23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PROIECT INEDIT – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza programul “Team gilding”, un proiect de dezvoltare personala si profesionala dedicat membrilor echipei si clientilor firmei

Scris de: L.J. | pdf | print

11 September 2013 15:10
Vizualizari: 9658

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat lansarea unui proiect inedit de dezvoltare personala si profesionala, dedicat atat membrilor echipei, cat si clientilor firmei. Este vorba despre programul “Team gilding”, al carui promotor este Florentin Tuca (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.


Potrivit unui comunicat de presa al Tuca Zbarcea & Asociatii, de miercuri, 11 septembrie 2013, “Team gilding” este un program ce include o serie de dezbateri speciale, moderate de un invitat de anvergura din elita romaneasca. Scopul acestui proiect este de a promova o alternativa la clasicele programe de “team building” (impregnate adesea de sabloane si formule-cliseu) si de a cultiva o atmosfera de autentica naturalete si cordialitate intre coechipierii firmei si clientii acesteia. De asemenea, prin subiectele aduse in discutie, participantilor li se va oferi ragazul de a reflecta la alte lumi decat cele imediate, de a dialoga in alt limbaj decat cel profesional, de a pune intrebari si despre alte teme decat cele nascute din rutina zilnica.

Firma de avocatura precizeaza ca prima intalnire de acest fel este programata pentru joi, 12 septembrie, intr-o locatie din Centrul Vechi, avandu-l ca lector si moderator pe Horia Roman Patapievici, cu tema “Despre natura civilizatiei la un pahar de whisky”.

Traim cu totii intr-un mediu in care vorbim mereu despre legi, norme, contracte, business, clienti, afaceri si bani. O mare parte dintre intalnirile noastre de antrenament (sedinte zise de “training”) vizeaza aceste teme si abilitatile noastre de a citi mai bine legile, de a face contracte mai riguroase, de a privi mai pragmatic afacerile, de a castiga mai multi bani. Gasesc insa ca a venit vremea ca, o data la doua saptamani, sa ne tragem oleaca sufletul si sa taifasuim la un altfel de training: o dezbatere speciala, noi intre noi si impreuna cu prieteni si clienti de-ai nostri”, ne-a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al tuca Zbarcea & Asociatii.

Coordonatorul casei de avocatura a adaugat ca aceasta initiativa poate fi caracterizata drept un instrument inovator de recompensare a membrilor firmei: “Oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de viitorul lor alaturi de noi, de cat de mult ii sprijina organizatia sa creasca si sa se dezvolte. Alaturi de celelalte beneficii non-financiare, training-ul ca taifas este un bun prilej pentru echipa noastra, cat si pentru prietenii si clientii firmei, de a impartasi idei si experiente de viata intr-un cadru relaxat”.

Dupa cum se stie, Tuca Zbarcea & Asociatii este cotata drept unul dintre cei mai buni angajatori pe piata serviciilor de consultanta juridica. Firma s-a clasat pe primul loc in categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10” – in cadrul studiului realizat de Aon Hewitt si pe locul al 17-lea in „Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” realizat de publicatia Capital. Totodata, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata castigatoarea premiului „Best Managed Workplace” in cadrul ceremoniei Managing Partners’ Forum 2012. De asemenea, membrii echipei de conducere au primit deseori distinctii interne si internationale pentru abilitatile de lider, claritatea si viziunea stilului de management, capacitatea de a motiva echipe si atinge performante deosebite ori abilitatea de a inova si adopta decizii strategice unice la nivelul firmelor de avocatura de top.

Comentarii

# Ana date 11 September 2013 19:15 +2

Apreciez. Ma bucur. In sfarsit ceva nou care depaseste rigiditatea normelor impuse, a clasicismului din atititudinea avocatului care a studiat la \'\'scoala pu******ra\'\'. Intrebarea mea este daca ma autoinvit in team-ul dvs dle Florentin Tuca , si prestez in caliatate de avocat in UNBR \'\'baroul Bota\'\' , ma puteti numi \'\'prieten\'\'? Va multumesc pentru prietenie.

# nic teodorescu date 11 September 2013 19:47 0

O idee normala, de la un om normal, pentru oameni normali, spre normalizarea (si de ce nu, detensionarea) unor relatii ce ar trebui sa nu mai fie rigide, protocolare. O idee salutara, venita, culmea, nu de la un ONG, ci de la unul care s-a saturat de rigiditate (anormalitate). Cum spunea mama lui Napoleon : \"Numai de ar dura\". Tactul dlui. Tuca, precum si experienta in concilieri, va face ca incetul cu incetul, sa creasca nivelul de constientizare a ceea ce este de jur, imprejur. Rabdare, tact ... si sa fie vechi de peste 16 ani maestre, restul e risipa .

# WWW.UNBR.EU date 20 September 2013 18:23 0

www.unbr.eu www.bota.ro (UNBR) ADRESA NOASTRĂ DE CONTACT: str. Academiei, nr. 4 – 6, scara B, etaj III sector 3 – Bucureşti telefon/fax: 021.3150244

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva