14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRIVEGHI LA FACULTATEA DE DREPT – Decizia Consiliului Facultatii de Drept de a mentine cursurile online baga educatia in groapa. Profesorul Corneliu-Liviu Popescu aprinde lumanarea educatiei la Facultatea de Drept. A fost depusa deja coroana mortuara: "Am cardul bancar cu mine, in cazul in care, la sesizarea conducerii Facultatii sau a Universitatii, voi fi amendat de politie sau de jandarmerie" (Foto)

Scris de: E.D. | pdf | print

1 martie 2021 15:28
Vizualizari: 5539

Protest inedit la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Prof.univ.dr. Corneliu-Liviu Popescu (foto) a depus luni, 1 martie 2021, o coroana mortuara la intrarea principala a Facultatii de Drept pe care scrie "Educatie trecuta in online – Odihna vesnica" (vezi galerie foto). Gestul profesorului Corneliu-Liviu Popescu vine dupa ce Consiliul Facultatii de Drept reunit in 25-26 februarie 2021 a decis mentinerea cursurilor online in detrimentul reluarii activitatii didactice in salile de curs.


Intr-un mesaj transmis colegelor si colegilor profesori ai Facultatii de Drept, Corneliu-Liviu Popescu aduce la cunostinta decizia sa de a depune coroana mortuara "Educatie trecuta in online – Odihna vesnica" precizand ca isi asuma inclusiv amenda pe care ar putea-o primi de la politie sau jandarmerie, in urma sesizarii autoritatilor de catre conducerea Facultatii sau a Universitatii.

Totodata, subliniaza prof.univ.dr. Corneliu-Liviu Popescu, este pregatit sa se apere in cazul in care va fi trimis in fata comisiei de disciplina sau a comisiei de etica.


Iata mesajul transmis colegilor din Consiliul Facultatii de Drep de catre prof.univ.dr. Corneliu Liviu Popescu:


"Stimate Colege, Stimati Colegi,

In urma deciziei Consiliului Facultatii de a refuza reluarea activitatii didactice in prezenta, am comandat o coroana mortuara pe care scrie: ”EDUCATIE TRECUTA IN ONLINE - ODIHNA VESNICA”, insotita de semnatura mea.

Maine (luni) dimineata la ora 8, inainte sa incep cursul online la ora 9 (eu imi tin toate cursurile online din biroul de la Facultate, iar nu de acasa sau de la cabinetul de avocat), voi depune coroana de flori pe treptele Facultatii, langa intrare.

Am cardul bancar cu mine, in cazul in care, la sesizarea conducerii Facultatii sau a Universitatii, voi fi amendat de politie sau de jandarmerie. Sunt, de asemenea, pregatit sa ma apar daca voi fi trimis in fata comisiei de disciplina sau a comisiei de etica.

Cu distinse salutari,

Prof. Corneliu-Liviu Popescu”


Comentarii

# Gilu date 1 martie 2021 18:02 +5

La Faculte' de L'Inutile! Se judeca tot după indicatiile unor spurcati,fie ambasadori(prin anii '50,când mergeai la...vorba ceea,spuneai ca mergi la ambasada),fie presedinti plavani sau pirați chiori,comisari bruxelezi,servicii,slugoi autohtoni,pitecantropi externi habarnisti impenetrabili la adevăruri evidente,monici date la reforma,frustrați sau frustrate de la Staborul European;tot felul de putane masculine sau femele,escroci sadea din Uniunea Aiurita a Europei...toți acești chisnovati pe capul bietului roman! Da'lasa ca si asta,si-o merita cu vârf si-ndesat,ca votează cu c***l...

# maxtor date 1 martie 2021 18:34 +1

amenda pentru ce?! -frumos la priveghi erau si 2 anvelope incendiate....

# faracatuse date 2 martie 2021 11:29 +2

LUJU, vedeti ca cineva tocmai si-a luat JUSTITIA in mana. Nu a facut bine ca a curmat vieti, dar calvarul unui om intins pe un deceniu, poate naste monstri. Pe asta as bate moneda. Documentati cazul, vedeti ce-a fost acolo, poate fi o radiografie a Romaniei.

# Anamaria date 4 martie 2021 09:58 0

Felicitări domnule profesor! La aproape un an de la declanşarea stării de urgenţă, este timpul să se discute la modul foarte serios şi să se analizeze efectele cumplite pe care le au asupra copiilor şi studenţilor restricţiile aduse drepturilor lor fundamentale: dreptul la viaţă şi integritate fizică, ocrotirea sănătăţii dreptul la educaţie. Este o realitate cumplită, în timpul pandemiei au fost comise asupra copiilor cruzimi teribile, au fost ucişi copii de către părinţii lor, au fost literalmente lăsaţi să moară, au fost comise abuzuri în spatele uşilor închise. Nu este drept să le cerem acest sacrificiu, iar noi nu ar trebui să îl acceptam dacă ei vor să îl facă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva