4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROTECTIE TOTALA – Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, poate sta linistita. Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, nu are de gand sa cheltuiasca “banii statului” pe o ancheta care sa stabileasca daca acuzatiile de coruptie lansate de Bercea Mondial la adresa lui Kovesi sunt sau nu reale: “Declaratiile apar ca fiind putin credibile si neserioase, avand in vedere contextul in care au fost facute, iar o sesizare din oficiu in situatia data nu ar fi oportuna”

Scris de: George TARATA | pdf | print

1 August 2014 14:50
Vizualizari: 8886

Moda deschiderii de dosare pe baza acuzatiilor lansate de persoane aflate in detentie, extrem de uzitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie condusa de Laura Codruta Kovesi, nu functioneaza si la Parchetul General, atunci cand cea vizata este chiar Laura Codruta Kovesi. Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu (foto), nici macar nu se gandeste sa dea atentie gravelor acuzatii lansate de interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la adresa sefei DNA, potrivit carora aceasta ar fi primit “200.000 de euro prin sofer”.

Intr-un raspuns acordat jurnalistului Adrian Ursu de la Antena 3 si prezentat la emisiunea “100 de minute”, de la acelasi post de televiziune, realizata de Sandra Stoicescu, Tiberiu Nitu considera ca declaratiile lui Bercea Mondial sunt neserioase si putin credibile, astfel ca o sesizare din oficiu nu ar fi oportuna. Procurorul General al Romaniei precizeaza ca exista mai multe conditii pentru ca o sesizare sa fie considerata serioasa, pentru ca procurorii sa isi asume obligatia de a cheltui “banii statului”.


Asadar, in acest caz, acuzatiile lansate de un infractor nu sunt serioase, desi in alte situatii procurorii DNA dau atentie delatiunilor venite din puscarie si se grabesc sa deschida anchete. Ultimul caz de acest gen este cel in care Mircea Basescu a fost chemat la DNA, pentru a da declaratii dupa ce a depus o scrisoare primita de la detinutul Nati Meir, in care acesta sustinea ca are detalii despre cum generalul Pavel Abraham i-ar fi cerut sa dea declaratii impotriva lui Traian Basescu.

Iata intrebarea adresata de jurnalistul Adrian Ursu Procurorului General al Romaniei, Tiberiu Nitu:

In urma afirmatiilor facute de inculpatul Mircea Basescu si in urma acuzatiilor formulate de catre inculpatul Sandu Anghel, veti demara cercetarea procurorului Laura Codruta Kovesi pentru a elucida posibila implicare a acesteia in actiunile de trafic de influenta si luare de mita?

Iata raspunsul acordat de Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu:

Modurile de sesizare prevazute in Codul de procedura penala sunt limitativ enuntate, sunt detaliat prezentate in Codul de procedura penala si sunt foarte multe conditii pe care un mod de sesizare, generic vorbind, trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerat serios de catre organul judiciar, pentru ca organele judiciare sa-si asume obligatia de a cheltui banii statului pentru a face investigatii intr-o anumita zona.

Declaratiile persoanei la care faceti referire apar ca fiind putin credibile si neserioase, avand in vedere contextul in care au fost facute, iar o sesizare din oficiu in situatia data nu ar fi oportuna”.

Bercea Mondial: "Kovesii a luat banii prin sofer... Doamna Kovesi a luat 200.000 de euro"

Amintim ca, in data de 19 iunie 2014, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, le-a acuzat pe sefa ICCJ, Livia Stanciu, si pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, din duba cu care a fost adus la DNA pentru audieri, ca sunt implicate in scandalul privind traficul de influenta pe care Mircea Basescu a promis ca il va face in instanta pentru eliberarea sa. Bercea Mondial a sustinut la acea data ca are "date" despre Livia Stanciu, afirmand ca sefa ICCJ i-ar fi promis ca il va elibera, iar despre Laura Codruta Kovesi a afirmat ca a luat bani prin soferul ei, bani pe care nu i-ar fi restituit: “E bagata si doamna Kovesi si doamna Livia Stanciu!”.

Intrebat daca Mircea Basescu i-a promis ca il va elibera, Bercea Mondial a raspuns: “Nu, mi-a promis Livia Stanciu. Avem date despre Livia Stanciu”.

In ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, Sandu Anghel a acuzat ca aceasta a primit bani prin sofer: "Kovesi a luat banii prin sofer. (…) Doamna Kovesi a luat banii. Doamna Kovesi a luat 200.000 de euro. Kovesi nu mi-a restituit banii prin sofer".

Izaura Anghel: “Cand i-am cerut banii, el mi-a spus ca ce bani sa-mi mai dea ca el i-a dat si lu' Livia Stanciu, sefa supremii, si lu' Laura Codruta Kovesi”

Ulterior, fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a explicat ca Mircea Basescu a fost cel care le-a spus ca ar fi dat bani sefelor ICCJ si DNA, ulterior ea spunandu-i acest lucru tatalui ei. Izaura Anghel a povestit ca in timpul unei intalniri pe care a avut-o, in data de 26 mai 2014, cu Mircea Basescu, la biroul acestuia din Portul Constanta, si la care ar mai fi luat parte sotul Izaurei, un frate de-al acesteia dar si Marian Capatana, fratele lui Traian Basescu i-ar fi spus ca din banii dati pentru eliberarea lui Bercea Mondial, 200.000 de euro ar fi ajuns la Codruta Kovesi. Potrivit Izaurei, in schimbul sumei, Kovesi, pe vremea cand era Procuror General al Romaniei, ar fi dispus ca dosarul lui Bercea Mondial sa-i fie luat procurorului Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt, cel care descoperise legaturile cu Mircea Basescu, si mutat la Parchetul Curtii de Apel Craiova. Izaura Anghel a precizat insa ca nu crede ca Mircea Basescu spunea adevarul, ci doar incerca sa explice de ce nu le mai da inapoi banii:

Vorba asta mi-a spus-o Mircea la el in birou, in 26 (n.r. - 26 mai 2014), cand am fost, ca i-a dat lu procuroru' ala Kovesi 200.000 de euro ca sa-i ia dosarul de la Iacobescu (n.r. - procurorul Eugen Iacobescu) sa-l duca la Craiova. Mircea Basescu, cand am fost la el luni pe 26, inainte de santaj cu doua trei zile, mi-a spus ca Laura Codruta Kovesi a primit 200.000 de euro de la el, din banii lui tata, ce bani sa-mi dea el mie? El mi-a spus mie (…) Eu cred ca mintea, nu stiu ce avea in capul lui, nu pot sa-mi dau seama. Ceva s-a intamplat, dar nu cred ca bani lu i-a dat lu' doamna procuror Kovesi”.

Fata lui Bercea Mondial a precizat ca Mircea Basescu i-ar fi spus ca i-a dat bani si presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Livia Stanciu: “Cand i-am cerut banii, el mi-a spus ca ce bani sa-mi mai dea ca el i-a dat si lu' Livia Stanciu, sefa supremii, si lu' Laura Codruta Kovesi. Presedintei Curtii Supreme nu mi-a spus o suma cat i-a dat, dar mi-a spus ca i-a dat”.

Comentarii

# Traian Bășină date 1 August 2014 12:51 +23

Gradul de penal al lui Kovesi precum si dimensiunea gastii mafiote sunt evidente pentru orice roman. Slugarnicia capetelor acestor institutii trebuie sa faca subiectul unei anchete in cadrul unei comisii parlamentare. Contribuabilii romani nu inteleg sa accepte existenta unei mafii la nivelul justitiei si serviciilor secrete, iar acesti papagali sa continue sa ne spuna ce nu pot ei sa faca pe banii nostri. Tiberiu Nitu trebuie s-o ancheteze pe Kovesi pentru felul in care a matrasit dosarele lui Bercea si Alro. Pana una alta, Tiberiu Nitu n-are niciun fel de credibilitate si e complet neserios daca el crede ca vom accepta sa fim prostiti de o jumatate de neuron. Aici avem de-a face cu o mafie securista, iar Tiberiu Nitu trebuie sa raspunda la intrebarea daca faca parte din ea. Pana cand nu ne ofera un raspuns la aceasta intrebare, se subintelege ca face. :-*

# Andrea date 1 August 2014 13:47 +17

Domnule Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu nu ai bani? :eek: Dar pentru batrana de 77 de ani Maria Cociorvan ai avut bani sa o aduci de la Suceava? ;-) Nu putem fi terorizati de institutiile platite din banii nostri! Tiberiu Nitu este un basist crescut de Laura Codruta Kovesi si platit din banii nostri.Și ar mai fi multe de spus...NOAPTEA MINTI!!!! RUSINE Tiberiu Nitu...OUUUUU

# Mocica Madcovei date 1 August 2014 16:56 +4

Acest sclav basist a fost propus de Tonta,daca nu ia masurii urgente sa-l schimbe inseamna ca este complice cu basesciana !Rusine Tonta,te-am votat pentru ca ai promis dreptate pana la capatdar si tu esti un mincinos si pervers !!!

# Andrea date 1 August 2014 15:26 +14

Laura Codruta Kovesi,Elisabeta Ponea, Oana Schmidt-Haineala, Robert Cazanciuc si Tiberiu Nitu iesiti afara javre ordinare...Vreau o Romanie curata si fara hotii...platiti de PENSIONARI SI NOI OAMENI CINSTITI https://www.youtube.com/watch?v=ygNyvCjy7rY

# BERCEA MONDIAL;, e manevra lu frații miei.......,, date 1 August 2014 15:55 +11

Nițu să fie cercetat pentru favorizarea unui posibil infractor, fals și uz de fals, oricum mai avem de suferit pentru că dacă Ponta câștigă alegerile va ocupa funcția de procuror șef al DNA

# obiectiva date 2 August 2014 20:36 +1

UNULEEEEE, DRAGA, UNDE NAIBA AI DISPARUT ???? sper ca esti prin concediu la mare sau la munte, NU arestat de mascatii lui baSSescu .....daca cvezi mesajul meu, DA un semn ! pleaseeeeee !!!! :-) :-*

# unul din lumea mare date 4 August 2014 14:40 -1

Draga mea, in ultima vreme m-am ocupat de Obama si am scris editoriale pentru new york times si am fost platit destul de bine incat sa-mi permit un concediu luxos in Caraibe. Revin cu noutati. NUme de cod: te iubesc obiectiva mea draga.

# dusa date 1 August 2014 12:52 +17

Sunt niste ticalosi si excroci si se musamalizeaza unul pe altul,cum sa o ancheteze consilierul pe sefa,acestia sunt niste interlopi ai justitiei,sa-i fie rusine celui care i-a desemnat si nu -i revoca pentru incompetenta si constituire de grupuri infractionale

# tibisor nitescu date 1 August 2014 21:36 +8

ata ne crede prosti ori este inconstient.Chiar daca afirmatiile lui Bercea ar fi putin credibile si neserioase (atentie putin credibile,inseamna ca totusi au un sambure de adevar si ,deci,nu pot fi neserioase) o minima ancheta (de orice fel) treb uia facuta.Nu are bani?Ii dam noi facand cheta.Ori poate cere suplimentarea bugetului.Ori poate taia din actiunile gen circ mediatic,aduceri la parchete de la distante,tehnica folosita degeaba etc.Nu cred ca o investigatie in ;rivinta lulutei si a sefei ICCJ ar consta.ma gandesc ca nu afre de gand sa apeleze la interceptari,filmari,provocatori,investigatori su acoperire etc.Asa ca impresia mea este ca Nitu asta este un personal jalnic si prima refuzare pentru acest post a fot corecta.

# 2 OUĂ NEGRE date 1 August 2014 12:58 +13

Toarnă, toarnă... frate Meir! Tu ai credibilitate nu un pîrlit de rom!!!

# baruch hashem date 9 August 2014 13:36 +1


Citeza pe 2 OUĂ NEGRE
Toarnă, toarnă... frate Meir! Tu ai credibilitate nu un pîrlit de rom!!!
Toata cocina de porci a jidanimii blestemate, gen Meir , care au pus mana pe puterea globala prin minciuna si viclenie, cum sunt si Iliescu, C-tinescu, Bashescu, Ponta, Stolojan, Itzak Isarescu, Oprescu Videanu, Berceanu...etc. sunt rasa cea mai imbecila de pe Terra ! D-zeu sa-i rada de pe fata pamantului ! ! ! URGENT ! ! !

# Ana date 1 August 2014 13:03 +16

Ce credibilitate sa aiba unul ca asta ? Numai cand te uiti la moaca lui de limbric avortat te lamuresti !

# livia date 1 August 2014 13:17 +17

Sa intelegem ca denuntul nebunului nati meir, au indeplinit toate conditiile de au fost luate in consideratie? Sau depinde impotriva cui sunt facute?

# o pensionara date 1 August 2014 13:30 +12

pai cum sa fie oportuna o sesizare din oficiu impotriva iubitei lui?Saptamana trecuta am facut un comentariu asupra declaratiei acestui bou Ferdinand ce miroase flori in poienita.....a spus ca du-pa ma-sa cel mai mult o iubeste pe baschetbalista....asa ca.....dar vorba lui rache...o fotografie face cat o mie de cuvinte.......nu-I asa ca nu exagerez cand il compar cu boul Ferdinand.....

# Groparul justitiei si EROUL JUSTITIEI ROMANE STAU LA MASA date 1 August 2014 13:56 -13

Cand vom face o statuie pentru EROII JUSTITIEI ROMANE ? Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu , Monica Macovei ,Daniel Morar, Oana Haineala, Horia Georgescu, Ionut Matei ,Ghica, Danilet,Tulusi, Papici,Mariana Alexandru, medicul legist Mihai Onciu, etc si ultimul pe lista cu voia dumneavoastra TRAIAN BASESCU , fara de care Romania probabil ca ajungea in Uniunea Euroasiatica . CINSTE VOUA EROI AI NATIUNII ROMANE, SALVATORI AI NEAMULUI ROMANESC! Voi sunteti mandria noastra ! Datorita voua statul roman a rezistat, datorita voua suntem inca in Uniunea Europeana si nu in Euroasiatica! Va MULTUMIM CA EXISTATI ! VA MULTUMIM CA ne dati speranta CA SE MAI POATE TRAI IN ACEASTA TARA !ROMANIA ASTEAPTA zile grele , PROCESE GRELE ! EROII SUNT CEI CARE SE REMARCA IN ZILE GRELE ! In justitie regula este simpla : magistratii sunt ori pe lista , ori in puscarie ! CINE URMEAZA PE LISTA EROILOR NEAMULUI ROMANESC ?

# bau date 1 August 2014 21:02 +5

Mai omule, ne obosesti... Daca vrei statuie pentru ei si nu capeti, cere  spanzuratori ca sigur ai mai mult succes (sau mai multe succesuri ?!?!)  :lol:

# mateescu izvorel date 1 August 2014 21:18 +7

mai groparule esti prost ori faci misto si nu ne prindem ?

# DOREL date 3 August 2014 06:50 +2

Nu, nicidecum, asta e Traian Basescu in persoana, dupa ce si-a luat doza terapeutica . Pur si simplu, asa se vede el pe el ! Parerea mea ...

# Erorile neamului date 2 August 2014 00:17 +4

Ai dreptate, pe bune ! Necazul este ca nu mai sunt bani la buget nici macar pentru statuile eroilor nea-******-lui. Pe Mona Muje ai uitat-o cumva ? Ea trebuie sa o aiba cea mai mare (statuie), dar cum nu sunt bani, nici macar pentru statuile erorilor neamului, eu propun sa fie impaiati. Este mai ieftin si ai putea suporta tu cheltuielile. Plateste o impaiere in plus caci dupa ce ii vezi pe toti nominalizatii impaiati, neaparat trebuie sa faci parte din galeria impaiatilor neamului. Eventual langa Monika Muje Macovei...

# LUISA MAI TARE CA LULUTA date 4 August 2014 13:01 0

Crin Antonecu, presedintele interimar, tocmai ceruse, cu infinite precautii de exprimare, dar in virtutea obligatiilor sale de a media un acut conflict intre cetateni si o institutie fundamentala, Parchetul, ca Laura Codruta Kovesi sa explice ratiunile actiunii sale si sa risipeasca, daca poate, confuziile si ideea de abuz cras. Dupa vreo doua ore, cine a raspuns? Nu Kovesi, ci... Monica Macovei. Care i-a si indicat de la distanta sefei Parchetului sa dea asa, de forma, un "scurt comunicat". Ba a adaugat ca mizeria care se consuma prin sate e legala, corecta si normala. I se pare firesc stimatei doamne ca procurorii sa bantuie prin sate (ma intreb cum accepta niste procurori tineri sa-si compromita astfel inceputul de cariera?), sa-i puna pe sateni sa jure pe Biblie la colt de strada. Desi art. 85 CPP face referirela citarea martorilor la sediu (or, nimeni n-a primit citatie) si la juramantul in instanta, nu pe ulita, la carciuma ori aiurea.

# dramo date 1 August 2014 14:01 +9

Este obligatoriu ca declaratiile lui Bercea Mondialu sa fie luate in serios, tinand cont de faptul ca ceea ce a spus pana acum cu privire la "cazul Mircea Basescu" nu pare a fi o minciuna.  Credeti ca Nitu e mai breaz decat Kovesi? Da' de unde! Face parte din aceeasi mare familie mafiota numita "Justitia romana". 

# Ultimul Charlot date 1 August 2014 14:03 +1

cata vreme declaratiile lui Bercea Mondial au fost publice, in frata presei, oricine pote face o sesizare la DNA privind fapta, raportat la o declaratie a unei persoane. 

# livia date 1 August 2014 14:54 +7

Dar o ancheta sa vada cum DNA/Kovesi au cheltuit sute d emilioane de lei sa TRIMITA DUBELE CU in satele din Moldova , sa aduca in dube femei de 70 de ani, doar pentru a  le teroriza sa recunoasca ca au dat " mita 30 de oua si o gaina unui judecator  planificat a fi distrus de Basescu/kovesi , SE POATE? 

# dragos date 1 August 2014 14:56 +5

Acuzatiile vin de la un interlop acuzat de trafic de influenta si alte infractiuni periculoase si nu sant de luat in seama? Dar ale altor parliti sant foarte de luat in seama. Cine ar trebui sa le faca sa fie luate in considerare de acest sef de parchet, mort? Revoltator! Nu cumva o fi el "BATRANU' ''? S-o fi infruptat si el atunci, doar era adjunctul penibilei pe care o apara acum, dincolo de revolta publica si deontologia profesionala? Nitu nu face altceva, prin aceasta inertie, sa preia asupra lui o parte din acuzatiile de coruptie ale subalternei. O mana o spala pe alta. Este o axioma ca aceasta Kovesi a luat banii. Si nu numai acum. Ca si cealalta, Stanciu, de la ICCJ. Iar Kovesi se aude ca a fost si amanta lui Johannis acum cativa ani. Sper ca acesti corupti si incompetenti de la varful justitiei, sa fie dati afara din decembrie, si sa se mute in niste celule pe la Jilava.

# Valeriu Mangu date 1 August 2014 16:13 -11

Articolul "Inca un candidat care nu cunoaste Constitutia - Ioan Ghise", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# Pt. scursura băsistă date 1 August 2014 18:17 +9

Doar securiștii staliniști cunosc Constituția României. Citită cu sau fără virgule, interpretată prin scoateri din context sau omisiuni de articole, Constituția spune orice vreți voi, otrepele ciobanilo cretini recrutați de ruși să-și batjocorească neamul.

# George date 1 August 2014 19:07 +4

KOVESI TREBUIE DEMISA SI ARESTATA IMEDIAT ! http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/martora-la-executia-angelei-ciurea-fosta-sefa-a-directiei-relatii-internationale-din-piccj-angela-nicolae-rupe-tacerea-despre-kovesi-am-auzit-cand-o-certa-pe-angela-ciurea-de-ce-a-cerut-interceptarea-unor-persoane-din-dosarul-alro-fara-s-o-informeze-plang

# Traian Bășină date 1 August 2014 21:34 +6

Cum explica Kovesi faptul ca o sluga de procuror DNA a abuzat o batrana ca sa-i fabrice probe unui judecator? Cate oua negre inseamna 2 milioane de euro?  :-*

# Salvamar date 2 August 2014 04:54 +6

Rusine domn Nitu. da bani sa ancjetati satele romanesti dupa referendum ati avut? Ca si crima aia tot noi, contribuabilii am platit-o? Da bani s aaduceti de la radauti o batrana de 72 de ani, sa o flamanziti,sa o terorizati si sa o aruncti ca pe o carpa pe strazile Bucurestiului ati avut: Batrana macar ne-a luminat cum functioneaza procuratura - aduci un amarat, il sperii bine si apoi ii dictezi declaratia sub amenintarea puscariei. La judecata omul nu-si mai retrage declaratia de frica sa nu faca puscarie pentru declaratie mincinoasa. Asta e justitie? Batrana a spus un lucru GENIAL - trebuie schimbata matura - pe procuratura si instante trebuioe puse TUNURILE!!!! Deci de Kovesi si livia Stanciu nu aveti bani? Hai sa facem cheta - un leu de roman ca sa anchetati capii coruptiei din justitia romaneasca, nu numai plevusca.Pe langa cele doua sa nu le uitati pe Haineala si sefa Inspectiei judiciare.

# escu date 2 August 2014 07:43 +6

Nițu are dreptate, de ce să cheltuiești bani pentru cercetarea L.C.K. pe baza a ceea ce a spus Bercea de la geamul dubei? Altfel nu le mai rămân bani să cheltuie pentru cercetarea lui Voiculescu și Abraham pe baza a două denunțuri cusute cu ață albă făcute de niște pușcăriași pocăiți între timp la băsism.

# santinela date 2 August 2014 07:49 +4

Bai procuror general,rusinea justitiei romanesti tu ori esti TIMPIT ori esti TIMPIT ! Pai pornesti un dosar penal cu o "anonima",cu Meir care este tot atit de infractor ca Bercea,aduci batrini sute de km.pentru audiere dupa care ii abandonezi dar pentru alta rusine a justitiei romanesti respectiv Kovesi nu te deranjezi.Cica sesizarea nu este credibila. Pai BOUL baltii daca nu cercetezi de unde sti ?

# ADEVARUL date 2 August 2014 08:31 +5

ARE DREPTATE NIȚU,CEA MAI BUNĂ METODĂ DE CONTRACEPȚIE ESTE ABSTINENȚA.DIN PĂCATE,JUSTIȚIA ZILELOR NOASTRE ESTE O CURVĂSĂREALĂ,IAR MAGISTRATII DIN PALATELE ȚĂRII ȘI-O FREACĂ LA GREU :-)

# bau date 2 August 2014 16:00 +4

Intrebare la Radio Erevan (pentru aascultatorii nostri cuvochi albastri: acesta este un banc). Ce este si cum functioneaza justitia romana ? Este un grup infractional organizat, cel putin in structurile de conducere. Are drept ghid codul penal (faptele incriminate de). Este subordonat presedintelui. Functioneaza ca un centru de profit, finantat de la buget, scutit de tva, taxe si contributii catre stat, sau catre orice entitate sau persoana din afara grupului. Este sprijinit de catre primul ministru, guvern si parlament, ori de cate ori interesele o cer. Este controlat de catre partidul comunist si securitate, prin urmasii lor  :lol: :D

# s date 2 August 2014 16:04 +1

@bau  O alta intrebare la acelasi post: care este difenta dintre sua si Romania? SUA are partid comunist.  :D Ai dreptate; la ce ne trebuie pcr cand ii avem pe toti urmasii membrilor de frunte? Si serviciile sunt tot alea ...

# neica nimeni date 2 August 2014 18:07 +5

Mafia isi arata din nou coltii. Firesc ca acest notoriu imbecil sa faca astfel de afirmatii. Pana unde oare poate merge obedienta acestor nemernici? Codruta, aceasta dejectie biologica, in afara incompetentei mai are si dezavantajul urateniei. Sarcina grea pentru maimutoiul ce-i regleaza libidoul. Nu mai aveti mult timp si veti fi judecati potrivit faptelor voastre. Si ma intreb daca pentru voi si altii ca voi, scarbavnici slujitori basisti, nu ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea?

# PATRU date 2 August 2014 18:58 +7

LA RACOARE CU KOVESI SI NITU. STIU EU NISTE LOCURI BUNE LA JILAVA SI TARGSOR IMI PARE RAU IMPREUNA NU E VOIE VOM IESI IN STRADA CA SA FACEM DREPTATE.NICI AMBASADA SUA SI NICI ALTE AMBASADE NU MAI POT FACE NIMIC PENTRU VOI . NU VA E FRICA ? A VENIT SFARSITUL , SFARSITULUI

# Valeriu Mangu date 2 August 2014 21:48 -4

Articolul "Inca unul care nu cunoaste prevederile Constitutiei - Gyorgy Frunda", pe: http://acunzisuri-constitutionale

# mircea date 2 August 2014 23:43 -10

Ba eu credeam ca avem un acord sa nu mai plecam urechea la niste ciori care cum se vad cu microfonul sub cioc, cum incep sa dea din clontz .Mani******re disperata, vine 4 aug si varanu' se incovoaie de stres :D

# Pt. pupinbăsistul prostovan date 3 August 2014 10:20 +4

Care-s ciorile? Procurorii Iacobescu și Ciurea care au compromis mafia securistă? :-* Să-l condamne pe Voiculescu și mafia securistă va fi tocată până la ultimul maț.

# mircea date 3 August 2014 15:38 -1

ciorile-s negre, vand fer sau carne vie, se trag in poze si corup politicieni, isi injunghie nepotii si arunca vorbe nedublate de dovezi , cand se vad cu microfonul sub plisc. 

# mircea date 3 August 2014 15:50 -1

ciorile-s negre, vand fer sau carne vie, se trag in poze si corup politicieni, isi injunghie nepotii si arunca vorbe nedublate de dovezi , cand se vad cu microfonul sub plisc. 

# Sfarma Piatra date 3 August 2014 11:53 +3

HAI SIKTIR IMPUTITULE !!!

# Sfarma Piatra date 3 August 2014 12:00 +4

Fir-ai al dracului de cretin sinistru !!! Tu si Basaul tau, doi idioti !!!

# Cu responsabilitate date 3 August 2014 01:38 +7

Din pacate TOATA mafia care conduce actualmente Romania este patronata de Statele Unite... exact ca intr-o tara sud americana in anii 80"... targul este simplu, americanii fac ce vor, mafiotii de la conducere fura cat pot.. PUNCT! Doar o iesire masiva in strada a po******tiei va schimba aceasta situatie...

# neica nimeni date 3 August 2014 08:45 +4


Citeza pe Cu responsabilitate
Din pacate TOATA mafia care conduce actualmente Romania este patronata de Statele Unite... exact ca intr-o tara sud americana in anii 80"... targul este simplu, americanii fac ce vor, mafiotii de la conducere fura cat pot.. PUNCT! Doar o iesire masiva in strada a po******tiei va schimba aceasta situatie...
Excelent punctat!

# Sfarma-Piatra date 3 August 2014 08:55 +7

Pocita asta de Kovesi joaca rolul lui Levrenti Beria calaul personal al lui Stalin !!!

# Traian Bășină date 3 August 2014 10:22 +4

Îți dai seama ce caracter pestilențial poate avea o astfel de slugă. Unde o fi crescut o astfel de catastrofă umană? Într-o familie de ciobani securiști?

# Mocica Madcovei date 3 August 2014 10:29 +3

Sa nu uita slugile basiste de la iccj in frunte cu preacinstita livia stanciu,acesta este exponentul stalinismului si degradarii umane,nu cred ca poate fi numita om,este un acarian !!!

# mircea date 3 August 2014 15:07 -2

stalinism, bolsevism, fascism..... ma socheaza cu cata lejeritate jongleaza romanii cu termenii astia in ziua de azi, adesea prost, su argumente insuficiente . 

# Sfarma Piatra date 4 August 2014 09:17 -1

Singurul prost de aici nu esti decit TU !

# Sfarma Piatra date 3 August 2014 11:58 +3

Genul asta de ,,oameni'' sint in stare sa-si ucida mama, doar ca sa-i arate Stapinului cit ii sint de devotati ! Beria spunea ca daca Stalin i-ar ordona sa-si impuste mama, ar face-o fiind bucuros de increderea acordata !

# mircea date 3 August 2014 15:05 -3

astea cu beria si stalin le ai de la serban asa i ?  :-)

# Cu responsabilitate date 3 August 2014 23:52 +2


Citeza pe mircea
astea cu beria si stalin le ai de la serban asa i ?  :-)
:lol: Bre nea Mirciulica, problema cu matale e ca esti transparent, prea transparent.. stii, cand citesc postarile tale imi aduc aminte de bancul ala din anii 80' cu secretara sovietica de la ambasada americana, cand au pus-o sa poarte mini de a ajuns saraca sa i se vada si bools-urile si kalasnikovul... ce te faci ca nu intelegi? cei care au facut comunismul si au condus URSS, sunt aceeasi care conduc acum USA... simplu.. evident ca acum pozeaza in cei mai mari anticomunisti... ai grija ca si tie ti se vad niste chestii...

# amarasteanu date 8 August 2014 11:09 0

CU OAMENI CA NITU SI CAZANCIUC FITI SIGURI CA SE VA ALEGE PRAFUL ATIT DE JUSTITIE CIT SI DE CAPITALISMUL SUBDEZVOLTAT. ACESTIA IMPREUNA CU SOCIETATEA ACTUALA PLINA DE MIZERIE,REPREZINTA RODUL POLITICIENILOR DE 25 DE ANI INCOACE.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva