12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRIMUL JUDECATOR INDICAT IN RETEAUA COLDEA-DUMBRAVA – Acuzatii explozive ale omului de afaceri Adrian Mititelu, patronul clubului Universitatea Craiova, despre judecatorul CAB Ovidiu Richiteanu-Nastase: “Este fiul unei procuroare DIICOT foarte apropiate de domnul Coldea. Eu stiu ca domnul Coldea este foarte apropiat de domnul Richiteanu... Primeam informatii de la diversi oameni ca e omul serviciilor”

Scris de: G.T. | pdf | print

4 June 2024 13:46
Vizualizari: 4028

A aparut primul nume de judecator acuzat ca ar fi parte a gruparii Coldea-Dumbrava. Este vorba despre cunoscutul judecator Ovidiu Richiteanu-Nastase de la Curtea de Apel Bucuresti.Omul de afaceri Adrian Mititelu (foto) – care a depus denunt la DNA privind implicarea retelei Coldea-Dumbrava-Traila in procesele castigate de Federatia Romana de Fotbal si de fostii sefi ai acesteia in legatura cu dezafilierea clubului Universitatea Craiova – dezvaluie ca Ovidiu Richiteanu-Nastase ar fi fiul unei procuroare DIICOT foarte apropiata de generalul Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI. Mititelu acuza ca Richiteanu-Nastase ar fi omul serviciilor, iar decizia pe care a pronuntat-o impreuna cu judecatoarea Carmen Gaina prin care fostii sefi FRF Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost achitati in cazul dezafilierii Universitatii Craiova, dupa condamnari la fond, ar fi una stramba.


Prezentam declaratia lui Adrian Mititelu:


“Am prezentat la DNA dovezi care arata activitatea infractionala si arata abuzurile care s-au petrecut in cazul meu si cum s-au cumparat niste sentinte. Sentinte cumparate de Federatie si de reprezentatii ei, Mircea Sandu si Burleanu. Avocatul Traila a fost intermediarul, a fost camuflajul sa zic asa. Eu stiu ca Federatia a platit mai multe contracte care insumeaza in jur de 8 si 12 milioane de euro. Eu stiu ca am castigat la fond si la Curtea de apel s-au dat niste decizii absurde care au intors lucrurile la 180 de grade.

Decizia de apel (n.r. din dosarul DNA in care erau trimisi in judecata Mircea Sandu si Dumitru Dragomir) a fost data de judecatorul Ovidiu Richiteanu-Nastase presedinte si judecator Carmen Gaina. Richiteanu este fiul unei procuroare DIICOT foarte apropiate de domnul Coldea. Eu stiu ca domnul Coldea este foarte apropiat de domnul Richiteanu. De atunci stiam, de la acea vreme cand mergeam la instanta si cand primeam informatii de la diversi oameni ca e omul serviciilor. Eu ma gandeam atunci ca e un lucur bun, ca ar putea sa ma ajute, eu nu stiam ce se intampla in spatele cortinei. Eu stiu ca judecatorul Richiteanu a comis un mare abuz si a dat o sentinta stramba in afara legii si stiu sigur va a favorizat niste infractori.

Comentarii

# QW date 4 June 2024 15:08 +6

Sa se faca publice listele cu magistratii si avocatii colaboratori cu serviciile din RO!!!!

# fost judecator date 4 June 2024 17:04 +7

E retea de acoperiti in justitie, grefieri, judecatori, procurori, avocati, jandarmi, politisti~!

# Florin date 5 June 2024 08:16 +12

Deci, nea Mititelule, era ok ca judecatorul sa fie omul serviviilor in speranta ca te va ajuta! Si n-a mai fost ok cand ai pierdut procesul……

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva