24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REZULTATE FINALE LA CONCURSUL DE ADMITERE IN MAGISTRATURA – INM a publicat lista celor 70 de candidati admisi pentru ocupare celor 70 de posturi de judecator la judecatorie. Urmeaza testarea psihologica a viitorilor magistrati (Documente)

Scris de: E.D. | pdf | print

9 October 2013 15:40
Vizualizari: 19563

 

Institutul National al Magistraturii a publicat lista cu rezultatele definitive ale concursului de admitere in magistratura, sesiunea iunie – octombrie 2013, obtinute de cei 112 candidati ramasi in concurs dupa sustinerea probei eliminatorii si a probei interviului. Nota obtinuta de candidati in cele doua etape ale concursului de admitere in magistratura a fost calculata cu o pondere de 75% nota de la prima etapa si 25% nota de la proba interviului, fiind declarati admisi primii 70 de candidati, pentru ocuparea celor 70 de posturi de judecator la judecatorie.


Initial, in concursul de admitere in magistratura din aceasta sesiune au participat la prima proba, care era eliminatorie, 1.205 candidati. Dintre acestia, doar 112 au fost declarati admisi.

Astfel, in urma afisarii rezultatelor definitive la concursul pentru admiterea in magistratura, sesiunea iunie – octombrie 2013, cei 70 de candidati declarati admisi vor sustine etapa testarii psihologice.

Aceasta va consta in doua probe, respectiv testarea psihologica – test scris si sustinerea unui interviu. In ceea ce priveste testul scris, acesta va avea loc in data de 12 octombrie 2013, in doua serii, si se va desfasura in cadrul Universitatii Nicoale Titulescu din Bucuresti.

Ulterior, in perioada 22 octombrie – 25 octombrie 2013, candidatii vor sustine proba interviului psihologic. Aceasta proba va fi sustinuta la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Pe de alta parte, cei 70 de viitori judecatori la judecatorii, care au promovat concursul de admitere in magistratura, vor trebui sa faca dovada indeplinirii conditiei bunei reputatii. In acest sens, vor avea ovligatia de a depune la tribunale, respectiv la parchetele de pe langa tribunalele in a caror circumscriptie domiciliaza, in termen de 10 zile de la publicarea rezultatelor finale ale concursului mai multe documente care sa atesta indeplinirea conditiei bunei reputatii.

*Cititi aici rezultatele finale ale concursului de admitere in magistratura

*Cititi aici lista privind repartizarea candidatilor la testarea psihologica din 12 octombrie 2013

*Cititi aici repartizarea candidatilor la interviul psihologic din perioada 22-25 octombrie 2013

*Cititi aici actele necesare care trebuie depuse pentru indeplinirea conditiei de buna reputatie

 

Comentarii

# Tudor Raneti date 9 October 2013 21:22 -3

Lasati testul psihologic. Garantez ca cel putin 80% sunt psihopati. Dovada: statistica; 100% din magistratii cu care am avut de-a face personal sunt psihopati, si presupun marja de eroare 20% fara nici un motiv pentru restul pe care nu i-am intalnit. Ce inseamna aceasta? Ce e mai rau pentru Romania, pentru voi. Magistratii mafioti tegiverseaza dosarele special pentru a stoarce spaga de la infractori, pentru a le solutiona favorabil dosarele. Fac aceasta si pentru ca infractorii nu se supara cand ingerii lor pazitori, magistratii mafioti, isi delapideaza salarii de sute de milioane de la statul roman

# Independenta date 10 October 2013 14:56 -2

Si tu faci parte din cei 20% care nu sunt psihopati? Hai ca esti dus. 80% din magistrati sunt corecti, 20% sunt mafioti. Acum depinde pe cine judeca cei 20% din judecatorii mafioti. 

# gelu date 11 October 2013 20:27 +2

independenta lui mos craciun. are dreptate tudor raneti, majoritatea judecatorilor nu sunt intregi la minte. te uiti in instanta si vezi cum rag ca vacile gospodinele exaltate ca bietii petenti nu stiu drept. jigodiile formuleaza intentionat intrebarile ca bietul om sa dea un raspuns care nu -i este favorabil.de altfel cad in plasa si avocatii.practic, gospodinele nu au chef sa judece, sunt plictise de noianul de dosare si fac tot posibilul sa scape urgent de ele.unde au interes le tergiverseaza cu anii. 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva