22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PROCURORUL CARE L-A DEFILAT PE BOTA IN CATUSE FUGE IN AVOCATURA – Dragos Bujorean de la Parchetul Judecatoriei Suceava s-a inscris la examenul de primire in profesia de avocat. Impotriva lui Bujorean au fost depuse mai multe plangeri penale, dupa ce i-a saltat pe Pompiliu Bota si alti avocati din UNBR. Cat de impartiala a fost masura de retinere a lui Bota in conditiile in care procurorul era cu un picior in barca avocaturii traditionale? (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

9 September 2014 13:12
Vizualizari: 7477

Procurorul care l-a saltat si defilat in catuse pe seful UNBR Bota, Pompiliu Bota, vrea sa plece din magistratura. Dragos Bujorean (foto 1) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava s-a inscris la examenul de primire in profesie. Bujorean figureaza la pozitia 236 a tabelului cu candidatii inscrisi si urmeaza sa dea examenul pentru obtinerea titlului de avocat definitiv in Baroul Suceava.

Inscrierea lui Dragos Bujorean la examenul de primire in profesia de avocat organizat de UNBR Florea vine la un an de la momentul anchetei impotriva mai multor avocati din UNBR Bota, structura rivala UNBR Florea, ancheta pe care a coordonat-o personal. In vara anului 2013, mai exact la 28 iunie 2013, procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, in baza unor autorizatii emise cu o zi inainte de Judecatoria Suceava, au efectuat sub coordonarea lui Dragos Bujorean nu mai putin de 36 de perchezitii domiciliare la locatii situate in Bucuresti si in judetele Botosani si Suceava, ridicand toate dosarele pe care le-a gasit in biroul lui Pompiliu Bota (foto 2), dosare care nu au fost returnate pana in momentul de fata.


In cauza a fost inceputa urmarirea penala fata de 20 de persoane, avocati membri ai UNBR-Bota, pentru "exercitare fara drept a profesiei de avocat, folosire fara drept a denumirilor si insemnelor specifice profesiei de avocat si inducere in eroare a mai multor persoane prin prezentarea sub calitatea nereala de avocat, in scopul obtinerii de foloase materiale si efectuand acte specifice profesiei de avocat, in temeiul unor imputerniciri avocatiale". Avocatul Pompiliu Bota a fost eliberat la 29 iunie 2013, dupa ore intregi de audieri la sediul Parchetului Judecatoriei Suceava si dupa ce presedinta Judecatoriei Suceava, judecatoarea Iulia Lulciuc, a respins propunerea de arestare preventiva, decizie mentinuta ulterior de judecatoarele Maria Grigorean, Luminita Froicu si Delia Daragiu, de la Tribunalul Suceava.

Pompiliu Bota: „Poate e pe mana cu astia din UNBR Florea, asta se va vedea daca nu pica, si doi, simte ca zboara din magistratura”

Practic, putem spune ca Dragos Bujorean, prin actiunea sa, a fost implicat in mod direct in eliminarea avocatilor din UNBR Bota de pe piata avocaturii. In aceste conditii, ne intrebam cat de impartiala a fost masura retinerii lui Pompiliu Bota, in conditiile in care Dragos Bujorean era cu un picior in barca avocaturii traditionale?

Contactat de Lumeajustitiei.ro, avocatul Pompiliu Bota a declarat ca rezultatul examenului de primire in profesie va arata daca exista o intelegere intre Dragos Bujorean si membri din UNBR Florea. De asemenea, Pompiliu Bota nu exclude ca dorinta lui Bujorean de a intra in avocatura sa fie cauzata de faptul ca stie ca va fi exclus din magistratura, dupa plangerile depuse impotriva sa: “Sunt doua aspecte. Pe de o parte, poate e pe mana cu astia din UNBR Florea, asta se va vedea daca nu pica, si doi, simte ca zboara din magistratura. Tu procuror tanar la 30 de ani, te-ai gandi sa pleci din magistratura?

Au curs plangerile penale impotriva lui Bujorean

Intr-adevar, dupa actiunea din vara anului 2013, impotriva procurorului Dragos Bujorean au fost depuse mai multe plangeri penale. Intr-una din ele, trimisa procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava, Vasile Mandici, Pompiliu Bota l-a acuzat pe Dragos Bujorean de lipsire de libertate in mod ilegal. Bota a explicat ca, in ziua in care a fost saltat de Bujorean, a fost retinut fata temei timp de 17 ore si 45 de minute, dar si ca procurorul si-a depasit competenta teritoriala si nici nu a luat in considerare hotararile judecatoresti care stabilesc faptul ca UNBR-Bota functioneaza legal. Totodata, Bota s-a constituit parte civila, cerand daune morale de 8.000 de euro.

Intr-o alta plangere, Pompiliu Bota l-a acuzat pe Dragos Bujorean de savarsirea infractiunii de divulgare a secretului profesional. Conform plangerii depuse la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava, in atentia procurorului general Vasile Mandici, procurorul Dragos Bujorean de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava este acuzat ca a incalcat secretul anchetei, prin savarsirea infractiunii de divulgarea a secretului profesional, atunci cand le-a dezvaluit televiziunilor de stiri ca urmeaza sa aiba loc perchezitii la sediile cabinetelor de avocatura ale membrilor UNBR. Avocatul Pompiliu Bota sustine in plangerea sa ca procurorul Bujorean i-a informat pe ziaristi despre cate persoane sunt cercetare, cine urmeaza sa fie adus la audieri la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, precum si despre capetele de acuzare.

Nu in ultimul rand, in 24 iunie 2014, Curtea de Apel Suceava a admis plangerea avocatului Constantin Sorin Poenaru, din UNBR-Bota, impotriva solutiei PCA Suceava de clasare a cauzei privind plangerile avocatilor din UNBR-Bota impotriva procurorului Dragos Bujorean, depuse dupa evenimentele din vara anului trecut. Astfel, instanta a dispus trimiterea cauzei la acelasi parchet pentru a se incepe urmarirea penala, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in legatura cu perchezitiile domiciliare efectuate de procurorul Bujorean la data de 28 iunie 2013.

*Cititi aici tabelul cu candidatii la examenul de admitere in profesie, procurorul Dragos Bujorean figurand la pozitia 236 a tabelului cu candidatii pentru titlul de avocat definitiv

Comentarii

# Catalin Racaceanu date 9 September 2014 13:19 +4

Stat mafiot sau ce ?

# Ultimul Charlot date 9 September 2014 15:06 +9

Daca nu "avea spate" ..., daca nu era sprijinit de sefi si/sau judecatorii care i-au facut pe plac admitandu-i toate cererile nu facea asa circ. Cred ca este o "trompeta" a traditionalilor. Si propria lui victima orbit de dorinta de afirmare. Unii vorbesc si ca ar fi mana in mana cu mafia imobiliarelor si a camatarilor din Sv alaturi de procurorul Dambu - arestat deja - si de ceva notari. Asta ar fi un inceput de proba, o presupunere rezonabila  https://www.youtube.com/watch?v=VuzTNksv-a4&feature=youtu.be

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei...............,, date 9 September 2014 20:09 +3

,,BUJORENE NICI NU ȘTII CÂT DE  PIRPIRIT ÎNCEPI SĂ FII,,. O condamnare pentru abuz în serviciu, fals , uz de fals, îl poate suspenda sau chiar exlcude din profesia de avocat. În prezent având în vedere cererea de primire în profesie în UNBR - Florea el devine incompatibil să mai soluționeze dosarul privind suspectul Bota, considerând că poate avea un interes în soluționarea dosarului.

# aaa date 9 September 2014 13:41 -5

omul se inscrise in unbr "traditional" (de parca exista mai multe unbr-uri), pt ca vrea sa fie avocat cu adevarat, sa fie recunoscut ca atare, sa fie primit in instante, sa aiba un sistem de asigurari sociale, sa aiba inppa etc.; nu vrea sa fie bot-ist, ong-ist si ilegalist.

# Gelu date 9 September 2014 14:03 0

Ba tu, ala, care-ti zici "aaa", da, exista o singura UNBR legal infiintata si anume aceea al carei presedinte e Bota !!! Da' tu esti mult prea dobitoc pentru a intelege !

# avi avi date 9 September 2014 14:12 -2

mai gelule,zis si festitus nationalis,lasa-te mai de cioace ca te stie lumea cu vocabularul tau de derbedeu.Esti notoriu cu folosirea cuvantului dobitoc.Poate tot asa iti zici dimineata cand te barbieresti.Nimerincu va-a cantat prohodul iar instanta v-a declarat demiso din functie.Mai ce-mi place de tine cand te faci ,mereu,mereu,mereu,de minune.Si mai spune-i aluia din foto 2 sa isi mai schimbe costumul si cravata iar daca nu are altele faceti ma o cheta si cumprati-i.Se vede ca s-au dus banii din donatii.

# zit avi pupinc... date 9 September 2014 14:50 +4

Avi stim deja cine a mers la mamaia. Zilele gastii voastre de "festeliti" traditionali sunt numarate. O sa te tirii ca porcul sa intri in baroul legal infiintat de Bota. Stii ce inseamna infiintat magarule?

# avi avi date 9 September 2014 15:02 -6

mai bota,lasa-te mai de mizerii si debaraseaza-te de acest vocabular de derbedeu.Si ia zi mai fost presedinte si fost,,avocat,,  cine a fost la Mamaia(se scrie cu majuscula)?La toti oamenii  zilele le sunt numarate.In asa zisul barou de crasma vor intra numai si numai fraierii.Cum eu nu sunt fraier,in nicio conjunctura nu voi apela la acest barou.Eventual voi merge la balesti sa beau la c rasma sateasca o bere.Am un doctorat(av.trad.are doua) am 3 facultati(e drept una dintre ele a fost facuta precum a facut bota dreptul) am relatii la n societati multinationale,asa cu nu ma tem de nimic,in afara unui conflict armat in zona.Asa ca mai inginerule,accept sa fiu magar dar cu pozitie si cu bani.Tu ramai acelasi preedinte,vesnic dorctorand si traieste cu emotia efectelor donatiilor.

# avi nu e avocat date 9 September 2014 15:08 -1

avi, coco stirbu, de ce la politie te aperi cu actele noastre? Mai bine recunoaste ca te/a dat Bota afara si scapi cu 2/3 din pedeapsa!

# ghita bizonu' date 9 September 2014 15:18 +2

:D :D avi ce am ris la gluma ca ai doctorat in drept si cu cele 3 facultati. Ce sa spun esti super bogat daca ai trei facultati. Vezi ca o sa te puna  florea sa platesti impozit  pe "facultati". DOBOTOCULE!  Prostul daca nu-i fidul nu e prost destul. La articolul cu anghelus ti-a pierit cheful de a comenta, te-ai bagat ca musca in c... calului sau a lui florica?

# avi avi date 9 September 2014 15:46 -2

,ofesteala nationala,de ce semnei cu ghita bizonul?Nu ai un pic de jena sa iei numele altora?Unde am zis eu mai prostovane ca am doctorat in drept?Ce v rei sa comentez la prostiile lui Anghelus,omul vostru de la Dambovita?V-ati interesat ce fel de om este,ce fel de avocat si coleg este?Stiti voi de ce face scandal?Are restante de zeci de mii de lei si nu are cum sa le plateasca.Cat despre clientela lui,pana si festitul national pe vremuri cred ca avea mai multe procese.Stiti ce=mi place la luju?Ca va da ocai sa ve desfasurati si sa va dqti avocati.In rest cititi de inseamna insurectie

# avocat traditional date 9 September 2014 17:13 +3

Dragul meu avi avi spune-mi cind ai de gind sa platesti pensia alimentara la baroul lui flocila? Vezi ca esti restant si puradeii mor de foame.

# avi CW V Ctin cocostirbu agramatu date 9 September 2014 17:25 +1

Avi, time! ,,ofesteal,, ,,de ce semnei cu ghita,, ,,Ce v rei,, ,,ce=mi,, ,,da ocai,, ,,sa ve desfasurati,, ,,cititi de inseamna,, ,,insurectie[/quote],, !!! huahuahua!!!!

# DNA date 9 September 2014 17:11 +5

Bujorene, ai grija ca Bota a sesizat DNA-ul si te aresteaza cu decanul de la Sv cu tot!!!!

# pitbul date 9 September 2014 17:28 -4

sa nu iti faci griji Bujorene,bota nu stie sa faca nici macar o plangere de doi bani.I-am citit plangerea impotriva ta>E de un ,,agramatism,, juridic induiosator.Liceul de doi bani si fefeul la drept isi spun cuvantul.L-ai auzit vreodata vorbind?Eu da,e ceva de speriat.

# CW coco stirbu date 10 September 2014 13:42 0

pit boul e avi CW Victor Constantin. Cocosat, stirb, analfabet, exclus din profesie, da tupeu are cat un avocat traditional! Auzi el ii face pe altii agramati!!! ,,ofesteal,, ,,de ce semnei cu ghita,, ,,Ce v rei,, ,,ce=mi,, ,,da ocai,, ,,sa ve desfasurati,, ,,cititi de inseamna,, ,,insurectie[/quote],, !!! huahuahua!!!!

# o pensionara date 9 September 2014 13:53 +2

do you read me?case closed.....va fi coleg cu soric.....

# unul din lumea cea mare date 9 September 2014 14:41 +2

pentru o pensionara//pai....cine se aseamana se aduna....AU SORICUL GROS!!!

# o pensionara date 9 September 2014 15:54 +1

ai observat si tu cum au inceput sobolanii sa paraseasca barca?

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 9 September 2014 16:33 +1

pentru o pensionara//au inceput cam de 6 luni doamna,numai ca a fost cam tirziu,sobolanii care deja sint pe ultima suta se vor arunca si in VALURI CA SA SCAPE,ACUM SINT TOTAL DEZORIENTATI ,nu observati ca au ,,devenit cucernici,,au apucat pe calea bisericii,mai au un pic si merg la ghicit cu ghiocul(la bercea) sa le prezica ,,ce le aduce viitorul,,

# o pensionara date 10 September 2014 13:54 +1

asa e ,ai dreptate,cica berceanu s-a calugarit...este la o manastire prin moldova (pe bune.....),iar in ceea ce priveste faptul ca merg la ghicit au inceput  sa mearga de mult.....

# un pensionar date 9 September 2014 14:51 +1

Da va fi coleg cu soric ...de celulă.

# A dat Domnul să reușească jupîn Șoric? date 9 September 2014 14:16 +2

A dat Domnul să reușească jupîn Șoric?

# oarecare date 9 September 2014 14:45 +2

Omuletul asta a vrut sa fie vedeta cu orice pret. Ar trebui Luju sa-i luati un interviu si sa-l demascati pe acest slujbaj la clanul florea. Practic asta nu si-a indeplinit atributiile pentru care este platit din banii nostri. Ar trebui demis urgent pentru ca cinstea i s-a dus la florea.

# visu date 9 September 2014 15:46 +1

Nu se gaseste nimeni pt un dupa-ac taranului imbujorat caci m-am saturat de organele discretionare!?

# diabet date 9 September 2014 16:44 0

Alo.nu mai vorbi! Ca faptele tale nu sunt prescrise .sa nu uiti ca pe flori a intrat in barou cum ai aterizat ca sef la barou.printr o chichita avocateasca.nu uita de spriturile de la berceni cu judecatorii si cu procurprii.sa nu uiti cand trimiteai banuti in plic la copletele tale favorite .Saraca FLori cste a facut.asa ca daca ar trai  Bucoviceanu si Patrascu care te tineu ca pe un catelus pe langa ei si iti mai aruncau cate un os  s ar intorce in mormant.hai ca vine apelul.

# xxx date 9 September 2014 17:31 +1

Se pare că ăştia, pleacă din funcţiile în care s-au apecializat cu brio şi alpică totul în provincie(va fi jale mare cu actele în provincie), cam aşa se întîmplă din 2004

# yzauer date 9 September 2014 19:52 +1

Sansa sa este avocatura traditionala. Exemplul sau nu este sigular intrucat sunt multi alti magistrati sau rubedenii ale lor primite pe usa din spate in avocatura traditionala. Primesc rasplata toti care au slujit cu credinta unbr fara acte de infiintare a entitatii. Acum sau oricand au un post caldut in avocatura, inca favorizata de Costiniu, sefa Curtii de Apel Bucuresti, care ii pasuieste cu sediul principal in incita institutiei statului, asigurandu-le si paza militarizata gratuit unbr fara documente de infiintare. Ce credeti despre toate aceste mizerii ?

# goe date 9 September 2014 20:02 +1

Asta sigur o sa promoveze ,,examenul,,organizat de taica florea &COMP.Daca cumva o sa i-a o nota mica face contestatie si o sa-i de-a nota necesara pentru a accede in casta ca se obisnueste . :P

# Tysa date 9 September 2014 22:30 +2

Tov . Basescu a fost sesizat personal si el cu un memoriu (plangere) privind abuzurile avocatilor traditionali din casta unbr fara acte de infiintare. Ce credeti ca nu stie el ce a facuta cu petitia petitia ? Atrimis-o la ei spre corecta solutionare ! Excact asa a facut, si cu tara impreuna cu ponta dupa refgerendum . Au coabitat in interesul lor persona si al rubedeniilor . Care justitie sau stat de drept in Romania lui Ponta si basescu ?

# eu date 9 September 2014 23:34 0

vai de capul tau "IMBUJORATULE" !!!! Fii pe faza Tata Bota te va servi rau tare

# DOREL date 10 September 2014 17:22 0

VAI DE CAPUL ESCROCULUI BOTA! DEJA MAI ARE O RESPIRATIESI VA AJUNGE LAPUSCARIE, ASTA DACA NU IL EXECUTA MAFIA ITALIANA PENTRU CE LE-A FACUT AVOCATILORITALIENI!!!!!!! ORICUM PROHODUL LUI BOTA E CINTAT SI NU MAI ARE MULT!!!!!!!!! CIT DESPRE BUJOREN NU-I PURTA TU DE GRIJA CA SE DESCURCA!!!!!!!!!!!!

# mascariciule date 10 September 2014 17:54 0

Tu de partea cui esti, derbedeule ?! Esti cumva vreun sustinator al incompetentului mafiot, Bujorean ?! In acest caz, ne faceti amandoi o mare suflare !!!

# DOREL avi CW AGRAMATICUS date 10 September 2014 18:00 0

Aparusi, CW Ctin cocosatu fara dinti? MAI AI ,,O RESPIRATIESI VEI AJUNGE LAPUSCARIE,, !!! ,,AVOCATILORITALIENI,, ,,E CINTAT,, HUA HUA HUA !!!!!

# pentru DOREL date 12 September 2014 09:29 0

stai calm DORELE !!! TATA BOTA le-o pregateste rau tare. FITI PE FAZA!!!! Cat DESPRE mafia italiana STAI SI MAI CALM pentru ca referitor la asta nu el trebuie sa aiba frica ci tu si cei ca tine ! Iar BUJOREANU ..... vai de pielea lui pentru indrazneala lui ! Asa ca pentru voi cei din pilea lui DOREL : MAFIA ITALIANA E CU TATA BOTA !!!1 :P

# oarecare date 12 September 2014 10:32 0

De 10 ani ne-o pregateste Bota, adica de 10 ani va fraiereste ca pe ultimii prosti !!! Peste 10 ani aceleasi lucruri plictisitoare va spune !

# Bonder date 10 September 2014 09:40 0

Pentru a participa la examen in magistratura, trebuie sa participi la interviu, ce inseamna asta, o fi institutiile lor de familie si vor sa se asigure ca nu patrunde oricine ? Statul , chiar nu pare interesat de bunul mers si promovarea valorilor in aceste institutii ? Urmariti fartilor, prin oameni competentiu desemnati din parlament sa supravegheze examenele in aceste institutii ale statului. Terminati cu magariile si puturosenis pe banii publicului larg. Parlamentarii nu trebuie sa faca numailegi dupa intereselel lor , ci sa supravegheze pana si recoltarea granelor in agrigultura ca este tot al nostru pamantul, insa l-am arendat ca nu avem noi utilaje sa-l lucram si nici bani cum au ei de la bugetul de stat si fac milioane de euro intr-un an sau dupa un mandat in politica. Nu va este rusine sa ne chemati la vot escrocilor ? Anul acesta au fost productii record la grau si oamenilor li s-a dat 400 kg grau din acea productie, chair nu va intereseaza de noi ? Cat mai jefuiti si furati?

# CW ctin cocosatu fara dinti date 10 September 2014 18:19 0

Mergem cu totii marti la JS2 sa-i linsam pe avi CW Victor constantin cocostirbu si pe complicele lui Iorgulescu!!!

# Henricson date 10 September 2014 18:28 +1

Daca este adevarat ca U>N>B>R> ocupa acel spatiu ilegal in incinta Curtii de Apel Bucuresti , de ce nu se autosesizeaza vreo autoritate (institutie) a satului prin rocurorii care mai cerceteaza cetatenii de la referedumul din 2012. Jandarmii, cum ii pazesc oare pe magistrati de impostorii avbocati care dau spaga in timpul programului sa castige procesele.  Au o intrare separata, sau intra pe aceiasi usa si cei de sunt avocati si ce de sunt magistrati ?

# Mediere Penal date 10 September 2014 19:30 0

In ce barou se inscrie ? La Bota :) ?

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 10 September 2014 20:58 0

Ate normative in general, sunt cele administrative la nivel central cat si local, reprezentand totalitatea puterilor instiutiilor de a organiza executarea legii in sfera lor de competenta, in orice stat de drept. Normelor juridice adoptate pe cale unilaterala de autoritatile publice, respectiv de Parlamen, sunt adoptate intr-o forma generala, impersonala sau abstracta, conform unor proceduri determinate de Sectiunea a 3 - a din Constitutie. Legea nr. 51/1995 pentru organozarea si exercitarea profesiei de avocat, in sens restrans, reprezinta izvor de drept, pentru cea mai mare parte a ordinii juridice profesionale - oblogatorie in aceasta sfera de competenta - nu se confunda cu acordul de vointa al intereselor individuale si personale de a decide cu privire un contract ce are in vedere obligatii cu caracter generic. Or, art. 1 alin. 2 din Legea nr. 51/1995 reglementeaza calea de formare a dreptului oricarei persoane juridice. Norma constitutionala prin art.1 alin. 5 ne obliga sau nu ?  

# oarecare date 12 September 2014 13:44 -2

Nea Popa, fa un tratament, 2 litri de gaz pe zi, timp de 7 zile ! Esti dement, omule, familia nu te impusca ? Cand vezi un asa idiot in oglinda, nu il scuipi ? Esti bun de decan la Bota, cere functia, inteligenta te recomanda !

# oare-carree??? date 14 September 2014 09:13 0

Oarecare ce viteaz esti... ascuns ca un sobolan in anonimat te dai la oamenii cinstiti si corecti. Si zici ca-i recomanzi functia de decan...numai asta aveti in cap derbedeilor flocisti, mintea unor dobitoci ca tine concepe doar metode de inselaciune a propriilor colegi. Din asta traiti tu si gasca de sfertodocti, inventati bani din orice, incepind de la examenul masluit pina la birul de 11%. Mai cretinule vezi-ti de tine ca esti singurul nemernic care maninca rahat pe aici ascuns ca un sobolan si folosind diverse  porecle. Un lucru e cert  nu esti avocat.

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 12 September 2014 19:07 +1

Oarecare, democratia nu se rezuma la Legea nr. 51/1995 asa cum o vezi tu in mintea ta bolnava. Or, reprezentarea calitatii  mele de avocat este legitima si legala, bazata pe jurisprudenta, precum si doua hotarari judecatoresti definitive in penal care ma pvivesc personal, exprimand autoritate de lucru judecat. Principiile de drept desprinse din jurisprudenta sunt obligatorii, chiar daca precedentul nu este obligatoriu in acelasi sens in mintea ta bolnava. De exemplu, principiul irevocabilitatii oricarei hotarari judecatoresti ramasa definitiva presupune un drept castigat cat si autoritate de lucru judecat, garantate de art. 129 din Constitutie, reprezinta principii de drept obligatorii intr-un stat de drept - Romania (art. 1 alin.1, 3 si 5 Din Constitutie). Nu deciziile care ma privesc si ma consacra sunt obligatorii, ci principiile prev. art. 8 alin. 1, art. 4, art. 53 alin. 2 coroborate cu art. 16 alin. 2 din Constitutie; nu pot fi modificate nici chiar de legiuitor, dar de magistrat

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva