13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCHIMBARI LA VARFUL UNEJ – In cadrul celui de-al XV-lea Congres al UNEJ, executorii judecatoresti si-au ales noua conducere. Sefia Uniunii a fost preluata de Marius Iacob Morari, reprezentant al CEJ Cluj, iar functiile de vicepresedinti ai UNEJ le-au fost incredintate lui Stelian Emil Dinca, din cadrul CEJ Brasov, si lui Gabriel Catalin Constantin, din cadrul CEJ Bucuresti

Scris de: Cristina GHENEA | pdf | print

27 May 2016 13:17
Vizualizari: 11598

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti a anuntat, vineri 27 mai 2016, noua conducere a UNEJ, aleasa de executorii judecatoresti in cadrul celui de-al XV-lea Congres al Uniunii. Astfel, noul presedinte al UNEJ este Marius Iacob Morari (foto stanga), reprezentant al CEJ Cluj. Acesta a preluat sefia Uniunii Executorilor de la Stelian Emil Dinca, reprezentant al CEJ Brasov, ales presedinte interimar de Consiliului UNEJ in urma cu doar cateva saptamani, dupa incheierea mandatului castigat la alegerile din mai 2013 de executorul judecatoresc Cristian-Mihai Jurchescu (foto dreapta).


In cadrul Congresului, Stelian Emil Dinca a fost ales in functia de vicepresedinte al UNEJ, alaturi de Gabriel Catalin Constantin, reprezentant al CEJ Bucuresti.

De asemenea, noul director al Centrului National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti va fi Eugen Hruba.

Potrivit UNEJ, durata unui mandat de presedinte sau vicepresedinte al UNEJ este de 3 ani, functiile putand fi exercitate doar pe durata a doua mandate, care pot fi si succesive.

Prezentam anuntul UNEJ:

In data de 26 MAI 2016, in cadrul celui de-al XV-lea Congres al UNIUNII NATIONALE A EXECUTORILOR JUDECATORESTI, in conformitate cu prevederile art. 32 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, cu modificarile si completarile ulterioare, membrii congresului au ales organele de conducere ale UNEJ:

- Presedinte - executor judecatoresc Marius Iacob MORARI, reprezentant al CEJ Cluj;

- Vicepresedinte - executor judecatoresc Stelian Emil DINCA, reprezentant al CEJ Brasov;

- Vicepresedinte - executor judecatoresc Gabriel Catalin CONSTANTIN, reprezentant al CEJ Bucuresti”.

Comentarii

# George date 27 May 2016 14:23 -2

Mult succes!In sfarsit exista continuitate!Cea mai buna predare de stafeta,cea mai buna echipa!In sfarsit! Tot e bine ca nu mai avem parte de cumul de functii si asa reformele vor continua!Ce ma bucur!

# DODI date 27 May 2016 15:00 -1

În sfârșit o organizație judecătorească la care conducerea, cu toate că este din Ardeal, nu ne va face de râs precum marele specialist în drept Zegrean.

# johnny date 11 November 2016 08:48 0

Citesc primul post si zambesc. Pana acum nicio miscare! Actualii conducatori ai executorilor au mai fost la conducere cateva mandate si rezultate 0. Ce se schimba acum daca ei in trecut au avut 0 realizari?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva