2 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBOIUL DIN AVOCATURA NE BLOCHEAZA INTRAREA IN SCHENGEN - Presa olandeza: „Romania corupta n-are ce cauta in Schengen!” Greva foamei declansata de avocati din UNBR – Bota a captat atentia autoritatilor olandeze. Ambasadorul Matthijs van Bonzel a fost informat despre discriminarea la care sunt supusi avocatii din UNBR – Bota de anumiti judecatori si politisti

Scris de: L.J. | pdf | print

29 November 2013 16:08
Vizualizari: 19341

Un titlu foarte dur la adresa Romaniei a aparut recent intr-o publicatie nationala din O.landa – Z24: „Romania corupta n-are ce cauta in Schengen!” Articolul cu pricina puncteaza greva foamei in care in urma cu circa 10 zile au intrat o serie de avocati din UNBR – Bota, in semn de protest fata de discriminarea la care sunt supusi de anumiti judecatori si politisti, care ii impiedica sa profeseze. Aceasta in conditiile in care exista sute de hotarari judecatoresti in intreaga tara, care arata ca barourile paralele din UNBR – Bota functioneaza fara incalcarea Legii 51/1995. Lumeajustitiei.ro a relatat pe larg in ultimii ani despre fenomenul barorurilor paralele, insa pana in prezent CSM si MJ au tratat superficial aceasta situatie si nu au dorit sa exprime un punct oficial de vedere. Pe fondul acestei inactiuni, din 2003 incoace barourile paralele, cele traditionale si cele infiintate de Pompiliu Bota, se acuza reciproc de functionare in afara legii, existatnd mii de plangeri penale formulate de ambele parti. Barourile din UNBR - Bota numara in prezent circa 5000 de avocati care practica avocatura atat in Romania, cat si in alte state europene.

Prezentam in continuare, traducerea articolului aparut in publicatia olandeza Z24:


Romania corupta n-are ce cauta in Schengen

Avocati romani au solicitat ajutor din Olanda in lupta lor impotriva unor judecatori si oameni de politie corupti din aceasta tara UE. Potrivit celor afirmate de Bota, avocatii dintr-o asociatie cu 5.000 de membri, nu-si pot face treaba corespunzator ca urmare de acestor practici mafiote. Asociatia se adreseaza Olandei, pentru ca „Olanda se pronunta mereu foarte direct despre sistemul juridic din Romania si este singura ce urmareste evolutiile din acest domeniu”, a raportat un purtator de cuvant al asociatiei. Bota vrea ca Olanda sa fie preocupata ca Romania momentan sa nu fie admisa in tarile Schengen, tari intre care oamenii pot calatori fara pasaport. Atata timp cat nu se pune capat acestor practici mafiote, Romania n-are nici un loc in Schengen, spune asociatia.

Judecatori calatori

Doi delegati ai lui Bota au prezentat un dosar pe aceasta tema ambasadorului olandez la Bucuresti, Matthijs van Bonzel. Acesta i-a mentionat la Comisia Europeana, care din sase in sase luni intocmeste rapoarte cu privire la evolutiile in domeniul justitiei. „Cred ca aceasta este o piesa forte pentru Comisia Europeana. Ar fi un lucru bun daca aceasta comisie se va deplasa prin tara o data la sase luni sub forma de judecatori calatori spre a vedea cat de departe se merge in realitate cu justitia independenta.”

Avocat in greva foamei

Potrivit lui Bota membrii asociatiei sale sunt in opozitie cu membri ai unei alte organizatii, care are legaturi apropiate – de multe ori legaturi de familie – cu politia si cu justitia. Membri ai acestei a doua organizatii, care este mai mare, trebuie sa fie cumparati cu sume mari de bani si apoi li se atribuie aproape toate cauzele pro-bono, cu taxele de stat aferente. Totodata, judecatorii decid din cele mai multe ori ca avocatii din asociatia Bota, nu-si pot exercita profesia, desi sunt in posesia documentelor necesare. Aceste practici iau astfel de proportii grave, avocatii si familiile lor simtindu-se uneori literalmente amenintati. Pentru a atrage atentia in plan international asupra problemei un avocat din Bucuresti a intrat in greva foamei la sfarsitul lunii octombrie.

* Cititi aici articolul original aparut in Olanda

Comentarii

# MCV date 29 November 2013 16:44 +15

TREIREA DOMNILOR POLITICIENI, DOMNILOR JUDECATORI, DOMNILOR PROCURORI. REZOLVATI URGENT, CLAR SI DEFINITIV 

# SI ALTE ZIARE date 29 November 2013 16:54 -11

S-a dat si in alt cotidian. Ne-am facut iar de ******t. Ia uitati aici domnilor politicieni, si actionati. Impuscati pe toti de la Bota, imediat in puscarie cu toti. Nu lasati Justitia sa fie imbolnavita de Bota si acolitii lui. AJUTOOOOOOOOOOOOOOOR EUROPA!!! http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUITENLAND/article/detail/3548083/2013/11/20/Roemenen-willen-hulp-Nederland-bij-corruptie.dhtml

# cireada in agonie date 29 November 2013 18:02 -9

Nici voi nu mai stiti cine este acum Presedintele UNBR. In acest moment se vorbește că si : NIMERINCU , BOTOMEI sau NEAGU RODICA ar fi fost aleși în funcție alături de Bota Pompiliu.     Clarificați-vă această problemă prin convocarea CONGRESULUI UNBR și faceți alegeri libere inclusiv pentru funcțiile de decani ai celor 40 de barouri.       

# Judecător securist pensionar date 29 November 2013 18:08 0

Pentru ,,cireada in agonie,,:  este adevărat dar cine să convoace GONGRESUL ?      Nimerincu are dosare penale și cred că urmează să fie condamnat, BOTOMEI am auzit că este la Socola de mai mult timp pentru unele afectiuni, iar Bota este condamnat definitiv de CA Alba sau Galați. Cred că Bota ar trebui să demareze aceaste proceduri.

# mamaia date 29 November 2013 18:56 -3

NU MAI AVEȚI NEVOIE DE contestări sau de șicanii- voi singuri va-ți dezmembrat.

# alt retardat date 30 November 2013 23:38 -1

alt analfabet care ne deranjeaza ! ,,va-ti dezmembrat,, !!!

# al-t retarra-t date 1 December 2013 09:20 0

dacă ești accident genetic stai acasă nu  mai comenta, era vorba de comentarea unui articol pe fond nu corectare gramaticală de text.

# pentru ,,alt retardat,, date 1 December 2013 09:22 0

Nu ești deranjat în primul rând de propria logică.

# BOTA, DOAR DIN PUSCARIE MAI POATE FACE CEVA date 29 November 2013 20:25 +5

BOTA, DOAR DIN PUSCARIE MAI POATE FACE CEVA, PENTRU UNIUNEA NOASTRA, ADICA SA NE LASE IN PACE CA NE-A FACUT DESTUL DEMULT RAU PRIN PASIVITATEA LUI SI PRIN DISPERAREALUI DUPA BANI. ADIOS AMIGO BOTA.

# alt agramaticus date 30 November 2013 09:14 +1

la puscarie cu toti analfabetii - ucigasi ai limbii romane ! ,,BOTA, MAI POATE,, ,,DESTUL DEMULT RAU,, ,,DISPERAREALUI,, adios analfabeticus !

# PITBUL date 1 December 2013 00:19 -1

Raspunde mai fcecior al lui Pigus la problema.lasa greselile pentru alta data.Vezi ca nea Vasile a mai postat ceva.Nici lui nu ii raspunzi decent?

# traditionali in agonie date 29 November 2013 18:19 +8

Nu se vorbeste nicaieri. Arunci tu petarde. Nimerincu nu are cum sa fie presedinte conform legii, decanii aleg presedintele UNBR nu congresul. Neagu Rodica e cu treaba ei, nu a avut niciodata pretentii de presedinte la UNBR. Botomei are UNBR-ul lui punct info, e dat afara de Bota de ceva vreme. Da , Bota are dosar penal si e discutabil daca poate sau nu sa fie presedinte, dar asta se va solutiona intern nu altfel. Ca e legitim sau nu nu o sa conteze pentru Schengen, dar ca mafia avocaturii este ajutata de CSM, Ministerul Justitiei si o parte din magistrati va conta.

# boule kk-nar date 30 November 2013 19:48 +1

Ne bei ouale! De aia vorbesti pe nas! Auzi sa impuste lumea pentru ca sa acopere Mafia floristului! Caracatita lumeeee!

# RECTIFICARE date 29 November 2013 18:56 +8

GRESITI CAND SPUNETI CA MAJORITATEA JUDECATORILOR NU NE RECUNOSC ! IN REALITATE NE RECUNOSC 95% DIN JUDECATORI !

# trezirea in adormire date 29 November 2013 19:27 +7

De peste 10 ani strigam la ei sa se dezmeticeasca din agonia cumetriilor comuniste si parazitare. dar, cu cine sa te intelegi? Cu niste infractori? Cu niste clanuri mafiote tolerate de guvernantii comunisti? Tavalugul a pornit!!!!!! Flocea, organizatia matale este CUTUMIARA, nu v-a infiintat nimeni de la pashopt incoace. In mintea voastra, sunteti infiintati prin efecte. Efecte halucinogene, etnobotanice...Scularea.........

# politician date 29 November 2013 21:18 +1

considerand prostia breslei, cu virfuri cateva zeci, restul dobitoace, oare nu ar fi bine sa uniti aripile sarmanelor dobitoace, toti prostii, pupat apoi piata independenti 8)   

# unul din lumea cea mare date 29 November 2013 16:49 +2

asta/i rezultatul celor 10 ani de domnie a gunoiului!!!!!,scoala - praf,industria ,praf,medicina ,praf,justitia praf,si pulbere,administratia ,praf,agricultura o sa se aleaga praful si pulberea de cind ,,cei 2 agricultori,,si/au bagat nasul,relatiile externe praf,armata praf,infrastructura tarii praf,ma intreb de ce nu se alege praful si pulberea si de gunoiul de la cotroceni.acum o sa va relatez dintr/o discutie cu cineva dintr/un serviciu(un serviciu neromanesc).gunoiasul ponta(si nimeni nu pa poate acuza ca/s UN MARE IUBITOR DE GUNOISAS) a mers la merkel.merkel i/a spus clar ca TREBUIE SA DEA EXPLOATAREA AURULUI SI A GAZELOR DE SIST(din fericire nu i s/a spus CINE sa le exploateze)gunoiasul s/a intors in ro si a inceput sa vireze spre EXPLOATAREA ACESTORA!!!tot merkel i/a spus gunoiasului ca DACA NU SE FACE EXPLOATAREA ACESTOR BOGATII NATURALE ATUNCI ROMANICA O SA FIE RUPTA CA SI PE VREMEA LUI MOLOTOV RIBENTROP.cu guvern,,independent unguresc la CLUJ SI ADMINISTRATIE LA TG MURE

# unul din lumea cea mare date 29 November 2013 17:01 +3

continuare//gunoiasul ponta ca sa contracareze amenintarile merkelitei aduce imediat chinezii la bucuresti(isi aduce cineva aminte cit de ironic a fost GUNOIUL DE LA COTROCENI la momentul vizitei gunoiasului in china???)imediat GUNOIUL DE LA COTROCENI SFIDEAZA CELELALTE TARI EST EUROPENE SI NU ACCEPTA VIZITE PROTOCOLARE LA ,,CASTELUL DIN CARPATI,,(cotroceni)mai mult decit atit!!!!!!FACE SI DECLARATII BELICOASE LA ADRESA MOSCOVEI PRIN PRISMA MOLDOVEI DE PESTE PRUT.declaratii (care dpdv diplomatic)APROAPE SINT O DECLARATIE DE RAZBOI LA ADRESA MOSCOVEI!!!!!!!!!(IN 2009 au fost discutii la moscova pentru dezintegrarea romaniei)deci urmeaza sa fie FACUTA PRAF SI ROMANIA(mai mult decit este)daca cineva/si aduce aminte de vreo 3 ori am afirmat pe aici ca din cauza gunoiului si a lui boc romania a fost vinduta ungurilor si ca romanii o sa verse iar singe pentru TRANSILVANIA)PROBABIL CA SINTEZA MEA VA PLICTISESTE DAR!!!!!! DIN NEFERICIRE O SA SE INTIMPLE IN TIMPUL VIETII NOASTRE !

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 29 November 2013 17:03 +4

CONTINUARE//romani vedeti ce se intimpla cind votati un gunoi betiv!!!!

# Altul din lumea cea mare date 29 November 2013 17:17 +2

Ma, temina sa distragi atentia de la subiect ... ca oricu nu reusesti

# unul din lumea cea mare date 29 November 2013 17:25 -2

pentru Altul din lumea cea mare//CREZI CA MA INTERESEAZA LUPTA DINTRE AVOCATI!!!!!! cum am mai spus ,,NU INTELEG DE CE VA CERTATI,, SI daca ,,cearta dintre avocati a ajuns subiect international de ,,politica externa,, este doar un PRETEXT PENTRU BRX. (chiar nu/i intereseaza de voi)singurul lor INTERES este sa faca ceva cumva sa nu dea romaniei BANII CARE I SE CUVIN, si romanica doar SA PLATEASCA COTIZATIA DE 2 MILIARDE PE AN.fara suparare,aveti doar false expectatii daca se crede ca brx isi consuma energiile pentru orice alceva decit pentru bani

# Altul din lumea ce mare date 29 November 2013 17:48 +8

Atunci, daca nu te intereseaza, comenteaza pe alte siteuri, sau pe alte subiecte. Oricum aberezi .... 

# divide et impera date 30 November 2013 06:57 +1

:D sarmanele dobitoace oare in sala arata altfel decat pe forum? 8)  

# prostsafiinoroc-ca-esti date 30 November 2013 12:54 -2

Leanoooo, tu esti faaaa?!?!? Parca te gaurira in 89, fa martaloago faaaa. Doar proasta aia ii subconsidera in asa hal pe semenii ei. De handicapata ce era. Ca tine. :lol: :-*

# pol date 30 November 2013 19:52 +1

Du-te bah si ia-ti pastila! Ai ramas in urma cu aia de ora 12 si ti s-a facut rau!

# Avocatel date 29 November 2013 18:12 -2

Bai Unul din lumea cea mare,pleaca in plm de pe site ,nu vezi ca plictisesti si enervezi pe toata lumea? Scrii numai aberatii,si alea plicticoase peste tot. Am inteles ca esti chilot, du-te frate la loc in cosu de rufe si lasa-ne,mos bashinos

# Unuia din lumea mare si paralela pe articol date 29 November 2013 17:40 +4

Mai flacau, tu ai idei putine, dar fixe. Du-te nene si da-ti foc , te sustin, dar nu mai urla ca disperatul pe aici....Ce, ti s-au terminat medicamentele ?

# pentru cei de mai sus date 30 November 2013 12:50 0

ce va mai place sa sariti ca o gasca de corbi.are dreptate ala din lumea lui.de ce nu dati nimic despre cita spaga se sere ca sa fie primit un avocatel in practica??de ce nimeni nu zice de spagile care se cer pentru examenele de primire in orice barou??voi toti latratorii de avocatei care nici nu mai aveti habar de carte si care ati facut din din NOBILA MESERIE DE AVOCAT o taraba jalnica de piata ferentari nu aveti curajul sa priviti lucrurile in fata.voi!!!!!! astia veniti numai pentru bani ,care nu mai aveti stiinta de carte puteti sa va masurati cu un bolcas ca sa dau doar un singur exemplu!!!bai latrailor ati facut avocatura de ris.toti moldovenii se vad avocati!!are dreptate ala din lumea lui

# Dr.Vasile Botomei, felicita presa Olandei si luju.ro date 29 November 2013 18:03 +8

Dumnezeeu sa binecuvanteze pe colegul avocatul Moghior Sandru care a rezistat atatea saptamani in greva foamei. In Romania sunt inregistrate trei UNBR-uri, fiecare cu atribut fiscal distinct Legea 51/1995, republicata, nu prevede sanctiune pentru infiintarea de UNBR-uri.Asadar toate trei sunt legal inregistrate si autorizate de M.F.Publice ca persoane juridice de organizare a profesiei de avocat in Romania. Din punct de vedere stiintific si practico- aplicativ teoria functionarii UNBR-urilor concurente a fost castigata in Romania prin teza de doctorat in drept comparat a autorului dr.Botomei Vasile, sustinuta in public pe 05-07-2013 la USM.Vezi teza publicata pe  www.cnaa.rm si www.unbr.info. Recunoasterea liberalizarii profesiei de avocat prin barouri concurente este ultimul bastion alpracticilor stalinisto-comuniste in Ro. Cu ocazia Zilei Nationale a Romanilor din 1 Decembrie 2013, transmit cele mai frumoase urari cititorilor de pe luju.ro si mai cu seama redactorilor luju.ro.

# Dr. in drept date 29 November 2013 18:23 +2

Domnule doctore Botomei... informeaza-te mai bine. In greva foamei de 35 de zile este Dtatulescu Cristinel ... 

# IN GREVA FOAMEI, ESTE AV. STATULESCU CRISTINEL date 30 November 2013 11:57 0

DIN DATA DE 28.10.2013, AV. STATULESCU CRISTINEL, ESTE IN GREVA FOAMEI IN FATA TRIBUNALULUI SF. GHEORGHE SI GREVA CONTINUA.

# lobotomiei analfabeticus date 29 November 2013 19:22 0

lobotomiei analfabeticus, nu se pune virgula intre subiect si predicat ! ,,lobotomiei, felicita,, ,,pe colegul avocatul,, ,,fiscal distinct Legea 51,, ,,alpracticilor,, !!! ce unbreu ai infiintat tu agramatule retardat ? Inregistrat la finante ? Te vei inregistra la puscarie, escrocule !

# BOTA,PSIHOPATICUS date 30 November 2013 12:07 +2

CINE DRACU TE CREZI TU BOTA, SA CORECTEZI PE TOATA LUMEA? PENTRU UN PSIHOPAT SCELERAT SI IDIOT, O GRESEALA DE TASTATURA ESTE TOT UNA CU O GRESEALA GRAMATICALA? MARS DRACULUI LOAZA SI FA-TI BOCCEAUA CA VINE BUJOREANU SA TE BAGE ACOLO UNDE TREBUIA SA FI DE MULT, ADICA LA PUSCARIE. NU AI FOST SI NU ESTI BUN DE NIMIC. CA INGINER AI FACUT TRAFIC DE TIGARI, CA FOST AVOCAT MEDIOCRU, CU UNBR TE-AI FACUT EXCROC,SI ACUM TE DAI PROFESOR DE LIMBA ROMANA. DACA AI FI NORMAL LA CAP, AI AVEA SIMTUL PENIBILULUI, DAR NU-L AI,PT CA NU MAI ESTI IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MINTALE. SCOATE-TI UN CERTIFICAT DE NEBUN, POATE SCAPI DE BUJOREANU.

# alt agramat date 30 November 2013 23:44 -1

ăi, psihopaticus, ti-am mai spus ca site-ul asta e pt juristi, nu pt analfabeti ! ,,TE-AI FACUT EXCROC,, asta - i de la tastatura sau de la incultura ?

# PITBUL date 1 December 2013 00:27 0

AI,BOTIUS PIGUSIUS ASTA-I SITE PENTRU JURISTI SI NU PENTRU PSEUDOJURISTI.SI CONDAMNATI PE DEASUPRA.TE-AI FACUT DE MINUNE CU POSTARILE TALE IDIOATE.TE FACI DE MINUNE CU ACTIUNILE TALE FARA NICI UN REZULTAT.LASA-NE MAI SMECHERE SI DU-TE PE UNDE ITI ESTE DRUMUL.ADICA LA PUSCARIE.ARE CINE SA AIBA GRIJA DE NOI.TU NE-AI MINTIT DE LA INCEPUT SI ACUM TRAGEM PONOASELE NAIVITATII NOASTRE.ESTI UN JEG DE OM C ARE NU MERITA SA MAI APARA IN PUBLIC.

# esti acelasi date 1 December 2013 00:53 0

Ai impresia ca daca scrii cu majuscule, nu ne dam seama ca esti acelasi obsedat de Bota care posteaza sub pseudonimele \"avocat traditional\", \"avi, avi\", \"PITBUL\", etc. Parca, totusi, esti prea batran pentru \"PITBUL\". Apropo, jeg ordinar esti tu si chiar recunosti, in sinea ta, acest fapt.

# pt pit boul date 1 December 2013 07:15 0

Pit Boule, nu stiu cine te corecteaza, dar are dreptate ! ESTI un AGRAMAT irecuperabil ! ,,PSEUDOJURISTI.SI,, ,,NICI UN,, ,,ARE CINE SA AIBA,, ,,NOASTRE.ESTI,, ,,C ARE,, !!!!

# motobei lobotomei date 29 November 2013 19:23 0

Ai gresit tratamentul, cap mare si patrat. Ori faci iar diversiuni cum ai falsificat si tabelele Congresului? Te mananca schinarea, sholdovene?

# Bravo LUJU! date 29 November 2013 18:16 +6

Bravo LUJU! impreuna cu toata echipa, stim ce greu este sa ralatezi aspecte referitoare la MAFIA din avocatura si altele tocmai de aceea va citim zi de zi, va intelegem, va felicitam si va stimam. Tot asa pe mai departe, sa aduceti in prim plan toate aspectele mafiei si coruptiei din avocatura si nunumai.

# TITULESCU date 29 November 2013 18:22 +10

Exista notari constitutionali,executori constitutionali,mediatori constitutionali? Exista doar avocati constitutionali din cauza tuturor avocatilor din Romania care au votat in conducerea barourilor si a uniunii persoane carora nu le-a pasat si nu le pasa de profesia de avocat ci sint cocotati acolo ca sa-i vada mai bine judecatorii si sa se vada mai bine cu judecatorii ,sa faca aranjamente mai usor fiindca si judecatorii atunci cand ies la pensie cu 10.000 ron trebuie sa-si mai rotujeasca veniturile si vin avocati aranjori cu fostii colegi judecatori. Foarte bine ca exista barouri constitutionale ele reflecta lasitatea,mediocritatea si lipsa unui sistem de valori atunci cand avocati isi aleg conducatorii .

# JOS MAFIA FLOCISTA! date 29 November 2013 18:25 +7

Intreaga Europa trebuie sa stie despre prigonirea acestor avocati. E josnic ce a facut si procurorul Bujoreanu la Suceava si Botosani, ce au facut procurorii Horodniceanu si Delia Mihai la iasi. Achete ilegale, denigrari, sechestre...toate pentru a ne intimida. Mai ramane sa faca o inchisoare speciala pentru avocatii ADEVARATI. Asa au facut si comunistii la Aiud, Pitesti, Rm. Sarat....etc Rusine Haineala, rusine Kovesi, rusine intreaga justitie romaneasca! Acesti oameni sufera in timp ce comisari DIICOT joaca la pacanele banii de flagrant si nu patesc nimic. Dureros de frumos!

# Justiabilul Roman date 29 November 2013 18:56 +3

Luju nu vreti sa va extindeti activitatea proiectand un alt site:\"Polju\" ca sa va ocupati de mafia din politie? Ati avea ce scrie. Pana una alta joi 28.11.2013 am descoperit o alta realizare a Justitiei Romane. Am primit o hotarare la judecatoria sectorului 4 icu recurs in 15 zile(contencios adminiostrativ). In recurs la TMB presedinta completului imi spune ca se respinge recursul pentru ca hotararea este definitiva si irevocabila. Intreb ,..in hotarare scrie ca se poate face recurs in 15 zile.Presedinta continua..ne pare rau dar hotararea este definitiva si irevocabila. CSM, credeti ca va puteti autosesiza??? Sa trimit hotararile la ambasada Olandei sau la CE??? Dati va rog un sfat.

# din pacate pe judecatori in doare-n cot !!! date 29 November 2013 19:20 +4

in continuare se fac jocurile barourilor \"traditionale\". Cazul care mi-a atras atentia este plnagerea Baroului Ilfov (traditional) \"reactivat\" cu toate ca in urma ca 4 ani UNBR Florea spunea ca nu exista Baroul Ilfov, iar chiar insasi legea 51 dispune ca nu se pot infiinta barouri. Cu toate acestea, a aparut din neant Baroul Ilfov (Trad.) care a facut plangerea impotriva rezolutiei NUP data lui Sergiu Bleah, decanul Baroului Ilfov (UNBR 2004). Solutia de azi a Instantei? RAVASITOARE, tampita, tributara UNBR Florea

# din pacate pe judecatori in doare-n cot !!! date 29 November 2013 19:23 +1

iata solutia: În temeiul art. 2781 alin. 8 lit. b Cod procedura penala respinge plangerea formulata de petentul Bleah Sergiu ca neîntemeiată. (date). În temeiul art. 2781 alin. 8 lit. b Cod procedura penala admite plangerea formulata de petentul Baroul Ilfov (date). Desfinteaza Rezolutia nr. 6717/P/2012 emisa de Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea la 08.07.2013 si trimite cauza Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea in vederea inceperii urmaririi penale fata de intimatul-petent BLEAH SERGIU (date) si intimatul TRIFU STAN (date), sub aspectul savarsirii infractiunii prev de art 26 din Legea 51/1995 raportat la art 281 C pen. In temeiul art. 192 alin. 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publica, astăzi, 29.11.2013.

# non bis in idem ! date 29 November 2013 19:29 +2

Mai devastator e ca Bleah a fost achitat o data ! de Curtea de Apel Braşov (dos. nr. 15741/197/2008) - Decizia penală definitivă nr. 447/R din 16 iunie 2011 !!!

# VRAJEALA date 29 November 2013 19:39 -3

E o prostie mare, o eroare judiciara decizia Curtii de Apel. Niste amatori de la curte au fost in sfarsit readusi la realitate de un judecator competent de la Judecatoria Buftea. In sfarsit dreptate. Jos cu Bota, jos cu Bleah, jos cu incompetentii de la cutile de apel....Ce puii mei...  :P

# limbata-ncuru-lu-florea date 29 November 2013 21:41 -1

Un salut prietenesc din Uganda, pentru inteligenta ta ingusta si pentru obedienta ta obsesiva fata de laturile comuniste. :-*

# asta-i realitatea date 29 November 2013 20:34 +5

Principalii vinovati in persecutarea avocatilor legalei UNBR-Bota sunt judecatorii MAFIOTI ! Exemplul lui Bleah  e elocvent. Desi acesta a fost achitat de CA Brasov, recunoscandu-i-se calitatea de avocat, un pseudo-judecator MAFIOT de la Buftea, face ****** pe decizia Curtii de Apel Brasov si, culmea, nu pateste nimic !!! Iti vine sa vomiti din cauza (in)justitiei din corupta Romanie !!!

# cedo date 29 November 2013 19:35 +4

filele 1964-1866 din lucrarea prof. Judecător CEDO, Corneliu Bârsan, ,,Convenţia Europeană a Drepturilor Omului”, ediţia 2 CEDO a decis cu valoare de principiu că art. 4 din Protocolul nr. 7 trebuie înţeles în sensul că el interzice urmărirea ori judecarea unei persoane pentru o a doua „infracţiune”, în măsura în care aceasta are la origine fapte identice sau fapte care sunt, în substanţă, aceleaşi.” ,,Interpretarea principiului în discuţie trebuie să fie favorabilă autorului actelor comise ceea ce semnifică împrejurarea că odată ce el a fost scos de sub urmărire penală, să nu mai aibă temerea că va fi din nou pus sub urmărire penală pentru aceleaşi fapte.”

# Mai trebuie sa aiba CARTEA in biblioteca si hotii de judecat date 29 November 2013 21:33 +2

SPAGARII DE JUDECATORI TREBUIE SA AIBA IN BIBLIOTECA CARTEA...comentariu pe articole CEDO. Verificati la librarii si vedeti cum stau cartile pe raft. Cati judecatori si procurori avem in tara? Bine ca se consuma whisky-ul si friptanele, curvele si mertanele.

# Buftea date 29 November 2013 19:41 +5

CEDO e fara valoare in fata Judecatoriei Buftea, nu au aia atatia smecheri ca la Judecatoria si la Parchetul Buftea. Sa ne mai lase CEDO asta in pace...

# obiectiva date 29 November 2013 19:55 +4

remarca OLANDEI nu are nici o treaba cu barourile din RO....de acum 3 ani, olanda a fost prima care tipa ca RO NU ESTE STAT DE DREPT.....acum trebuie sa tipam si noi dupa ei......nu stiti ca boicotescu a boicotat si florile din OLANDA ??? voua NU vi se pare ca acesti corupti care ne conduc, de la baSSescu in jos, NU NE RESPECTA nici ca pe niste viermi ??? in ce tara europeana este atata bataie de joc la adresa simplului cetatean, contribuabil cinstit, FARA NICI UN DREPT SAU LIBERTATE, doar cu OBLIGATIA sa dea toata ziua bani, si pielea de pe el, daca se poate......si ponta plange ca nu dam cat viseaza el....sa ne vindem eventual si organele sa platim guvernul.......si parlamentul, si avioane, si hotele de lux....iaca acuma si danilet se plimba prin PANAMA...........ca doar si HAINEALA a fost in HONG KONG tot in interes de serviciu.......ASA CA, ADIO SCHENGEN.....nu mai pot eu acum, plang.......trebuie sa ii dam jos pe toti.....de la A la Z.....

# obiectiva date 29 November 2013 19:59 +2

il sustin pe unul din lumea mare, ca TOTUL E POLITICA......dar, hienele astea avocatesti nu au cum intelege.....lumea !!! ei se cearta, de cand stiu eu LUJU, ca la usa cortului......ne doare in cot de interesele voastre meschine......TREBUIA SA FACETI GREVA cand s-a publicat OUG 80 /2013 in monitor........nu vanati decat sa prindeti prostii de belciuge, sa ii scormoniti de bani, si va doare in pix de SOARTA lor si de drepturile lor....totusi, revin cu o intrebare.....CE LEGATURA ARE JUSTITIA DIN RO, CU CEA DIN PANAMA SI HONK KONG ?????? si botomei sa mai inchida pliscul, ca il cunosc ca de cal breaz.....asa e d-l botomei ca NU stiati ca MARTORUL NU SE RECUZA ????? ACUMA STITI ?????

# pentru cea de mai sus date 30 November 2013 13:06 0

in sfirsit o persoana cu ceva creieri in cap,care intelege ca tinerii latraiAU FACUT MESERIA NOASTRA DE RIS ei au introdus spaga la procurori si judecatori si ne au expus oprobiului ,ei prin spagile lor,ca altfel nu stiau destula carte ca sa reprezinte pe cineva in mod onest si sa cistige pledind la bara.EI PLEDEAZA CA IDIOTII PE TELEFON .imi este scirba de prostitutia de prin tribunale,toti se cred alfa si omega si ei nu au habar de nimic,incurca tot si pledeaza fara tragere de inima si cu indiferenta la soarta impricinatilor.si ca sa si mascheze incompetenta sprijina un conflict fara forma si fond.bai fraierilor bruxelul cauta doar tapi ispasitori si au gasit avocatii.asa ca ala din lumea lui a inteles exact care i miza si surpriza

# xx date 29 November 2013 20:03 -1

ia te uita ce se mai intimpla prin instante :) instanta a decis anularea NUP si a trimis dosarul la parchet ptr inceperea UP impotriva unui botanist. abia astept sa-l vad condamnat pe nea Trifu - un avocat de 2 ron ( ba nu, de 2 lei vechi) http://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9400000000091256&id_inst=94

# tembelule date 29 November 2013 20:39 +1

xx, mori de ciuda ca se apropie sfarsitul castei mafiote-flocea. Baga-ti o gheara in gat, mizerie umana ce esti !!

# Tudor Raneti date 29 November 2013 20:20 +5

Am si eu ceva interesant cu care sa captez atentia olandezilor. Cum ar fi ca magistratii refuza sa-si faca datoria fata de care s-au jurat, ca vor respecta Constitutia si legile tarii, si vor apara drepturile si libertatile cetatenilor. N-am intalnit un singur magistrat roman care-si respecta juramantul. O adunatura organizata de criminali inveterati, asta e magistratura romana. Nu exista justitie in Romania. Exista o gasca imputita de criminali inveterati, magistrati spagari, care si-au tras cel mai mare salariu de bugetar de lux din Romania, mai mare ca al presedintelui Romaniei, si lucreaza doar la \"independenta\" judecatorului, adica vier******sc cum sa-si ia mai multa spaga si mai nestingheriti

# ADEVARUL date 30 November 2013 06:10 +1

JUZII ROMANI SUNT JUDECATORII LUI SE POATE SI ASA,DACA AVEM CEVA DE CASTIGAT SI NE PASTRAM AVANTAJELE.NU LUCREAZA PENTRU NOI,SIGUR,IAR TERGIVERSARILE LOR AU DEVENIT CLAR SIMPTOMELE UNEI CORUPTII DE SISYEM-GENERALIZATE.BINE MACAR CA EXISTA MCV-UL SI LA SFARSIT,CARE NU ESTE DEPARTE-AU SA POATA SPUNE CA OFICIALII EUROPENI SUNT DE VINA,DACA LE-AU DAT OK-UL LA UN ATARE COMPORTAMENT,CUM AR ZICE TORTIONARII,DUSMANOS,CANCEROS ZICEM NOI,PENTRU CA FIECARE PROCES,CIVIL SAU PENAL ESTE PIERDUT DE CATRE NOI,VIERMILOR PARAZITI CE SUNTETI VOI,ASAZISII NOSTRII JUDECATORI,IN FAPT NISTE TORTIONARI ODIOSI.BINE LE ZICE RANETI GASCA IMPUTITA DE CRIMINALI INVETERATI.ADICA UN FEL DE CELULE ALBE COMPROMISE DE VIRUSUL SIDA.CONTINUATI CU AMANARILE SI TOLERANTA FATA DE EXCROCI,EXPERTII SPAGARI SI AVOCATI,ALTCEVA NU PUTETI.IADUL SA VA PRIMEASCA INAPOI MAINE,DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI,AR TREBUI SA VA DUCETI LA MORMINTELE EROILOR CARE AU MURIT PENTRU NOI,SI ACOLO SA VA CERETI IERTARE PENTRU APROAPE UN SECOL JAF. <img src=ops:' />

# JUST date 29 November 2013 20:58 0

ASTazi 29.11.2013.Dosar 11799/94/2013 Judecatoria Buftea.Solutie: În temeiul art. 2781 alin. 8 lit. b Cod procedura penala respinge plangerea formulata de petentul Bleah Sergiu ca neîntemeiată. (date). În temeiul art. 2781 alin. 8 lit. b Cod procedura penala admite plangerea formulata de petentul Baroul Ilfov (date). Desfinteaza Rezolutia nr. 6717/P/2012 emisa de Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea la 08.07.2013 si trimite cauza Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea in vederea inceperii urmaririi penale fata de intimatul-petent BLEAH SERGIU (date) si intimatul TRIFU STAN (date), sub aspectul savarsirii infractiunii prev de art 26 din Legea 51/1995 raportat la art 281 C pen. In temeiul art. 192 alin. 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publica, astăzi, 29.11.2013. Document: Hotarâre 657/2013 29.11.2013

# gunoiule date 29 November 2013 21:13 +2

Pentru judecatorul MAFIOT de la Buftea: Curtea de Apel Brasov, decizia penala definitiva nr. 477/R din 16.06.2011: \" Mai exact, inculpatul(Bleah), licentiat in drept, detinea o documentatie care il autoriza si care ii conferea dreptul de a exercita profesia de avocat, inclusiv o decizie de inscriere ca avocat emisa in baza Legii 51/1995\"!!! 

# GUNOIUL SPAGAR JUDECATOR DE BUFTEA date 29 November 2013 21:37 +2

FEREASCA DUMNEZEU ca oamenii de rand sa se rascoale si sa asalte pe strada sau in tribunele JUDECATORII!!! asist in fiecare zi la astfel de nedreptati in salile tribunalului si d eprocese aranjate. DOAMNE, LUMINEAZA-I PE ROMANI SA NU MAI DOARMA!!! O NOUA REVOLUTIE!!!! JAVRELE PENALE SA PLECE DIN CONDUCEREA TARII!!!

# JUST date 29 November 2013 21:41 +5

In sfarsit......Asta e \'\'linia\'\' pe care se va merge de azi inainte.....acesta e ecoul demersurilor avocatilor Bota.......in sfarsit am intrat in linie dreapta....s-a luat atitudine.....incep sa se pronunte in acelasi fel instante diferite.

# ai vrea tu date 29 November 2013 21:49 0

Ai vrea tu, odrasla de securisto-comunist ce esti. Vremea castei voastre mafiote a trecut. Vom reforma din temelii profesia de avocat .

# JURIST date 29 November 2013 21:45 +1

bai JUST eu cred ca judecatorul ala de la Buftea ori este nebun ori este necinstit.  in cazul asta nu avem ce cauta in UE am ramas cu sechelele comuniste care ne bintuie si in prezent. baroul ala ilfov are acte de infiintare? cum naiba ajung judecatori indivizi care nu cunosc notiuni elementare de drept?

# Ultimul Charlot date 30 November 2013 09:41 +2

Da Judecatoria Buftea, are acte de infiintare?  Deja sunt judecatorii in tara care au raspuns scris ca nu detin asemenea acte

# oarecare date 30 November 2013 11:18 0

Asa e, a fost desfiintata prin legea 3/48. Nu exista de jure, noroc ca are in plan Pompi sa o infiinteze.

# obiectiv date 29 November 2013 23:28 +4

se pare ca piata ii doreste pe avocatii lui bota. concluzia lesne de tras este ca traditionalii nu sunt in stare sa demonstreze ca sunt mai buni si pot combate concurenta. singura arma este cea  a disperarii, unchesii vostri securisti au recurs la metodele bolsevice, compromitere, pacte rusinoase cu diversi interlopi ai justitiei etc. rusine florea , rusine iordachescu, bravo avocatilor Bota.

# Koko date 29 November 2013 22:40 +2

Domnilor avocati, sunt impresionat de modul elevat in care va sustineti punctul de vedere. :) Daca un asemenea limbaj folositi si in fata instantei, sa va mai mirati de ce va iau judecatorii la misto...

# kiki date 29 November 2013 23:45 +1

ia sa te vedem koko daca ar trebui sa te lupti cu interlopii lui florea care vor sa -ti ia painea. cred ca ai sa le vorbesti foarte...

# Dr Vasile Botomei, considera paranoic pe dnul av.Pompi Bota date 29 November 2013 22:42 0

Propun avocatilor din UNBR.info sa-l ducelpe dnul Bota la spital ca a ajuns saracul grav bolnav mintal! Scrie prostii pe comentarii la luju, si nu are echilibru mintal.Din respect pentru initiativa domniei sale trebuie sa ne gandim la el. Dumnezeu Sa-l ierte! Pace tie Bota cel rau cu cei care te-au laudat cand erai mai bun! Iarta-L Doamne ca nu stie ce face!

# UNBR.info date 29 November 2013 22:44 0

Propun avocatilor din UNBR.info sa-l duca pe dnul Bota la spital ca a ajuns saracul grav bolnav mintal! Scrie prostii pe comentarii la luju, si nu are echilibru mintal.Din respect pentru initiativa domniei sale trebuie sa ne gandim la el. Dumnezeu Sa-l ierte! Pace tie Bota cel rau cu cei care te-au laudat cand erai mai bun! Iarta-L Doamne ca nu stie ce face!

# agramaticus rudotel botomel date 30 November 2013 10:31 0

lobotomiei, mai bine nu te mai semna ! Afla toata lumea ca nu stii sa scrii ! Si nu te mai da dottore ca iar ajungi la zu haus !

# tolombei lobotomei batausul de femei din bacau date 30 November 2013 13:01 0

Ma, voi sunteti siamezi, tu, director sef de aprozar si cu maria calaria?!?!? :lol:

# dottorelui lobotomiei date 30 November 2013 09:08 0

propunem dottorelui analfabeticus lobotomiei impuscarea pentru asasinarea limbii romane ! ,,sa-l ducelpe,, ,,luju, si,, !!!

# puii mei date 30 November 2013 09:35 0

PROSTILOR, NOI DE LA UNIUNEA AVOCATILOR A LA BOTA O SA VENIM IN CONTINUARE CU PROCURA SPECIALA  - MANDAT- SI NU O SA SCAPATI ASA DE USOR DE NOI ))) ASA AM FACUT SI INAINTE

# Dr. Botomei Vasile date 30 November 2013 11:07 +2

 Dr.Botomei Vasile cere introducerea problemei barourilor concurente in sedintele de dialog social in vederea interzicerii discriminarii intre persoanele juridice cu activitati identice: UNBR.ro; UNBR.info UNBR-legal.ro.

# analfabeticus rudotel botomel date 30 November 2013 18:07 0

Activitatile sunt identice doar in capul tau de retardat; noi ne ocupam de avocatura, tu de escrocat juristii ! iti trimitem chiftele cu prastia la sbarna !

# botomel cretinel date 30 November 2013 18:23 -2

Esti un diversionist de doi lei si 11 bani, un hot si un bataus ordinar de femei. Singura Uniune legal infiintata din Romania, este www.unbr.eu. Restul e imaginatia ta imbecila si bolnava. AI uitat vremurile cand ai venit la Bucuresti sa te faca Bota avocat. Ai venit cu trenul personal, cu o sacosa de plastic. Nu ne-ai spus de ce ai furat si falsificat tabelele de la Congres. Daca intamplator ne vom intalni vreodata, sa faci bine si ai un raspuns serios pregatit, nu abureli ieftine de aprozar, cum faci de obicei.

# UNBR2004, SINGURUL LEGAL IN ROMANIA www.unbr-legal.ro date 2 December 2013 23:00 +2

SINGURUL UNBR, ESTE CEL INFIINTAT IN 2004 SI DACA TRADITIONALII CRED CA NE VOM LASA,SE INSEALA. ANI DE ZILE NE-AU PRIGONIT SI NE-AU CONTESTAT CALITATEA DE AVOCATI. INAFARA DE TUPEU SI SUSTINEREA CASTEI MAFIOTE, NU AU NIMIC, DECIT AVOCATI INFRACTORI,PE CARE DIN FERICIRE II ARESTEAZA ZILNIC.TINE-TI MINTE AVOCATI TRADITIONALI, FAPTELE VOASTRE PENTRU NOI, NU SE VOR PRESCRIE NICIODATA. VA VENI VREMEA CIND VE-TI PLATI CA TORTIONARII COMUNISTI PENTRU CRIMELE VOASTRE. AVEM 4 COLEGI MORTI DIN CAUZA STRESULUI LA CARE I-ATI SUPUS VOI. ROATA MORII SE INVIRTESTE.

# Dialog Social date 30 November 2013 11:11 +3

Domnule Dr. Botomei, nu cereti pe forum, faceti oficial totul

# doctoru vasile date 30 November 2013 13:06 0

Dar sa prezentati si certificatul medical de la psihiatru. :lol: Si sa spuneti drept, de ce ati furat si falsificat tabelele Congresului avocatilor. Si sa faceti si o cerere de primire in profesie, catre www.unbr.biz :lol: sau www.feisbuc.com

# Inh atentia dlui Bota! date 30 November 2013 13:53 0

Va multumesc pentru ajutorul acordat cat timp mi-ati fost presedinte! Va asigur de respectul cuvenut in continuare.Incercati sa intelegeti ca problemele pentru care luptam sunt comune. Va multumesc si nu va dispretuiesc pentru apelativele pe  care le publicati la comentariile mele. Nu in ultimul rand a-ti putea aprecia ca atunci cand a-ti facut greva in fata la Parchet, v-am adus unpreot sa va asiste la greva, v-am insotit la emisiunile televizate de la OTV,si multe altele despre care inamintirea vremurilor in care lucram impreuna se cuvine sa va reconsiderati atitudinea.

# Dr.Botomei Vasile transmite mesaj pentrut Bota date 30 November 2013 13:55 0

Va multumesc pentru ajutorul acordat cat timp mi-ati fost presedinte! Va asigur de respectul cuvenit in continuare.Incercati sa intelegeti ca problemele pentru care luptam sunt comune. Va multumesc si nu va dispretuiesc pentru apelativele pe  care le publicati la comentariile mele. Nu in ultimul rand a-ti putea aprecia ca atunci cand a-ti facut greva in fata la Parchet, v-am adus un preot sa va asiste la greva, v-am insotit la emisiunile televizate de la OTV,si multe altele despre care in amintirea vremurilor in care lucram impreuna se cuvine sa va reconsiderati atitudinea.

# escrocului botomel date 30 November 2013 18:03 0

Si acum bota incearca sa te invete sa scrii. nu reuseste pt ca esti prea retardat ! ,,a-ti putea aprecia,, ,,a-ti facut greva,, ,,OTV,si ,, !!!

# doctoru vasile date 30 November 2013 18:28 0

Bai sarpe veninos, atat de nesimtit si dobitoc esti sa indraznesti sa spui ca problemele sunt comune? Esti bolnav psihic, baiete. Mergi la psihiatru. Urgent, pana nu te declara astia pericol social. Falsificatorule ordinar!

# M.Magdalena date 1 December 2013 11:54 0

Învrajbit mai esti d-le! Domnule, la biserica mai mergi? Mergi si roagate la D-zeu sa-ti dea bunatate, întelepciune si dragoste pentru semenii dvs. Ocupati-va timpul citind o rugaciune, facînd o fapta buna cu tot sufletul în locul comentariilor malitioase , jicnitoare la adresa dl. Botomei. Spre deosebire de dvs. este un bun credincios ,este inteligent , echilibrat , stie sa se exprime frumos, stie sa respecte , lupta cu dreptate pentru a schimba -ACTUL DE JUSTITIE ! Zau , îmi pare rau de dvs.!!!

# asa e magdalico date 1 December 2013 12:41 +1

asa e magdalico, dar cine si-a batut femeile, copiii si politista ? cine ne-a furat tabloul de avocati ? cine a escrocat zeci de juristi pe 4000 de lei ? nu scrie in Biblie sa nu furi ? Si mai vezi de gramatica, cred ca ai aceeasi scoala de agramati cu lobotomiei: ,,roagate,, ,,facind,, ,,jicnitoare,, ! si mie mi-e mila de dvs: esti o analfabeta retardata !

# duhul sfant catre maria macarena date 1 December 2013 15:31 0

Auzi, Mario, ma lasi cu aiurelile tale? In habotnicia ta prosteasca, chiar nu poti face diferenta intre un om cu frica de Dumnezeu si unul care pacatuieste grav - fura, bate femei, falsifica acte - si se da drept mare credincios???? In locul tau, m-as abtine si m-as da si cu capul si cu dintii de icoane. Si tu si pacaliciul tau de tolombei, sunteti complet patetici, ca sa nu zic saraci cu duhul. Nu ma mai leg de faptul ca amandoi sunteti la fel de analfabeti, mai ales ca protejatul tau isi zice \"doctor\". Pune repede de o coliva, lasa hoinareala pe internet.

# Un om bun care stie sa respecte semenii lui! M.Magdalena date 30 November 2013 19:51 0

Dl. Botomei, va rog nu mai intrati în dialog cu Bota! Nu se merita ! Va exprimati frumos ,decent si cu mult bun simt. Tot ce spune Bota este plin de otrava. Iarta-l Doamne ca nu realizeaza ce spune! Amin!

# magdalena date 30 November 2013 23:58 0

magdaleno, si eu ii plang de mila lu botomel ! Aproape ca am uitat ca si-a batut******rile, copiii si politista !

# asa e date 1 December 2013 00:00 0

va vedea lobotomiei in celula cum e sa stai femeie (kpra) !!!

# cetatean date 30 November 2013 14:02 +1

romania nu va intra in urmatorii ani in spatiul sengen ...coruptia din institutiile statului si problema nerezolvata din piata avocaturii ne conduce la insucces pe plan extern!!!!

# NICHT SCHENGEN! Romania e ciumata de coruptie! date 30 November 2013 14:30 0

MI-AR FI RUSINE SA INTRAM IN SCHENGEN! sunt roman pur sange, dar nu avem ce cauta la masa democratiei de sute de ani...coruptia, fanariotii, interlopii NU SUNT SINONIME CU SCHENGEN!!! DECI, MA OPUN INTRARII IN SCHENGEN.

# obiectiva date 30 November 2013 16:17 0

corect, nicht schengen !!! intai sa ne curatam casa de GUNOAIE, apoi sa visam la cai verzi pe pereti !!!!!

# adrian ionescu date 30 November 2013 16:54 +2

ESTE FOARTE GRAV FAPTUL CA UNII JUDECATORI NU RESPECTA PROPRIA JURISPRUDENTA A INSTANTEI..NEAGA HOTARARI JUDECATORESTI DEFINITIVE PE ACEEASI SPETA!!!! SE COMIT CONDAMNARI NEDREPTE (DOVADA CONDAMNARILE CEDO ALE ROMANIEI)  ROMANIA NU ESTE UN STAT DE DREPT!!! SE FAVORIZEAZA GRUPURILE DE INTERESE! NU AVEM CE CAUTA INTR-UN SPATIU DEMOCRATIC EUROPEAN PANA NU RESPECTAM LEGILE,HOTARARILE JUDECATORESTI,JURISPRUDENTA SI PRINCIPIILE DEMOCRATICE!!! 

# WWW date 30 November 2013 16:56 +2

problemele romaniei nu sunt doar in domeniul avocaturii...........si aici e grav ca nu se transeaza problema definitiv- problemele sunt cancerele majore din economie,justitie si......

# dan date 30 November 2013 17:01 +4

ceea ce este paradoxal este faptul ca unbr-barourile infiintate de bota au la baza o hot.jud.irevocabila = putere de lege.........si cu toata legalitatea lor tot avocatii acestei structuri sunt discriminati ...in favoarea unbr-florea organizatie care nu detine acte de origine,existenta si nu au personalitate juridica (lucru confirmat de toti magistratii din romania)...........romania nu e stat de drept rusine ponta!!!! primitivismul juridic din mintea acestora ne trage in jos !!! adio spatiu schengen

# SCHENGEN date 30 November 2013 19:14 +2

oameni buni, cu indivizi ca Florea, Iordachescu, COrlatean s.a. voi vreti sa fim primiti in lumea civilizata? Sa fim seriosi, cu astia romanica nu are ce cauta nici macar intr-un trib de salbatici!

# ADEVARUL date 30 November 2013 19:49 +1

SE STIE CA JUDECATORII ROMANI SUNT DE TOATA GROAZA,DAR EI SERVESC INTERESELOR EXCROCIILOR CARE PRADA ROMANIA,SA NU UITAM CA SI EI AU PARTEA LOR DE AICI.MAGISTRATII SUNT IN CARDASIE CU PORCCURORII,CU EXPERTII SI AVOCATII,DE FAPT TOTI ACESTIA SUNT NISTE PARALELI CU JUSTITIA,DESI TOTI OAMENII AR TREBUI SA BENEFICIEZE DE CUNOSTINTE JURIDICE,DACA TOT ESTE OBLIGATORIE CUNOASTEREA SI RESPECTAREA LEGII.DACA VOI JUDECATORII SUNTETI ASA NISTE TICALOSI ORDINARI SI PUTORI LA CARE O CERCETARE JUDECATOREASCA DUREAZA DE LA 5 ANI IN SUS,VA SPUN SCURT:NU SUNTETI OAMENI,SUNTETI NISTE TRADATORI DE TARA CUM NU A MAI POMENITY ISTORIA ROMANILOR,ASTA ESTE EPOCA VOASTRA,IN CARE TARA ESTE JEFUITA.MULTUMIM HAIMANALELOR.

# Eu date 30 November 2013 20:07 -2

Luju, fara suparare, acesta este nivelul la care intelegi lumea justituiei!

# x Eu date 30 November 2013 20:25 0

Eu,\"fara suparare, acesta este nivelul la care intelegi lumea justituiei!\"???? ma tem ca tu nu intelegi ca s-a terminat cu mafiotismele si cu smecheriile mesterului florea.apropo cine l-a facut avocat pe nenea asta? a dat examen cu tutankamon?

# VASILE date 30 November 2013 20:54 +2

CAND VOM STI SA DEOSEBIM ADEVARUL DE MINCIUNA, ATUNCI TOTUL VA MERGE STRUNA.

# NICHT SCHENGEN!!! date 30 November 2013 23:32 +1

Gunoiul Romania tre sa stea la presul Europei. Tiganii si praduitori romani sa stea cu mana intinsa ca si pana acum...FRAIERI MAI SUNTEM!

# Adem Devlet date 1 December 2013 01:14 +1

Omul are dreptul la munca si nimeni nu are voie sa ingradeasca acest drept ! Acest mare clan mafiot din Romania cu politicieni , demnitari , inalti functionari publici si magistrati ingradesc dreptul la munca al unor oameni ce au absolvit o facultate de drept prin o piedica numita barou ! Oricine doreste sa infiinteze un alt barou , adica o asociatie profesionala , este blocat de mafia acestui stat de tip mafiot ! DE CE ? NU TREBUIE SA AVEM SI AVOCATI INDEPENDENTI ?

# Romania e pe invers date 1 December 2013 11:26 +3

Ar fi normal. Dar daca le dispare casta cutumiara, mor cashalotii de foame, gen florea si toata haita de angajati in organizatiile lor clandestine. Ai vazut cati angajati sunt numai in \"baroiul\" lor din Bucuresti? P-aia cine sa-i tina, daca fraierimea n-ar fi obligata la dubla zeciuiala.??? Tata-mare? Moare monopolul, mor cashalotii organizatiei cutumiare tolerate de politicienii politruci aroganti si ignoranti. Reactia Olandei este fireasca. Ce sa caute in Schengen o tara bananiera precum Romania, in care hotararile judecatoresti sunt luate in deradere tocmai de cei care ar trebui sa fie primii care sa le recunoasca?!?!??

# oarecare date 1 December 2013 06:32 -3

Mai Devlet, doar atat te duce capul ? Doar atat poti ? E ca si asa te-a durut cand ai gandit un pic, doar cat sa poti scrie ?

# Adem Devlet date 1 December 2013 12:13 +4

Pentru oarecare , pe mine ma duce capu mai multv de atat dar am vrut sa fiu cat mai simplu si concis ! Toti procurorii , judecatorii , securistii si altii ce fac parte din aparatul de forta sau justitie stiu ca daca vor sa practice avocatura daca la stat nu o sa mai mearga vrajeala , vor trebui sa se milogeasca la barou ! Pai si cum unii vor doar un singur barou , mafia detine controlul si normal sa isi apere monopolul ! Ce zici de cum ma duce capu ? Vezi ca nu toti suntem dobitoace si intelegem perfect mecanismele acestui mare clan mafiot din statul asta de tip mafiot ?

# oarecare intrebare??? date 1 December 2013 13:34 +3

ce va face mister florea daca i se va cere sa faca dovada ca baroul  este infiintat? o sa-i arate ca a primit politicieni in barou ca sa-si asigure spatele in fata ilegalitatii? practic asta a facut florea, a primit in baroul fantoma numai personaje care sa-i acopere baroul ilicit, neinfiintat. 

# BI date 1 December 2013 18:54 0

Iar ați luat-o pe arătură fraților. Cine și în temeiul cărei legi să ceară actul de înființare despre care vorbiți voi. Sunt de acord în privința modului ne ortodox de primire a unor persoane influente în Barourile clasice, însă acest lucru nu mă afectează pentru simplul motiv că acești oameni nu vor practica avocatura pt. că nu sunt pregătiți pt. așa ceva. Am văzut cu toții cazul celor doi membrii ai CSM, unul a reușit pe merit și chiar profesează. Alții (politicienii) nu profesează, deci nu deranjează avocatura. Nu numărul barourilor ci calitatea avocaților este cea care contează. Avocații sunt liberi, cei mai liberi sunt cei care nu au clienți și au tot timpul din lume să scrie pe acest minunat Luju. Apropo de reacția Olandei, cine ce for din această țară a reacționat, sau o fi doar un ziar la care Bota al nostru a trimis un articol, așa ca să mai vină câțiva donatori. Văd că nu sunt singurul care, cu bună credință vă sfătuiește să puneți mâna pe cărțile de drept, dați examen și pra

# BI date 1 December 2013 19:09 +2

Continuare...practicați cu capul sus această profesie nobilă. După ce veți intra pe ușa din față în avocatură veți vedea cu alți ochi Barourile lui Bota. Știu asta din cele relatate de către foștii noștri colegi, astăzi avocați în Barourile tradiționale. Trebuie să recunoașteți dacă sunteți juriști că nu se poate ca într-o țară o structură să fie înființată în alt mod decât structura concurentă și asta pt. că legea specială este astfel adoptată. Vă propun să studiați temeinic structurile avocațiale din Europa și nu numai și veți vedea că am dreptate. Nu rezolvați nimic înjurând oameni care nu vă împărtășesc opinia. Din 2006 am tot spus și o spun și astăzi că nu vom înlătura niciodată structura tradițională și cum legea prevede că există o singură structură, ghiciți cine rămâne pe peron. Am afirmat și atunci și afirm și astăzi că nu vom fi acceptați pe piața avocaturii și asta din mai multe motive:1 Nu suntem organizați în structurile prevăzute de lege, nu avem un conducător. 

# BIIII fugi si lasaneeee date 1 December 2013 19:17 +2

bai natingule, spunei lui florea, corlatean,  boc, udrea s.a. sa puna mina pe carte,da? cind vor da astia examen o sa dam si noi,bine? pina atunci ne provoci greata cu ineptiile pe care le sugerezi. 

# pt BI date 1 December 2013 20:28 +2

oare cite pseudonime iti mai iei avi-avi? nu te saturi de mincat rahatel?

# Radu date 1 December 2013 21:55 -1

BI, ai fost, esti si vei ramane o mizerie umana. Intarziatule mintal, daca tot faci propaganda unei caste mafiote ilegale, du-te dracului si da-le spaga gangsterilor de acolo si lasa-ne pe noi in pace. Ce te f--e grija de noi, cretinule ?! Oricum nu ne vei convinge niciodata de aberatiile pe care le debitezi !

# avi-avi date 1 December 2013 21:26 -1

Tot idiot,tot idiot? Tot mojic,tot mojic?Tot liberr?Inca liber?Mai ai timp sa te bucuri  de donatii.Dar atentie,nu ai prea mult timp .Nu8 eu sunt B1 dar  are  dreptate.Sunteti pe nicaieri.

# avi-aviiiii date 1 December 2013 22:31 +1

avi, intr-un cuvant esti prost.

# tot agramat retardat date 2 December 2013 00:36 -2

Ce te supara la Bota; ca vrea sa te invete sa scrii ? ,,tot liberr,, ,,Nu8 eu sunt B1 dar are dreptate,, ??? Daca tu esti avocat botomiei e intreg la cap !

# avi-avi date 2 December 2013 08:28 -1

Mai feciorul lui Pigus,te-ai semnat asa cum,printre altele,esti:agramat retardat.Am zis eu ceva despre bota?cum ai dedus ca este vorba despre le/tine?Vazi ca esti prost?Ha,ha!

# aviatorului agramat date 2 December 2013 10:26 -1

Ăi, aviatoare, tu il faci pe bota agramat ? Tu nu esti in stare sa scrii o propozitie ! ,,despre le/tine,, ,,cum,printre altele,esti:agramat,, ???  Nu ar fi bine sa taci ? te-ar crede lumea avocat, desi stii bine ca nu vei fi niciodata !

# Floris date 2 December 2013 09:59 +1

Felicitari domnule presedinte Bota, atat dvs si tuturor celor care au crezut ca vor reusi. Sunteti buni avocati si o sa invingeti acest sistem corupt si murdar. TRAIASCA DREPTATEA SI BAROUL BOTA SA INVINGA.

# gina date 2 December 2013 11:55 +3

Succes avocatilor din BAROUL LEGAL infiintat de d.Bota. dorim sa dispara aceasta mascarada numita barou traditional compusa din foarte multi dubiosi, intrati pe spaga sau scutiti de examene in timp ce adevaratii stiutori de carte sunt tinuti inafara sistemului de examenele trucate.

# dorel date 2 December 2013 12:26 0

Succes tuturor avocatilor din UNBR ( Bota ) 2004! Succes Domnule Bota, in sfarsit reusiti dupa atatia ani de truda sa daramati o casta care teoretic se credea imposibil de clintit, spargerea monopolului din avocatura, etc. Succes si avocatilor care lucreaza si activeaza in strainatate.

# md date 2 December 2013 13:19 +1

nu/l mai felecita\'i pe bota. Nu este meritul lui, mai mult chiar este disperat ca s/a ajuns la acest nivel in lupta noastra cu barourile traditionale. Este impotriva avocatului care a facut greva foamei, impotriva avocatului Bleah, impotriva avocatului Teodorescu de la galati care a sesizat comisia europeana, si in general impotriva noastra, a tuturor avocatilor din UNBR 2004. Daca nu credeti intrati pe bota.ro si veti vedea singuri ca nu este nici o referire la colegul nostru care face greva si nici la reactia presei olandeze. Sa-ti fie rusine d-le bota.

# avi-avi date 2 December 2013 14:19 0

mai feciorul lui Pigus,cand te feliciti sub diverse pseudonime,te uiti macar in oglinda sa-ti vezi parul vopsit?

# M.Magdalena date 2 December 2013 14:21 0

Daca dl. Bota ar fi întelept , corect si demn asa cum sustine, ar putea schimba ceva în Romînia. Îmi pare rau ca d-lui nu vrea sa faca mai mult pentru bunul mers al Justitie . Decît sa aruncati cu noroi în colegii d-voastra, mai bine uitati trecutul, iertati si uniti-va pentru binele nostru al Românilor.Atunci veti recunoaste merite si toate laudile! Va transmit cu regret în suflet d-le Bota „ ca nu procedati corect si nu aveti întelepciunea absoluta de a corecta orice fraza sau de a judeca pe anumite persoane pentru greselile facute” Folositi o arma cam uzata , aceasta arma a corectarii gramaticii, dar nu este o arma veritabila. Îmi pare rau ca va spun acest lucru, cu scuzele de rigoare! Sunt lucruri mult mai înaltatoare pe acest Pamînt!

# magdaleno date 2 December 2013 15:17 0

magdaleno, reformuleaza ca nu intelegem nimic! ,,Romînia,, ,,ca d-lui nu vrea,, ,,toate laudile!,, ,,Pamînt,, !!!???

# M.Magdalena date 2 December 2013 16:29 0

Domnule, nu o sa reformulez nimic! Cine vrea sa înteleaga ,întelege asa cum am formulat. Multumesc pentru apreciere! Bunul D-zeu sa va lumineze!

# mery cea prea-cur-ata date 2 December 2013 19:12 0

Marieeee, gata-i coliva? N-ai priceput ce ti-am scris mai sus cu privire la \"evlaviosul\" tau tolombei, hot, falsificator si batausul de femei, sau faci pe proasta?

# M.Magdalena date 3 December 2013 21:05 0

Am gătat coliva! Urmeaza sa traga clopotele si esti dus......!!!

# md = moldovean analfabet date 2 December 2013 13:33 -1

agramate, nu ne spui cum te cheama ? sa te scolarizam la lb romana (straina de tine !) : ,,nu/l mai felecita\\\'i ,, ,,

# M. MAGDALENA date 2 December 2013 14:04 0

Frati Români ! Intervin cu o rugaminte , nu va mai balacariti pe luju! Fiti uniti si demni! Scoateti prea mult în evidenta modul în care ne exprimam „GRAMATICAL” dar vai noua , uitam ca suntem Români! Cînd s-a facut (UNIREA) si-au dat mîna cu mîna toti Românii! Atunci nu s-a tinut cont de nivelul de pregatire a fiecarui frate al nostru Român. A fost o mare bucurie pentru tot Românul! Daca sunteti atît de destepti de ce nu luptati si nu darîmati coruptia din Justitie? Toate aceste barouri care la drept vorbim , sunt legale , mai putin cel a lui Florea. De la UNBR Florea porneste toata coruptia , cu scuzele de rigoare pentru avocatii care sunt demni în acest barou.Eu sunt un om simplu ,fara pregatire în acest domeniu, dar nu pot sa stau si sa nu îmi exprim ceea ce vad ca se întîmpla la toate nivelurile Nationale. Regret si îmi pare rau de tot ce se întîmpla în aceasta tara. Este tara a tuturor Românilor, indiferent de felul cum ne exprimam si gradul de cultura.

# Oblio date 2 December 2013 14:29 +1

Adicatelea fiind palmuiti sa intoarcem si cellalt obraz ? ? ?

# ALU PIGUS date 2 December 2013 13:45 -1

Te-am ,,felecita,, pi tini, da nu stim cu ce retardata avem de-a face ? Tu cam cum crezi ca a ajuns materialul pe LUJU ?

# avi-avi date 2 December 2013 14:16 +1

iarasi te semnezi cu numele tau de fost decan de barou satesc.Vezi ma ca esti prost?

# nou la UNBR BOTA date 2 December 2013 13:51 -1

NOU! UNBR  ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIE VINERI 13 DECEMBRIE 2013, ORA 10

# Adicatelea... date 2 December 2013 15:51 0

A ridicat Bujoreanu interdictia...interesant. Botomei,tu cand  organizezi admiteri in unebere-ul tau...Pardon, esti trimis in judecată

# VEZI CA VINE SI PROCURORUL BUJOREANU LA EXAMEN date 2 December 2013 23:12 0

CINE SA ORGANIZEZE EXAMEN DEINTRARE IN PROFESIE MAI PUSCARIASULE. STAMPILELE SI TOATE ACTELE SUNT LA BUJOREANU. A, O PIU PE FRAIERA DE ALINA APOSTOL SA SEMNEZE. VREI SA O IEI CU TINE LA PUSCARIE. AM INTELES.......

# ,,OPIU,, date 3 December 2013 18:34 -1

,,A, O PIU PE FRAIERA,, Stai tu linistit ca Bujoreanu e la fel de retardat ca tine !

# lj date 2 December 2013 14:04 +1

mai bota, de ce te supara adevarul? Cand esti descoperit te arunci la greselile gramaticale de redactare. Fii corect si cinstit si recunoaste ce ai spus mai multor colegi ai nostri in legatura cu actiunile acestor avocati. Fii barbat.............daca poti.

# md date 2 December 2013 14:32 +1

e bine mai bota ca te conformezi, dar nu te imbata cu apa rece, stim ce fel de om esti, si stim si modul tau de a gandi, de a te comporta, si mai mult, stim parerea ta despre noi cei din unbr 2004. Modelul perfect de dictator inganfat, increzut, razbunator, fara capacitati intelectuale reale, etc. 

# SERAFINCEANU.AZI LA ORA 10.30 date 2 December 2013 14:44 +1

Asta-zi la orele 10.30 in sedinta de urgenta la Ministerul Justitiei Domnul Ministru a cerut lamuriri in legatura cu articolul care a aparut in presa Olandeza de pe Luju,dupa care s-au discutat cateva posibilitati pentru dezamorsarea acestui conflict care dainuie de 10 ani.Dupa o discutie scurta toti au inteles ca exista o singura solutie.Fuziunea.

# JURIST date 2 December 2013 15:11 +2

o fuziune ar dezamorsa \"razboiul robelor\" care dureaza de 10 ani. toata lumea ar fi multumita, fiecare si-ar vedea de treaba lui si lucrurile ar intra in normalitate. singurii care vor avea de pierdut sunt decanii carora le vor scadea spagile !!! 

# BI date 2 December 2013 14:59 0

# BOTA , INFRACTORUL REJECTAT DIN UNBR  date 25 septembrie 2013 00:56 0 BOTA, TOATA UNIUNEA STIE CA NU MAI ESTI PRESEDINTE SI NU TE MAI BAGA IN SEAMA. SINGURUL CARE NU STIE SI NU ISI DA SEAMA, ESTI TU. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat

# B oul I date 2 December 2013 15:05 -1

Dupa cum pui virgula intre subiect si predicat e clar cate clase ca trenu ai !

# dragi retardati date 2 December 2013 15:08 -2

dragi retardati analfabeti obsedati de Bota, daca nu invatati gramatica nu aveti nicio credibilitate !

# Bouli date 2 December 2013 23:25 0

Ba, da ce are pu....a cu prefectura?

# asa e date 2 December 2013 15:12 -2

astea nu mai sunt greseli de redactare: ,,date 25 septembrie,, ,,SINGURUL, ESTI TU,, ,,om esti, si stim,, ,, comporta, si mai,,  !!!

# BI date 2 December 2013 15:24 +2

Măi băiatule textul nu este scris de către mine, am copiat dintr-o postare mai veche făcută de altcineva și asta ca să vezi că sunt și alții împotriva acestui șmecher. Bota dragă avocat nu ești pt. că ai fost condamnat și în hotărâre scrie negru pe alb că nu ești avocat, în consecință nici președinte UNBR nu poți fi, așa că lasă-ne în pace cu gramatica ta, escrocule.

# analfabetule date 2 December 2013 15:35 0

Mai, BI, tu daca n-ai fi prost, ai fi imbecil, intelegi cum vine asta, nu?! Da\' despre zecile de hotarari judecatoresti definitive care au statuat faptul ca Bota are calitatea de avocat, pronuntate inainte de acea unica si abuziva hotarare, de care te tot impiedici, in mod diversionist, nu spui nimic si taci ca rahatu-n iarba ! Indiferent ce ai crede, nu sunt Bota.

# SERAFINCEANU.AZI LA ORA 10.30 date 2 December 2013 16:49 +1

Se discuta despre constituirea unei comisii mixte intre UNBR Florea si Baroul Constitutional care sa pregateasca fuziunea pas cu pas a  fiecarui Barou Judetean din structura Bota in structura judeteana a baroului Florea platindu-se o taxa modica de transfer care va fi stabilita de comun acord in comisia de negociere dar numai pentru avocatii Bota activi Fiscal,pentru ceilalaati se discuta de taxa practicata de barourile judetene Florea pentru transfer dintr-un barou in altul care difera cu sume intre 3000-7000 lei de la zona la zona.

# orest date 2 December 2013 17:36 -1

CRED CA E O GLUMA BUNA! AVETI MULTE FANTEZIIIII!! 

# si ceilalaati date 2 December 2013 19:14 0

si pentru ,,ceilalaati,, ?

# mm date 2 December 2013 17:21 +1

cred ca ministrul justitiei este in continuare in eroare in privinta barourilor bota. Nu exista baroul cunstitutional, iar in privinta taxei nu vad motivul pentru care s-o platim, noi avem acte, noi suntm legal infiintati, nu ei. Sper sa se formeye o comisie care sa informeye corect autoritatile

# SERAFINCEANU.AZI LA ORA 10.30 date 2 December 2013 17:43 0

Trebuie sa fim calmi si sa profitam de aceasta ocazie ,este clar ca exista o hotarare judecatoresca definitiva care a infiintat barourile constitutionale care nu poate fi desfiintata dar se stie ca,Bota si  Florea nu au infiintat UNBR-ul...pentru ca niciunul nu a obtinut rezervarea de nume la ministerul justitiei conform oug 26/2000 ...exista doar legea 51/1995 care prin alineatul (5) face cadou un UNBR lui Florea.Asa ca ,domnilor avocati BOTA nu cred ca aveti de gand sa va mai razboiti inca 20 de ani cu sistemul ci sa profesati ..eu cred ca este deajuns.Nu mai sperati pentru ca UNBR-ul este o caciula prea mare pentru Bota.

# SERAFINCEANU date 2 December 2013 17:50 +1

Acum este momentul sa terminam scandalul si sa ne vedem de profesie in liniste pentru ca majoritatea avem copii de crescut ,razboiul este doar al lui Bota care trebuie sa inteleaga ca este destul.Bota mergi acasa si lasa barourile Judene infiintate prin hotarare judecatoreasca in pace nu ai nicio calitate sa inervii esti doar istorie maestre.

# SERAFINCEANU date 2 December 2013 18:08 0

Rectific prin Art.60 alineatul (5) Florea a primit cadou un UNBR CARE ESTE RECUNOSCUT DE TOATE AUTORITATILE ROMANE,COMUNITAARE SI INTERNATIONALE

# SERAFINCEANU date 2 December 2013 17:59 0

Si ATENTIE !?Nu se va discuta cu Bota in acest demers,pentru ca din punctul de vedere al ministerului nu are calitate (nu se recunoaste UNBR Bota),se recunosc doar baroulile infiintate prin hotarare judecatoreasca asa ca...va fi o comisie formata doar din decanii baroului constitutional

# CURIOS date 2 December 2013 18:47 0

asa...de curiozitate, cand se va demara priectul asta? cine va chema decanii cand si unde? 

# sa fim deschisi date 2 December 2013 19:12 -1

sa ne decaram toti identitatea ! incepe tu serafime !

# serafim date 2 December 2013 19:17 +1

Ce hotarare a infiintat barourile si nu a infiintat UNBR ? Serafime, te-am prins esti un diversionist agramat !

# SERAFINCEANU date 2 December 2013 18:04 +3

Si pentru binele nostru stimati colegi sper ca pe comentarii sa nu intre doar domnul Bota sub diferite nume,si sa inceapa cu injurii la adresa mea.Este momentul sa interveniti si sa va spuneti punctul de vedere ca sa rezolvam pentru totdeauna aceastaa problema

# de acord date 2 December 2013 19:10 -1

Gata serifimne, da parca si tu esti analfabet !,,totdeauna aceastaa problema,, . Cum dracu sa credem un retardat care e acelasi avi, polo, oarecare, magdalena... ?

# serafinceanu ? date 2 December 2013 19:01 0

Cata ingeniozitate ! Da-ne un nume si un nr de telefon sa te contactam ! Sau crezi ca ne apucam orbeste sa te credem !?

# serafimne date 2 December 2013 19:06 -1

serafine, chiar, cine esti, sa te punem pe tine presedinte (?)

# avocat date 2 December 2013 20:00 +5

si daca SERAFINCEANU  spune adevarul? pe mine ma intereseaza sa profesez. imi ajung 10 ani de scandal. eu nu lupt pt d.Bota sau pentru altul ca sa fie presedinte sau ba. nu asta imi hraneste familia. m-am inscris la Unbr-ul infiintat de d.Bota, il respect si nu doresc altceva decat sa profesez in liniste fara dusmanii. va rog nu incepeti cu injurii la adresa lui serafinceanu sa vedem ce are omul de spus. daca minte sau nu vom vedea pe parcurs. 

# serafim date 2 December 2013 20:21 +1

sa se prezinte serafim, eu dau si spaga !

# Vava date 2 December 2013 21:09 0

Eu nu pot sa cred in indivizii de genul lui SERAFINCEANU, care, din start, vor sa il excluda pe Bota. Acesti diversionisti fac jocul castei mafiote-flocea. Nimeni nu e perfect, dar sa iti doresti excluderea tocmai a celui om care a luptat si lupta pentru eliberarea profesiei de avocat de mafia care a cuprins-o si datorita caruia suntem avocati, este o blasfemie !

# va-va date 2 December 2013 21:37 +2

stai linistit/a , nu e vorba de excluderea lui bota. si cred ca o delegatie compusa din cei pe care i-am ales decani vor fi mult mai calificati decat un singur om de a ne sustine interesul comu:sa profesam. voi doriti altceva? eu nu vreau decat sa profesez si atit. au trecut 10 ani si noi suntem in razboi ca la inceput , ce este grav e faptul ca d.bota s-a ales cu o condamnare, colegi de ai nostri sunt hartuiti de procurori si treba nu evolueaza in bine. asa doriti sa ne continuam cariera? sa ne pierdem clientela ca unul sau altul sa fie presedinte? pt presedintie sa-si dea in cap cine vrea , eu unul votez sa pot profesa.

# EXCLUS date 2 December 2013 21:39 0

Pe Bota il exclude doar de la discutii, el ramane avocat in continuare, va fi si el transferat. Daca vrea. La urma urmei fiecare Barou e independent, nu are subordonare fata de UNBR

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 08:46 0

Despre mine ,locuiesc in Domnesti lianga Bucuresti am 41 de ani,casatorit,doi copii,sunt avocat definitiv in Baroul Bucuresti din 2006 dar nu mi-am deschis activitatea pentru ca de sapte ani tot sper sa se termine razboiul dintre barouri si bineanteles ca acum as fi incompatibil pentru ca sunt functionar public dar visez la o cariera in avocatura.Nu scriu sub numele adevarat pentru ca ma tem de excludere si in acela-si timp de concediere de la locul de munca,cat despre dorinta de afi Presedinte ...departe asemenea gand pentru ca sunt prea tanar si fara experienta in avocatura si categoric ca ar fi o caciula prea mare pentru mine.

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 09:00 -1

prin hotararea judecatoresca de la Tg JIU s-au infiintat barourile constitutionale ..UNBR-ul nu la infiintat nimeni pentru ca Florea si Bota nu au primit rezervarea de nume de la ministerul justitiei conform oug 26/2000 in schimb prin modificarea legii 51/1995 Florea a primit cadou pri succesiune un UNBR (ART.60 alineatul(5) din legea 51/1995)UNBR recunoscut de autoritatile Romane,Comunitare si Internationale.Daca vom continua aceasta lupta absurda pentru UNBR nu vom profesa niciodata ,avem in schimb barourile infiintate legal iar Florea UNBR-ul iar legea 51/1995 spune clar ca borourile sunt membre in UNBR.

# BI date 3 December 2013 09:05 +1

Cu toții dorim același lucru: să putem profesa în liniște. Nu suntem interesați în mod direct de înlăturarea vreunei persoane din cine știe ce funcție, apropo în avocatură funcțiile te frânează în activitate, nimic mai mult. Eu am fost 6 ani consilier juridic și de 7 ani sunt în Baroul Bota, ani din care am lucrat la vedere 4, însă din 2012 am fost forțați împreună cu alți 2 colegi să ne suspendăm activitatea și să stăm departe de instanțe. Doresc să atrag atenția că protestul colegilor noștri aflați în greva foamei nu este mediatizat, spre deosebire de a celor de la Oltchim. Cred că ați văzut că pe toate posturile sunt arătați și comentați spre deosebire de cazul nostru. Aici ar trebui acționat. Acțiunea noastră nu va avea succes dacă se implică doar o singură persoană. Unde sunt decanii. Și vă invit din nou să folosim un limbaj mai civilizat. Și familia mea este atinsă de problema aceasta, dar nu insult pe nimeni, arăt doar că trebuie acționat și nu înjurat. Sunt instituții abilita  

# nu la infiintat date 3 December 2013 09:06 0

Daca analfabetu asta de serafim e avocat!!! : unbr-ul ..nu la infiintat,, !!! De unde sa stie el ca hot de la Tg Jiu nu a infiintat niciun barou ! ? impostorule pune mana pe gramatica !

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 09:07 -1

Ca,sa nu pierdem timpul mai intai trebuie sa ne dorim sa fuzionam ..pentru ca nu ne vom fi luati cu forta si bagati in UNBR deci urgent Decanii faceti un consiliu si demarati urgent negocierea cu UNBR.Ca parere personala cred ca din comisie nu trebuie sa lipseasca fostul parlamentar Urban si actualii parlamentari Croitoru etc.

# gata date 3 December 2013 09:20 -1

serafime, ne intalnim azi la 10 la ministeru Justitiei ? Ce porti pe cap sa te pot identifica ? si vezi de gramatica; astia nu te cred daca esti agramat ! ,,Ca,sa nu pierdem,, ,,fuzionam ..pentru ca,, ,,nu ne vom fi luati ,, ,,bagati in UNBR deci urgent,, Cand stii si gramatica te punem prezident !

# B oul uI date 3 December 2013 09:12 -2

bOULi, ai dat de dracu ! UNBR a decis examinarea scrisa la lb romana pentru toti avocatii ! Cei care fac mai mult de 3 greseli intr-o propozitie vor fi exclusi ! Anunta-i si pe serafim, avi, oare******re, avo******t si magdalena !

# avi-aVI date 3 December 2013 10:29 -2

Mai feciorul lui Pigus,om cu parul vopsit,mai scrii multe tampenii pe net?Invata intai si intai drept si apoi da-te expert in gramatica.daca ai avea doar un pic peste limita inferioara a IQ ,te-ai face institutor.poate acolo te mai crede cineva.Nu iti dai seama ca toti s-au convins de nimicnicia ta?In loc sa pui probleme serioae pe net porcaiesti pe toata lumea si te legi de grweselile lor de scris(inclusiv gramaticale,trebuie sa recunosc).Dar nu ai constatat ca toti cei cu greseli de gramatica sunt botisti?Nu va fi nici fuziune si nici altceva.Ecventual ar fi o asimilare de catre noi a unor botisti,dupa un examen serios de drept.Asa ca pune mana pe carte.O sa te luam stagiar(vorba av.trad).PS.Nu te bucura,eu nu vreu nici stagiar si nici qavocat in uniunea noastra.TE-AI COMPROMIS DESTUL IN PUBLIC ,INCLUSIV PRIN INSTANTE.Asa ca valea, pigulica.!

# alu pigus avi date 3 December 2013 12:23 -1

avi, agramate, ,,probleme serioae,,  ,,Ecventual,,  ,, grweselile lor de scris,, ,,eu nu vreu ,, ,,nici qavocat,, ?!?! Băi, retardatule, tu te iei de bota ? 

# av i-avi date 6 December 2013 23:14 0

Lasa=l mai prostovane pe bota sa raspunda si nu te mai baga unde iti este locul precum musca.

# BI date 3 December 2013 15:02 0

Cred că tua ar trebui să fi examinat la cap.

# B oulu I date 3 December 2013 15:11 0

,,tua ar trebui,, ??? Pai, Boule, daca din 3 cuvinte ai 4 greseli de gramatica, tot Bota e de vina ?

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 09:38 +2

Oameni buni,hai sa lasam tampeniile cu gramatica sunt doar comentarii si pareri scrise in graba si neverificate ...deoarece mai fratilor suntem la munca si nu avem timp.Oricum va anunt ca eu mi-am facut datoria si nu mai intru

# D.C. date 3 December 2013 09:45 0

Gramatica nu este tampenie. Este cartea dumitale de vizita.

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 09:51 +3

In schimb sunt convins ca individul care ne corecteaza pe toti din punct de vedere gramatical este tampit si va rog sa ma credeti ca nu mai exista remediu pentru el,ajuta-l doamne pentru ca nu stie ce face.

# exceptie date 3 December 2013 10:40 +4

cel care ii da zor cu gramatica stim cine este.el lupta doar pentru interesul propriu. serafinceanu toti cei din breasla te sustinem, nu vrem decat sa profesam. cel care nu doreste fuziunea inseamna ca are interesul de a ne mentine in conflict pentru a-si vedea realizat propriul interes, care in mod sigur este banul. ori cine cistiga sume colosale din acest unbr in timp ce noi suntem haituiti si ne pierdem clientii? impozitele bat la usa, noi vrem doar sa muncim si atit. inclin sa cred ca cineva alimenteaza din rasputeri razboiul cu traditionalii si-l doare in cot  de faptul ca noi suntem haituiti.

# nu e tampit date 3 December 2013 12:49 -1

cel care va corecteaza nu e tampit, e bine intentionat ; vrea sa va invete, sa nu va faceti de ras !

# Cel care si-a permis sa corecteze greselile gramaticale date 3 December 2013 17:09 0

D-le Serafinceanu ! Va rog sa ma scuzati ca mi-am permis aprecierea de mai devreme - cea referitoare la gramatica limbii romane - si care v-a deranjat in mod flagrant, lucru care a dus la replica acida  ( deloc eleganta ) a Domniei - Voastre vis-a-vis de mine.Raman fidel aprecierii mele.Venita dinspre Dumneavoastra, este un omagiu adus mie.Va marturisesc ca nu am reusit decat absolvirea a 7 clase primare ( scoala generala)-asa a fost conjuctura. Dar pe toata perioada vietii mele am invatat un lucru: scoala nu suplineste auto-educatia.Sunteti asa cum va prezentati.Exista o vorba:/.Voi aprecia in mod deosebit daca veti continua cu jignirile la adresa mea.Cu stima, D.I.

# seraficeme date 3 December 2013 12:25 +1

seraficeme, azi la 10.30 ce s-a mai intamplat la Ministerul Justitiei ?

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 12:59 0

Mai in gluma sau mai in serios se discuta de o plangere penala pe care italienii vor sa o faca Domnului Bota pentru inselaciune,si ca se pregateste arestarea dumnealui pentru ca semneaza in calitate de avocat documente..iar acest lucru este interzis pentru ca este condamnat pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat

# serafim date 3 December 2013 13:19 0

du-te, asta ai aflat de la Ministerul Justitiei, seramfine ?

# ce plangere date 3 December 2013 13:28 0

serafinme, unde ai auzit tu de plangerea aia penala, in Italia ?

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 13:11 +2

Din respect pentru Domnul Presedinte Bota eu cred ca este momentul ca dumnealui sa faca un pas inapoi,cred ca este momentul in care sa organizeze o sedinta cu toti decanii unde sa fie numita o noua conducere si comisia de negociere cu interlopul de florea pentru ca nu va fi deloc usor.

# cerafim date 3 December 2013 13:21 0

gata, serafimne, da tu nu vii la sedinta ? da-ne telefonu sa te invitam !

# asa e serafime date 3 December 2013 13:24 0

asa e, serafinme, trebuie sa ne vedem, sa ne cunoastem ca sa stim ca esti coleg cu noi ! altfel toti vor crede ca esti un diversionist !

# serafim noul bolnav date 3 December 2013 13:44 -1

serafime, tu esti simultan si la M.J. si in Italia ? Propun sa fi examinat de comisia medicala internationala care il va examina si pe Base !

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 14:20 +1

atentie !eu v-am adus la cunostinta discutia de ieri si barfele de la Ministerul Justitiei nu date ,documente etc.La sedinte nu am ce cauta pentru ca eu nu sunt autorizat si in acest moment nu am calitatea de avocat,sper insa ca in barou sunt(mai sunt oare!?)decani si avocati care au veticalitate si curaj ca sa luam taurul de coarne si sa rezolvam problema pentru totdeauna.

# serafime, nu esti avocat ? date 3 December 2013 14:43 -1

serafime, nu esti avocat ? la ce dracu ne tot aburesti cu decanii, cu taurii, du-te ma la tine in turma si lasa-ne !

# BI date 3 December 2013 14:53 +1

Atenție!!! În urmă cu câțiva ani s-a mai pus problema unificării profesiilor juridice, dl. Bota s-a opus și atunci întrucât el săracu nu  ar fi prins niciun post de conducere și asta pt. că analfabeții nu au loc acolo, doar în cazul în care au și vechimea necesară în avocatură. În rest, vise plăcute.  Cât despre cest Serafinceanu, el nu există în realitate, dacă ar exista ar accepta o întâlnire cu unul dintre băieții deștepți din București. 

# senila hasasiu date 3 December 2013 15:30 0

Intrebare de 20 pcte: nebuna Hasasiu a fost lovita cu bata in cap sau a fost data de ciment cu capul ?

# hahasasiu date 3 December 2013 15:38 0

Eu am auzit ca Hahasasiu a fost data cu capu de ciment. Toata lumea s-a mirat ca nu a dat ortu popii ! Ne mai miram ca e bolnava la cap ?

# Aredeal date 3 December 2013 16:20 +1

Este adevarat ce sustine BI in privinta unificarii.Problema unificarii celor doua barouri a fost pusa in discutie cand decan era raposatul decan Iordanescu iar conditia pusa era ca nici un avocat din structura infiintata de d-nul Bota sa nu aiba pretentia la functii de conducere.Daca d-nul Seraficeanu are dreptate nu cred ca se v-a ajunge la un rezultat concret pentru avocatii din structura infiintata de d-nul Bota ,daca distinsul domn Bota si unii din colaboratorii sai nu vor renunta la pretentia de a li se atribui functii de conducere in UNBR-ul traditional.Imi pare rau ca in loc sa se ajunga la o solutie constructiva ,unii avocatii din ambele tabere nu fac decat sa-si arunce injurii folosind un limbaj abject.   Tot respectul pentru avocatul de la Covasna si pentru d-nul Seraficeanu care incearca sa dea prin postarile sale o mica speranta avocatilor de rand din structura infiintata de d-nul Bota. Respect pentru toti avocatii care isi fac cu adevarat meseria din ambele tabere. 

# ARE DEAL ? date 3 December 2013 16:57 -1

Băi are deal (poate ai vrut sa zici ardeal ?), aper ca nu esti coleg cu noi, esti agramat rau: ,,nu cred ca se v-a ajunge,,  !! Oricum, nu a fost si nu va fi nicio intelegere cu mafiotii fara acte !

# tara formei fara fond date 3 December 2013 17:20 +2

Ba, da limitati sunt unii la bibiloi. Va legati de toate greselile gramaticale strecurate pe tastatura la repezeala, cand de fapt fondul problemei supuse discutiei este cu totul altul, asta banuiesc ca din lipsa de argumente logico-juridice. Exista o zicala:,,oamenii marunti se leaga de lucruri marunte\'\'

# oamenii date 3 December 2013 17:24 -1

analfabetii nu sunt nici macar marunti, nu sunt oameni: sunt nulitati !

# tara formei... date 4 December 2013 11:59 +4

e diversiune pentru abaterea atentiei de la problema fundamentala, mii de avocati sunt impiedicati sa profeseze de un singur individ caruia ii convine situatia de fapt. prin fata spune ca ii pasa de soarta avocatilor grevisti si a miilor de avocati, dar prin spate ne saboteaza pentru a-si incasa donatiile . nu ne intereseaza banii lui,  ne intereseaza soarta noastra si a familiilor noastre care sunt supuse la grele incercari din cauza unui singur individ. sta ascuns si face pe gramaticul. 

# fomistului agramat ! date 4 December 2013 12:07 -3

ce sa-ti faca bota, daca esti avocat gasesti singur solutii. A, te-am dibuit, esti aviatorul oare******re, polo, magdalena, avo******tu agramat ! Deaia iti moare familia de foame ! Eu nu cred ca ai familie, cine se uita la un retardat ca tine !

# pt tara formei date 4 December 2013 12:12 -3

Cum ai zis, mii de avocati ? Pai fara Bota ajungeau astia avocati ? Si tu tot in el dai ! Cred ca te-a dat afara !

# B oul I date 3 December 2013 15:15 -2

Ăi, bouli, daca bota e analfabet tu esti retardat ! ,,despre cest Serafin,, ! Prima fraza e de cascadorii rasului de lunga; nici Boul nu o pricepe !

# SERAFINCEANU PENTRU B.I date 3 December 2013 16:32 +2

Domnule BI nu are rost sa ma intalnesc cu dumneavoastra pentru ca sunt un cetatean simplu ,fara influenta ,un biet functionar bublic care fac eforturi mari sa-mi intretin familia,nu am cum sa fiu decan sau Presedinte,nu am putere sa schimb eu personal ceva in acest razboi...dumneavoastra trebuie sa va intalniti cu decanii,cu Bota,cu deputatul Croitoru etc...daca ,doriti cu adevarat sa schimbati ceva

# srefinat agramat date 3 December 2013 17:00 -2

Nu te exclude nimeni, doar esti ,,functionar bublic,, ,,care fac,,!! Esti prea retardat ca sa fii avocat !!!

# functionar biblic date 3 December 2013 17:16 -1

Ba da, tre sa ne intalnim, daca nu vreti inseamna ca sunteti niste neaveniti, neavocati, ca sa nu zic retardati ! si BI si Serafimn !

# SERAFINCEANU pentru B.I date 3 December 2013 16:35 +1

Doar daca ,nu doriti sa aflati cine sunt ca sa ma excluda Domnul Bota din BB

# Cornel date 3 December 2013 16:44 +2

  Mai ştie cineva ce mai e cu domnul Stătulescu de la Sfânt Gheorghe.

# SERAFINCEANU PENTRU CEL CARE FACE CORECTURI date 3 December 2013 19:00 +4

ei..acum inteleg,aveti probleme vechi si netratate din copilarie dar sa stiti ca gresiti traind mereu cu aceasta frustrare (aveti doar sapte clase)pentru ca la facultate am avut si colegi de 75 de ani.Asa ca ,nu este tarziu..mult succes :lol: :lol:

# seraficeme date 3 December 2013 19:09 -2

serafime, scrierea se invata la gradinita ! Tu nu o sa inveti sa scrii niciodata ! Asta cu dezinformarea e mai grea ! Ministerul Justitiei, Italia, lasa-le pentru oameni culti, cu pregatire juridica, nu te mai fa de ras !

# avi-avi date 3 December 2013 19:48 +2

Adica pentru tine,mai feciorul lui Pigus?Tu cult?tu cu pregatire juridica?ne faci mai prostovane sa radem.Lasa-ne mai analfabet juridic in linistea noastra si vezi-ti tu de necazurile care o sa vina peste tine.Esti jalnic mai om cu parul vopsit.

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 19:25 +3

pai este corect sa ai doar 7 clase,sa stii totul despre justitie si dezinformare !?si culmrea breee...sa mai fii si presedinte de unbr-u nu se poate !!!matale nea Bota esti un fenomen

# SERAFINCEANU date 3 December 2013 19:33 +4

Domnule Bota ,acum vorbim serios..dute domnule acasa si lasa-ne ca avem copii de hranit,ne-am saturat sa fim numiti botisti,si daca te aresteaza pentru ca te dai avocat (SI STII CU NU AI VOIE PENTRU CA ESTI CONDAMNAT PENTRU EXECITARE FARA DREPT)ne faci de tot rahatul.Gata este deajuns.

# Du-te...Du-te...Du-te SERAFINCENE ca esti MUCI date 3 December 2013 20:09 -1

...

# Voi cugeta date 3 December 2013 20:26 -4

   Ma voi gandi foarte serios la ce anume urmeaza sa fac in urmatoarele 2 saptamani si va voi informa si pe voi. Dar, domnilor, nu va pot tolera greselile gramaticale. Nu pot ! Si, domnule, nu sunt inerente, stimabile ! Ne facem de ras, ce Dumnezeu...Este inacceptabil. Ce suntem noi ? Ce sunteti voi ? Ce sunt ei ? 

# gideste date 3 December 2013 21:29 +3

fara suparare, nimeni nu vrea raul nimanui. situatia e critica, vezi cum analfabetii pledeaza si o duc bine sub aripa infractorilor care se tin de protocoale iar oamenii cinstiti sunt prigoniti. unii au murit cu inima grea, copiii ni se imbolnavesc cind vad ca de la zi la zi nu se vede nimic concret. noi cei putini care am rezistat eroic avem nevoie sa vedem ca ceva se misca spre bine. in loc sa fim uniti am ajuns sa ne dusmanim de la celebrul \"nu-i\". respect pentru toti colegii luptatori !!

# SERAFINCEANU date 4 December 2013 09:33 +3

In sfarsit a-ti recunoscut Domnule Bota ca ne corectati gramatical...si ca in urmatoarele doua saptamani o sa luati o decizie.Este un inceput,si sper ca in mica vacanta care vine cu sfanta sarbatoaare de craciun o sa va aduca pe calea cea buna,  sa va depuneti demisia de onoare pentru a permite decanilor sa inceapa urgent demersul pentru fuziune in UNBR-ul recunosct de autoritatile Romane.

# serafine date 4 December 2013 11:01 -2

serafine, eu nu sunt bota, dar nu pot sa nu constat ca esti analfabet: ,,a-ti recunoscut,, ,,un inceput,si sper,, ,, sarbatoaare,, ,,recunosct,, !

# asa e date 4 December 2013 11:03 -2

asa e serafine, daca nu stii sa scrii eu nu cred ca esti avocat !

# cucu de la MJ date 4 December 2013 11:04 -2

serafime, ce mai zice cucu de 10.30 de la Ministerul Justitiei ?

# 2 saptamini??? date 4 December 2013 11:31 +3

dupa 10 ani ne mai trebuie 2 saptamini sa ne gindim? la ce sa ne mai gindim? poate la cum sa disparem de pe piata avocaturii si cum ne face flocea dosare penale.

# UN OM CU SUFLET date 3 December 2013 20:06 +5

PENTRU CORNEL SI PENTRU TOTI CEI INTERESATI VA ADUC LA CUNOSTINTA FAPTUL CA AZI DOMNUL PRIMAR UDMR I-A REVOCAT AVIZUL PENTRU PROTEST DOMNULUI AVOCAT STATULESCU.ESTE FOARTE SUPARAT SI DEZAMAGIT DE FAPTUL CA ESTE UMILIT DE INSTITUTIILE STATULUI SI FACE UN APEL SA VA SOLIDARIZATI CU EL SI SA INCERCAM SA NE APARAM DREPTURILE CONSTITUTIONALE.DACA SUNT OAMENI DE BINE AR TREBUI SA FACEM APEL SA PROTESTAM IN FATA INSTITUTIILOR DIN CAPITALA,AZI ESTE AVOCATUL INTR-O SITUATIE UMILITOARE MAINE PUTEM FII ORICARE DINTRE NOI.ESTE IN A 37 ZII DE GREVA FOAMEI SI VA ROG SA REACTIONATI TOTI CEI DE BINE SI SA INCERCATI SA MERGETI LA TELEVIZIUNI SA LE CERETI SA FACA PUBLIC ACEST ASPECT.COPILUL AVOCATULUI ESTE IN TRAUMA SI ARE NEVOIE URGENTA DE AJUTOR SPECIALIZAT,DAR DIN PACATE NU ESTE AJUTAT NICI IN ACEST SENS.INCA ODATAFAC APEL SA INCERCATI MEDIATIZAREA ACESTUI CAZ .VA MULTUMESC DIN SUFLET

# gindeste date 3 December 2013 20:18 +6

domnule Bota sa lasam greselile gramaticale inerente in spatiul virtual. fa ceva domnule pentru acesti oameni care din disperare au trecut la fapte, fac greva si copiii lor sufera . sa stii ca nu de bine fac greva oamenii, si in toata tara flocea si-a bagat coada. dumneata ai facut bani buni dar noi care traim din avocatura nu o ducem stralucit. vrei sa distrugi unbr-ul si sa stai in spatele tastelor? daca asa vrei iti sugerez sa ne trimiti mail si terminam, fii dumnaeata singurul avocat, stai presedinte ca basescu si noi ne apucam de alta meserie. noi nu avem nevoie de functii, pastreaza-le sanatos, dar daca este posibilitatea de unificare si auzim ca nu ai fost de acord o sa ne suparam. colegii nostri sunt haituiti, arestati,umiliti in timp ce dumneata afisezi inscrieri la examen. cine crezi ca se mai inscrie? mos craciun? toti ne dorim ceea ce spune serafinceanu, nu vrem functii, vrem sa profesam fiindca copiii nostri nu traiesc cu aer.dumneata poate nu ai copii, de aia nu intelegi.

# ADEVARUL date 3 December 2013 21:58 +2

IN ROMANIA SE MOARE CU DREPTATEA IN BRATE,ZILNIC.FAPTUL CA AVOCATII LEGALI SUNT ILEGALI SI VICE-VERSA NU ARE IMPORTANTA,SISTEMUL FIIND UNUL MAFIOT,BAROUL BOTA PRIN UNIRE CU BAROUL FLOCEA NU VA IMBUNATATI CU NIMIC LUMEA JUSTITIEI,FIIND NECESARE AICI CLARIFICARI MULT MAI PROFUNDE,LEGATE DE INTERESELE PERSONALE ALE MAGISTRATULUI,IAR FLOCEA ESTE SLUJITORUL MAGISTRATULUI DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU,OSLUGA SUPUSA,CARE COMPROMITE NOTIUNEA DE AVOCAT,NU UN PARTENER IN AFLAREA ADEVARULUI.

# astia is analfabeti, nu avocati date 3 December 2013 22:40 -4

Am vb cu Bota: a zis ca nu raspunde la anonime, nu a luat de la nimeni nicio taxa lunara si NICIUN AVOCAT nu a cerut donatia de inscriere inapoi ! Analfabetii care latra pe aici nu sunt avocati !

# bula date 3 December 2013 23:14 +6

e ok. tu vrei sa fii presedinte si atat.te doare fix in cot de cei care fac greva si de faptul ca in toata tara se intampla lucruri nefiresti.incet dar sigur absolut toti avocatii te vor uri. 

# donatie date 3 December 2013 23:26 +7

si nu ti-a spus bota si din ce venituri traieste? nu cumva din donatii? Dupa cum lesne se poate demonstra nu mai este avocat activ din 2007 cand si-a radiat cabinetul de la finante, ca sa nu mai vb de condamnare. ........Sunt multe de discutat despre bota dar nu are rost. Mai bine l-ai ruga sa ne lase si sa nu mai auzim de el, i-am platit pentru faptul ca ne-a dat acte de avocat dar sa ne lase sa profesam pentru ca el e singurul care nu-si doreste asta.

# avokat date 4 December 2013 00:20 +5

cunostem!! se joaca sume de sute de mii euro!!!

# avo kkt date 4 December 2013 09:00 -4

avi ******t, de ce nu i te adresezi tu lui Bota ? cati bani i-ai dat ? Cere-i banii inapoi, de ce tot plangi pe aici ? !

# oarecare date 3 December 2013 21:10 0

V-am mai spus de multe ori : i se rupe lui Bota de voi, a facut bani buni pe prostia voastra. Dar si voi ati platit taxa pe prostie timp de 10 ani dar cred ca v-a si placut ! Keep walking, avocatii lui Bota, inca 10 ani tot asa !

# Rambo date 3 December 2013 21:42 0

Noua, in schimb, ni se rupe de tine, limbricule. Inca putin si casta mafiota-flocea va deveni istorie.

# oare cacare date 3 December 2013 21:57 -2

Ne-oi fi spus, dar nu te bagam in seama, ca esti prea \"miscat\". MAi bine da repede fuga la tataia flocea si arde-i o limba si nu uita sa iei banii de zeciuiala cu tine, ca altfel te ******penda. :lol: Stiica mosul e cam diliu, are obsesii cu protocoale chestii d\'astea...

# oare kkre date 4 December 2013 08:57 0

cat ai platit ma, oare******re de aviator, la uniune in 10 ani ?

# avi-avi date 3 December 2013 21:15 +1

Ei bota,ce zici de postarea asta?Si asta-i agramat,retardat ,analfabet etc?Ai curajul sa raspunzi ?Nu cred, ca tu nu raspunzi la probleme serioase,esti un las si interesat numai de el.

# gindeste date 3 December 2013 21:34 +6

avi-avi, oarecare, nu am nevoie de sustinerea TA. cei de teapa lui corlatean nu reprezinta nimic in tara asta, niste lichele care se mira singuri unde au ajuns fara inteligenta, pe reteta prost sa fii in politica sa te bagi ca sa parvii.

# avi-avi date 4 December 2013 00:33 +1

Mai feciorul lui Pigus,om batran cu parul vopsit tu esti marele agramatg,analfabet si retardat de pe net.Auzi ce scrii: nu am nevoie de sustinerea TA.Se zice de sustinerea voastra.Apoi zici niste lechele care se mira singuri.Se zice care se mira singure.Ai ceva cu Corlatean si cred ca de pe vremea cand era la Justitie.Si mai cred ca stiu despre ce este vorba.Te-a umilit si te-ai facut de minune.Spune ca nu este asa.Ai fost si ai ramas un penibil

# pt avi-avi alias oarecare etc. date 4 December 2013 08:43 +1

\"TA\" pentru ca esti unul singur care posteaza la intervale mici de timp cu pseudonime diferite.

# mai atent date 4 December 2013 08:53 -1

avi, mai atent la scriere ca iar rad astia de tine ! ,,Mai feciorul,, ,,vopsit tu,, ,,marele agramatg,, ,,niste lechele care se mira singuri,, !

# avi-avi date 4 December 2013 11:31 -1

Mai acesta,raspunde ma la ce am scris despre tine ca agramat etc.si lasa-te de cioace.

# ptr. avi-avi date 4 December 2013 09:03 +2

Cutumiarule inexistent de jure, Corlatean Titus nu este un avocat la voi, intrat pe usa din dos, fara marele examen promovat ? Voi aveti rusine ? Nu va mai prezentati drept ingeri in frunte cu arhanghelul flocea, in realitate sunteti diavoli nemernici, sunteti cancerul unei profesii frumoase si libere. 

# avi-avi date 4 December 2013 11:33 0

Mai feciorul lui Pigus,daca ai fi avocat poate ca as intra cu tine intr-0 polemica serioasa.Dar esti un jalnic absolvent de drept la ff care habar n u are de stiinta dreptului.Asa ca,la carte cu tine daca vrei sa ti se dea atentie serioasa.

# aviatorului agramat date 4 December 2013 12:01 0

aviatoare, daca ai fi barbat ne-ai spune numele. Da, am afla si ca nu esti avocat ! Analfabetismul la tine e incurabil ! ,,habar n u are,, ,,Asa ca,la carte,, ,,Mai feciorul lui,, !!!

# LA LUPTA CAMARAZI ! LA LUPTA TOVARASI ! PE EI !!! date 3 December 2013 22:04 0

Ahhh, ce-mi place cand se ascute lupta de clasa :)))))))))) 8)

# SOLIDARITATE date 4 December 2013 07:31 +3

Avocatul este in greva foamei de 38 de zile este normal ca televiziunile sa nu faca cunoscut acest aspect?Asta spune multe despre libertatile pe care le avem.Este inuman ca acest primar sa-i anuleze autorizatia,din cate stiu greva foamei nu este reglementata prin lege ,ea fiind recunoscuta ca forma extrema de protest,deci nu-I trebuie autorizatie de la un primar care niciodata nu a fost de partea cetatenilor romani el fiind un sovinist convins,drept urmare LA DATA DE 1 DECEMBRIE ACESTA A DECLARAT CA REPREZENTANT U.D.M.R.ZIUA NATIONALA A ROMANIEI ESTE O ZI DE DOLIU.CEREM SOLIDARITATE CU ACEST AVOCAT CARUIA I A INTERZIS PANA SI DREPTUL DE A PROTESTA ,DREPT PREVAZUT DE CONSTITUTIA ROMANIEI.

# oarecare date 4 December 2013 10:40 0

38 de zile in greva foamei ??? Ce mai rade Bota de el ..... Bota cu milioane de euro iar bietul om in greva foamei !!!! Si voi stati napasatori si o dati ca tembelii ramasi setati cu legea 3/48, inexistenti de jure, casta mafiota - flocea, etc. In locul bietului grevist faceam IMEDIAT plangere penala impotriva lui Bota pentru inselaciune, ca nici in cur nu-l doare pe Bota de el. Omule, esti si vei ramane singur in protest. Du-te acasa iar dupa ce-ti revii, du-te si \" discuta\" cu Bota !!!

# oarekkre date 4 December 2013 10:45 0

oare******re, fa tu primul o plangere si noi dupa tine ! Ce ii cerem lu Bota ?

# oarecare date 4 December 2013 10:46 0

oarecare, intra si tu in greva foamei, daca esti barbat !

# Apel la solidaritate ! date 4 December 2013 11:25 -4

  Camarazi ! In aceste clipe de grea cumpana pentru justitia romana , va sfatuiesc sa facem front comun pentru apararea idealurilor noastre. Pentru indeplinirea acestui deziderat, va astept astazi, 4 decembrie 2013 , ora 13:30 la restaurantul ,, La Mama ,, ( P-ta Amzei - ca acolo am treaba ). Tuica fiarta este o minunatie. Sa stam strans uniti in jurul mesei, camarazi ! La tuica, tovarasi, la tuica !

# Apel la solidaritate tovaraseasca! date 4 December 2013 12:14 -2

Draji tuoavarasi, pe aceasta cale fac apel la tuoti avuocatii sa se linisteasca, stati calmi pe locurile voastre. Tuotodata, anunt majorarea zeciuielii de anul viitor, introducerea forfetarului si scaderea remuneratii pe cap dye avuocat, la minimul de subzistenta inmus de UIE. Cu privire la intalnirea mentionata mai sus, ne vedem la 13:30 acolo prima dupa colt la dreapta, apoi la stanga, tot inainte pana la prima la dreapta api prima la stanga, api a 2-a la dreapta, vreo 10 pasi inainte si 15 inapoi, voi fi acolo intr-o haina transparenta.

# Iordachescu http://www.youtube.com/watch?v=UQt9chVpVhQ date 4 December 2013 17:19 +3

de la min 22 iar la min 50 da cu mucii-n fasole. \"avocatura clandestinta reprezinta coruptia in romania, eludeaza legea fiscala, nu platesc taxe, etc:\" fas. este invers. propun ca organel statului sa faca un control la UNBR FLorea,la CAA si filiale sale. Sute de milioane de euro care dispar

# ia dye la tataie date 4 December 2013 23:37 +1

jalnic. Discurs si pozitie tipic comunista. Un lucru trebuie sa inteleaga tinerii juristi: ei sunt cei ce pot debloca aceasta increngatura si imbarligatura comunista, instaurata pentru a monopoliza profesia care in alte tari este libera. pana in momentul in care astfel de personaje ,,blocate in proiect\'\' mai activeaza, inducand in eroare tinerii juristi, monopolizand, etc. pana atunci nu va fi ordine. In alta ordine de idei despre plata taxelor si impozitelor de catre avocatii legali UNBR 2004, se poate controla oricand pe site-ul ANAF inregistrarea si plata impozitelor la zi,prin urmare puteti usor sa va dati seama ca este o dezinformare si o intoxicare in mod voit facuta cu referire la UNBR 2004 - legal constituit. Unde sunt actele comunistilor?NU SUNT! A 2-a lovitura va veni tot de afara, tineti-va bine, iar a 3-a lovitura este dreptatea lui Dumnezeu care va fi devastatoare. Putina rabdare... 

# Cucu date 5 December 2013 09:41 +1

Băieți iar ați luat-o pe arătură. Voi vedeți titlul acestui articol scris pe Luju. Despre ce discutați voi aici mai sus. TYereceți la acțiune și luați legătura cu decanul vostru, asta dacă mai aveți așa ceva. Lăsați vorbele goale pe Luju, e treaba jurnaliștilor nu a avocaților.

# Dutye ma date 5 December 2013 09:51 -1

Serios?Poate sunt pe aici si avocati care au terminat si jurnalistica, care este problema? este un site unde oricine poate sa-si expuna parerea.

# ALTU AVOCAT date 6 December 2013 18:51 -1

oricine poate sa posteze dar nu oricine poate posta serios.Unii dintre voi habar nu aveti de drept si nici de legislatia avocaturii.Retardati ca ala cu legea 3/48 nu au ce cauta pe net.Aduceti alte argumente si apoi vom mai vedea.

# de ce date 6 December 2013 22:27 +1

de ce alte argumente si nu Legea 3/48 ? Asta e legea voastra de desfiintare definitiva ! Nu mai cereti altceva, cereti-va in alta profesie !

# ALTU AVOCAT date 6 December 2013 22:47 -1

Mai retardat notoriu,in ce alta profesie sa ne cerem?Noi suntem avocatii adevarati ai Romaniei pe cand voi sunteti niste clone nereusite.Lasati legea 3/48 asa cum este ea si cititi mai bine cronologia profesiei.Sunteti mai rai decat Bota.Macar el incearca niste argumente cat de cat juridice.Voi,niste incapabili,copiatori ai sefului vostru.Vai de voi botisti straini de drept.

# legea 3/48 date 6 December 2013 23:02 +1

Legea 3/48 nu iti convine, dar e singura care va e opozabila !

# BI date 6 December 2013 13:06 0

Sunteți penibili.Voi știți altceva decât să vărsați otravă. De câte ori ați cerut MJ în mod civilizat o întrevedere. Veniți cu argumente în susținerea barourilor și nu cu jurisprudența. Mediul academic a declarat în afara legii barourile lui Bota. În afară de Bota cine mai susține aceste barouri. Vreau răspunsuri concrete, că de înjurături sunt deja imunizat de 7 ani. Da, sunt aproape singurul din aceste barouri care afirm că acestea nu sunt recunoscute pt. că au lipsuri serioase în ce privește înființarea lor. Vezi legislația civilă atât cea veche cât și cea nouă. O să spuneți că nu sunt avocat, jurist etc. Dar profesorul Deleanu este și mai sunt și alți doctrinari neavocați care și-au exprimat opinia în acest sens. V-am invitat de 100 de ori să demonstrați prin argumente susținerile voastre și nu prin înjurături, dar degeaba. Și acum tradiționalul ”LA MULTE ÎNJURĂTURI PROȘTILOR” 

# tembelule date 6 December 2013 14:00 0

BI, prostovane, tu esti prea dobitoc pentru a intelege argumentele juridice invocate de avocatii legalei UNBR-Bota. In plus, suferi de o boala psihica, paranoia se numeste. Du-te si linge-i in continuare sosetele lui flocea si transmite-i ca esti un diversionist prost. Spune-i sa te schimbe cu altcineva care sa fie cel putin mai sanatos la minte...

# @ date 6 December 2013 17:51 0

http://turdanews.net//articole/actualitate/24693-dosarul-penal-al-fostului-deputat-virgil-pop-pentru-practicarea-ilegala-a-avocaturii-a-fost-transmis-procurorului-general.html

# NU MAI DEZINFORMA date 6 December 2013 18:13 0

dosarul a fost solutionat definitiv. De ce \"rozi oase\"???? Ghici cum a fost solutionat? NUP. asa ca .... mare fas ai descoperit. Articol din aprilie. Hai sa citez si eu un articol mai recent: treci la cotet!

# pop virgil date 7 December 2013 13:20 0

asa e: ghidro stanca iar a pierdut cu mahnire ! http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/11/JUD-CJ-POP-VIRGIL.pdf

# MANASTUREANU date 7 December 2013 13:35 -1

Mai Virgile,solutia de netrimitere nu s-a dat pe faptul ca esti avocat in legalitate ci ca ai convingerea ca ,intrand la bota,poti profesa.Nu ti s-a recunoscut calitatea oficiala de avocat si nici prin aceasta legalitatea unbr bota.Urmatoarea plangere nu se va mai solutiona in felul asta.

# ionica date 7 December 2013 13:44 +1

Dar pe ce temei se va solutia mai ghicitor in bassul lui flocea ??

# MANASTUREANU date 7 December 2013 14:34 -1

Va fi trimitere in judecata.Si lasa-te de rebusisme ca nu tine.Iar chestia aia cu analfabetul ti se potriveste.Te auzim prin  instante si ne-am dat seama ce iti poate capul.Esti paralel cu dreptul

# ionica date 7 December 2013 14:53 +1

Ce vise erotice ai mai manas .....

# mana stureană date 7 December 2013 13:51 -1

Citeste ce e subliniat, analfabetule fara mana sturiana !

# be i date 6 December 2013 18:10 +1

Argumente si NU jurisprudenta? Jurisprudenta NU este argument juridic? Cand toata suflarea civilizata (nu e cazul Romaniei) promoveaza unitaritatea jurisprudentei, tu spui ca jurisprudenta NU este argument jurudic? Of, mama! Of!!! Cum adica mediul academic a declarat in afara legii barourile Bota? Cine este acest \"mediu academic\"? Cumetriile lui bulibasa florea? Be I, gandesti periculos si cred ca, dupa ce grozavii ai scris, esti mult deviat de la intelesul firesc al problemelor.

# BI date 6 December 2013 19:37 -1

Nu am avut intenția de a exclude jurisprudența din rândul argumentelor, am vrut să arăt doar că aceasta nu a fost unul convingător, nu  a convins decidenții, dovadă condamnările suferite de către unii colegi. Bota cât și ceilalți au invocat o jurisprudență bogată, aș spune redundantă și totuși au fost condamnați. În loc să insultați și să înjurați, vă rog respectuos să veniți cu soluții. Apropo-sper că nu polemizez cu infractorul condamnat definitiv pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat Bota Pompiliu.

# boul I date 6 December 2013 22:19 +1

B oul I, sunt 40 de achitari si 520 de NUP, tu ai auzit de cauza Beian ? Au dreptate astia, esti prea dobitoc ca sa vb cu tine !

# B oulu i ANALFABET date 6 December 2013 22:24 0

B oule analfabet: ,,jurisprudenta nu a fost unul,, ??? Du-ti, ăi la gradinita si invata gramatica !

# mm date 6 December 2013 19:19 +1

mediul academic sau prof deleanu este izvor de drept, este lege?N-am auzit in nici o lege si nu am vazut nici o sentinta data in numele mediului academic sau conform opiniei mediului academic

# BI date 6 December 2013 19:46 -1

Te contrazic afirmând că foarte multe legi, în special codurile se sprijină pe opiniile doctrinei, desigur în textul final nu apare menționat numele vreunuia dintre ei. Aș exemplifica cu prof. A.Iorgovan, I. Deleanu și alții, a căror opinii se regăsesc în textele Constituției României, la fel și în noile coduri.  

# BI date 6 December 2013 17:56 0

Ce înțelegi tu prin”legalei UNBR-Bota”, nu cumva LEGEA =Bota. Când a fost această structură înființată/recunoscută prin lege și care este legea în cauză, nu de alta dar aș vrea să le aduc la cunoștință procurorilor și judecătorilor care instrumentează cauzele noastre.  Apropo aveți un limbaj frumos colorat, de avocat botist

# cretinule date 6 December 2013 21:54 +1

BI, cretinule, tu esti de o prostie tulburatoare, pacat pentru tine ca nu realizezi acest fapt. Chiar si cel care-si zice \"avocat traditional\" mi se pare mai simpatic decat tine. Repeti aceleasi ineptii, la infinit. Scuteste-ne !! Tu chiar ai merita sa fii condamnat, insa pentru prostie !!

# BOUlui de I date 6 December 2013 22:21 +1

Ai, boule, tu ai auzit de hot irevocabila ? Ai auzit de Legea 3/48 care a desfiintat vechile barouri ? Ce ****** tot bagi de vina, dobitocule !

# avi-avi date 6 December 2013 22:52 -1

Toto idiot,tot idiot,fecior al lui Pigus?Totg derbedeu,tot derbedeu,om cu parul vopsit?Jalnic om esti mai lege 3/48.

# toto analfabetto date 6 December 2013 22:55 0

totto analfabetto: ,,Toto idiot,, ,,Totg derbedeu,, ??? Ba, da chiar nu te doare prostia !

# UNBR.EU date 7 December 2013 13:11 0

 site oficial al UNIUNII NATIONALE A BAROURILOR  DIN ROMANIA ESTE  www.unbr.eu  ; site partener  : www.bota.ro 

# pt.luju date 7 December 2013 13:12 +1

LUJU.RO  ar fi indicat sa atasezi site ul oficial al UNBR (www.unbr.eu) la rubrica Lumea Justitiei...

# www.unbr.eu date 7 December 2013 13:32 +1

www.unbr.eu OFICIAL SITE UNBR

# Pentru LUJU date 8 December 2013 16:18 0

SINGURUL SITE OFICIAL AL  UNBR LEGAL INFIINTATA ESTE www.unbr-legal.ro BOTA ESTE CONDAMNAT SI NU MAI ARE CUM SA SE DEA IN CONTINUARE PRESEDINTE!!!!! BOTA....LASA-NE......LASA-NE  CONDAMNATULE!!!!!

# du-te date 8 December 2013 16:53 0

du-te, cand s-a infiintat unbreul tau ? In baza carui act jurisdictional ?

# DU-TE date 8 December 2013 18:50 0

MAI FRAIERE, BOTA E CONDAMNAT SI URMEAZA CIT DE CURIND SA FIE LA GRATII ACOLO UNDE DE FAPT E LOCUL LUI!!!! NU MAI E AVOCAT DIN 2007 SI A INSELAT LUMEA LA GREU INSA AVOCATII MEMBRII AI UNBR AU DTREPTUL DE A MERGE MAI DEPARTE FARA ESCROCUL ORDINAR DE BOTA SI UNBR-UL DIN CARE EI FAC PARTE E CEL LEGAL: UNBR-LEGAL.RO........NUMAI NISTE PERSOANE FARA CREIER MAI CRED CA BOTA E UN OM CINSTIT SI IL PUPA IN CUR DAR DEGEABA........CIT DE REPEDE BOTA VA AJUNGE LA JIAVA SAU RAHOVA....ACOLO UNDE MERITA SA FIE.......BOTA....LASA-NEEEE!!!!LASA-NE......ESCROCULE!!!

# du-te date 8 December 2013 19:33 0

Tu esti si chior (MAJUSCULE) si analfabet, cine sa te bage in seama!!! ,,CIT DE CURIND,, ,,AVOCATII MEMBRII AI UNBR,, ,,AU DTREPTUL,, Vei ajunge la ,,JIAVA,, !!!

# avi avi date 8 December 2013 19:37 0

M-a recunosc in-vins, s-int analfabet si re tardat, nu îs avocat si nu mai rezist p-ihic ! m-a pre-dau ! Bota, iartma, numai incerc sa te de-moraliyey ca nupot!

# avi-avi date 8 December 2013 21:48 +1

Mai dobitoc notoriu,nu sunt eu cel de mai sus.dar nu imi pasa daca ma ase******sti aluia.Are aceleasi idei.Dar mai a lu pigus,stii care e diferenta dintre noi? 1.Eu sunt avocat ,tu nu.2.Eu profesez, tu te furisezi cu tot felul de mandate de reprezentare.3.Eu nu sunt condamnat,tu esti.Eu sunt tanar ,tu esti un batran prostalau cu parul vopsit.4.Eu nu ma oftic pentru ceea ce postezi tu cu greselile mele de scris,tu te oftici de problemele pe care le pun 5.Eu sunt un avocat apreciat ,tu esti de rasul lumii cu ideea ta de avocat.6.Pe net nu ma stie lumea,pe tine te stiu toti 7.asa ca de avi poate rade oricine fara ra[portare ;la perspoana,dar rasul de mtine se raporteaza.Deci,esti jalnic mai ******lica.

# avi atorului analfabet date 8 December 2013 23:37 0

avi atoare, ,,ma ase ******sti,, !!! Bă, atat esti de prost ca toti te ase MUIE sc !!!

# avi atoare date 8 December 2013 23:41 0

avi-cule, cat esti de tanar, ca dupa scris esti la cresa ! ,,fara ra[portare,, ,,la perspoana,, ,,dar rasul de mtine,, !!! Ăi, rasule, chiar esti de rasul curcilor !!!

# avi-avi date 9 December 2013 00:20 +1

Eram sigur ca verbul a asemui iti va excita neuronii de derbedeu.Esti mitocan de la pamant pana la cer si inapoi.Fiecare raspuns in stitlul tau adauga la CV o bila neagra.Si astea se aduna.Dar,pe cat esti de dobitoc, se pare ca nu te intereseaza.Da-i inainte cu ,,gramatica,,postacilor si te vei simti bine.Atata poti,atata faci.Jalnic esti ma fecior a lu pigus.

# GUY FAWKES date 9 December 2013 00:26 -1

Avocat traditional! Tu esti ! Prietenas nu ma intereseaza de Bota Dar ura ta impotriva lui mi-e clara! Glumele cu alu pigus le faceam la gradinita! PS POTI S O SUGI FARA S O UZI SI SA PLECI FARA SA NE O FRECI? Pa la revedere ca esti prost rau si numai asa intelegi ! 

# avi psihopat traditional date 9 December 2013 06:30 -1

Sa-l lasam sa incerce. Nu cred ca poate, dar macar incearca..si incearca....si incearca. Fortza avi! :D

# fifi date 12 December 2013 08:09 0

Avocatul este tot in greva foamei de 46 de zile ,sa le fie rusine guvernantilor pentru lipsa de reactie in primul rand ca oameni

# oarecare date 12 December 2013 17:31 0

Sa nu aveti sarbatori in tihna stimati magistrati ,iar cand veti manca sa va ganditi la copilul avocatului in greva foamei poate o sa va stea in gat mancarea.LA CATI MAI MULTI!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.03.2024 – Milu si Gluga au zambit pentru poza de grup, dar au stat separati

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva