27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIILE DE EXCELENTA VIOREL-MIHAI CIOBANU – Zamfirescu Racoti Vasile & Partners organizeaza cea de-a doua editie a competitiei pentru Premiile de excelenta "Viorel-Mihai Ciobanu". Zece studenti din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Drept, aflati in anul IV, se vor califica in etapa a doua a concursului de procedura civila

Scris de: L.J. | pdf | print

11 March 2020 14:51
Vizualizari: 3514

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) il omagiaza si in acest an pe profesorul Viorel-Mihai Ciobanu (foto) organizand cea de-a doua editie a competitiei incepute in 2019, cand a avut loc prima editie a concursului pentru Premile de excelenta "Viorel-Mihai Ciobanu".

Anuntul a fost facut marti, 10 martie 2020, printr-un comunicat de presa al ZRVP in care sunt cuprinse toate datele necesare inscrierii si nu numai.


 

Astfel, ZRVP precizeaza ca prima etapa a competitiei Premiile de excelenta “Viorel-Mihai Ciobanu”, o initiativa a societatii de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP), debuteaza odata cu publicarea temei eseului pe care studentii participanti vor trebui sa il redacteze si sa il transmita pana la data de 25 martie 2020.

Eseul cu tema ,,Corelatia dintre suspendarea judecatii si perimare" va cuprinde maxim 5 pagini, format document Word, font Arial, corp 12, spatiere la 1 rand si va fi transmis prin email, prin posta sau personal la urmatoarele adrese:

-Prin email: office@zrvp.ro, cu mentiunea Concurs Premiile de excelenta Viorel-Mihai Ciobanu.

-Prin posta la adresa: Plantelor nr. 12, cod postal 023974 sector 2, Bucuresti, in plic, cu mentiunea Concurs Premiile de excelenta Viorel-Mihai Ciobanu;

-Personal la adresa: Plantelor nr. 12, sector 2, Bucuresti, in plic, cu mentiunea Concurs Premiile de excelenta Viorel-Mihai Ciobanu.


Studentii vor indica la finalul eseului: facultatea, anul de studiu, numele, prenumele, seria/grupa de studiu, o adresa de email la care sa fie comunicata mapa cu inscrisuri privind Etapa II a concursului.


Impreuna cu eseul, studentii vor trebui sa depuna o Scrisoare de intentie si dovada obtinerii minim a notei 7 la materia Drept Procesual Civil.


Dupa primirea si evaluarea eseurilor, vor fi selectati primii 10 studenti care vor participa in etapa a doua a concursului.


Premiile de excelenta “Viorel-Mihai Ciobanu” se adreseaza tuturor studentilor din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Drept, aflati in anul IV de studiu, cursuri de zi, scolarizati in regim bugetar sau cu taxa, studenti care, in primul semestru din anul IV de studiu au obtinut cel putin nota 7 la materia Drept Procesual Civil.


Initiativa societatii de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners, sustinuta de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, reprezinta un omagiu pentru personalitatea, opera si intreaga activitate academica a distinsului prof. dr. Viorel-Mihai Ciobanu, fost decan al Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, judecator la Curtea Constitutionala, Presedinte al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, membru de onoare al Uniunii Avocatilor din Romania si coordonator al colectivului de redactori ai Noului Cod de Procedura Civila, si doreste sa promoveze interesul studentilor pentru domeniul dreptului procesual civil.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 67 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

 

*Cititi aici Regulamentul pentru Competitia Premiile de excelenta "Viorel-Mihai Ciobanu"

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva