1 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REVOLTA S-A INCHEIAT – Avocatii din Baroul Satu Mare au renuntat la protestul declansat la 1 octombrie 2014, cand au suspendat asistenta juridica din oficiu, nemultumiti ca procurorii au clasat plangerile privind exercitarea fara drept profesiei. Decizia vine la cateva zile dupa ce avocatii au acuzat procurorii din Satu Mare de actiuni de intimidare. Ciudat, decanul Baroului Satu Mare, Mircea Lupsa, a demisionat din functie in plin protest (Comunicatul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 octombrie 2014 12:09
Vizualizari: 6683

Avocatii din Satu Mare au pus punct protestului declansat la 1 octombrie 2014, cand au suspendat asistenta juridica din oficiu, nemultumiti de faptul ca procurorii au clasat plangerile privind exercitarea fara drept a profesiei de avocat, solutie mentionta ulterior si de Judecatoria Satu Mare. Decizia a fost luata de Adunarea Generala Extraordinara a Baroului Satu Mare, in sedinta din 16 octombrie 2014, cu majoritate de voturi si vine la cateva zile dupa ce decanul Mircea Lupsa (foto) a demisionat din functie:

Adunarea Generala Extraordinara din 16.10.2014 a hotarat cu majoritate de voturi suspendarea protestului initiat la 01.10.2014 prin Hotararea nr.1/A/2014 cu mandatarea Consiliului Baroului Satu Mare de continuare a discuriilor cu reprezentantii instantelor, parchetelor, CSM si monitorizarea si sesizarea oricaror incalcari ale legii privind profesia de avocat de catre orice institutie, autoritate publica, persoane fizice, persoane juridice si luarea masurilor corespunzatoare inclusiv reluarea protestului”.


Suspendarea protestului are loc la cateva zile dupa ce Baroul Satu Mare a acuzat procurorii de actiuni de intimidare

Nimic nu anunta insa aceasta decizie, in urma cu o saptamana. Dimpotriva. In urma cu cateva zile, printr-un comunicat de presa, Baroul Satu Mare acuza public procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare ca tergiverseaza plangerile privind exercitarea in mod repetat si fara drept a unor activitati specifice profesiei de avocat. Consiliul Baroului Satu Mare le multumeste avocatilor din tara care s-au solidarizat cu actiunea de protest si isi exprima aprecierea fata de pozitiile adoptate de Judecatoria Satu Mare si Tribunalul Satu Mare, care au decis inceperea unei colaborari pentru “eradicarea oricaror activitati de exercitare fara drept a profesiei de avocat”:

Consiliul Baroului Satu Mare isi exprima surprinderea fata de lipsa unei reactii oficiale din partea parchetelor de pe raza judetului Satu Mare fata de acest protest. Consiliul Baroului Satu Mare isi exprima nemultumirea fata de atitudinea Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare care, pe de o parte, a inteles sa tergiverseze ani de zile solutionarea plangerilor adresate de Baroul Satu Mare privitor la exercitarea in mod repetat si fara drept a unor activitati specifice profesiei de avocat de catre persoane care nu au o asemenea calitate legal dobindata si pe de alta parte, a inteles sa adopte o atitudine de intimidare fata de corpul avocatilor, manifestata prin adresele emise catre Baroul Satu Mare pe parcursul protestului”.

Tot atunci, Consiliul Baroului Satu Mare le multumea celorlalti avocati din tara, care s-au solidarizat cu actiunea de protest. Asadar, ce s-a intamplat intre timp? Ce anume a determinat aceasta schimbare brusca?

Decanul Baroului a demisionat in plin protest

A existat totusi un eveniment extrem de ciudat, care s-a petrecut in plin protest al avocatilor din Satu Mare. Decanul Baroului, avocatul Mircea Lupsa, a demisionat brusc, gestul sau luand prin surprindere pe toata lumea.

Oficial, avocatul a invocat motive medicale, insa exista zvonuri in legatura cu posibile presiuni facute de procurori asupra fostului decan. Presiuni venite in contextul in care impotriva lui Mircea Lupsa ar exista niste plangeri penale.

Comentarii

# barourile libere date 19 octombrie 2014 12:18 +14

Mafiotii au suspendat "protestul", ce grozavie... Le transmitem ca, niciodata, nimeni si nimic, nu va putea aduce atingere sutelor de hotarari judecatoresti definitive care au statuat faptul ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile legii !! Mai mult, cu toata protectia de care acestia beneficiaza din partea unor magistrati corupti, nu vor putea justifica niciodata lipsa actelor de infiintare a barourilor, entitati care, pentru intrarea in legalitate, trebuiau sa dobandeasca personalitatea juridica !! Este culmea nerusinarii, in sensul ca tocmai infractorii lui Florea urla impotriva avocatilor-Bota, crezand ca cea mai buna arma a ascunderii propriei ilegalitati, este atacul.

# No coment date 20 octombrie 2014 06:48 +6

...pe cand primele plangeri impotriva traditionalilor pentru aceleasi fapte...sunt convins ca atunci problema va fi transanta definitiv, ca acte nu au de unde sa aduca...sa vezi ce liniste se va lasa!!!

# Catalin Racaceanu date 20 octombrie 2014 07:04 +3

Cat de curand- astept sa macane (din nou) careva din tabara cealalta

# alex date 26 octombrie 2014 09:52 0

Dle Catalin, acum macane chiar judecatorii. La Tribunalul Buc-sectia II nu a fost admisa de judecatoare , casa de avocatura Mihalache & Cristea ( membra barou Spania ) doar pt faptul ca sunt de la Bota. Ce sa mai vorbim de TOATE adimin. financiare care NU vor sa mai inregistreze cu CIF nici un avocat de la Bota.

# Badea date 26 octombrie 2014 11:52 +1

Iata inca un exemplu de judecator mafiot. Genul acesta de judecatori reprezinta cancerul justitiei din Romania. In ciuda evidentei, fac ce vor muschii lor, in sensul ca fac pipi pe sutele de hotarari judecatoresti definitive care au statuat faptul ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile legii ! Si isi permit savarsirea acestor abuzuri intrucat nu-i trage nimeni la niciun fel de raspundere. Pe de alta parte, reactia conducerii UNBR-Bota e inexistenta sau cel putin nu e mediatizata si te face sa-ti pui multe semne de intrebare. 

# alexandru date 26 octombrie 2014 09:45 +1

Adevarul este ca traditionalii sunt uniti...Isi para interesele , iar Florea ii sustine. Bota nu face nimic pt oamenii lui. Saptamana trecuta, la Tribunalul Buc. ,sectia II -a nu a fost admisa o casa de avocatura cu avocati romani , inregistrata in Spania, pt.ca sunt din baroul Bota. Ce este de facut ???? Bota ce face in aceste conditii ??? NU se implica de loc in procesele celor care nu se pot inregistra cu CIF la Adm.Finanvciare.

# chichi date 26 octombrie 2014 10:26 0

Incet-incet se strange surubul si NU vor mai recunoaste niciun fel de institutie pe astia de la Bota. Ma mir cum de mai vin fraieri donatori la el ! Nu au ce face cu banii ? Deja ANAF a luat atitudine si nu mai inregistreaza niciun botist, degeaba ii taraie prin procese care vor dura ani de zile. Asta eate bota, un infractor notoriu si escroc. Dar nu va mai dura mult si ii vor veni de hac autoritatile romane. V-am mai spus, nu il apuca anul 2015 pe bota in libertate iar barul sau de crasma va fi in sfarsit desfiintat. Trebuie sa se termine odata pt. totdeauna cu impostura in avocatura.

# Rares date 26 octombrie 2014 15:53 0

Ba, flocist nerusinat, se strange latul in sens invers. Monopolul mafiot flocist asupra profesiei de avocat isi da duhul !

# Gogu date 19 octombrie 2014 12:23 +8

Persoana numita ,,decan" stie ca nu este avocat, la fel de bine ca toti membrii UNBR traditional. Deasemenea cunoaste ca membrii UNBR Constititional sau 2004, sau Bota, sunt singurii ce au calitatea legala de avocat. Totodata stie cum colegii sai, detin puterea prin averi incomensurabile, obtinuta fara drept.  Acesta este motivul demisiei.  

# crustaceu date 19 octombrie 2014 14:01 0

ba nu, prostii s-au intors la munca fiindca traiesc din oficii si ii doare lambuzunarul gaurit in carenle tot baga mana baroul lor, sa fim serioi, daca le pasa de acte plecau din acel barou

# crustaceu date 19 octombrie 2014 14:03 0

imi cer scuze pt scris, ma grabeam, insa mesajul e acelasi, cu sau fara greva acete nexam, nici profesionalism, nici bun simt

# Ultimul Charlot date 19 octombrie 2014 15:35 +6

Acum vor trebui sa explice TOTI  de ce au pus presiune pe magistrati, cum si prin ce metode si-au obtinul sprijinul unor magistrati din Satu Mare in demersul lor precum si de ce au inteles sa suspende greva daca sunt asa de convinsi ca au dreptate. Sau ..sunt subit de acord cu avocatura clandestina? Si-or fi dat seama ca isi fac singuri rau si prin actiunea lor legalizeaza o data in plus structura Bota?

# iancu jianu date 19 octombrie 2014 16:28 +8

Niste neputiciosi plingaciosi. Fara oficiile lui protocolescu florica mor de foame. Asta e valoarea avocatilor traditionali, pomana de la contribuabili, fara munca si fara stiinta de carte. Hai sa vedem cati prosti mai dau examen la ei ca sa stea cu mina intinsa la cersit oficii.

# 2004 date 19 octombrie 2014 17:40 +9

INCEPAND DE MAINE 20.10.2014, TOTI AVOCATII "LA MUNCA!".V-ATI CASTIGAT ACEST DREPT SI TRBUIE SA INTRATI IN SALILE DE JUDECATA SA VA APARATI CLIENTII ASA CUM STITI SI CUM ESTE NORMAL, IN ROBA ! MAGISTRATII SI PROCURORII SUNT CONSTIENTI CA D.N.A-ul LE SUPERVIZEAZA DECIZIILE SI HOTARARILE.

# alex date 26 octombrie 2014 09:49 0

Greu de facut. Administr.Financiare nu vor sa mai inregistreze cu CIF nici un avocat venit de la baroul Constitutional Bota . Sapt.trecuta, la Tribunal Buc-sectia II nu a fost adimisa casa de avocatura Mihalache & Cristea ( membra barou Spania ) doar pt.ca erau avocati de la Bota. Daca nu ne unim....nu vom reusi . Pe Bota oricum nu-l intereseaza asta si ne lasa sa ne descurcam singuri.

# 2004 date 19 octombrie 2014 17:50 +5

VREAU SA VAD 7000 DE VOTURI, CA SA-MI DAU SEAMA CA M-ATI INTELES. :lol: :lol: :lol: :roll:

# 2004 date 19 octombrie 2014 17:52 +4

INCEPAND DE MAINE 20.10.2014, TOTI AVOCATII "LA MUNCA!".V-ATI CASTIGAT ACEST DREPT SI TRBUIE SA INTRATI IN SALILE DE JUDECATA SA VA APARATI CLIENTII ASA CUM STITI SI CUM ESTE NORMAL, IN ROBA ! MAGISTRATII SI PROCURORII SUNT CONSTIENTI CA D.N.A-ul LE SUPERVIZEAZA DECIZIILE SI HOTARARILE.

# 2014 date 19 octombrie 2014 18:09 +2

 Dna supravegheaza deciziile si hotararile judecatorilor? Pai si atunci cand oameni nevinovati sunt condamnati de ce dna nu se sesizeaza? Nu tot vorbi. Stiu cazuri cand total nevinovat a luat amenda penala sau cu suspendare, cateva cazuri doar.

# dodo date 19 octombrie 2014 18:23 -2

Buna poate sa.mi spuna si mie cineva din baroul CONSTITUTIONAL daca lucreza si este lasat sa pledeze in instanta pt ca la REGHIN nu ai voie nici pe Penal si nici Civil,mai mult de atat am vazut cu ochi mei cand un coleg de la Tg.Mures av.NU a fost lasat sa pledeze pe o cauza civila si ii sa spus ca sa paraseasca sala pt ca este in afara legi va multumesc.

# eugenia date 20 octombrie 2014 15:26 0

I-a precizat si care este acea lege? cumva a junglei?

# Ultimul Charlot date 20 octombrie 2014 16:46 +1

La Reghin exista magistrati care sunt fosti avocati la traditionali. Un denunt la DNA pentru abuz in servici impotriva magistratului care a solicitat "parasirea salii de judecata" si ...caz inchis

# BI date 20 octombrie 2014 19:48 +2

Este usor să vorbești! Mai greu e  la fapte. ÎN județul Mureș de 3 ani nu  a intrat nimeni în instanțe, de parchete nici vorbă. Bota dragă vino și apără-ți oamenii față în față cu judecătorul și avocații din barourile tradiționale. Din spatele tastaturii este ușor să încurajezi și tu stai acasă lângă soție. Tu care ai fost condamnat la temniță grea ar trebui să știi cel mai bine cât este de periculos să te încrezi  în lege așa ca orbul. Am cotizat cu bani grei în 2005/2006 și de atunci stăm pe butuci. E bine dom” presedinte? E bine?

# DOREL date 21 octombrie 2014 14:52 -1

MAI NENE, BOTA NU TEPOATE APARA CA E UN CONDAMNAT IN TERMENUL DE INCERCARE SI IMEDIAT VA FI PUS LA GRATII!!! VA FACE REVELIONUL LA JILAVA SAU RAHOVA!!!! ADEVARATUL PRESEDINTE E NIMERINCU SI SITE-UL ADEVARAT AL UNBR ESTE www.unbr-legal.ro ASA CA ESCROCUL CONDAMNAT BOTA NU MAI ARE NICIO CALITETE IN AFARA DE AIAIA DEESCOC SI CONDAMNAT!!! :zzz :zzz :zzz

# 2004 date 19 octombrie 2014 19:13 +4

DE MAINE SE POATE ! NU-SI MAI PERMITE NICI UN MAGISTRAT SA FACA TRAFIC DE INFLUENTA !

# TITULESCU date 19 octombrie 2014 20:44 +1

NU EXISTENTA BAROURILOR CONSTITUTIONALE A DUS LA DISTRUGEREA AVOCATURII ,ACEASTA PROFESIE E DISTRUSA IN TOATA EUROPA,UNIUNEA EUROPEANA. Fenomenul asta intentionat de degradare a avocaturii vine ca o necesitate intr-o lume care distruge toate valorile in toate domeniile ASA CA NU VA LASATI PURTATI INTR-O DIRECTIE FALSA ,ACEEA A BAROURILOR CONSTITUTINALE ,DISTRUGEREA SI A ACESTEI PROFESII VINE DE LA DISTRUGEREA SCOLILOR DE DREPT, RESTUL SUNT POVESTI.

# 2004 date 19 octombrie 2014 21:09 +3

Ba ma lasi ? Adica eu sunt ilegal avocat in baroul din Madrid? Voi unde sunteti primiti ? Ca nu v-ati nascut inca ! Am sa postez toata documentatia care-mi da dreptul sa profesez in Spania imediat ce postati si voi actele de infiintare. Hai ca nu mai merge decat cu Traficul...rutier.

# ana date 7 noiembrie 2014 19:47 0

de cand sunteti in baroul Madrid si cum ati procedat? ma intereseaza pentru Malaga; multumesc

# Make date 20 octombrie 2014 10:33 0

Pai de ce a demisionat Domnul decan? opppaaaaaa, musca e pe caciula?Sa vedeti nenorocitilor ce urmeaza in toata tara.O sa va bagati unghiile-n gat.

# crustaceu date 20 octombrie 2014 12:31 0

cred ca a demisionat fiindca nu prea si-a gasit actele de infiintare!S-a gandit ca nu are obiectul muncii, cine stie, sau expertiza in domeniu...

# oarecare date 20 octombrie 2014 12:53 -3

Dupa 10 ani tot va credeti avocati ? Pe bune, e de domeniul psihiatriei. Nu sunteti avocati, intrebati-l pe Bota de bani, e singurul lucru pe care il stie exact. Voi sunteti pe un tabel de donatori, nu pe un tablou de avocati. Bota stie de ce ....

# Licu date 20 octombrie 2014 13:09 -1

Chiar ma gandeam ca trebuie sa-ti faci numarul. Numai ca, asa cum faci tot timpul, inversezi datele problemei. Tu nu esti si n-ai fost niciodata avocat si esti si bolnav psihic. Prin urmare, nu neglija tratamentul !

# oare k care date 20 octombrie 2014 13:10 0

oare k care, cine esti tu sa pui in discutie 500 de hot judecatoresti definitive ?! Eu cred ca tre sa ti-l prezentam pe Jija !

# oarecare date 20 octombrie 2014 13:30 +2

Acele hotarari spun ca nu sunteti condamnati penal, nu ca sunteti avocati. De curiozitate, cititi-le si rugati pe cineva sa vi le traduca !

# obiectivul date 20 octombrie 2014 13:42 +2

Sper din tot sufletul ca nu esti avocat. Daca esti mi-e mila de clientii tai.

# lasa-l date 20 octombrie 2014 15:41 0

Lasa-l sa staruie in prostia lui, e mai bine pt noi. nu-l mai corecta,nici replici nu da.saracu e intarziat

# lasa-l date 20 octombrie 2014 15:59 0

Lasa-l sa staruie in prostia lui, e mai bine pt noi. nu-l mai corecta,nici replici nu da.saracu e intarziat

# Rudolf date 20 octombrie 2014 15:19 0

Nu, mai "oarecare", hotararile respective nu spun ca suntem avocati, ci statueaza faptul ca am dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995 ! ha, ha, ha...

# crustaceu date 20 octombrie 2014 15:29 +1

bat-o vina de logica juridica , nici pe tine nu scrie explicit bou si uite cat-ai boul de mare esti

# Rudolf date 20 octombrie 2014 16:02 -1

crustaceu, tu cu cine te certi ?! esti tembela si noi n-am stiut ?! daca esti ingramadita si n-ai inteles sensul comentariului meu, stai in banca ta si nu te mai face de ras...

# oare k care cine iti poate traduce ? date 20 octombrie 2014 15:35 +1

- Curtea de Apel Galaţi -Decizia pen. definitivă de achitare nr. 467 din 2 aprilie 2012: ,,este incontestabil faptul că legitimitatea dobândirii calităţii de avocat de către inculpatul Bejan Costică nu poate fi pusă nici la acest moment sub semnul îndoielii, în condiţiile în care parcursul juridic ce a fost urmat a avut la bază o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, nedesfiinţată până în prezent.”

# oare k care cine iti poate traduce ? date 20 octombrie 2014 15:37 +1

- Judecătoria Satu Mare – Sentinţa penală definitivă nr. 960 din 16 iunie 2014 - Judecătoria Satu Mare – Sentinţa penală definitivă nr. 1132 din 1 august 2014 - Judecătoria Satu Mare – Sentinţa penală definitivă nr. 1158 din 4 august 2014:,,persoanele care au desfăşurat activităţi specifice profesiei de avocat au avut la bază documentaţia care le autoriza să exercite profesia de avocat.”

# Ghita Bizonu' date 20 octombrie 2014 16:13 0

Ma avocatasi de toate speciile botiste au nu ... acte de infiintare si infiintari ziceti voi ? Apai ia sa megem sa cautam CEDO : DÉCISION SUR LA RECEVABILITÉ de la requête no 24057/03 présentée par Pompiliu BOTA contre la Roumanie si gasim ca "En l'espèce, la Cour note que parmi les objets statutaires de l'association « Bonis Potra » figurait « la création de barreaux », ce qui contrevenait aux dispositions de la loi no 51/1995 qui interdit la création de barreaux et l'exercice de la profession d'avocat en dehors de l'Union des avocats de Roumanie. Surtout, la Cour prend en considération, à l'instar des juridictions internes, le fait que les membres de l'association se sont livrés à des actes concrets, à savoir la création d'un barreau, et qu'ils se sont arrogés des prérogatives qui étaient de la compétence exclusive de l'Union des avocats de Roumanie (voir, a contrario, Parti socialiste de Turquie et autres c. Turquie, arrêt du 12 novembre 2003, no 26482/95, § 48 ;)

# Ghita Bizonu' date 20 octombrie 2014 16:16 -1

Dès lors, compte tenu de la marge d'appréciation dont bénéficient les Etats en la matière, la Cour estime que la dissolution de l'association « Bonis Petra » apparaît proportionnée au but visé et que les motifs invoquées par les juridictions internes s'avèrent pertinents et suffisants." si "S'agissant de la prétendue violation de la liberté négative d'association du requérant, la Cour rappelle d'abord que selon sa jurisprudence constante, les ordres des professions libérales sont des institutions de droit public, réglementées par la loi et poursuivant des buts d'intérêt général. Ils échappent ainsi à l'emprise de l'article 11 de la Convention (Le Compte, Van Leuven et De Meyere c. Belgique, arrêt du 23 juin 1981, série A no 43, §§ 64-65 ; Popov et al. c. Bulgarie, (déc), 48047/99, 6 novembre 2003).

# Ghita Bizonu' date 20 octombrie 2014 16:18 0

En l'espèce, la Cour relève que l'Union a été instituée par la loi no 51/1995 et qu'elle poursuit un but d'intérêt général, à savoir la promotion d'une assistance juridique adéquate et, implicitement, la promotion de la justice elle-même (voir, mutatis mutandis, A. et autres c. Espagne, no 13750/88, décision de la Commission du 2 juillet 1990, Décisions et rapports no 66, p. 188). Dès lors, l'Union ne saurait s'analyser en une association au sens de l'article 11 de la Convention" . Deci Bonis Potra este bine desfiinatat si asa ramane. Deci si Baroruirl Bota nu sunt constituite legal . Deci UMBR este constituita legal. Iar "En outre, la Cour note que les membres de l'association « Bonis Potra » peuvent exercer la profession d'avocat, à condition de satisfaire aux exigences prévues par la loi no 51/1995" inseamna ca membrii asociatiei Bonis Potra pot fi avocati in conditiile legii 51/85 adica numa dupa ce devin membri ai UNBR!

# pt Ghita Porcu' date 20 octombrie 2014 16:39 0

Alo, prostovane, cand s-a "constituit legal entitatea-flocea" ?? Presupunand, prin absurd, ca s-ar fi infiintat prin Legea 51/1995(bineinteles ca nu s-a intamplat asa ceva si nici nu se putea, intrucat doar persoanele juridice de drept public se infiinteaza prin lege, nu si UNBR !!!), rezulta fara putinta de tagada ca din 1990 pana in 1995 nu a existat !!! Gheorghe, stiinta dreptului nu e pentru tine, poate la stana ai mai multe sanse !

# Ghita Bizonu' date 20 octombrie 2014 16:54 0

Ma dobitocule citeste decizia CEDO imbvecil pontist! Cieste p[e urma si legislatia romana imvecilule! Contesti cumva competneta CEDO?!

# Ghita Bizonu' date 20 octombrie 2014 16:31 0

En l'espèce, la Cour relève que l'Union a été instituée par la loi no 51/1995 et qu'elle poursuit un but d'intérêt général, à savoir la promotion d'une assistance juridique adéquate et, implicitement, la promotion de la justice elle-même (voir, mutatis mutandis, A. et autres c. Espagne, no 13750/88, décision de la Commission du 2 juillet 1990, Décisions et rapports no 66, p. 188). Dès lors, l'Union ne saurait s'analyser en une association au sens de l'article 11 de la Convention" . Deci Bonis Potra este bine desfiinatat si asa ramane. Deci si Baroruirl Bota nu sunt constituite legal . Deci UMBR este constituita legal. Iar "En outre, la Cour note que les membres de l'association « Bonis Potra » peuvent exercer la profession d'avocat, à condition de satisfaire aux exigences prévues par la loi no 51/1995" inseamna ca membrii asociatiei Bonis Potra pot fi avocati in conditiile legii 51/85 adica numa dupa ce devin membri ai UNBR!

# ADEVARUL date 20 octombrie 2014 16:44 0

BIZONULE,CA SĂ NU MORI TU PROST SAU DE GRIJA ALTORA,AFLĂ CĂ BIROURILE TRADITIONALE SUNT PARALELE CU LEGEA NR.51/1995 FIIND NISTE EMANATII COMUNISTE CARE PROFITĂ DE CAPITALUL AVOCATILOR COMUNISTI,SINGURELE BAROURI OFICIALE SUNT CELE NORMAL SI LEGAL CONSTITUITE,INTELEGI?NU CELE CARE FUNCTIONEAZA DIN INERTIE,IN INTERESUL MAFIEI JUDICIARE.BAROURILE CARE FUNCTIONEAZĂ POTRIVIT LEGII CITATE FORMEAZĂ UNBR-UL,DAR INSTITUTIA LUI FLOREA NU ARE NICI IN CLIN NICI IN MÂNECĂ CU UNBR-UL LEGAL,DEOARECE EA NU EXISTĂ LEGAL,NU ARE ACTE DE INFIINȚARE.DACĂ NU ÎNȚELEGI CUM VINE TREABA CU ACTELE DE ÎNFIINȚARE ANUNȚĂ-MĂ SI ÎȚI EXPLIC CA LA PROST.

# Ultimul Charlot date 20 octombrie 2014 16:50 +1

Mai Bizoane... da ce treaba are Bonis Potra cu Barourie infiintate de Bota? Cu filiala Asociatiei Fogaro Potra da, dar cu Bonis Potra nu. Asa si-a muscat-o si Bujorean. A incurcat asociatiile si filialele asociatiilor. Decizia CEDO pe care o invoci e corecta doar ca nu priveste subiectul discutat aici.

# Ghita Bizonu' date 20 octombrie 2014 16:59 -1

Ba priveste.. asa ca mai bine puneti mana si xcititi docomentele CEDO!

# oarecare date 20 octombrie 2014 17:48 0

Nu incerca sa-i faci sa inteleaga, pe cat e de clara decizia CEDO, pe atat sunt ei de necunoscatori in ale dreptului. De unde scoala la ei, de unde examen de admitere, orice prostovan devine avocat prin donatie, suntem de rasul curcilor cu asa " colegi ". Le spala Bota creierul ca-i face avocati daca doneaza.

# Badea date 20 octombrie 2014 23:47 +2

Pe acest forum, bat campii, in special, 2 cretinoizi; "oarecare" si "BI". Ambii sunt de o nesimtire crasa. Poti sa le aduci o mie de argumente(hotarari judecatoresti si demonstratii juridice) si tot degeaba. Pur si simplu, nu le pasa. O tin pe-a lor ca 2 ciobani juridici. Sa fii si cretin si incapatanat, e cocteilul cel mai grav.

# justo date 21 octombrie 2014 00:10 -1

Tu Badea,esti un cocteil si mai grav

# pt Ghita Porcu' date 20 octombrie 2014 17:03 +1

Prostovane, sa intelegem ca pe voi, flocistii, v-a infiintat CEDO ?! Individule, esti de o prostie tulburatoare si totalmente confuz. In ce ne priveste, CEDO se refera la ONG-ul "Asociatia Bonis Potra Deva" si nicidecum la ONG-ul "Filiala Balesti Gorj a Asociatiei FIGARO POTRA - Alba Iulia", care a infiintat barourile noastre. Avocatii nu sunt si nu au fost inscrisi in

# pt Ghita Porcu' date 20 octombrie 2014 17:07 +2

(continuare)......ONG-ul "Asociatia Bonis Potra Deva" !!!

# ADEVARUL date 20 octombrie 2014 17:11 0

PE FLOCIȚTI IA INVENTAT DRACUL,APARTIN EVIDENT DE SITEMUL CEAUSIST,CARE TRAGE SĂ MOARĂ SI NU MAI MOARE,ESTE UN FEL DE DEUX EX MACHINA AL MAGISTRATURII,LEGEA 51/1995 ESTE STATUTUL VOSTRU DE FUNCȚIONARE :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)BAROURILE EXISTENTE AR TREBUI SĂ SE ADRESEZE INSTANȚELOR PENTRU A VĂ PRELUA ACTIVELE...COMUNISTILOR ÎMPUȚIȚI.

# justyn date 20 octombrie 2014 17:55 0

Prin sursele de drept autonom al U.N.B.R. Bota trebuie sa se inteleaga ansamblul de reguli stabilite de adunarea generala a asociatiei profesionale pentru a reglementa viata barourilor lor conform statutului si actului constitutiv avand la baza hotararea judecatoreasca ramasa definitiva.

# RSS date 20 octombrie 2014 18:01 0

Vedeti Cartea a VII- a, art.226,227,229 Noul C. civ. Ce vorbiti voi este egal cu x la a doua, egal y?

# M. Oficial!!! date 20 octombrie 2014 18:02 0

Decizia CEDO de admisibilitate nr. 24057/2003 în cauza Bota vs Romania nu poate fi invocată, deoarece: - nu este publicată în Monitorul Oficial al României - nu este izvor de drept: 1). Conform adreselor  Consiliului Superior al Magistraturii nr. 4849/1154 din 5 martie 2013 şi nr. 5495/1154 din 6 martie 2013: ,,subliniem că singura traducere oficială a hotărârilor CEDO este varianta de traducere care apare publicată în Monitorul Oficial al României.”

# M. Ne-Official date 20 octombrie 2014 19:10 0

Sa luam in consideratiune si ca la momentul respectiv, in mod voit a fost tradus gresit DOAR paragraful cel mei important din CEDO referitor la UNBR -Bota. Pentru asta cine raspunde?

# VD date 20 octombrie 2014 18:11 0

Exista hotararea de recunostere Exequator la Tribunal a hotararii CEDO a fi valabila in Romania ? Daca nu dormiti linistiti botistilor.

# Barsan si CL Popescu date 20 octombrie 2014 19:39 0

Cum cine raspunde, marii mafioti C Barsan si CL Popescu !

# BI date 20 octombrie 2014 20:00 +4

Nu este bine să dormi liniștit pt. că inamicul nu doarme niciodată. Bota ar trebui să apeleze la ajutorul colegilor și împreună poate-poate am reuși ceva. Orgoliile și funcțiile trebuie lăsate deoparte, cel puțin pe moment. Dacă nu obținem dreptul de a profesa, la ce folosește funcția? Poate răspunzi dom.le președinte Bota. Organizează alegeri libere și lasă pe alții să conducă. Conform statutului și legii funcția de decan se poate ocupa doar pe timp de 10 ani, or tu ai stat în plus, sau anii de condamnare nu se pun. Hotărăște-te omule. 

# tu esti BoulI date 20 octombrie 2014 20:08 -2

tu esti, BoulI, pe tine te punem sef; trebuie doar sa te prezinti, sa dai un examen la gramatica si unul la psihiatru !

# GUY FAWKES date 21 octombrie 2014 01:23 +1

Adicatela sa sintetizam: asociatiile Europene! profesionale ale avocatilor, in cazul meu Baroul din Sofia, baroul din Madrid si IBA imi recunosc calitatea de avocat si m-au inscris pe tabloul avocatilor iar la Romanica niste neica nimeni fac scandal ca sunt clandestin ilegalist etc. Adicatelea aia toti din Europa sunt niste boi si MR Flocea & Co este un eminent! 

# Ghita Bizonu' date 21 octombrie 2014 11:26 0

Si cum te-au inscris? Nu cumva pe baza presupuneri ca estei deja avocat "cu acte in regula" ?!

# GUY FAWKES date 21 octombrie 2014 01:25 +1

Pai in atare conditii legea 51 imi da voie sa profesez ca avocat strain! Si cum spunea Bendeac acum cateva zile: "Si ma pis pe voi, no?"

# justo date 21 octombrie 2014 07:18 -1

vezi mai Guy ca si prin Burkina Faso se cauta smecheri care se dau avocati.Daca nu esti membru al baroului din Ouagadougou nu esti nimic,eventul un neica nimeni demn de vocabu;arul pe care il folosesti

# GUY FAWKES date 21 octombrie 2014 10:19 +1

Justo care esti de fapt un el  mica sugestie sa ne faci: Crezi ca avocatii din Ouagadougou ti-ar face bine daca te-ar consulta in grup? Asa vre-o 10 15 poate mai scapi de frustrari

# adevaratul justo date 21 octombrie 2014 11:46 +2

Guy fawkes, vezi ca asta e dobi tocul de avi avi. Trucuri de flocist prost, se da drept justo pentru ca nu are curajul sa mai scrie cu avi avi alias rahatus traditionalis. Nu merita sa raspunzi unui asemenea tembel. Avi esti pe ultima suta de metri, vei fi identificat cat de curind di nu o sa profesezi nici la florea si nici la bota, escrocule, loaza de ambasador comunisto-securist.

# justo cel autentic date 21 octombrie 2014 21:28 -1

ce vorbesti frate bota?Avi va fi identificat?S-ar putea dar ,oricum,el are tidula in regula de avocat si va profesa in continuare,precum sussemnatul si inca vreo 20 de mii de adevarati avocati.In timp ce fraieritii vostri vor mai astepta inca vreo doua decenii sa li se reglementeze situatia.

# justo date 21 octombrie 2014 11:52 +3

Nea florea ia sa vad daca mai schimbi legile cu ajutorul acestor jigodii politice. Baroul Bota va triumfa cat de curind, voi mafia legilor veti merge in grup organizat catre pirnaie. Deci asta urmareati, sa-l puneti pe acest papitoi la justitie cum era analfabetul peltic si sa acoperiti hotii in timp ce avocatii corecti de la bota urmau sa fie haituiti. Jigodiilor ordinare, uite pentru asta nu voi vota Ponta si PSD. prefer sa votez pe simona senzual sau pe mos craciun. HOTILOR!!!!

# vorbe de fumoar date 21 octombrie 2014 15:19 +3

Se aude prin tirg ca va lua fiinta in mod legal unbr florea la puscarie. Din cauza ca numarul puscariabililor traditionali e in crestere , acestia vor infiinta un nou barou. BAROUL PUSCARIASILOR TRADITIONALI!!

# ahahaha date 21 octombrie 2014 18:25 -3

Ahahahahaha auzi cik av bota legal..:)) da sunt legali nu i inchide nimeni dar nici in salile de judecata nu prea isi fac simtita prezenta ! Poate la biciresti unde sunt mii de av traditionali si se amesteca cate unul de la bota... pacat ca nu se poate profesa legal ...restul sunt povesti

# Huuuuuuu date 21 octombrie 2014 19:47 +3

Mai vedem noi. Cat despre modificarea (completarea) Legii nr.51/1995 propun eliminarea examenelor pentru toti indivizii care fac dovada practicarii profesiei de jurist timp de doi ani, asemanator medicilor rezidenti. Sa dispara coruptia si nesupusenia baronilor traditionali organelor satului de drept care ne mulg de bani continuu, adica luna de luna platim numai pentru ei si rubedeniile lor care ocupa posturi sus puse.

# jus date 21 octombrie 2014 21:37 +4

Ba nene, juristii chisr stiu carte in comparatie cu avocatii lui florea. Pai un jurist are practica pe cind avocatii lui florea stau si someaza pe sali. Ce practica au astia? Singurele cazuri pe care le au sunt oficiile, unde se prexinta ca boii si lasa la aprecierea instantei. Vai de capul asistatului. Voi credeti ca niste sfertodocti care au diploma de spiru haret si care au fost bagati cu pile si  spaga in avocatura fac fata la un proces de complexitate medie? Va inselati. L-ati vazut pe adam din cazul cu hrebenciuc? Credeti ca asta e din strungar a devenit avocat? Udrea, boc si lista e imensa, vreti sa spuneti ca astia sunt avocati? Teotetic da, practic niciodata! 

# Klyk date 22 octombrie 2014 13:11 +1

Recunoastere tuturor juristilor cu parctica timp de doi ani in activitate - drept avocati - ar face mare cinste profesiei. Se elimina si monopolul mentinut azi de traditionali asupra profesiei in mod nejustificat deoarece nu detin acte de infiintare a persoanei juridice.

# marius m8halache date 22 octombrie 2014 16:39 0

Uitati va la bota pe fb ce frumos vb.. asa exprimare are un presedinte de uniunie ? Da ,unul autointitulat la un barou fantoma ! Niciodata nu vor profesa legal.. pt ca daca erau in regula actionau in justitie statul, baroul, ministerul.etc dar nu sunt !  Terminati odata cu bota si unbt lui

# marius mihalache date 22 octombrie 2014 16:43 0

Si poveste cu juristii , consilieri juridici sa devina avocati..sustineti examenul , nu va impiedica nimeni dragilor ! Nu vedeti ca numai pe luju discutati niciun alt site nu va permite.. niciunu nu face reclama la bota ca astia... in fine.. va astept in sala de jud la.tm sa vad daca veniti vreunu.. 

# Totti date 22 octombrie 2014 17:12 0

Mariuse, pe langa faptul ca esti analfabet juridic, esti si de o prostie tulburatoare. Tu faci parte dintr-un "barou" flocist fantomatic. Cretinoidule, am fost de n ori la Timisoara si am pledat in calitate de avocat. Cu unul ca tine, ma distrez in sala de judecata. Tu si stiinta dreptului sunteti paraleli, nu va intalniti niciodata !

# marius date 22 octombrie 2014 17:30 -1

Ai fost si te ai prezentat ca faci parte din baroul bota ? Sau va dato drept avocati traditionali.. asa va place sa jigniti ? Eu zilnic sunt la jud cat si la tribunal si nu am vazut unu sa se prezinte din baroul bota si sa fie lasat sa pledeze... va ascundeti dupa roba si va tremura genunchii cand va iau la intrebari judecatorii... las o balta ca nu tine

# marius date 22 octombrie 2014 17:34 -1

Sa nu intelegi gresit nu mi pasa ca sunt 2 barouri chiar sunt de parere ca ar trebui liberalizata meseria dar nu va fi si nu mai pozati in avocati ca nu sunteti.. aveti congrese? Casa de pensii? Inppa? Aveti alegeri ? Bota ii decan de 12 ani si va mai fi 12 ani.. incalcati flagrant legea 51/95.. aveti barouri in fiecare judet ? Hai sa fim seriosi

# marius date 22 octombrie 2014 17:37 0

Va da o hartie la mana si va numiti avocati .. voi cu cine faceti stagiu? Ca n am vazut un stagiar de la baroul bota... ar trebui sa va puneti voi un semn de intrebare..aveti tabele in instante cu avocatii cum prevede legea ? Suspendati etc.... aveti o claie gramada pe net din care nu profeseaza unu si fa inmultirea 2000 ron ×3000 cati sunteti = buzunar bota &co deci voi sa luati masuri pt a fi in legalitate ca la bota ii place de numa situatia.. ia zice ti unu ceva ca pac va da afara nu mai sinteti avocati.. se pisa pe legea51/95 ii legea 35/academiei.m

# marius agramaticus date 22 octombrie 2014 17:38 0

bai, marius agramaticus, tu ai inteles de ce au intrat in ,,greva,, cei din baroul desfiintat Satu Mare ? ,,- Judecătoria Satu Mare – Sentinţa penală definitivă nr. 1158 din 4 august 2014: ,,înfiinţarea de barouri nu contravine dispoziţiilor legale în vigoare.” ,,persoanele care au desfăşurat activităţi specifice profesiei de avocat au avut la bază documentaţia care le autoriza să exercite profesia de avocat.” ,,toate actele emise de UNBR au avut ca fundamentare legală Legea nr. 51/1995 care reglementează exercitarea profesiei de avocat şi nu modalitatea de constituire a barourilor.” ,,Matei Mărgărit-Viorel a efectuat activităţi specifice profesiei de avocat cu drept.”

# marius date 22 octombrie 2014 17:41 0

De 10 ani omule posteaza tot felul de rahaturi pe bota.ro ce naiba.. de 10 ani tot in ******t sunteti ! Si vor mai trece 10 si inca 10 si nimic

# marius date 22 octombrie 2014 17:45 0

Nu ma.intelege gresit nu am nimic cu tabara asta de avocati.. dar nu sunteti legali si punct ! Si ju stiu cand se va intampla.ca voi sa profesati ca noi legal.. Si visati frumos la desfintarea baroului traditional ca nu se va intampla veac !:)) dar voi sunteti doctori la un singur lucru.. greseli gramaticale si injuraturi.. 

# marius agramaticus date 22 octombrie 2014 17:47 0

stii de ce esti marius agramaticus ? ,,va dato drept,, ,, ii legea 35,, ,,n am vazut,, Te cam roade jija de noi, cam care-i durerea ta, ca avocat nu esti, cu scrierea asta de gradinita ! ?

# marius date 22 octombrie 2014 17:49 0

Tastez de pe iphonul meu 6 si din x6 meu spre surprinderea ta.. da mi mailul sa ti tr poze ca sa te convingi tinere.. iti tr si cu legitimatia cu care pot profesa oriunde in.ro.. nu ca voi avocati.in bulgaria spania si alte ungariii :)))  sunteti ca masinile inmatriculate in bulgaria

# marius analfabeticus ,,desfinteze,, date 22 octombrie 2014 17:51 0

,,ma.intelege,,  ,,Si ju stiu ,,intampla.ca,,  ,, desfintarea,, ? cum sa se ,,desfinteze,, baroul ,,desfintat,, la 48 ? Du-te ba la scoala primara ca esti avocat cum are Basescu 2 ochi ! Si esti mai urat ca 40 de magari !

# ipfonu date 22 octombrie 2014 17:54 0

Si eu care am vrut sa-mi cumpar iphon 6 ! E mai agramaticus ca tine ! hahaha !

# marius date 22 octombrie 2014 17:54 0

In momentul de fata ti ai.dori sa ai statutul.meu avocat nu donator :)) las ca i bine.. traiti voi cu speranta la legalitate !  Oricum sunteti soldatii lui bota nu avocati

# @marius date 22 octombrie 2014 21:15 +2

Mai mariusel alias avi avi, acelasi stil de neam prost si incult. Nu ai statut de donator si nici de avocat. Tu esti un simplu sclav care muncesti pentru gansterii avocaturii. Faptul ca esti un analfabet juridic , de fapt un prost laudaros, nu-ti face cinste. Esti paralel cu legea, nu studiezi, te lauzi cu inppa care este o timpenie care sa va ia banii, casa de pensii  care nu va da pensii desi vi se iau bani etc. Cotizeaza linistit, ca doar florea nu are nevoie de oameni destepti, in barul lui isi au locul doar cei de la spiru haret , cu bani de la tatici si fara creier.salutari lui ambadadorus. Cod zevzecus avius

# erata date 22 octombrie 2014 17:55 -1

erata: statut de ANAL FABET !

# marius date 22 octombrie 2014 17:56 +1

Oare cand erai la facultate iti doreai sa devi donatorul lui bota ?  Sau avocat intr o societate de avocati ? Cand te ai dus la faculta iti pasa de acte de infii tare sau doreai sa profesezi sa fii respectat ?  Esti un impostor.. un las.. un incompetent.. plus ca ai picat baroul traditional de miniiiiiim 2 ori de ai dat la bota :))))  si acum o belesti prin sali dandu te avocat

# marius date 22 octombrie 2014 17:59 +1

Hai pa si roaga te sa nu se uite pe delegatie sau sa nu ti invoce vreun avocat exceptia lipsei calitatii de reprezentat..:))) ca ai belit o tata.. spor la bani !(desi ma indoiesc)

# matius date 22 octombrie 2014 19:03 0

Alooooo.... bai penalistilor de ce imi stergeti comenturile ?

# jigodiilor date 22 octombrie 2014 19:07 -1

Analfabeti sunteti voi ca nu stiti sa cititi ce trebuie intr-o norma juridica cum este Legea nr.51/1995.

# GUY FAWKES date 22 octombrie 2014 20:13 -1

Mai striga unu prin 89 la fel ca tine mai bezmeticule si n-a ajuns bine...vezi sa n-ajungi ca el!

# ana miroslavici date 23 octombrie 2014 07:03 -1

Tinere vad ca ai o problema majora , pe langa faptul ca te dai avocat de la balesti mai esti si idiot ! De ce nu aveti ai voi un profesor renumit de drept ? De ce nu apelati la mass media tv ca sa transati problema cu traditionali ? Dar iti convine Bota ca numao tu tasetezi sub diferite nume.! In fiecate luna iti intra cate 20.000 ron si normal ca nu-ti bati capul cu transarea litigiului !   Sunteti prosti de mai cotizati ca nu sunteti avocati ! 

# oarecare date 23 octombrie 2014 10:19 0

I se rupe lui Bota de donatori, banii sa iasa ! Cum fraieri sunt o gramada in Romania, intra banii la smecher. Banii au aceeasi valoare, nu conteaza cat de prost e ala care ii da si ca nici a avocat nu va mirosi vreodata in barul din Balesti !

# avocat UNBR(Bota) date 23 octombrie 2014 12:17 -1

Mai "oarecare", noi iti intelegem frustrarea, in sensul ca tu ai dat spaga substantiala la Florea si ti-e ciuda pe noi ca Bota vrea sa puna capat acestor "criterii" mafiote de intrare in profesie, dar, totusi, nu te-ai plictisit sa repeti aceleasi elucubratii ?!

# DOREL date 24 octombrie 2014 13:37 0

MAI  ,, AVOCAT,, NU EXISTA UNBR BOTA!!!!! BOTA E UN GUNOI ESCROC ORDINAR CARE NU A FACUT SI NU VA FACE NIMIC PENTRU OAMENII DIN UNBR!!!!!!!!!STA NUMAILA INCASAT DONATIILE FRAIERIOR CA TINE!!!!!!!! UNBRARE CA PRESEDINTE PE NIMERINCU SI NU ARE LEGATURA CU GUNOIUL ORDINARCARE NU MAI ERE NICI O CALITATE DE AVOCAT!!!!!!!!!E DOAR UN ESCROC CONDAMNAT AFLAT IN TERMEN DE INCERCARE!!!!!!!!!!! BOTA JEGULE, IA-TI SLAPIISIFUGI TARE DIN ACADEMIEI CA VINE NIMERINCU PESTE TINE SI DE DTA ASTA NU VINE SINGUR CI CU TOTI CEI PECARE I-AI INSELAT!!! GUNOI ORDINAR!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x

# ore k care date 23 octombrie 2014 12:49 0

avi, CW Victor Ctin, cocosatu fara dinti, ai grija ca politistii cauta persoana care i-a dat imputernicirile avocatiale lui Iorgulescu complicele tau ! Ca sa te scape, Iorgu a declarat ca le-a gasit pe hol !!! Da noi stim cine I LE-AI DAT !!!  http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# vasile gorbaciov date 23 octombrie 2014 08:37 +1

Ana ???  :D :D avi esti inventov, eu cred ca confunzi matrimonialele cu luju. Mare ca ca nar te-a facut mamica ta.

# Suzan date 23 octombrie 2014 16:18 0

Regulile create de orice grup profesionl constitut potrivit art. 1 alin.1 din Legea nr.51/1995, sub forma asociativa, trebuie sa-i priveasca pe toti indivizii ca pe orice fiinta legal infiintatat pana la anularea Certificatelor de Inregistrare a Cabinetelor Avocatiale, deoarece legea este generala si impersonala, nu se aplica in mod automat pentru nimeni, se intelege ca este indiferenta fata de nevoia avocatilor, particularil, clasici. 

# Zmba date 23 octombrie 2014 19:24 0

UNBR si barourile traditionale nu pot fi considerate automat entitati persoana juridica prin lege fara indeplinirea si materializarea conditiilor prealabile,autorizarea, insemnand domnia formei legale si a gandirii logico-conceptuale (art.16 alin.2 din Constitutie).

# oarescine date 23 octombrie 2014 21:37 0

stilul lui Popa,,avocat,,Tulcea este inconfundabil.Asa ca ,,ne lesi,,?

# oarecare date 23 octombrie 2014 22:03 0

Popa, du-te la culcare, tot a prost mirosi, nu a avocat !

# justitiabilul date 24 octombrie 2014 19:18 0

Ce garanteaza indivizilor caracterele dreptului statului de drept mai oarecare? Ca pe popa vad ca l-ai ghicit, dupa mintea ta bolnava.

# Stelica date 24 octombrie 2014 19:24 0

 domnului sa ne rugam, ca-i prost de da in gropi acest oarecate-gae in baie perturband relatiile sociale intre oameni.

# RELATIONISTUL SOCIAL date 24 octombrie 2014 20:56 0

Dar relatiile sociale intre animale cine le perturba,mai incultule?!?

# RELATIONISTUL SOCIAL date 25 octombrie 2014 11:25 0

Hai, sa revenim la lucruri mai serioase. Or, vorbind de modificarea Legii nr. 51/1995, nu prea mult ca, bate la ochi, as propune urmatoarele : model ar fi legea megdicilor din Romania. Or, avocati, sa fie toti juristii licentiati in Stiinte Juridice, deoarece nu ar fi posibil sa fie altfel intr-un stat de drept, insa cum spunea dr.Folorea, sa se poata ca in timpul exercitarii sau neexercitarii profesiei de avocat, oricare dintre juristii ce trec de stagiul color doi ani practicati pe langa un avocat definitiv si face aceasta dovada cu acte in regula, sa sustina unele examene de promovare intr-un grad profesional mai inalt, n-ar fi nicio problema. De ce nu se vrea acest lucru, sunt ei mai presus de lege ?

# justo date 25 octombrie 2014 11:57 0

Ce sa stau eu pe linga un besinos traditional analfabet? Ati citit vreunul vreo hartie redactata de acesti "maestri"? Astia nu cunosc reguli de gramatica elementara, nu au punctuatie, ideile sunt prost si neprofesional exprimate si nu in ultimul rind, efectiv sunt analfabeti juridic. Astia isi argumenteaza cererile cu picanterii sentimentaliste, pentru judecator e simplu sa solutioneze. Nu ai temei legal pa si pusi... sa vedeti militienii avocati, stiti cum ii recunoasteti? Simplu, inafara analfabetismului, in orice cerere pe latura civila baga si un articol din codul penal. E jaleeee. Unii sunt asa destepti ca timbreaza plingerea penala.

# Totti date 25 octombrie 2014 12:09 0

Ai perfecta dreptate. Unul din exemplele numeroase in acest sens este bolsevicul pseudo-decan al desfiintatului "barou" Vrancea. Omul este efectiv agramat si paralel cu stiinta dreptului.

# avi avi date 25 octombrie 2014 19:50 0

bai justo,la 23 oct.ora 12:49 ti-ai ales exact numele care te caracterizeaza.Vorbind despre analfabeti juridic,despre idei prost si neprofesional exprimate ia citeste matale plangerile ,,maestrului,,bota si te vei convinge de adevar. Unii afirma ca plangerile lui bota sunt redactate de un avocat de la traditionali.Atunci s-ar putea sa ai dreptate,dar numai in privinta acestui avocat.

# pol date 26 octombrie 2014 08:01 0

a demisionat pentru ca I s-a aratat dosarul avut la DNA probabil, mult prea stufos, cu acte de corpuptie, traffic de influenta sau alte luari si dari de mita....mai bine mergeti la Tribunal si depuneti acte sa va infiintati in spiritual si litera legislatiei romane....daca nu mergeti in Ungaria, ca e mai aproape de voi.

# Victoria date 26 octombrie 2014 16:58 0

Perfecta dreptate justo, stiu eu si grefieri care si-au lasat amprenta de analfabeti prin dosare penale si treaba le merge inainte iar justitiabilul a fost condamnat la inchisoare si justitia este cea pe care o stim in favoarea acestor impostori fara acte de infintare a persoanei juridice care ne contesta fara drept.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.06.2022 – Citu si Orban, pe teava la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva