27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIU PENTRU TRANZACTIA ANULUI – Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat marele premiu CEE Deal of the Year pentru implicarea in tranzactia Sanofi/Zentiva – Advent International. Achizitia de catre Advent International a diviziei de medicamente generice Zentiva a fost considerata cea mai importanta tranzactie din Cehia. Distinctia este acordata de publicatia CEE Legal Matters in urma voturilor exprimate de un juriu international

Scris de: V.B. | pdf | print

2 April 2019 11:54
Vizualizari: 4464

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat joi, 28 martie 2019, marele premiu in cadrul ceremoniei CEE Deal of the Year Awards care a avut loc la Budapesta. Evenimentul, organizat de publicatia CEE Legal Matters, a reunit peste 90 de avocati din firme de avocatura de prestigiu din Europa Centrala si de Est.


Tuca Zbarcea & Asociatii se numara printre castigatorii premiului CEE Deal of the Year pentru implicarea in tranzactia Sanofi / Zentiva – Advent International. Firma din Romania imparte distinctia cu alte cinci case de avocatura care au oferit servicii de asistenta juridica in cadrul acestui proiect transfrontalier – si anume:

- CMS;

- Dentons;

- Freshfields Bruckhaus Deringer;

- Ropes & Gray;

- Kirkland & Ellis.

In plus, achizitia de catre Advent International a diviziei de medicamente generice Zentiva a fost considerata cea mai importanta tranzactie din Cehia, Tuca Zbarcea & Asociatii si ceilalti consultanti primind astfel al doilea trofeu pentru implicarea avuta.

Tuca Zbarcea & Asociatii a jucat un rol foarte important in acest proiect. Premiul pentru tranzactia anului in Europa Centrala si de Est este unul binemeritat”, a declarat David Stuckey, directorul executiv al CEE Legal Matters.

Prezenta la ceremonia de la Budapesta, avocata Silvana Ivan-Hanganu (foto) – Partener si coordonatoarea departamentului Piete de capital din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii – a precizat: „Tranzactia Advent - Sanofi a fost semnificativa atat prin valoare (aproximativ 2 miliarde de euro), cat si prin pluralitatea de jurisdictii implicate si complexitatea componentei de strategie juridica necesare pentru reorganizarea afacerii (astfel incat sa se poata transfera componenta de GX si mentinerea interna a fluxurilor operationale pe non-GX), alinierea transferurilor la nivel si solutionarea chestiunilor de piata de capital, Zentiva Romania fiind listata pe BVB”.

Din partea Tuca Zbarcea & Asociatii a fost implicata o echipa pluridisciplinara, cu specializari in M&A, corporate, piata de capital si farma, aflata sub coordonarea partenerilor Sorin Vladescu si Silvanei Ivan-Hanganu.

Premiul pentru tranzactia anului (CEE Deal of the Year) este o distinctie acordata de publicatia CEE Legal Matters, ca urmare a voturilor exprimate de un juriu international. Procesul de selectie a inceput in luna ianuarie, in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, iar castigatorii din fiecare jurisdictie au putut accede in etapa finala (si cea mai importanta) – cea de jurizare. Perioada de referinta a tranzactiilor a fost anul 2018 iar decizia membrilor juriului s-a bazat pe factori precum complexitatea si anvergura proiectului, importanta pietei (inclusiv la nivel regional), valoarea tranzactiei etc.

Mai multe informatii despre ceremonia CEE Deal of the Year Awards si lista completa a castigatorilor este disponibila pe site-ul CEE Legal Matters – click aici pentru a citi.

Comentarii

# DODI date 2 April 2019 13:24 +1

În România asemenea valori nu se fac auzite și promovate. Doar nulitățile, cretinii și trădătorii de țară sunt promovați. Tipi precum ciolanis, slujirea, tractoristul, garcea, coliva stanciu umplu buletinele de știri cu mizeriile gândirii lor. Printre picături mai apar santimbanci precum jiji balamuc, ratații din fotbal și din oricare alt domeniu. Totul este asezonat cu crime, violuri, deraieri sau divorțuri. Dacă se întâmplă ca într-o bună zi această cantitate de deșeuri să nu fie suficientă are de grijă SRI (prin gașca lor de pupincuriști) să arunce știri false în presă. Te mai și miri că săracul român fiind supus unei asemenea prese mai poate gândi rațional, se mai poate manifesta pașnic și își poate îmbrăca acțiunile sale într-o mantie de bun simț.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva