28 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRODECANII BAROULUI BUCURESTI – Avocata Flavia Teodosiu a fost desemnata in functia de prodecan al Baroului Bucuresti. In functia de prodecan al Baroului a fost numit si avocatul Daniel Fenechiu. Este pentru prima data cand o importanta functie din conducerea Baroului Bucuresti este ocupata de o femeie avocat

Scris de: L.J. | pdf | print

30 October 2019 18:18
Vizualizari: 5561

Baroul Bucuresti si-a desemnat organele de conducere de la varf pentru urmatorii trei ani. Dupa trei tentative esuate de alegere a conducerii Baroului Bucuresti, finalizate la cea de-a patra runda de alegeri cu reconfirmarea in functia de decan a avocatului Ion Dragne, Consiliul Baroului, reunit in noua formula, a decis desemnarea celor doi prodecani pe urmatorii 4 ani. Astfel, in sedinta din 29 octombrie 2019, Consiliul Baroului Bucuresti i-a ales in functia de prodecani pe avocatii Flavia Teodosiu (foto stanga) si Daniel Fenechiu (foto dreapta). Este de altfel pentru prima data cand o femeie avocat ocupa functia de prodecan al Baroului Bucuresti!


Avocatul care a militat pentru asigurarea unei paritati in organele de conducere ale Barourilor, cat si a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania a fost profesorul Corneliu Liviu Popescu care a propus la inceputul lunii octombrie 2019, imediat dupa alegeri, decanului Baroului Bucuresti, avocatul Ion Dragne, si presedintelui UNBR, avocatul Traian Briciu, ca pana la urmatoarele alegeri sa se modifice cadrul legislativ, astfel incat la nivelul tuturor organelor profesiei de avocat, viitoarele alegeri sa se desfasoare pe baza principiului paritatii femeie-barbat.

Pana la efectuarea modificarilor legislative insa, avocatul Corneliu-Liviu Popescu a propus Consiliul Baroului Bucuresti, compus din 15 membri, ca singura femeie avocat din cadrul Consiliului, Avocata Flavia Teodosiu, sa fie aleasa in functia de prodecan (Click aici pentru a citi).

Si asa s-a si intamplat, caci la intrunirea Consiliului, avocata Flavia Teodosiu a fost aleasa de membri acestui for in functia de prodecan, alaturi de avocatul Daniel Fenechiu.

Iata care sunt membri Consiliului Baroului Bucuresti, conform rezultatelor din 5 octombrie 2019 de alegere a organelor de conducere:Comentarii

# steluta date 30 October 2019 18:23 +7

Fenechiu avocat OTV-ist oportunist care si-a trădat creatorul DD pasrasind barca ca un sobolan , este un fel de augustin zegrean care considera ca maretia dreptului este rastalmacirea legilor dupa placul sau prin ERATE la decizii CCR

# unul din lumea cea mare date 30 October 2019 19:40 +4

cind il ,,vaZ,, pe fenechiu si ,,auz,, eneormitatile pe care le scoate pe gaura gurii imi vine sa REGURGITEZ

# escu date 31 October 2019 11:32 0

Are loc o restaurație liberală în Barou? Fenechiu, acest propagandist johannist are merite deosebite față de ceilalți de pe listă? Cu ce s-a afirmat, în probleme de drept, în afară de a fi lăutarul lui K.W.Johannis?

# Botomei Vasile date 31 October 2019 11:48 0

Botomei Vasile, doctor in drept, transmite felicitari tuturor membrilor din Consiliul Baroului Bucurecti cu prilejul alegerii prodecanilor si, felicitari dlui decan Ion Dragne pentru realegerea in functia de,decan. Cer respectuos noului Consiliu sa binevoieasca a reaprecia asupra cererii de inscriere in Baroul Bucuresti a doctorului in drept Botomei Vasile,prin reevaluarea documentatiei depusa la Baroul Bucuresti, prin care vechiul Consiliu a respins inscrierea ca membru in acesat barou.Sa stins rezonanta afectarii profesiei de avocat rezultatele cercetarii stiintifice publicata in teza de doctorat dr.Botomei Vasile, prin care ca element de noutate a fost publicat conceptul de pluralism de UNBR-uri, redat in paginile 56-66 din teza si, efectul practicii aplicata prin care au fost create noi persoane juridice de tip UNBr si de tip Baroul Bucuresti.Trandafirul galben oferit in sala de judecata dnei av.Flavia Teodosiu in timp ce era cu dnul decan av.Ion Dragne a fost un gest frumos?

# aviara date 5 November 2019 19:47 0

ma buseste risul sa vad cine e avocat si ce functie are. apropo tot pe usa din dos se intra in cumetria asta? halatul, cat mai este halatul?

# aviarooo.... date 28 November 2019 15:25 -1

Pe tine te bufneste rasul iar lor li se umplu buzunarele, pe spatele si birurile prostimii bineinteles.La ,,cumetrie'' ai dreptate, cloaca de hoti mai bine zis. Oricum cea mai mare evaziune fiscala se face la avocati si culmea: nimeni nu se sesizeaza.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva