2024 19:31 +2

in tot acest scenariu sumbru, specialii din Romania tot bine o vor duce, cu pensiile si salariile lor grasane, platite de popor. Pina sa vina globalistii sa-i talhareasca pe romani, au facut-o specilaii, conationalii romanilor. Presedintele intr-adevar nu a facut absolut nimic pt tara, dar care dintre presedinti in ultimii 35 ani a facut ceva bun pt tara? Niciunul. Oricum românii sunt descurcareti, nu au nevoie de nimic din partea nimanui :)

# E tu Brute... date 19 March 2024 08:10 +2

Alesii prin vot, far' a supune referendumului "viitorul" natiunii, hotarasc "competent" ei, in numele nostru. Au vandut rezervele de petrol si gaze naturale ,cele minerale , flota . Am distrus siderurgia, chimia. Am distrus prelucrare lemnului, ca polueaza( mai bine le-am dat lor sa se polueze ei). Copii nu cresc fara suplimente alimentare pline de "vitamine" numite E-uri. Demoazelele de 18 -20 de ani nu fac riduri de la botox. Far' de farduri pielea nu mai e catifelata, nene! Porcii nu-i mai taiem de Craciun pt ca-i doare si nu ne mai "voteza"( carabusii sunt multi, multi subdezvoltati si prosti, fara carbon?)? Vacile maresc "amprenta de carbon" si trebuiesc eradicate similar agriculturii nationale. Ma intreb "votantii" stiu cu ce isi investesc "votatii"? Nu are rost deoarece "competenta conducere" este in "buzunarele" lor. Deci romanul are de ales intre "sclavia" europeana sau "iobagia" nationala buna-rea , vorba,cantecului.

# Io date 19 March 2024 08:41 +8

Ei sunt suparati pe romani pentru ca sunt proprietari pe case si terenuri. Care au o anumita independenta Astfel, preturile sunt ca in occident, pensiile sunt ca in Africa .Cei ce nu isi vor mai permite sa plateasca mancarea si utilitatile, vor trebuie sa vanda, sa isi faca credite la banca cu ipoteca pe imobile . In situatia creditelor sociale ar trebui ca CEDO sa fie desfiintat.Consuma bani si e inutil. Nu inteleg de ce se doreste ca militari din occident sa fie trimisi in Ucraina, cand ucraineni apti de munca si de lupta, dezertori, sunt protejati de occident.hraniti si cazati in UE.Care mai fac si trafic.

# Iliescu Dan date 19 March 2024 22:26 -2

Sunt absolut de acord cu comentariul dumneavoastră dar nu mă pot abține să nu vă atrag atenția în sensul că asemenea majorității po******ției vă aflați întro mare eroare afirmând că statul ar fi guvernul și parlamentarii care perpetuează sistemul DICTATORIAL criminal al STĂPÂNILOR așa-zis aleși din patru în patru ani. STATUL SUNTEM NOI POPORUL DIN INTERIORUL GRANIȚELOR ȚĂRII !!!

# lege-faradelege date 20 March 2024 15:17 +2

Cand ne naștem DUMNEZEU ne da LIBERTATEA de a fi ceea ce dorim să fim, dar spiritul libertății este îngenuchiat de normele aberante edicate de cei ''aleși'' de noi prin vot și de structuri nelegitime precum UE. Analizând competențele UE, putem constata că la nivelul acestu for neales, nu se cunosc competențele acestuia , limitele acestei competențe, scopul urmărit fiind ca în mod perpetuu să se poate interveni pentru ca prin DIRECTIVE, RAPOARTE, să ne fie practic anihilate orice drepturi inclusiv propria libertate. Aceste ilegalități sunt certificate de GUVERNUL ROMÂNIEI, de PARLAMENT, fără nicio opoziție și încet dar sigur suntem transformați în SCLAVI, prin impunera unor reguli ca portofelul digital, scanarea, amprentarea faciala etc......Pana cand vom accepta noul sistem bolsevic stalinist?

# lege-faradelege date 20 March 2024 15:34 +1

Sub girul PARALAMENTULUI ROMANIEI s-aU votat pe ȘEST, din păcate cu majoritate de voturi două legi pe data de 19.03. 2024 , Legea pentru instituirea zilei de 21 aprilie ca Ziua solidarității României cu Germania și Legea pentru instituirea zilei de 14 ai ca Ziua Solidarității și Prietentiei dintre România și Israel. Proiectele au fost inițiate de OVIDIU VICTOR GANȚ din partea FDGR și Silviu Vexler deputat FCER.Aceste legi au fost votate inclusiv de AUR,cu toate că toate cheltuielile pentru manifestările festive vor fi suportat desigur din BUGETUL ROMÂNIEI. Prin Expunerea de motive pentru declararea zilei de 14 Mai ca zi a solidarității dintre România și Israel s-a mențioant la alin. 5:România și poporul român fac parte integrantă din ADN-UL Statului Israel și astfel Parlamentul României nouă românilor ne-a modificat până și ADNE-ul ca element considerat unic pentru fiecare individ . QUO VADIS?

# Rasvan Roceanu date 21 March 2024 11:23 +11

In urma cu multi ani citeam o constatare glumeata despre americani: "Americanii au trei mari drepturi: dreptul la opinie, dreptul la actiune si dreptul de a nu se folosi nici de unul nici de celalalt". Ei bine, acum suntem si noi, europenii, din ce in ce mai americani.

# Nicolae date 22 March 2024 23:13 +1

Se pare caceste greu sa înțelegem situația în care ne aflam!

# E tu Brute... date 23 March 2024 13:03 0

@ Iliescu Dan, stimate domn, pana la proba contrarie (unii spun ca realitatea infirma sau confirma) toate "variantele" sunt plauzibile. A afirma ca "majorității po******ției vă aflați întro mare eroare afirmând că statul ar fi guvernul și parlamentarii care perpetuează sistemul DICTATORIAL criminal al STĂPÂNILOR așa-zis aleși din patru în patru ani" este deosebit de "fortata" chiar eronata - chiar, toti? A fost valabila in imediatii ani dupa '89 si dupa ce unii chiar au constientizat faptul ca puterea si exercitarea ei fara scrupule este la "mana lor". "Ei", fiind "ciobanii de la oi" - si le-au "pastorit". Atunci iuteala de mana si nebagarea de seama "Ia facut domni stapani" care ne-au vandut nu doar material. In prezent, "proprietarii" nu mai sunt in granitele nationale. In interior au ramas doar , vechilii, care ne "iobagesc" de tot, luandu-ne si cea mai ramas! "po******ției" paine si circ!!!

# ȚĂRANUL de la ȚARĂ date 23 March 2024 16:17 +4

Domnul Savaliuc, de ani buni, tot trage semnale de alarmă. Cinste lui! Noi? Avem opinii. Bravo! Nota bene! Și? Mai departe? N I M I C ! De ce? Din lașitate, complicitate, interes direct sau indirect, fariseism, libidinoșenie, servilism, curvărăsie politică ș.a.m.d. Concluzia? Avem ADN ul defect! Și nu de azi de ieri. Răsfoiți și paginile din Istoria României, care nu ne convin... ĂȘTIA SUNTEM !

# Corect , eu de cand zic ?! date 15 April 2024 22:26 +2

Zic , cam de cand Jelenski a spus ca bucatile cazute de la prima drona/racheta sunt rusesti , ca apoi - prietenii lor milogii planetei (https://www.usdebtclock.org/ ) - sa recunoasca ca de fapt sunt de la haholi. Mai mult, clovnul nu a suflat o vorba sa-si ceara scuze !!! Pai daca-l credeam , malacul inutil de la Cotroceni , ne-ar fi bagat in galceava speciala si pe noi. :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva