23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

RAZBUNAREA DOAMNELOR – Zi neagra pentru magistratura: Bobita a pus mana pe Cotet. Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales presedinte al CSM. Judecatorii din Consiliu l-au preferat pe Mateescu in locul judecatoarei Evelina Oprina. Votul a fost de 7 la 2 in favoarea lui Mateescu. Un vot a fost nul

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 December 2020 11:46
Vizualizari: 6950

Zi neagra pentru magistratura. Judecatorul Bogdan Mateescu (foto), zis “Bobita Matilet” sau “judecatorul Savarina”, a fost ales in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.


 

Judecatorii din CSM, institutie denumita mai nou si “Cotetul Superior al Magistraturii”, l-au preferat pe Mateescu in locul judecatoarei Evelina Oprina, desi aceasta din urma este mult mai potrivita pentru sefia Consiliului, atat din punctul nostru de vedere, cat si din punctul de vedere al zecilor de sefi de tribunale.

Votul a fost de 7 la 2 in favoarea lui Bogdan Mateescu, si un vot nul. Un vot izvorat doar din ura anumitor doamne din Consiliu fata de Evelina Oprina. Doamne care au dat CSM pe mana unui judecator reprezentant al judecatoriilor, desi in Consiliu exista reprezentanti ai instantelor mai mari in grad, cum este Oprina, care nu au ocupat inca functia de presedinte al CSM.

 

Vicepresedinte CSM va fi procurorul Florin Deac.

Comentarii

# Ion date 3 December 2020 12:00 +16

Statul securist mafiot condus de oamenii lui Johannis a pus mâna pe CSM ,urmează altele! Pas cu pas Johannis pune stăpânire pe toate instituțiile! Singura soluție încă o revoluție!

# VIKY date 3 December 2020 12:07 +7

Condoleante justitiei din Romania.

# VIKY date 3 December 2020 12:19 +4

Despre ce doamne vorbiti?. Sunt produse de spalat pe jos cu ele, iar cand iti termini treaba, le arunci la gunoi. Sper sa ajunga la lada de gunoi aceste "ustensile".

# NM date 3 December 2020 12:48 +7

Aici ne incadram, asta i adevarata fata a magistratilor, inca odata ne a fost aratata pisica neagra, acum s-a intarit comvingerea ca magistrati 80% dintre ei fac parte din sistem, sunt corupti si incompetenti, asta au comfirmat inca o data astazi. Sunteti de tot rasu golanilor daca Bobita este presedintele cotetului apai sa nu mai aveti pretentie la o dreapta justitie

# VIKY date 3 December 2020 13:01 +9

Demiteti infractorul din fruntea statului. Atata timp cat acest nazist va fi la conducere, nu veti avea viata buna in Romania, dar nici drepturi si libertati. CSM a fost ultima reduta cucerita de acest nazist, acum poate sa faca ce vrea cu legile justitiei, poate sa va bage dupa gratii doar pentru faptul ca vreti sa respirati. Dormiti linistiti, ca au ei grija sa va distanteze de tot, inclusiv de viata. Pe langa masca, care este recomandata mai nou de OMS si in locuinte, puneti-va si ochelari de cal, nu cumva sa deviati de la drumul "luminos", spre care sunteti condusi ca animalele spre abator.

# Lita date 3 December 2020 13:16 +6

Nu va mai faceti sange rau! Zilele monstruosului "deep state" de peste ocean sunt numarate, iar unda de soc va lovi si sistemul tradator din Romania.

# Edelweiss - Ivory Tower Narrator date 3 December 2020 14:07 +4

Doar ca motiv epic, evenimentul de mai sus poate fi consemnat în lista lungă a năzbâtiilor pățite de Dănilă Prepelecii din PSD. Ce mândră pereche de boi aveau în 2016! Aveau tot ce puteau visa și mai mult decât atât: alegeri câștigate „en fanfare”, susținerea po******ției, majoritate în ambele Camere, Guvernul, ministerele, instituțiile prefectului, descentralizatele, CCR-ul, … ce mai! Le mai lipsea Luna de pe Cer pe care s-o vopsească în roșu și să deseneze pe ea o tufă de trandafiri. Încet încet inițiativa ofensivei a trecut în tabăra „celorlalți” care, PAS CU PAS (!) au produs restaurația establishmentului ocult. Oooooo! Ce satisfacție este astăzi să-i vezi pe Prostovanii din PSD cum se smiorcăie prin târguri, piețe și oboare, pe poduri, sub poduri și în tuneluri rutiere, cerșind votul de încredere al cetățenilor păcăliți, precum că ei MAI VOR O DATĂ SĂ MEARGĂ LA TÂRG CU O MÂNDRĂ PERECHE DE BOI.

# Edelweiss - Ivory Tower Narrator date 3 December 2020 14:08 +3

Iar toate aceste evoluții regresive s-au produs numai și numai dintr-o singură cauză: pentru că pesediștii sunt PROȘTI. Sunt atât de prostovani încât nu și-au dat seama că în structurile cazone… alinierea se face cu PAȘI MĂRUNȚI ȘI REPEZI (conform vechilor regulamente militare). Nici nu și-au dat seama prostovanii trandafirii nici de rapiditatea pașilor de re-aliniere a deep-state. Dar nici n-au realizat semantica abstrusă a titlului unei celebre cărți: ”PAS CU PAS” Asta e! Decât c-un prostovan la pagubă, mai bine c-un ticălos nazist la hlizeală și batjocură ironică.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva