22 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REPRESALII PENTRU NESUPUSI – La 5 zile dupa ce senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca i-a cerut Guvernului informatii despre contractele si efectele secundare ale vaccinurilor, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 l-a saltat pe sotul senatoarei. Silvestru Sosoaca a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile pentru ultraj, pe motiv ca ar fi lovit un politist (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

13 December 2021 16:14
Vizualizari: 25750

Continua represaliile impotriva celor mai proeminente voci din spatiul public care denunta pandemia si restrictiile ei, inclusiv vaccinarea obligatorie. Coincidenta face ca luni, 13 decembrie 2021, la numai 5 zile dupa ce senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca (foto dreapta) i-a cerut Guvernului in direct, in plenul reunit al Parlamentului, informatii privind vaccinurile, raspunderea autoritatilor fata de efectele lor secundare si mai ales contractele incheiate de statul roman si UE cu producatorii vaccinurilor, sotul senatoarei, juristul Silvestru Sosoaca (foto stanga), sa se aleaga cu dosar penal. Dupa aproape patru ore de audiere, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 l-a pus sub control judiciar timp de 60 de zile pentru ultraj, acuzandu-l ca ar fi agresat un politist.Motivul il reprezinta faptul ca Silviu Sosoaca ar fi lovit un politist vineri, 10 decembrie 2021, cand la cabinetul de avocatura al senatoarei din Bucuresti s-a prezentat o echipa care sustinea ca este de la televiziunea italiana Rai Uno. In urma unor neintelegeri intre senatoare si intervievatori, cea dintai le-a cerut sa stearga anumite imagini filmate in cabinet, dar musafirii au refuzat, motiv pentru care Diana Sosoaca a chemat politia, dupa cum puteti vedea in filmarile de mai jos. In busculada creata dupa sosirea fortelor de ordine, Silviu Sosoaca este acuzat ca l-ar fi lovit pe unul dintre agenti. Cu toate acestea, senatoarea a declarat pentru Lumea Justitiei luni, 13 decembrie 2021, ca politistul a mentionat in procesul-verbal intocmit dupa eveniment ca nu a fost lovit de Silviu Sosoaca, ci ca acesta a bruscat-o numai pe jurnalista (dupa cum de altfel se vede si in materialul video de mai jos). Mentionam ca Silviu Sosoaca este aparat de catre avocatul Gheorghe Gabriel Cacescu.


Procuroarea de caz este #rezistenta si bocitoare a lui Kovesi si Lazar


De asemenea, senatoarea a precizat pentru Lumea Justitiei ca procuroarea de caz de la PJ Sector 1 este Laura Nicoleta Iordache. Numita procuror definitiv prin decretul prezidential nr. 202 din 1 februarie 2018, Laura Iordache a promovat in 2017 examenul de capacitate cu media 9,615, dupa ce in 2014 fusese admisa la INM cu media 8,323.

In 2017, cand era stagiara la PJ Constanta, procuroarea a semnat memoriul Forumului Judecatorilor din Romania (FJR) impotriva noilor legi ale justitiei, iar in 2018 a sustinut doua jelanii colective: prima impotriva revocarii Laurei Kovesi de la conducerea DNA, iar a doua contra inlaturarii lui Augustin Lazar din functia de Procuror General (inlaturare care nu a mai avut loc).


Revoltatoarea coincidenta


Dupa cum spuneam la inceput, coincidenta face ca dosarul impotriva lui Silviu Sosoaca sa vina la numai cinci zile dupa ce sotia acestuia, senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca, sa fi citit in direct, in plenul reunit al Parlamentului, o interpelare adresata Guvernului cu privire la vaccinuri. Prezentam mai jos atat interpelarea, cat si declaratia politica, sustinuta in aceeasi zi de 8 decembrie 2021, in sedinta solemna a Legislativului dedicata implinirii a 30 de ani de la adoptarea Constitutiei postdecembriste.


Iata mai intai interpelarea:


Adresata:

Domnului Nicolae-Ionel CIUCA, Prim-ministrul Romaniei

Domnului Alexandru RAFILA, Ministerul Sanatatii

Domnului Lucian Nicolae BODE, Ministerul Afacerilor Interne

De catre: Senator Diana IOVANOVICI-SOSOACA

Circumscriptia electorala: nr.24 IASI

Grupul parlamentar: Neafiliat

Sedinta Senatului din data de: 08.12.2021

Obiectul interpelarii: ”Vaccinul anticovid distruge imunitatea naturala”

 

Stimati Domni Ministri,

 

Medicul Virgil Paunescu, cercetator in cadrul Oncogen, sustine ca vaccinul distruge imunitatea naturala prin stimularea unui raspuns imun prea puternic, raspuns care produce insa anticorpi doar pentru sase luni de zile, conferind astfel si o dependenta de ser, din cauza duratei scurte de imunizare.

Am pus o intrebare la sedinta Academiei de Stiinte Medicale si apoi la o intalnire cu microbiologi si virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ti-o administreaza vaccinurile de pe piata, care folosesc material genetic? Mi s-a raspuns ca scrie pe prospect. Pe prospect scrie cat ADN sau ARN ti se introduce, dar ala nu este antigenul, ala intra in celule si incepe sinteza de antigen. Si noi nu stim la fiecare individ in parte cat antigen se produce. Asta spuneau si israelienii, ca vaccinarea face din individ o bomba cu anticorpi, ca stimularea este prea puternica. Si aceasta stimulare puternica duce la o chestiune. Raspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulara, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacientii care trec prin boala in mod normal, in special asimptomaticii, nu ar trebui sa mai aiba nicio problema ani si ani de zile. Dar, in momentul in care tu ii vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru ca este o doza foarte mare de antigen care ti se introduce indirect si nu stim cat este. Astfel, oamenii devin dependenti de vaccin, pentru ca nu vor mai reactiona dupa o asemenea manevra brutala de schimbare a modului in care raspunzi imun, si raman vulnerabili si dependenti de acest raspuns incorect”, sustine prof. dr. Virgil Paunescu, vicepresedintele Academiei de Stiinte Medicale.

"Vaccinurile anti-Covid existente in acest moment pe piata produc un fenomen extrem de periculos, sustin imunologii. Practic, raspunsul corect al organismului, care se face prin imunitatea celulara, este anihilat si inlocuit cu un raspuns imun bazat pe anticorpi, care tine doar sase luni, creand astfel, dependenta de vaccin, ne spune prof. dr. Virgil Paunescu, vicepresedintele Academiei de Stiinte Medicale.

Stimularea de anticorpi prin vaccinarea anti-Covid este atat de puternica, incat distruge, practic, imunitatea celulara, singurul raspuns corect al organismului in fata noului coronavirus, ne spune prof. dr. Virgil Paunescu, vicepresedintele Academiei de Stiinte Medicale si singurul imunolog vizibil in spatiul public in perioada pandemiei.

Astfel, oamenii devin dependenti de vaccin, pentru ca nu vor mai reactiona dupa o asemenea manevra brutala de schimbare a modului in care raspunzi imun, si raman vulnerabili si dependenti de acest raspuns incorect”, sustine prof. dr. Virgil Paunescu, vicepresedintele Academiei de Stiinte Medicale.

 

Pericol permanent

 

Prof. dr. Virgil Paunescu crede ca vaccinarea avea oarecum o explicatie pana la aparitia anticorpilor monoclonali sau pana la aparitia unui antiviral eficient, nu pe termen nelimitat, cum se preconizeaza acum. ”Spuneau cei din conducerea companiilor producatoare de vaccinuri anti-Covid ca omenirea trebuie sa se obisnuiasca la fel ca in cazul vaccinului antigripal, unde se da o doza in fiecare an, iar la cel anti-Covid doua doze pe an. Dar nu este acelasi lucru, e o tehnologie total diferita. Adica tu ma obligi sa reactionez incorect la o boala, asa cum reactioneaza acum o minoritate, si sa fiu permanent in pericol de a muri daca nu ma vaccinez. Dar cat sa ma vaccinez? Eu am vrut o dezbatere sub auspiciile Academiei de Stiinte Medicale si s-a spus acolo ca tehnologia ARN-ului mesager e cunoscuta de vreo 40 de ani, sigur, nu asta cu care fac ei, dar insistenta ca suntem in pragul unei revolutii este o prostie”, ne-a precizat prof. dr. Virgil Paunescu.

 

Vor sa micsoreze dozele

 

La solicitarea de autorizare pentru vaccin trebuie sa raspunzi la intrebarea ce contine si cat, insa nu se poate da un raspuns la ARN-ul mesager si nici la adenovirusi, ne mai spune prof. dr. Virgil Paunescu. ”Nu este un ARN fiziologic, normal, este un ARN modificat chimic, care sta in celule circa 7 zile, in loc de 20 de minute. Si din 20 in 20 de minute trece prin aparatul de sinteza proteica si genereaza o proteina spike. Dar aici nu este matematica. Eu nu stiu daca sta 5 zile, 6 zile, 7 zile, 8 zile, 5 zile si jumatate, iar diferenta dintre o zi sau o jumatate de zi sau dintre starile celulelor la oameni mai tineri si la oameni mai in varsta este foarte mare. Astfel ca diferentele de sinteze de antigen pot varia de la 1 la 10 sau de la 1 la 100. Ceea ce se banuieste, ca ati vazut ca Moderna a redus dozele, este ca e prea mult. AstraZeneca lucreaza la vaccinul lor cu administrare intranazala cu o cincime din doza pe care o injectau, pentru ca au observat ca se obtin aceleasi rezultate ca si cu doza aceea mare”, a afirmat prof. dr. Virgil Paunescu, vicepresedintele Academiei de Stiinte Medicale

 

Prof dr. Martin Kulldorf de la Harvard, citand 15 studii stiintifice: „Trecerea prin boala COVID ofera o imunitate de 27 de ori mai eficienta decat vaccinurile, asa ca pasapoartele de vaccinare nu sunt doar niste prostii, din punct de vedere stiintific, ci, mai mult, sunt discriminatorii si lipsite de o baza etica”

Inutilitatea Certificatului Verde

Studiu israelian: imunitatea naturala anti-COVID19 este de 27 de ori mai eficienta decat protectia oferita de vaccinurile anti-COVID19.

Exista alte 15 studii care atesta ca imunitatea naturala oferita de limfocitele T este superioara protectiei oferita de vaccinuri!

 

Comentand concluziile studiului din Israel, eminentul biostatistician si epidemiolog al Facultatii de Medicina de la Harvard, cel care a conceput sistemul de evaluare CDC a vaccinurilor, Profesorul Martin Kulldorff, a afirmat ca aceste informatii dovedesc ca pasapoartele de vaccinare sunt nestiintifice si discriminatorii. „Trecerea prin boala COVID ofera o imunitate mai buna decat vaccinurile, asa ca pasapoartele de vaccinare nu sunt doar niste prostii, din punct de vedere stiintific, ci, mai mult, sunt discriminatorii si lipsite de o baza etica”. Profesorul de la Harvard mentioneaza in plus ca acest studiu nu este singurul ce demonstreaza ca imunitatea naturala ofera „o imensa protectie” impotriva COVID, ci, pana la aceasta data exista un numar de 15 studii academice care confirma rezultatele cercetatorilor din Israel.

https://twitter.com/martinkulldorff/status/1430660291579105284?lang=en

Vaccinurile anti-COVID nu sunt atat de eficiente. Vaccinurile anti-COVID nu elimina virusul. Cei vaccinati pot transmite virusul in comunitate!

Nimeni nu garanteaza ca cei vaccinati anti-COVID nu se imbolnavesc cu o forma grava, dovada sunt nenumaratele decese post vaccinare!

Surse:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf

https://www.cell.com/immunity/fulltext/S1074-7613(20)30445-3

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.11.03.367391v1

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30783-0/fulltext

Kahn Sagol Maccabi (KSM) Research & Innovation Center, Maccabi Healthcare Services, Tel Aviv, 68125, Israel; Maccabitech Institute for Research and Innovation, Maccabi Healthcare Services, Israel; Internal Medicine COVID-19 Ward, Samson Assuta Ashdod University Hospital, Ashdod Israel; Sackler Faculty of Medicine, School of Public Health, Tel Aviv University, Tel Aviv, Israel.

https://www.imuno-medica.ro/noutati/Studiu-israelian-imunitatea-naturala-este-de-27-de-ori-mai-puternica-decat-cea-indusa-de-vaccinurile-anti-COVID-42

 


Va solicit sa imi raspundeti cu privire la chestiunile invederate, precum si la urmatoarele intrebari:

 

1. Care este cantitatea de antigen pe care ti-o administreaza vaccinurile de pe piata, care folosesc material genetic?

2. Va solicit sa imi comunicati cercetarile stiintifice cu privire la dependenta de vaccin anticovid-19!

3. Care este motivul pentru care insistati pe vaccinare, inclusiv obligatorie, cu ARNmesager, tehnologie noua care se afla inca in perioada de studiu, in conditiile in care exista tratament si medicamente care trateaza boala Covid-19?

4. Cat timp este nevoie sa se vaccineze populatia? Cate boostere ii mai obligati sa isi injecteze?

5. Va solicit sa imi comunicati contractele de achizitie a vaccinurilor, acestea fiind platite din bani publici, deci nu sunt gratuite si au caracter public si sa faceti publice imediat sumele achitate pentru achizitionarea vaccinurilor anti-Covid-19!

 

Va multumesc!

Solicit raspuns scris si oral”.


Redam acum declaratia politica:


Adresata de catre: Senator Diana IOVANOVICI-SOSOACA

Circumscriptia electorala: nr.24 IASI

Grupul parlamentar: neafiliat

Sedinta Senatului din data de: 08.12.2021

Titlul declaratiei politice: „Constitutia Romaniei, calcata in picioare de cei care ar trebui sa o respecte. 30 de ani de incalcare a Constitutiei Romaniei”

 

Stimati colegi Senatori,

 

Astazi sarbatorim Ziua Constitutiei Romaniei: unii! Putini, foarte putini! Restul celebreaza 30 de ani de incalcare continua a Constitutiei Romaniei! Am ajuns sa ne denigram Constitutia si sa sustinem ca legislatia europeana este mai presus de Constitutia noastra: niciodata! Suveranitatea si independenta Romaniei, unitatea si indivizibilitatea sunt principii pe care Constitutia le consacra si nu pot fi supuse revizuirii. Politicienii insa, incalca orice dispozitie constitutionala si vor sa supuna schimbarii totale Constitutia Romaniei, de fapt anularea ei, pentru a adopta Constitutia UE, astfel incat Romania sa devina cu acte in regula sclava Europei, nu ca nu ar fi, la cat a fost de jecmanita, violata si batuta de toti cei care, arogandu-si inclusiv statutul de parteneri strategici, au furat-o si i-au luat tot, de la bogatii la copii, de la independenta energetica si industriala la pamant si ape, munti, paduri, mare, fluviu, economie, invatamant! Tot! Evident cu aportul politicienilor tradatori de tara!

Nu mai invatam istoria romanilor, acum invatam istoria altor natii, care vor deveni in curand conlocuitoare sau si mai rau, daca ne luam dupa ce spunea marele Vadim Tudor, ne vor inlocui cu totul! Pas cu pas!

Nimeni nu a raspuns vreodata pentru incalcarea Constitutiei! Avem cea mai saraca populatie din UE, avem cea mai mare migratie pe timp de pace, avem cea mai abuziva forta politica, avem teroristi in functii publice, avem violatori pe post de influenceri platiti de Guvern sa minta populatia si sa instige la vaccinare in masa, o vaccinare anticovid care si-a dovedit ineficienta, ba mai mult, a dus la contagiozitatea bolii asa cum nu a mai fost si la efecte adverse grave si letale, diminuand grav numarul pensionarilor, omorand bolnavii de cancer din cauza incompetentei si ordinului criminal venit din fruntea tarii.

 

Suntem la momentul de rascruce al existentei poporului roman. Constitutia Romaniei, inca in vigoare, ne obliga sa aparam tara, poporul, legile.

 

Art. 55 – Apararea tarii

(1) Cetatenii au dreptul si obligatia sa apere Romania”.

 

In acest context, solicit poporului roman, militarilor, patriotilor, serviciilor patriote, tuturor celor care mai simt romaneste, sa inceapa eliberarea poporului roman si a Romaniei de sub teroarea ocupantilor, tradatorilor si asupritorilor. Incepeti nesupunerea civica pentru eliberarea din sclavia in care a fost aruncata Romania. Incepeti apararea Constitutiei Romaniei! Incepeti revolutia de eliberare si recucerire a independentei Romaniei!

Pentru ca toti acesti hoti de identitate, tradatori si venetici care ne asupresc de 31 de ani, mai ales UE, sa inteleaga de bunavoie sau cu forta ca „Pe aici nu se trece!”

 

Au prezentul nu ni-i mare? N-o sa-mi dea ce o sa cer?

N-o sa aflu intr-ai nostri vre un falnic juvaer?

Au la Sybaris nu suntem langa capistea spoielii?

Nu se nasc glorii pe strada si la usa cafenelii,

N-avem oameni ce se lupta cu retoricele suliti

In aplauzele grele a canaliei de uliti,

Panglicari in ale tarii, care joaca ca pe funii,

Masti cu toate de renume din comedia minciunii?

Au de patrie, virtute, nu vorbeste liberalul,

De ai crede ca viata-i e curata ca cristalul?

Nici visezi ca inainte-ti sta un stalp de cafenele,

Ce isi rade de-aste vorbe inganandu-le pe ele.

Vezi colo pe uriciunea fara suflet, fara cuget,

Cu privirea-mparosata si la falci umflat si buget,

Negru, cocosat si lacom, un izvor de siretlicuri,

La tovarasii sai spune veninoasele-i nimicuri;

Toti pe buze-avand virtute, iar in ei moneda calpa,

Chintesenta de mizerii de la crestet pana-n talpa.

Si deasupra tuturora, oastea sa si-o recunoasca,

Isi arunca pocitura bulbucatii ochi de broasca...

Dintr-acestia tara noastra isi alege astazi solii!

Oameni vrednici ca sa saza in zidirea sfintei Golii,

In camesi cu maneci lunge si pe capete scufie,

Ne fac legi si ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.

Patriotii! Virtuosii, ctitori de asezaminte,

Unde spumega desfraul in miscari si in cuvinte,

Cu evlavie de vulpe, ca in strane, sed pe locuri

Si aplauda frenetic schime, cantece si jocuri...

Si apoi in sfatul tarii se adun sa se admire

Bulgaroi cu ceafa groasa, grecotei cu nas subtire;

Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,

Toata greco-bulgarimea e nepoata lui Traian!

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi

Sa ajung-a fi stapana si pe tara si pe noi!

Tot ce-n tarile vecine e smintit si starpitura,

Tot ce-i insemnat cu pata putrejunii de natura,

Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,

Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,

Incat fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,

Balbaiti cu gura stramba sunt stapanii astei natii!

 

Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!

I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni!

Si aceasta ciuma-n lume si aceste creaturi

Nici rusine n-au sa ieie in smintitele lor guri

Gloria neamului nostru spre-a o face de ocara,

Indraznesc ca sa rosteasca pan' si numele tau... tara!”

 

(Mihai Eminescu – Scrisoarea a III-a)”.

 

 


Comentarii

# TIPA date 13 December 2021 16:26 +165

SRI NU a dat nicio lovitura...nu poate intercepta bla bla nic ... Interceptează in baza legii lui Citu cum va fi și organ de urmarire penală....NE VOM DISTRA MAXIM...SA MA ANUNTATI când vor fi in primul dosar organ de cercetare penală că sa le dam peste BOT și să le facem niste penale...credeti- mă că nu e nevoie nici de CCR ...DE NICIO INTERVENTIE....PUR SI SIMPLU FACEM PI PI pe lege că nu pot s- o aplice...idem interceptări etc ...

# DODI date 13 December 2021 17:04 +204

SRI și slugile prea (a)plecate ale acestuia nu se mai feresc de nimeni și nimic în țara asta. Constituția și legile sunt doar pentru căței-șoșonci care, dacă nu latră în direcția dată de noii securiști, riscă să li se arate perspectiva zăbrelelor. Chiar dacă... ”fapta nu există” sau ”nu este prevăzută în Codul penal”.

# Sosoaca presedinte ! date 13 December 2021 17:20 +1226

Diana , pe ei , pe mama lor ! Suntem alaturi de tine ; se va vedea la vot !!!

# Felicitari doamnei senator si avocat Diana S. ! date 13 December 2021 17:35 +223

Aveti dreptate , e plin de gunoie in parlament inclusiv , multi ghertzoi platiit de noi sa ragaie pe acolo , uitand de ce au fost alesi ! `tu-le mu-ma-n coor de paraziti ! Ba , manca-v-ar viermii de vii : puneti mana si abrogati toate cacaturile ce ating drepturile si libertatile omului ! PS. Cetateni NU uitati ce face PSD-ul , s-a aliat cu dracu` ; la vot sa le-o tragem ,sa dispara !

# Lita date 13 December 2021 18:24 +216

Se intampla la 5 zile dupa ce tradatorul sef a dat un semnal justitiei sa asigure "pacea sociala", adica sa inchida gura celor nesupusi. Din filmul prezentat, se vede clar ca a fost o provocare ordinara impotriva doamnei senator, chiar in resedinta sa privata. In mod suspect, politistii chemati chiar de doamna senator la fata locului, pentru a-i acorda protectie, nu i-au legitimat imediat suspecti si nici nu au oprit-o pe italianca impertinenta care facea scandal. Miza depaseste cu mult nivelul incidentului. Romania trebuie sa devina o colonie supusa si "vaccinata". Doamna senator este cea mai puternica voce a opozitiei si multi romani ii sunt alaturi.

# Free Sosoaca ! date 13 December 2021 18:59 +234

Bai nemernicilor , tradatori imputiti de tara , sclavetzi la strainezi, ati gasit cum sa bagati capul prost in poza , este ? Wuhannis , Catu-matzu , Arafat arabocul sa fie judecati pentru incalcarea drepturilor omului ! PS. Daca nu, atunci sa fie doborati cu pietre de popor , pt inalta tradare !

# Catzu sa fie dat cu capul de borduri, date 13 December 2021 19:02 +235

la fel si Arafat , caci ei au cumparat 120milioane doze de "vaccin" pe banii nostri si acum nu au bani de teste cica ! La fel de vinovat este si Marele-Odihnit , vesnic in vacanta :ajungi tu la beci cu Georgeta cu tot , bisnitar de case si traficant de copii !

# Arafat , sa fie arestat ! Arafat , sa fie arestat ! date 13 December 2021 19:05 +230

Opriti-l pe gunoiul ala care se cred sef pe tarlaua lu` ma-sa ! Arafat e capul rautatilor ! A umflat bani de la buget , ia verificati-ii conturile!

# Jos palaria pt doamna senator !Bravo Diana! date 13 December 2021 19:08 +215

Haideti cu toti LA LUPTA pe 21 dec. cand vor tampitii sa bage ceferticat ca sa mergem la serviciu. Jos cu Palton-Voda ! Jos cu Marele-Nesimtit al tarii !

# Statul paralel nu se lasa . date 13 December 2021 20:28 +173

L-au indepartat , spre surpriza multora, pe Tradiceanu de la cursa spre prezidentiale , au capturat PSD-ul si l-au infectat cu SRI-sti (Grindeanu, Tudose, Ciolacu, etc) . Chestia e ca oxiurii nici nu se mai ascund , intervin direct si pe fata , inclusiv in justitie... Jale mare cu tara asta , si popa plangea .

# Je suis Sosoaca! date 13 December 2021 21:16 +326

Doamna Diana Sosoaca reprezinta vocea disperata a poporului roman, haituit si umilit de proprii politicieni(pe care ii mai si plateste pe deasupra)! Romanii nu au avut in 30 de ani un alt parlamentar ca si Doamna Sosoaca: educata, viseaza si in somn Constitutia, patriot pur-sange,iubeste poporul roman, un IQ cat tot parlamentul la un loc!... Iar faptul ca este vocala nu ar trebui sa deranjeze pentru ca e RAZBOI, iar la razboi se mai si urla! Toti sponsorizatii sunt impotriva ei ca le strica aranjamentele... Satanistii stiu exact cum sa atace si sa intimideze, taind capetele reprezentantilor poporului. Si mai este ceva: le este groaznic de frica de ea ca poate ridica o tara! Dar oricum nu le va merge pentru ca poporul s-a trezit. Romani, hai la lupta cea mare!!!

# NU, doamna si domnul Sosoaca sa nu abandoneze! date 13 December 2021 23:53 +134

Tocmai asta vor lichelele , ca de aia se implicara in teatrul prost ... Mai bine sa le rada in fata : doar de atat sunteti capabili mei securistilor ?!

# una din Valcea date 14 December 2021 06:03 +44

Intrebarile Sosoacii sunt de bun simt. I-au raspuns? I-au răspuns :sad: cu un dosar penal.

# Paula date 14 December 2021 06:35 +42

Străinii ne-au dat afară din instituțiile țării și acum fac regulile și în casele noastre, nu mai avem dreptul la muncă în propria țară și poate in curând nici la viața, trist dar adevarat

# marin date 14 December 2021 10:18 +34

Doamna Senator va doresc putere si sanatate ! Felicitari pentru verticalitate! RUSINE POOLIMII CARE DOARME PE EA ! mancatori de mici si bautori de bere si amatori de mall-uri si vacante ! NU SUNTETI ROMANI! ROMANII ADEVARATI IES IN STRADA SA ISI APERE LIBERTATEA SI DREPTURILE, PENTRU CARE AU MURIT IN 1989 FRATII, PRIETENII SI COLEGII NOSTRI STRIGAND "IBERATTE! JOS SECURITATEA! JOS COMUNISMUL! JOS DICTATURA!". SA VA FIE RUSINE SLUGILOR IMBOTNITATE!CUM OR FI APARAT ROMANIA BUNICII NOSTRI IN RAZBOAIE CA VOI SA STATI ASTAZI IN POZITI GHIOCELULUI? vai de noi cu asa "eroi" ca voi!

# Nu va e rusine mei, oamenii legii ? date 14 December 2021 16:42 +17

Diana este eroina noastra : jos labele mizere slugilor ! Jos Wuhannis si ai lui , sa se duca dreakului ! D. Sosoaca este Vadim T. pe steroizi , va rupe pe genunchi si va smulge capul cu dintii . Las` ca vine vremea ...cea de pe urma , veti regreta amarnic cei din Statul paralel.

# TANASĂ TRAIAN date 16 December 2021 00:00 +6

Liberalii, deci și Iohannis, sunt așa cum i-a caracterizat Eminescu (BA, CHIAR, MULT MAI RĂI!!AU INVOLUAT!!!) : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3459281647478708&id=100001907214893

# Vasile Dinita date 16 December 2021 04:06 +5

DIANA SOSOACA PRESEDINTE!DOAMNE-AJUTA!

# Ioana date 16 December 2021 13:19 +5

Felicitări doamna Șoșoacă!

# ?????? date 16 December 2021 18:14 +4

& Dacă responsabilii cu combaterea COVID încalcă convențiile de război la tratarea nevaccinaților, ?

# ANA MARIA BOT date 21 December 2021 13:45 +5

BUNA ZIUA! IN ROMANIA TOTI NEBUNII SI ANALFABETII SUNT DEPUTATI SI SENATORI....FOARTE PUTINI SUNT OAMENI, IN REST TOTI NESIMTITII!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.03.2023 – Legalizati cu incredere la Mariana Ghena! (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva