22 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCUROAREA A AVUT NEVOIE DE INGRIJIRI MEDICALE – Parchetul Curtii de Apel Timisoara a finalizat dosarul femeii care a agresat-o in sala de judecata pe procuroarea Bianca Loredana Macrea, de la Parchetul Judecatoriei Timisoara: „Ar fi lovit-o cu mainile incatusate si i-ar fi adus amenintari... In urma loviturii, Macrea Loredana a suferit vatamari ce au necesitat pentru vindecare un numar de trei zile de ingrijiri medicale”. Agresoarea este acuzata de ultraj judiciar

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 August 2016 12:43
Vizualizari: 8597

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a anuntat, miercuri 3 august 2016, finalizarea dosarului privind agresarea procuroarei Bianca Loredana Macrea, de la Parchetul Judecatoriei Timisoara. Agresoarea, Mirabela Maria Nutu (foto), a fost trimisa in judecata pentru ultraj judiciar.

Incidentul a avut loc in 17 iulie 2016, cand procuroarea Bianca Loredana Macrea se afla la Judecatoria Timisoara pentru a sustine propunerea de arestare preventiva Mirabelei Nutu, intr-un dosar de talharie. Potrivit procurorilor de la Parchetul Judecatoriei Timisoara, agresoarea, desi avea mainile incatusate, ar fi lovit-o pe Bianca Loredana Macrea in zona fetei. In urma incidentului, procuroarea Bianca Loredana Macrea ar fi avut nevoie de trei zile de ingrijiri medicale.


Iata comunicatul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara:

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat urmarirea penala si, prin rechizitoriul cu nr. 580/P/2016 din 28.07.2016, au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Nutu Maria Mirabela, cercetata in stare de arest preventiv, sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj judiciar, prev. de art. 279 din Cp rap. la art. 193 alin. 1, 2 Cp. In fapt, in sarcina inculpatei, s-a retinut ca in data de 17.07.2016, in jurul orei 12:06, in timp ce se afla in sediul Judecatoriei Timisoara, in sala de sedinte nr. 278 unde se solutiona propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara de arestare preventiva a acesteia in dosarul nr. 5897/P/2016, ar fi lovit-o cu mainile incatusate si i-ar fi adus amenintari d-nei procuror Macrea Loredana din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu. In urma loviturii, persoana vatamata, Macrea Loredana, a suferit vatamari ce au necesitat pentru vindecare un numar de 3 (trei) zile de ingrijiri medicale.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta soluţionare, Judecatoriei Timisoara.

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

Sursa Foto: clujust.ro

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 4 August 2016 14:08 -7

mie,personal imi suna a vrajeala de prostit mermelacii!!!!de ce?in primul rind ,,infractoarea,, NU ARE ANTECEDENTE!!!!! in al doilea rind ,cum sa nu se scandalizeze orice ,,infractor,,cind O PROCURATOARE INCEARCA SA/TI FACA DOSAR PENAL PENTRU TILARIE(nu sariti bucatarior cinezi ca sint exemple de va ingroapa cu cite mermeleli ati facut !!!!.un infractor care a comis/o nu mai sare la procurator stiindu/se vinovat,DAR OARE CE FACE CIND ESTE ACUZAT PE NEDREPT?????cum este cu cestia aia carteziana ..ORICE EFECT ARE O CAUZA..!!!!!!!!

# gigi date 4 August 2016 14:35 +3

in 3 saptamani s-a finalizat urmarirea penala ?! in orice alt dosar asemanator, dosarul sta la politie si parchet vreo 2 ani. superb !

# DODI date 4 August 2016 15:16 +1

Acesta este stat de drept? Unde s-a mai pomenit ca un caz să fie cercetat în câteva zile? Speram că la majoratul nepoților are să fie gata. Ce palpitații am. Nu îmi mai revin. Nici dosarul lui Firea cu hăhăilă nu s-a rezolvat mai repede. Cred că este un record. Dacă nu mondial, cel puțin național. Se vede că nu au folosit metoda luluței care așteaptă telefonul de la binom și caută prin toate închisorile României un fraier dispus să toarne pe oricine.

# Doamne fereste date 5 August 2016 15:53 +2

erau atatea necunoscute, atatea lucruri de cercetat (ca doar nu s-a intamplat totul in sala de judecata) ... :D :D :D ar fi trebuit sa dureze UP, nu gluma, la asa o speta :lol: :lol: :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.03.2023 – Legalizati cu incredere la Mariana Ghena! (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva