18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

RESPINSI PE BANDA RULANTA – UNBR a publicat rezultatele finale la examenul de primire in profesie. La stagiari procentul de promovabilitate a fost de 9%, iar la definitivi de circa 3,5%. Ex-procurorul sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, a picat examenul cu 58 de puncte. Dragos Bujorean, procurorul care l-a saltat pe Bota, a promovat cu un punctaj de 74. Judecatorul Poputi a absentat, iar politistul Soric a picat a patra oara (Listele)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

22 September 2014 15:48
Vizualizari: 15123

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea, a facut publice rezultatele finale ale examenului de dobandire a titlului de avocat stagiar sau definitiv, desfasurat in data de 15 septembrie 2014. Testul grila de admitere in profesia de avocat pentru dobandirea titlului de avocat stagiar sau pentru obtinerea titlului de avocat definitiv a fost sustinut de circa 4.500 de absolventi ai facultatilor de drept si de peste 250 de candidati cu o vechime mai mare de 5 ani in profesii juridice.


Listele cu rezultatele obtinute de avocatii stagiari releva ca din cei 4.476 absolventi de Drept, au promovat circa 420 de candidatii, ceea ce reprezinta un procent de aproximativ 9%. De cealalta parte, din cei 253 de candidatii inscrisi in examen pentru dobandirea titilului de avocat definitiv, doar 9 au promovat examenul, reprezentand astfel un grade de promovabilitate de doar 3,5%.

Ex-procurorul-sef DIICOT Alba, Ioan Muresan, a picat, procurorul Dragos Bujorean a promovat la limita, politistul "Case closed" a picat a patra oara, iar judecatorul Poputi nu s-a prezentat la examen

Pe de alta parte, in ce le priveste pe "vedetele" examenului de admitere in profesie pentru dobandirea titului de avocat definitiv, conform listelor, fostul procuror-sef al DIICOT-Alba Ioan Muresan (foto) a picat examenul de promovare in profesie, fiind declarat respins dupa ce a obtinut un punctaj de 58.

La randul lui, Aurelian Soric, fostul sef al IPJ Neamt, poreclit “Case closed” nu a reusit nici in acest an sa devina avocat, obtinand la examen doar 40 de puncte. Este practic, a patra oara cand Aurelian Soric a incercat sa obtina titlul de avocat si a picat.

In ce il priveste pe procurorul Dragos Bujorean de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava, acuzat de presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota, ca este implicat in eliminarea avocatilor din UNBR Bota de pe piata avocaturii, acesta a promovat examenul de definitivat la limita, obtinand 74 de puncte.

Cat despre judecatorul Lucian Mihai Poputi, exclus din magistratura dupa ce CSM a constat ca ar fi comis mai multe abateri disciplinare prevazute de art. 99 din Legea 303/2004, respectiv ca ar fi ajutat o politista sub acoperire sa formuleze o plangere, insa reintors pe scaunul de judecator ca urmare a deciziei definitve a ICCJ care a anulat Hotararea CSM, acesta a absentat de la examenul pentru dobandirea titlului de avocat, sustinut in data de 15 septembri 2014.

Lista rusinii

In ce priveste candidatii eliminati din examenul de admitere in profesia de avocat, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a facut publica lista numelor acestora.

Prezentam numele candidatilor eliminati din examen:

-Baicu George Razvan – Baroul Bucuresti (INPPA Bucuresti)

-Birca Victor – Dolj (INPPA Craiova)

-Neagu Valentina Floriana – Baroul Bucuresti (INPPA Bucuresti)

-Pasat Andreea Emilia – Baroul Bucuresti (INPPA Bucuresti)

-Patras Diana – Baroul Bucuresti (INPPA Bucuresti)

*Cititi aici rezultatele obtinute de candidati la examenul de admitere in profesia de avocat - STAGIARI

*Cititi aici rezultatele obtinute de candidati la examenul de admitere in profesia de avocat – DEFINITIVI

Comentarii

# barourile libere date 22 September 2014 13:06 +6

Exact cum era de asteptat, procurorul mafiot si analfabet juridic, Bujorean, a fost admis. Casta mafiota-Florea, care n-a dobandit PERSONALITATEA JURIDICA, si-a rasplatit omul de incredere !

# Obiectivul date 22 September 2014 13:31 +3

Si in cazul asta dosarul cu Bota ce finalitate are, ca numai obiectiv n-a fost Bujoreanu...

# avi avi date 22 September 2014 13:07 +3

Rezultatele sunt dupa calitatea persoanei. Cel ce aduce servicii unbr-ului flocait este rasplatit , cine nu ....mai sta o tura. :-*

# oarecare date 22 September 2014 13:34 +5

Nu va faceti probleme, urmeaza runda a2-a contestatia. Aici adugati la contestatie numarul de cont si suma si o sa vedeti ca veti fi primiti in masiv. Asta-i smecheria de ani de zile, politicienii si magistratii "utili cauzei traditionale" sunt admisi din prima fara spaga, restul in functie de situatia materiala. Unbr-ul si ai sai "maestri" a incasat 1 milion de euro de la fraieri . Prostovanilor, voi credeti ca luju si cei care lucram in domeniul dreptului va spunem prostii? Aveti varianta baroul infiintat de Bota, daca nu vreti sa profesati atunci stati acasa pina va creste barba pina la calcaie. La baroul spagar neinfiintat nu veti intra decat daca aveti cu ce sau sunteti politicieni ori magistrati obedienti.

# lulu date 22 September 2014 13:45 +8

Au facut niste banuti .,,Examenul,,org anizarea,inchirierea salilor si ce o mai fost nu a costat mai mult de 50000 de euro.Restul pana la aproape un milion le raman.Din sumele astea puteau sa plateasca niste profesori cu prestigiu si stiinta de carte care sa formuleze subiectele.Mai puteau sa le ofere candidatilor si cate o sticla de apa plata de 2 lei.De neinteles ca aproape 5000 de absolventi de drept platesc un salariu minim pe economie ca sa participe la o astfel de farsa.

# @lulu date 22 September 2014 13:57 +6

S-o crezi tu lulu ca florea a dat  50000 de euro pe inchirierea salilor. Asta ia gratis si total ilegal spatiile de la cazanciuc de parca MJ e privatizat si crezi ca o sa plateasca niste sali de la drept unde e profesor? Ma faci sa rid, astia iau nu dau, iau pielea de pe om si-l santajeaza cu excluderea daca nu cotizeaza.

# oarecare date 22 September 2014 14:05 -4

De neinteles pentru capul vostru, fraieritilor lui Bota ! Credeti ca lumea nu stie despre barul vostru de Balesti-Gorj ca e panarama de " barou '' ? La voi vine cine pica examenul si urla ca nu sunt subiectele corecte ! Spuneti UN SINGUR NUME de la voi din bar care sa fie ca pregatire profesionala, macar pana la glezna unui dintre cei care au facut subiectele ! Spuneti UN SINGUR NUME si eu ma transfer la voi si ii injur pe fostii colegi, dati un singur nume !

# pol date 23 September 2014 13:46 -2

Sa treci pe la barul nostru sa te omenim, betivanule! Lipsa de stiinta si invidia pot fi inecate in alcool, insa prostia nativa stie sa innoate! Halal sa-ti fie! Avocatu' lu' oaie capie!

# avi avi date 23 September 2014 15:46 -1

mai pol,av ocatul lui peste prajit la crasma din Balestii Gorjului,crasma lu tata socru.Daca nhu stii gramatica limbii romane  stai pe popoul tau.DStii tu mai penibilule cum se scrie ,,sa innoate,,?Sflamai prostalaule ca se scrie cu un singur n.Dar nu esti cumva festitul national,ca numai ala scrie inecat cu doi de n?hihihi

# CW Vict Ctin cocosatu fara dinti date 23 September 2014 16:21 -1

bai ce ,,gramat esti tu cocosatule, ,,pol,av ocatul,, ,,Daca nhu stii ,, ,,DStii tu mai,, ,,?Sflamai prostalaule,, !! avi, mai ai 20 de ani si inveti alfabetu!!!  hahaha!!!

# oa rekk re?? date 22 September 2014 14:23 +1

Ce zici tu straine?? Stefan e departe... mai ra.hat oare******re, alte argumente din mintea aia bolnava psihic nu poti scoate? Tot cu iphonelul?? Ia zi tu, cu ofiterul acoperit cum stai? Poate ti-l taie ciomu ciumpalacule! In ce priveste examenul vostru poti sa te ****** in el, o mirlaneala contracost marca de tip securisto-comunist. 

# oarecare date 22 September 2014 14:39 -4

Spune un singur nume de jurist adevarat, recunoscut profesional de la voi din bar. Nu aveti. Spune un singur nume, a scris cineva, nu pe luju ci o carte, preda undeva, are o functie publica ? Va dau ocazia sa va afirmati si sa va faceti reclama, zi-ne un " valoros " de la voi, altfel sunteti doar picatii la admitere in barou !

# manifest date 22 September 2014 15:18 +4

Pot spune un nume de avocat-decan din baroul desfiinţat, ilustru şi necunoscut care a pierdut procese în contradictoriu cu avocaţii din Baroul Bota.

# crustaceu date 22 September 2014 14:35 0

mie mi se pare ase cum era de asteptat! minte putina, bani multi pe garduri, spagi pana la viitorul concurs, cazanciuc sub talpa lui Florea, bujorean pe val, doar si-a riscat libertatea pentru a fi avocat, si-0 risca si pe viitor oricum, florea poate sa il mai bage si in alte hasnale, justitie nexam

# oarecare date 22 September 2014 15:10 -1

Spune un singur nume de jurist adevarat, recunoscut profesional de la voi din bar. Nu aveti. Spune un singur nume, a scris cineva, nu pe luju ci o carte, preda undeva, are o functie publica ? Va dau ocazia sa va afirmati si sa va faceti reclama, zi-ne un " valoros " de la voi, altfel sunteti doar picatii la admitere in barou !

# mai lichea date 22 September 2014 17:35 -1

I-auzi ,,Va dau ocazia sa va afirmati si sa va faceti reclama'' Dar cine esti tu mai GRESITULE sa dai ocazii? i-auzi!Vezi sa nu-ti dam noi o ocazie sa-ti retragi spusele, ca atunci e bai!

# dan deac date 22 September 2014 15:19 -2

acum totii candidatii care nu au luat acest examen la BAROUL fara acte sa vina la BAROUL cu acte,va asteptam cu drag,si pe domnul SORIC

# cucveaua date 22 September 2014 15:30 +5

Noi ne mindrim cu avocati ca udrea, boc, ponta, sova, predoiu pelticul etc.toti la un loc cred ca au avut 1 dosar in cariera de avocat. Apoi ne mindrim cu florea, iordachescu s.a. care au avut dosare pe vremea lui nea nicu. Sa continuam mai oarek kih cu exemplificarea de trista amintire? Daca voi aveti avocati in barou neinfiintat eu sunt popa tuns.  :-*

# coca date 22 September 2014 16:54 +3

Gresit draga cucuvea! Pe vremea lui nea Nicu, Iordachescu se ocupa cu propaganda pcr la scoala generala 307 sect 2 Bucuresti. Era absolvent de istorie si dascal, iar mai apoi si-a semi echivalat studiile de istorie cu cele de drept. In decembrie 1989 era ocupat cu infierarea "aghenturilor". Poate dupa sa se fi apucat de dosare....altele decat cele de cadre, adica!

# impostura date 22 September 2014 17:49 +1

Extraordinar, deci iordachescu nici nu are studii complete, el are echivalari si e mare smecher la baroul de rahat traditional? Asta vrea sa-mi dea mie examen si cu individul celalalt? Bai avi mars  in aia a lu...****** cu tot cu examenul tau de imbecil.

# GOE date 22 September 2014 17:13 +2

Iordachescu,florea,nicu tiberius si tot staful unbr si inppa nu au dat nici un fel de examen de admitere in profesie si nu au urmat pe banii lor cursurile asa-zisei inppa.Bine ca acuma le iau banii miilor de absolventi de drept si ii trantesc la examenul de admitere.De fapt nu le permit accesul in profesie.Este o bataie de joc.

# avocat UNBR Baroul Bucuresti date 22 September 2014 17:52 +5

UNBR organizeaza EXAMEN DE PRIMIRE IN PROFESIE PE 25 OCTOMBRIE  detalii : www.unbr.eu ; www.bota.ro 

# POLO date 22 September 2014 20:36 -1

BOTA, pleaca dracului de pe acest site, pt.ca tu, nu esti avocat, esti exclus din profesie pt. ca ai fost condamnat si nu mai ai nici o calitate in UNBR 2004. Nu mai vine nimeni la tine, la baroul tau personal, pt. stie toata lumea ca esti un impostor.  

# www.unbr.eu date 22 September 2014 17:58 +4

NOU! UNBR  ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIE     VINERI 29 AUGUST 2014, ORA 10   JOI 25 SEPTEMBRIE 2014, ORA 10   - DREPT PENAL, DREPT PROCESUAL PENAL, DREPT CIVIL, DREPT PROCESUAL CIVIL, LEGEA NR. 51/1995, REPUBLICATĂ -                                                                                                            CURSURI DE INPPA LA BUCUREŞTI                                                                                                                 JOI 25 SEPTEMBRIE 2014, ORA 12 sursa :  www.unbr.eu 

# UNBR 2004 date 22 September 2014 20:38 0

Site-ul oficial al UNBR 2004, este www.unbr-legal.ro

# www.unbr.eu date 22 September 2014 18:02 +5

www.unbr.eu EXAMEN DE PRIMIRE IN PROFESIA DE AVOCAT STAGIAR/DEFINITIV EXCLUSIV CONFORM LEGII 51/1995 REPUBLICATA ! SUCCES!

# Ai bota... date 23 September 2014 13:45 0

...te mananca rau de tot - cred ca ti s-a facut de sbarna ''dom presedinte''

# DOREL date 22 September 2014 18:33 -3

NU VA INSCRIETI LA ACESTE EXAMENE ANUNTATE DE BOTA!!!! BOTA NU MAI ESTE PRESEDINTE!!! SITE-UL ADEVARATULUI UNBR ESTE  www.unbr-legal.ro  ACOLO GASITI TOTE INFORMATIILE DESPRE PRIMIREA IN PROFESIE

# Nimerincu date 22 September 2014 20:04 0

vicele meu este agramatu avi CW Victor Constantin cocosatu fara dinti!

# oarecare date 22 September 2014 19:16 0

Niciun profesor de drept, autor sau bun profesionist nu va ia in serios ! Nici noi nu va credem avocati, doar intre voi va numiti avocati. Nu existati ca avocati decat in capul vostru si al milionarului din donatii ( el stie ca nu e avocat dar va fraiereste pentru bani, ha-ha-ha ) !

# Anca date 22 September 2014 20:05 +1

Mori de ciuda pentru ca nu mai poti schimba nimic. UNBR-Bota devine tot mai puternica, in vreme ce entitatea mafiota-flocea nu va mai monopoliza profesia de avocat. In plus, juridic vorbind, si tu stii ca suntem singurii avocati cu acte in regula si acest lucru te exaspereaza. 

# Obiectivul date 22 September 2014 20:31 -1

:D :D :D Bai nea Bota esti dus cu caputzu.Dai cominicata pe site-ul tau in care induci in eroare lumea si contrazici hotarari judecatoresti. Vai mama ta de puscarias....

# cominicata date 22 September 2014 20:56 -1

v-ati bucurat degeaba, trio analfabeticus, v-a tras-o bota ! Auzi cominicata ! hua hua hua!!!

# INPPA date 22 September 2014 19:20 -1

Cati av. stagiari, absolventi ai cursurilor INPPA au luat examenul,din cei 9? .Bujoreanu nu se pune. ;-) ;-) :lol: :D

# Radu date 22 September 2014 19:46 +1


Citeza pe INPPA
Cati av. stagiari, absolventi ai cursurilor INPPA au luat examenul,din cei 9? .Bujoreanu nu se pune. ;-) ;-) :lol: :D
Prietene, nu ca mi-e mie drag INPPA dar examenul ala pentru definitivi nu are nicio legatura cu avocatii stagiari care isi iau def-ul. Examenul asta e o modalitate de a intra direct definitiv in avocatura pentru persoane cu 5 ani vechime care si-au dat defu deja in alta profesie (judecator, procuror, consilier juridic, notar).

# AVO date 22 September 2014 19:58 +3

Niciunul.Absolventii INPPA NU S-AU INSCRIS LA ACEST EXAMEN.EI dau separat examen de absolvire.Majoritatea celor admisi ca si stagiari renunta la stagiatura sau se suspenda datorita taxelor catre inppa si barou.Examenul de absolvire se plateste si-l dau de mai multe ori .Foarte putini sant cei care reusesc sa-si ia definitivatul in profesie.In plus legea avocaturii ii dezavantajeaza pe stagiari si nu prea au cauze oamenii fiind neincrezatori incapacitatea lor de ai reprezenta.Daca nu au parinti sau rude apropiate trebuie sa-si gaseasca avocat indrumator care-i costa cateva mii de euro si care de regula nu le permite sa aiba clientela proprie.Si nici avocatura nu prea merge avocati cu 15-20 de ani vechime care au avut sute de cauze cu greu reusesc sa-si plateasca darile la barou si sant amenintati cu suspendarea.

# Mario date 22 September 2014 20:11 +4

Dragi candidati si forumisti ,hai sa ii  provocam pe acesti bravi profesori care au facut subiectele si sa ii convocam intr-o sala sa le dam tot grilele lor putin modificate si sa vedem daca le fac!!!!CE PARERE AVETI??? putem provoca si avocatii care hulesc....dar in mod special pe Florea si Oancea.....Oancea cel care se da profesor si nici macar pe baiatul lui Oancea D Tudor nu l-a invatat carte.A intrat la DREPT cu 62 puncte pe lista cu plata in 2010...cum a trecut prin facultate vai de el dar,elocvent este faptul ca a luat licenta cu nota 6 in iunie 2014.Asa ca ce sa mai vorbim maine poimaine il vedem avocat ca si tasu.

# jurist date 22 September 2014 20:40 +5

ideea este buna Mario. M-am gindit si eu si sunt tare curios ce ar face aszisii "maestri" sau domn profesor no name inainte de revolutie azi mare doctorand la traditionali. Ti se zbirleste pielea de necaz cind auzi ca unul care abia si-a echivalat studiile dupa revolutie azi este mare bulibasa de stabor traditional.  Ti-e scirba de acesti indivizi pusi pe imbogatit pe carca unor copii.

# Mario date 23 September 2014 18:05 +2

Pai,hai sa ii provocam!!!!

# Hu ! date 22 September 2014 20:56 +6

V-am spus eu, procurorul a fost uns cu un examen promovat la traditionali drept raspalata.

# avi avi date 22 September 2014 21:53 -2

bai acesta,zis avocatm bota,ai intrat in criza de timp,ai intrat in fibrilatie si in sevraj.ai intrat in panica si cat de curand vei intra la sbarna(cum iti place sa zici).Toate prostiile scrise aici vin de la tine(poate de la inca vreo doi dar tot att de tolomaci).Cand si unde ia amploare fenomenul bota?Unde va exercitati ,,profesia,,?Cum ati ajuns avocati_ tu si gasca din Academiei ?La ce bar mai esti presedinte?Mai esti inca,,avocat,,constitutional?Si mai sunt atatra intrebari incat nici nu vreau sa ma gandesc daca macar la una ai crea sa raspunzi.PS.Hai mai acesta,si-ne despre agramatismul meu,despre defectele mele,rtazi si baga-te in seama.HJalnic esti mai acesta.

# @avi-ută date 22 September 2014 22:37 +3

Te-ai trezit drogatule? Cu iphonelul cum stai avi? Ia-i incarcat bateria? :-x tac-tu a luat pensia?  Am auzit ca ti-ai vindut si chiloteii pt a-ti procura etnobotanice. Ia mai zi ce noutati mai ai pentru noi? Ai fost la mamaia si nu te-ai inecat. Ai zis ca ne pupi in f...si nu te-ai tinut de cuvint. Esti serios bai avi? Suntem vreo 5000 care abia asteptam sa ne pupi in dos.

# ai bota... date 23 September 2014 13:42 0

...bou mai esti ;-)

# avi avi date 22 September 2014 23:18 0

mai batrane-pot sa-ti zic asa,nu?La varsta ta sex?agenara ar trebui sa iti strangi actele de vechime in munca si sa te pensionezi.Lasa-ne pe noi ,astia mai tineri si mai destepti,sa ne ocupam de problemele juistitiei si ale avocaturii (unii doar pe net,altii  si in viata) poate reusim sa punem pe fagasul cel bun justitia din Romania.Tu ti-ai spus cuvantul cel fara rost si fara rezultat,asa ca dispari.Si daca tot mai doresti sa te bagi in seama pe net,lasa-ti vocabularul de derbedeu acasa.

# @RADU date 23 September 2014 08:33 +1

Radule eu stiu de ce am pus intrebarea. Pe cand tot poporul da examenul o data pe an conf. lg. INPPA.organizeaza 4-5 pe an -contracost si canci rezultate????? Asta vb. eu........Felicitari  ptr. comentarii Mario, Jurist, AVO, HU,,,,, acest gen de com. ar trebui gazduite de LUJU.......avi ,oarecc...si ceilalti fratilor sunteti jalnici.....Cum cineva aduce in atentie o chestie legata de ILEGALITATE , sariti arsi si dati cu ******lica si cocoase iph...AFRENIA voastra este evidenta........Ptr. cei care am spus ca imi plac com. jos palaria , iar initiativa voastra este buna...

# Radu date 23 September 2014 11:51 +1

Examenul de absolvire INPPA pentru avocatii stagiari se organizeaza 1 data pe an. Cel putin asa este de vreo 4 ani.

# avocat Bucuresti date 23 September 2014 23:43 -1

sa mori vtu mai@Radu?Iti plac comentariile tale si ale celorlalti sunt jalnice?Stii ce zice avi avi despre tine,nu?Esti jalnic mai festeala nationala.Pai tot asa zic si eu.Oare cand se instaleaza Nimerincu pe Academiei?Nu credem ca prea repede,mai are de facut curatenie si asta,la cata mizerie este pe acolo,va mai dura.

# Lulu date 23 September 2014 10:52 0

Avi, eu n-o sa intru in agamatismele tale. Sunt doar ale tale, nu si ale mele , prostanacule necontrolat si needucat .

# Dr.Botomei Vasile www.unbr.info date 23 September 2014 12:56 0

Candidatii respinsi la examenul organizat de UNBR-Dr.Florea,cu media generala de minim 5.oo,sunt primiti prin echivalarea notelor de la examen in UNBR-Dr.Botomei Vasile,fara taxe de examinare.Detalii pe www.unbr.info. Relatii la  Cabinet Presedinte Dr.Av.Botomei Vasile,din Bacau,str.Oituz,33, publicat pe www.avocatul-poporului.ro. Relatii:0744191717;Email:botomei.vasile@yahoo.com

# TAXA _TAXELOR date 23 September 2014 13:41 0

  În conformitate cu art.2 din Hotărârea nr.40/20 febr. 2014 a Consiliului de Conducere al INPPA vă aducem la cunoștintă faptul că taxa de  școlarizare pentru anul al 2 lea de pregătire inițială este de 700 lei și trebuie achitată pâna la data de 4 martie 2014.

# jurist date 23 September 2014 14:55 +2

Adica taxa trebuie achitata pina la data de 4 martie 2014? Astia nici anunturile nu sunt in stare sa le conceapa.  :lol:

# hotii din baroul desfiintat iasi date 23 September 2014 15:23 +1

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-bomba-la-barou-falsuri-pentru-terenuri-in-copou-dna-a-intrat-pe-fir--75546.html   DOINA STUPARIU  

# hotii din baroul desfiintat iasi date 23 September 2014 15:25 +1

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-bomba-la-barou-falsuri-pentru-terenuri-in-copou-dna-a-intrat-pe-fir--75546.html   DOINA STUPARIU  

# medierea date 23 September 2014 18:20 +2

Antena 3 a difuzat stirea ca mediatorii sunt platiti degeaba.  Toti mediatorii au primit mail semnat de Valeriu Badulescu si Zeno Şustac ca antena 3 minte. Mail-ul cuprinde niste aberatii, niste minciuni ordinare cica au facut cei de la consiliul de mediere o statistica care este in derulare si din 521 de repondenti reprezentind 10% din mediatorii autorizati s-au realizat 1161 de medieri in dosare pe rolul instantelor si 2370 de medieri inafara acestui cadru, in total 3531 de medieri. Deci in anul 2013 s-au facut circa 7 medieri pe cap de fraier. Pai cifra este aberant de mare, nu s-a facut nici o mediere mincinosilor de la consiliul de mediere. Sa presupunem ca cifra data de voi ar fi reala, cu sapte medieri pe an poate trai un om care este obligat sa aiba cabinet? Mai aveti tupeul nerusinat sa cereti bani drept cotizatie? Vizarea legitimatiei costa 300 lei. Mai sunt fraieri care cred in medierea lui Gorghiu si Sustac. Mincinosilor ati prostit lumea cu medierea si ati luat bani multi.

# BI date 23 September 2014 18:44 0

Dar la Bota e altfel? Am plătit 8 ani și am avut 8 procese! Ce zici măi Bota? E bine dom”presedinte? Tu când îți rezolvi problemele din instanțe, nu de altceva, doar să ai timp și pentru fraierii care plătesc cotizații și donații la intrare în camera obscură?

# @BI date 23 September 2014 19:38 +2

Ai platit ce 8 ani? Hai BI lasa vrajeala. Si daca ai avut 8 procese e vina ta ca esti fraier. Numai traditionalii se string cate 3-4 sa aiba bani de o cafea. Nu e cazul la avocatii  Bota. 

# rugaminte pentru luju date 23 September 2014 20:23 +3

Rugam faceti un articol despre escrocarea miilor de oameni care au platit 1500 de euro degeaba pentru o meserie inventata de niste avocati traditionali cu scopul de a se imbogati. Nimeni nu traieste din mediere, daca prinzi un caz in doi ani e mult. In schimb uitati-va ce minciuni si ce sume aberante se percep de consiliul de mediere sub amenintarea ca te sterg din tablou.

# RUGAM UN ARTICOL DESPRE INFRACTORUL BOTA date 23 September 2014 20:33 0

DOMNULE DIRECTOR SAVALIUL SINTEM 9800 DE EXCROCATI DE CATRE IMPOSTORUL BOTA...VA RUGAM FACETI UN ARTICOL..AJUTATI/NE SA IL TRIMITEM PE ACEST ALBATROS AL ETNIEI ROME LA LOCUL SAU...CTIN VICTOR I-A PREGATIT UN LOC IN DELTA...ACOLO AR FI FERICIT LA PERIPRAVA..SAR JUCA DE A AVOCATII SI DECANII CU EGALIIS AIU INTELECTUALI..rimele ...

# crustaceu date 24 September 2014 07:38 +2

de mediatori doar de bine, ei sunt prostii vanzarii de catre florea a unei parti din litigiile pe care avocatii ar fi trebuit sa intre in instanta,, asa cum s-a intamplat cu divorturile si restul pe care le-au dat notarilor, tot contra cost. teapa cu medierea era sa o iau si eu, insa am amanat pana s-a fasait, de Bota insa, nu ii tin parte, insa eu am clienti nu 8 in 8 ani ci o pe saptamana, insa numai fiindca se aduc unii pe altii, insa ce-i drept nu poti face smenuri cu statul pe bani grei ca Sova ca nu vrea sa imparta nimeni cascavalul decat cu de-aia corupti bine de la traditionali.

# Dydy date 26 September 2014 17:01 0

Nu este voraba de nicio teapa prostanacilor, chira ne merge bine celor care suntem avocati la bota. Vai de prostia voastra.

# ????? date 27 September 2014 19:09 0

http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/09/BUJOREAN-IUP.pdf

# luca date 1 October 2014 07:47 +3

buna,asa cum avocatii s-au dus in parlament si au cerut modificarea LEGII,asa sa ne ducem si noi si sa cerem intrarea libera in barou. p.s...voi reveni cu detalii...consilier juridic

# luca date 1 October 2014 07:58 +3

O K ,hai ca a aparut postarea,nu va mai certati cu unbr-ul,cu inppa-ul...sa ne unim si sa mergem in parlament sa cerem intrare libera mai ales cei definitivi,magistrati,fosti magistrati,c juridici,militari,politisti juristi,dna,etc,...avem sustinere...acesta este drumul corect,legal NU EXAMENELE LOR cu SCOP INTRARE ZERO,avocatura este o profesie libera,se incalca si art 41 din constitutie,.. Avocatii; CAND INTERESELE LE SUNT AMENINTATE MERG SA-I CUMPERE PE PARLAMENTARI !!!

# Lungu Alexandru Alin date 2 June 2015 12:54 +1

Schimbarea de la an la an a aceastei scheme numita avocatura este simpla, toata bataia asta de joc a devenit o foarte bine pusa la punct forma de comert, par example: 800 lei / candidat, intra in fiecare an în contul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, iar rata de promovabilitate este undeva de 9-10%, concluzia o trageti si dvs. asa ca barourile sunt pline de avocati ...... "linistiti" intrucat nu au concurenta, iar staful o duce bine cu banii care le pica din pom, pacat de absolventii de drept care sunt intr-adevar buni si de clientii care ajung la sapa de lemn din cauza avocatilor care isi permit luxul de a reprezenta dupa ureche si doar prin prisma castigului, vorba lui Schmidt (Corupţia este schimbarea zilnică a legilor)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva