1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCUT PENTRU CAMI – Grupul de Investigatii Politice a sesizat CSM si MJ pentru musamalizarea plangerii impotriva fostei judecatoare Camelia Bogdan: „Parchetul condus de politrucul Augustin Lazar musamalizeaza ilegalitatile fostei judecatoare Camelia Bogdan, desi aceasta a fost exclusa din magistratura pentru fapte de o gravitate deosebita... Subordonatii procurorului general Lazar refuza sa solutioneze plangerea noastra in legatura cu ilegalitatile comise de Bogdan” (Sesizarea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

2 August 2017 13:35
Vizualizari: 4742

Grupul de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica acuza musamalizarea plangerii pe care a depus-o impotriva fostei judecatoare Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti (foto), data afara din magistratura si devenita celebra dupa executia din „Dosarul Telepatia”. In acest sens, GIP a trimis, miercuri 2 august 2017, o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii si la Ministerul Justitiei, reclamand ca procurorii subordonati „politrucului Augustin Lazar” refuza sa solutioneze plangerea privind ilegalitatile ce ar fi fost comise de Camelia Bogdan.

Grupul de Investigatii Politice aminteste ca au trecut aproape 15 luni de la formularea plangerii impotriva Cameliei Bogdan la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, pentru fapte de conflict de interese, inselaciune calificata, fals intelectual si uz de fals, dar nimic nu s-a intamplat. Mai mult, GIP arata ca Parchetul Curtii de Apel Bucuresti nici macar nu vrea sa comunice stadiul in care se afla dosarul privind-o pe Camelia Bogdan.


Iata anuntul Grupului de Investigatii Politice privind sesizarea CSM si MJ pentru musamalizarea plangerii impotriva fostei judecatoare Camelia Bogdan:

Parchetul condus de politrucul Augustin Lazar musamalizeaza ilegalitatile fostei judecatoare Camelia Bogdan, desi aceasta a fost exclusa din magistratura de CSM pentru fapte de o gravitate deosebita.

GIP a sesizat astazi, 2 august 2017, CSM si Ministerul Justitiei in legatura cu faptul ca, de aproape 15 luni, subordonatii procurorului general Lazar refuza sa solutioneze plangerea noastra in legatura cu ilegalitatile comise de Camelia Bogdan. Am sesizat, de asemenea, faptul ca Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti refuza sa ne comunice stadiul in care se afla dosarul penal al Cameliei Bogdan.

In 27 mai 2016, am depus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti o plangere penala impotriva Cameliei Bogdan pentru savarsirea infractiunilor de conflict de interese, inselaciune calificata, fals intelectual si uz de fals. Plangerea se referea la faptul ca, in timp ce judeca Dosarul ICA, judecatoarea Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vatamata in dosar. Judecatoarea Bogdan a primit banii pe 6 august 2014, la o zi dupa ce ramasese in pronuntare in acest dosar. La doua zile dupa incasarea banilor, pe 8 august 2014, judecatoarea Bogdan a dat o sentinta definitiva in favoarea Ministerului Agriculturii.

In 8 februarie 2017, pornind de la aspectele sesizate de noi, CSM a exclus-o din magistratura pe Camelia Bogdan. Cu toate acestea, Parchetul refuza in continuare sa o ancheteze.

In urma cu mai bine de cinci luni, pe 20 februarie 2017, am solicitat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti sa ne comunice stadiul de solutionare al dosarului penal care o priveste pe judecatoarea Camelia Bogdan. Nici la aceasta solicitare nu am primit niciun raspuns.

Plangerea penala din mai 2016 impotriva Cameliei Bogdan si sesizarea adresata astazi Ministerului Justitiei si CSM pot fi citite pe site-ul nostru”.

*Cititi aici sesizarea trimisa de GIP catre CSM si Ministerul Justitiei

*Cititi aici plangerea GIP impotriva Cameliei Bogdan

Comentarii

# DODI date 2 August 2017 19:01 +4

Ar trebui ca zdreanță să mai citească presa (că documentele de specialitate oricum nu le înțelege). Așa ar fi aflat că CB a fost exclusă din magistratură, iar ei nu ar fi apărut pe post de boi care refuză să creadă că au în față o poartă nouă. Că zdreanță atâta știe ne-a convins deja, dar speram că mai sunt printre subalternii săi și oameni care au și un cap pe umeri (nu doar în pantaloni), care mai cunosc și unele noțiuni elementare de drept. Așa că parafrazând iluminații antici putem spune că ”lăsați orice speranță cei mare mai credeți că în justiție se poate schimba ceva”. Singurul lucru obiectiv sunt salariile și pensiile nesimțite ca și caracterul multora din procurorii lui zdreanță.

# PARPANGHEL date 2 August 2017 23:41 +2

Exista mai multe categorii de oameni:prosti ,rai, ticalosi, fara caracter, slugarnici si obedienti.Unii le au toate acestea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva