22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SCUT PENTRU PROCUROAREA AGRESIVA – Revoltator: gasca de procurori din CSM a respins cererea de suspendare din functie a Mariei Piturca de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, cea care a tarat-o pe jos pe fetita Sorina. Procuroarea este anchetata de IJ pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei si exercitarea functiei cu rea-credinta. A fost respinsa si cererea de revizuire a adoptiei Sorinei formulata de Procurorul General

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

11 July 2019 14:57
Vizualizari: 8014

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins joi, 11 iulie 2019, solicitarea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a procuroarei Maria Piturca (foto) de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, cea care a tarat-o pe jos pe fetita Sorina, in varsta de 8 ani, pentru a o da familiei adoptive din SUA.


Decizia luata de gasca de procurori din CSM este revoltatoare, in opinia noastra, avand in vedere ca procuroarea a scandalizat o tara intreaga dupa ce a fost filmata luand-o taras pe Sorina Lucan, extragand-o cu forta din domiciliul asistentilor maternali pentru a le-o preda sotilor Gabriel si Ramona Sacarin, care au castigat procesul de adoptie. Ca sa nu mai spunem ca decizia vine in contextul in care SIIJ desfasoara o ampla ancheta asupra adoptiei Sorinei, ancheta in care exista deja indicii  de incalcare a legii.

Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:

"Respinge solicitarea formulata de Inspectia Judiciara in temeiul disp. art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 republicata, privind suspendarea din functie a doamnei Piturca Maria Antoaneta, procuror sef Sectie urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 11 iulie 2019".

Procuroarea Maria Piturca este cercetata de Inspectia Judiciara pentru presupusa savarsire a doua abateri disciplinare si a cerut CSM suspendarea acesteia pana la finalizarea procedurii disciplinare.

IJ preciza in 2 iulie 2019 ca Maria Piturca este vizata de comiterea abaterilor disciplinare prevazute de articolul 99 lit. a) si t) teza I din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, la literele:

- art. 99 lit. a): „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”;

- art. 99 lit. t) teza I: „exercitare a functiei cu rea-credinta (...), daca fapta nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni”.

Art. 99/1 alin. (1): „exista rea-credinta atunci cand judecatorul sau procurorul incalca cu stiinta normele de drept material ori procesual, urmarind sau acceptand vatamarea unei persoane”.

Revizuirea adoptiei a fost respinsa

In paralel, tot joi, 11 iulie 2019, Curtea de Apel Craiova a respins cererea Procurorului General Bogdan Licu de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei. Completul de judecata a fost format din Liliana Alexandru, presedinta de complet, al carui sot activeaza ca it-ist la Parchetul Curtii de Apel Craiova, locul de munca al procuroarei Piturca, Cristina Muncioiu, cea care a admis cererea de stramutare a familei Sacarin care a adoptat-o pe Sorina, si Marian Lungu. Procuror de sedinta a fost Irina Nicoleta Dalidis de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, deci coleg cu Maria Piturca.

Interesant este ca decizia CSM a venit la scurt timp dupa hotararea Curtii de Apel Craiova privind respingerea cererii de revizuire a adoptiei. Ceea ce ne face sa ne intrebam daca nu cumva procurorii din CSM au asteptat sa se pronunte intai instanta, si abia apoi sa ia ei o hotarare.

Comentarii

# nu conteaza date 11 July 2019 15:01 +35

Ambele erau de asteptat! Cei de la CA Craiova, doar nu se astepta cineva, sa decida altceva decat ce tot ei decisesera anterior, mai ales ca sent suspectate niste manarii enorme in curtea aia! Iar la CSM, dupa ce s-a bagat pe fir (inca de la inceput!!!), "partenerul strategic" prin javra aia de klemm, nu vad cum putea spera cineva sa se ia vreo masura impotriva bestiei aleia... tot de la Craiova! Jocurile sunt facute de mult in cazul asta si nu cred ca viseaza cineva ca se vor aplica vreo clipa, corect, legile in vigoare!!! Macar sa nu se mai planga nimeni ca vai, nu mai are lumea incredere in justitie! Care justitie???

# Mihail date 11 July 2019 19:26 +7

Nu inteleg !? Astazi a fost cvorum in CSM ???? De ce nu s-a discutat si despre numirea Adinei Florea la SIIJ ! Sedintele CSM se convoaca numai "cu dedicatie ????

# unul din lumea cea mare date 11 July 2019 20:05 +34

ba mermelacilor!!!!!!!!!!!!DE CIND VA SPUSEI CA IN TARA ASTA NUMITA MERMELICA PINA SI GPS/UL MINTE!!!!!!!!!!!! INCA O DATA SE DOVEDESTE UN TRUISM CEEA CE VA SPUSEI.dupa gps PRIMII CARE MINT SINT PROCURORII SI JUDECATORII SI TOTI FUNCTIONARII STATULUI MERMELIT.IMI SPUNE MIE CINEVA(MACAR DE AR AVEA CURAJUL)CA PROCURATOAREA A FOST STRAINA DE SPAGA DE 30000 DE $ SAU EURO?CUM SA FACA PROCURORII SI MERMELITORII DE JUDECATORI DREPTATE.BAAAA!!!!!!SCHIMBATI DRACULUI SINTAGMA JUDECATORUL URMARESTE SA DESCOPERE ADEVARUL.NU!!!!!NICI UN MINJIT AL STATULUI NU/I INTERESAT SA AFLE ADEVARUL!!!!BA!!!!O SA AJUNG PROVERBIAL(UN FRAIERICA DE LA REALITATEA(SERGIU NU MAI STIU CUM,A RELUAT PORECLA PE CARE O DETESI LU JOIANIS DE LA COTROCENI,NUMAI CA EL O FOLOSI ,,MARELE ALB,, PENTRU JOIANIS CA JUCA GOLF.BA FRAIEERICA DE SER4GIULICA MARELE ALB ESTE O RASA DE PORCI-INTREABA/L PE D,AIA SI MARELE ALB DE LA COTROCENI FACU AFACERI CU ,,CARNE ROMANEASCA,CA DE AIA SINT INCURAJATI TOTI SA VINDA COPIII ROMANIEI IN S

# biet roman saracu' date 12 July 2019 15:05 0

wtf???nici macar o sanctiune pt inumana fiinta?????nu vad ca Klema (sic!) in persoana sa fi dat un astfel de ordin...sa faca'adoptia" da, dar sau nu pedpseasca pe securi...aaasta, pe procuroare??cat despre "mama adoptiva" m-am lamurit daca A STAT IN MASINA cat Sorina era ABUZATA!!

# Procurorul date 11 July 2019 15:05 +7

Jenant, Grețos, Oribil, Penibil, Imund, Mizerabil...și altele care nu pot fi reproduse. Limba română are prea puține cuvinte pentru a exprima revolta unui om de bun-simț la adresa nesimțirii. Se pare însă că, din nefericire, ziua de 26 mai a arătat că sunt mai mulți oameni lipsiți de caracter în această țară, decât cei cu coloană vertebrală. De aia se întâmplă ceea ce se întâmplă. Am devenit, din păcate, irecuperabili, iar viitorul nu sună deloc bine. Doamne Iartă-ne, că nu știm ce facem !

# folositi alta limba date 11 July 2019 18:20 0

daca nu va ajung cuvintele. productivitatea verbala nu-i criteriu de validiatate a discursului. anchetatorilor primitivi cuvintelele nu-s de-ajuns dar le inlocuiesc simplu cu catuse si zale de lant.

# nu conteaza date 13 July 2019 12:27 0

Nu te contrazic privitor la numarul mult mai mare de cretini decat de oameni intregi la minte, din Romania. Dar, chiar crezi ca rezultatele votului din 26.05.2019 exprima realitatea? Tare ma indoiesc de asta...

# livia date 11 July 2019 15:22 +11

Cum este posibil ca un (1) ministru al injustitiei sa-i faca pe porcurori magistrati, si de 15 ani(!!!), mai multi oameni cu scaun la cap (presupun ca exista), nu au catadicsit sa schimbe legea, sa-i repuna pe porcurori la locul lor? Ce se ascunde totusi in spatele acestei adoptii cu cantec? Chiar fetita asta este compatibila cu cine trebuie? Nu s-a mai gasit alt copil sa fie infiat de americani?

# Mihail date 11 July 2019 19:44 +4

Singura varianta care ramane in picioare, judecand dupa toate informatiile cunoscute despre acest caz si despre familia Sacarin, este prelevarea de organe de la Sorina. Degeaba ne mai facem iluzii ca or fi oameni de treaba. Am vazut cum s-au purtat cu fetita. Nu , nu sunt oameni cinstiti ! Daca erau cinstiti, cautau si alt copil din zecile de mii cati sunt in orfelinate si in plasament. Ei o vor doar pe Sorina, desi nu o iubesc catusi de putin ! O iubesc cat iubim noi porcul pe care urmeaza sa-l sacrificam de Craciun ! Va veni si timpul cand romanii nu vor mai astepta deciziile instantelor, ci vor pune mana pe bate si topoare si vor alerga dupa procurorii si judecatorii care rapesc copii din familii. Prea mult nu mai este pana atunci !

# Mada date 12 July 2019 00:14 0

Justitie in Ro NU EXISTA(nu doar in cazul adoptiilor,in general).Toata justitia este o MAFIE, GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA,NU AU ABSOLUT NICI O TREABA CU APLICAREA LEGII SI INFAPTUIREA DREPTATII. De 30 de ani justitia a distrus Ro,drepturile si libertatile cetatenilor calcate in picioare. Va dati seama ce se intampla in alte parchete ce fac procurorii,cum incropesc si masluiesc probe daca in acest caz public Sorina unde s-au dat la tv ilegalitatile facute de procuroare si DGASPC . Praf si pulbere au facut si fac in justitie. Nimeni nu o sa faca nimic,doar pacaleli,ca inspectia judiciara,ca parlamentul,viitoarele alegeri numai prosteli d-astea ne tin. Alta solutie decat po******tia tarii nu exista ,care poate trimite la racoare toata mafia din justitie. Probabil nu pot anula adoptia de frica Sacarin care ii santajeaza pe procurori si judecatori amenintandu-i ca va zice public faptul ca a dat MITA astfel daramandu-se tot sistemul d-asta se apara intre ei cei din justitie.

# DODI date 11 July 2019 15:32 +6

Este imposibilă dreptatea în acest caz care seamă izbitor cu mânăriile (numite sugestiv ”meditații”) ale KLEMM-tipului (traducere aproximativă din săsească în română: cretinului) de la Cotroceni.

# x3 date 11 July 2019 18:21 +4

Noi informatii aduc in lumina publicului un aspect ocultat pana acum,Sorina are un frate.Iar legea adoptiei obliga familia sa adopte fratii,interzisa fiind despartirea lor.Ce facem doamna procuror Maria Piturca,cum comentati stirea?

# X-link date 11 July 2019 15:46 +9

Pt un om zdavan la cap aceste doua decizii demonstreaza ca suntem FARA NICI O INDOIALA intr-o dictatura a procurorilor & judecatorilor

# gdpr date 11 July 2019 15:57 -20

Măi oameni buni, ce nu e clar? Instanțele judecă pe probe, pe acte, nu pe tăvălitul pe jos în fața camerelor al unora care rămân fără găina cu ouă de aur! Și voi, chiar ostatici de ați fi, ați pleca de bunăvoie undeva atâta timp cât cel care vă ține ostatic vă îndoctrinează zilnic că vi se vor vinde organele? Procuroarea aia chiar a zădărnicit o infracțiune în desfășurare. De aia s-a și dus acolo, pentru că acel copil era ținut ILEGAL de 2 luni în acea casă! Și să mai știe ceva autorul articolului: bro, oamenii ăia care au înfăptuit adopția fac așa ceva de mai mult de 20 ani, și au făcut sute de familii fericite fără a cere ceva în schimb. Și au înregistrări cu toate întâlnirile, făcute fără ca părinții plătiți să știe. Te vei oripila dacă le vei auzi! Așa că nu mai împrumuta stilul latrina3, sunteți mai serioși ca ei, ce naiba!

# nu conteaza date 11 July 2019 18:13 +5

Tu, din ce aripa a TFL esti? USR, PNL sau esti doar unul dintre "romanii" lui iohannis? Daca tu zici ca ce a fost acolo (si ma refer DOAR la ce s-a vazut pe TOATE televiziunile!!!), are macar o legatura tangenta cu vreo lege de pe lumea asta, inseamna ca procesul elementar al gandirii iti este la fel de strain ca bunul simt! Arata in Codul de procedura penala sau in ce norma legala vrei tu, unde scrie ca vreo persoana (cu atat mai putin un procuror!!!!), are voie sa atinga un copil in cadrul procesului de adoptie! Sau ce da voie unui procuror sa minta ca are nevoie de o perchezitie si in cursul ei, sa rapeasca un copil! Sau ce da voie unui procuror sa tarasca pe caldaram o persoana, cu atat mai putin un copil! Pai, instantele sa judece pe probe si LEGE, nu aiurea, pe impresii!!!!

# Urmariti discursul lui Catalin Chereches (aici pe luju.ro) date 11 July 2019 17:00 +10

sa va edificati ce se intapla cu acesta tara !!! JOS BISDANIS !!! :-*

# TITULESCU date 11 July 2019 17:14 +16

Nu sunt de vina ei -sectia de procurori si procurorii si judecatorii, VINOVAT ESTE POPORUL ROMAN CARE NU IESE IN STRADA CA SA FIE DATI AFARA mai TOTI magistratii ... Ce inseamna asta ???? Justitie facuta impotriva ROMANIEI si IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANIEI SI PRIN INCALCAREA DREPTURILOR SI LIBERATATILOR ... Cum cei de la csm SUNT PLATITI DIN BANII ROMANIEI CA SA SUSTINA UN PROCUROR CARE CALCA IN PICIOARE DREPTURILE SI LIBERATATILE CETATENILOR ROMANIEI ??????????? CE POPOR ESTE ACESTA CARE ACCEPTA ASEMENEA MIZERIE SI ASEMENEA MIZERII PLATITI DIN BANII TARII SI DIN BANII ROMANILOR AJUNSI SLUGI IN EUROPA ca acasa sa fie platiti ACESTI MEMBRI AI CSM CARE ACOPERA ASEMENEA CRIMA SOCIALA ????????RUSINE POPORULUI ROMAN CA TOLEREAZA ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# nu conteaza date 13 July 2019 12:35 0

Din cate-mi amintesc eu, membrii CSM NU sunt alesi de poporul roman ci de adunarile magistratilor (14 dintre ei) iar procedura de revocare poate fi declanşată de orice adunare generală de la nivelul instanţelor sau parchetelor pe care le reprezintă membrul CSM a cărui revocare se cere, precum si de organizaţiile profesionale ale judecătorilor si procurorilor. De ce nimeni din cei in drept nu a facut nimic in vederea revocarii membrilor CSM abuzivi? ce sa faca poporul in situatia asta???

# imun/teanu date 11 July 2019 17:18 +8

Cifra fatidica 30. Aici vehiculate miile de parai. PORCOrorii, "din toate 'unitatile' uniti-va!" Ceea ce si fac, dincolo ordinelor prin instinctul simbiozei pe care parazitii microbi si-o concubineaza din oficiu in orgasme picurate din cerebele. Tot este bine. Macar molima devine si oficiala, in epidemie onesta, pe fata. 30! Putin de-mpartit intre atati. Este vorba de unitate in simtiri si in cuget. Asa ca condamnarile de tortionari (cand si natural pe duca) a fost praf in ochi de acoperit acoperitii descoperiti. Asa, femeia cu balanta si legata la ochi a fost scoasa nonsalant "la produs". Cand si pe Biblie se jura, crucea e doar cea de piatra. Consistent din tarif mergand si la matroane si la matroni.

# gelu date 11 July 2019 17:52 +7

Judecatorii de la Craiova formeaza un grup de crima organizata care se ocupa cu exportul copiilor orfani din Romania in vest alimentand traficul la negru cu organe de copii in cardasie cu procurori si angajatii DGASPC. Aceasta fetita a fost adoptata in USA tocmai ca cineva foarte bogat sa fie beneficiarul unui organ prelevat de la acesta sarmana fata. Mai mult ca sigur ca-n maximul 2 ani de zile, saraca fetita va suferi un accident, va intra in moarte clinica si … In acest trafic de copii este strans supervizat de SRI si CIA si asa se explica de ce judecatorii criminali de la Craiova au dat un asemenea verdic, judecatorii mafioti netinand seama de faptul ca acesta adoptiune s-a facut prin fals si uz de fals. Sa le dea Dumnezeu tutor acestor criminali implicati in acest caz dupa sufletul si omenia de care au dat dovada. E posibila ca insusi Johannis care are antecedenta cu participarea la vanzarea a peste 20 de orfani din Romania sa fie si el bagat in aceasta filiera.

# Mada date 12 July 2019 00:38 +1

Mai omule ...TOATA JUSTITIA DIN TOATE JUDETELE TARII SUNT O GRUPARE DE CRIMA ORGANIZATA,O MAFIE caci altfel totul ar fi fost oprit de mult si cei vinovati erau de mult la puscarie. Treburile astea murdare din justitie se fac de foarte multi ani, peste tot la toate parchetele si in toata tara, nu doar la craiova !!!

# nu conteaza date 13 July 2019 12:39 0

Absolut corect! Ce nu inteleg, e de ce in ciuda tuturor dovezilor certe ca se fac abuzuri peste tot si ca respectarea legii e facultativa la nivelul tuturor instantelor si parchetelor, nimeni dintre cei OBLIGATI la aceasta, nu ia masuri pentru reintrarea in cadrul legal!!

# biet roman saracu' date 12 July 2019 15:10 0

sa fie pt copiii lor ca pentru copiii romanilor!!

# Cetsteanul date 11 July 2019 18:09 +1

Si cand ziceam ca astia daca ne impusca pe strada nu patesc nimic...PS Oricum inceputul e bun....decat de tarasc de par copii pe strada

# Ioana M. date 11 July 2019 18:13 +3

Este explicabil de ce nu vor SIIJ. Nu vor sa raspunda de ceea ce fac. Exista insa un Dumnezeu ...

# nu conteaza date 13 July 2019 12:40 0

Pana ajung aia la judecata divina, dispare si natiunea romana si tara asta...

# escu date 11 July 2019 18:22 +5

La ce v-ați fi așteptat din moment ce președintele, Wener pe numele de familie, nu a avut nici o reacție fermă de condamnare a modului fraudulos de cum s-a făcut adopția, ci mai mult a sugerat o sentință favorabilă familiei româno-americane. Dar cum de s-a reușit întrunirea cvorumului la CSM? Procurorii respectivi nu erau în pauza de cafea?

# Hainstrada date 11 July 2019 18:31 +12

Trebuie făcută gherila! Așa nu se mai poate. Pana la copii..

# romanul date 11 July 2019 22:24 +13

Ai perfecta dreptate! Astia de la CSM -procurori organizati intr-un grup infractional de tip mafioti, se cred stat in stat! Vad ca nu ia nimeni nicio masura impotriva lor, deci trebuie poporul sa.i scoata cu parul!

# nu conteaza date 13 July 2019 12:42 +1

Gresesti, nu se cred stat in stat, SUNT stat in stat!

# TITULESCU date 11 July 2019 18:33 +1

CUM E POSIBIL CA INCEPAND DE AZI SI membrii CSM si aceasta procuroare SA MAI PRIMEASCA BANI DE LA STATUL ROMAN ????? CE POPOR DEMN AR TOLERA ASEMENEA MIZERII ??? Conduc beti si sunt primiti in sistem ,afecteaza vietii de copii ,nenorocesc destine si primesc SUTE DE MILIOANE salariu ... daca toleram asa ceva, IL ROG PE DUMNEZEU SA RADA ROMANIA DE PE FATA PAMANTULUI ... DAR NU E POSIBIL SA FIE ATATA LASITATE LA O NATIUNE !!!!!!!! PANA CAND ROMANIA SA PLATEASCA TORTIONARI IN LOC DE MAGISTRATI ??????????????

# Trebuie scoasă armata fiindcă aceste ... dinCSM atacă țara date 11 July 2019 18:43 +5

Trebuie scoasă armata în stradă fiindcă acești ... cu haine de procurori gen Mateescu sau Lancranjan pun țara în pericol 8) Să fie luați pe sus greviștii ... din CSM și duși la reeducare sau să își schimbe meseria

# nu conteaza date 13 July 2019 12:49 0

Glumesti, nu? Despre care armata vorbesti, in conditiile in care comanda MApN e americana si americanii au mai multe trupe si material militar in Romania, decat avem noi, bastinasii??? Uiti oare ca "statul nostru de drept" le-a cedat americanolor, cele mai importante baze militare pe care le aveam si incet-incet, le cedeaza toata tara? Armata romana, nu mai e decat o rezerva de "carne de tun" pentru americani, la ce visezi aiurea?

# Pintea date 11 July 2019 19:13 +4

La ce va asteptati? Mai este asta Tara noastra?? Nu! Este a celor care au pus stapanire pe ea, cu lasitatea noastra! Daca pt un incident vizionat de o tara, care a starnit atata revolta, astia nu pot sa o schimbe pe nebuna asta, va dati seama de ceea ce sant in stare? Cand au hartuit oamenii pt ca au votat la referendumul din 2012, noi am urmarit la tv totul si nu am facut nimic! Daca atunci dadeam cu ei de pamant, azi nu mai era nici morar, nici kovesi, nici basescu, nici coldea, nici, nici... asa azi suportam consecintele anilor de pasivitate, iar sistemul s-a consolidat.Pana cand? P.S. Pe pagina de facebook a Revistei Romania Mare - a lui C.V. Tudor este un articol: ”Eu te inteleg, om de paie”. No comment. P.P.S. Pana la urma trebuie sa ne intrebam: care este MIZA acestor abuzuri si a celor 30.000 dolari platiti adoptiei? Despre analizele medicale nu se poate afla nimic de la Min. Sanatatii? Sa stim si daca intr-adevar fetita este purtatoarea unui tip de sange rar, precum se aude.

# Homoroceanu AdrianCami date 11 July 2019 19:39 +2

Acestea sunt consecintele pretinsei lupte anticoruptie a L.C.Kovesi care a condus timp de doua mandatePICCJ si DNA plasata in aceste functii strategice de catre ocupantii functior de Presedinte al Republicii Basescu si Iohannis si sustinutadeDepartamentul de Stat al SUA aflat sub influenta criminala a speculantului G.Soros side Ambasada SUA in Romania prin reprezentantul sau ambasador.si a altor reprezentanti de ambasade corupte de catre uneltele sistemul paralel din colonizata Romanie.ora19.39.ziua11.07.19

# Carcotas date 11 July 2019 21:04 -9

Vaaai! Se dezumfla gogoasa gitana din care presa puturoasa si revoltatii de paie si gargara s-au infruptat cand era canicula! E bine

# Recurs la decizia procurorilor CSM in instanta date 11 July 2019 22:24 0

Se poate sa fie un nou abuz al sectiei de procurori de la CSM... s-a mai vazut anularea deciziei lor... in cazul procuroarei pe care au incercat sa o pensioneze abuziv...

# gelu date 11 July 2019 22:59 +6

Inseamna ca micuta Sorina are o gena deosebita in ADN ei de a fost cu atata insistenta adoptata cu multi bani dati spaga si multe pile de la Klemm via SRI via CIA. Si copila asta a fost vanduta practic pentru prelevarea de organe in USA. Cine stie ce bosorog miliardar din grupul Bilderberg cu sange de tigan are nevoie vitala de vreun rinichi, ficat sau perfuzii de sange de la sarmana Sorina???

# Mada date 12 July 2019 00:18 +3

Sarmana Sorina,sarmana Sorina,dar ce facem noi pt ea? Prin inactiunea noastra nu cumva suntem si noi vinovati ??? De ce nu iesim cu miile in strada sa se termine odata pt totdeauna mafia numita justitie, mafia din servicii si politica ???!!!! Asteptand la javre sa faca ceva o sa asteptam cum asteptam de 30 de ani ! Ei ne vand ieftin in continuare strainilor, ne vand tara, slugarnicia in fata strainilor e sfanta la tradatorii astia de neam !!!

# biet roman saracu' date 12 July 2019 15:15 0

Am vazut un film de fictiune (nord american); intr-o inchisoare sudamericana un pusti detinut era protejat pt ca la un mement dat sa ise preleve ficatul pt.unul din conducatoriimafiotide acolo

# George Cojocaru date 12 July 2019 08:22 +2

Romania este o tara pierduta din pacate. Tot ce se intampla in Romania de 30 de ani incoace nu are nici o legatura cu democratia. Asa zisul regim comunist a fost pistol cu apa pe langa ce fac astia cu noi acum. Din pacate va si tot mai rau, pentru ca nimeni nu ii poate opri pe acesti monstri. Numai daca poporul se va uni si va merge peste ei sa ii calce in picioare vom scapa. Toata mascarada asta cu partidele in romania este pentru a imprastia puterea poporului. Totul este facut pentru a diviza si pentru a ne face ocupati sa ne certam unii cu altii, pentru a crea bisericute care nu vor avea aceasi putere cu a unui popor unit pana la moarte. Nimeni din cei care sunt la putere nu va lupta pentru popor sau pentru dreptate. Romania trezestete si dute sa le rupi capul la lichele

# azumix date 12 July 2019 10:40 -1

alo alo...IJ si SIIJ ar trebui sa verifice pe toti care lucreaza la Curtea de Apel Craiova dar si la parchetul de pe langa curtea de apel ...acolo sunt numai neamuri , deja ei traiesc pe o insula , sotul procuror sotia judecatoare , grefiera amanta judecatorului , procuroare pca caraiova amanta judecator si multe altele ...va dau un exemplu despre cine lucreaza la Curtea de pel craiova si poate imi spuneti daca se mai aude ceva de dosarul respectivului...Croitoriu cosmin fost sef DNA Craiova care locuia in apartamentul cumparat de tatal sau de la Bercea Mondial dupa ce lui Bercea i se clasasera niste dosare...ia ghiciti acum cine este sotia lui Cosmin...va las sa verificati pe dvs pe siteul Curtii de apel...si acesta este numai un caz...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva