6 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE IMPART LOCURILE DE SEFI IN INSTANTE – CSM a declansat concursul pentru numirea in functii de conducere la curti de apel, tribunale si judecatorii. Sunt disponibile 185 de locuri. Iata lista cu posturile de conducere din instanta scoase la concurs

Scris de: G.T. | pdf | print

17 May 2022 12:59
Vizualizari: 4596

Consiliul Superior al Magistraturii a declansat “concursul sau examentul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor la curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii”. Un concurs care de-a lungul anilor a fost marcat de extrem de multe suspiciuni privind modul in care anumiti candidati sunt favorizati in detrimentul altora.


 

Astfel, au fost scoase la concurs 185 de functii de conducere in instante. Cele mai importante sunt la Curtea de Apel Bucuresti, Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Pitesti si Curtea de Apel Ploiesti, pentru posturile de vicepresedinte, dar si la Curtea de Apel Constanta si Curtea de Apel Suceava, unde se vacanteaza locurile de presedinte.


Calendarul concursului


Potrivit calendarului de concurs facut public de CSM-ul condus mai nou de judecatorul Marian Buda (foto), candidaturile se pot depune pana la 7 iunie 2022, iar proiectul pana la 21 iunie 2022.

In 10 iulie 2022 va avea loc testarea psihologica scrisa, iar in 12-14 iulie 2022 interviul la testarea psihologica.

Intre 22 si 28 iulie 2022 se va desfasura proba privind sustinerea interviului, pentru ca testarea scrisa se aiba loc la 31 iulie 2022.


Prezentam lista cu functiile de conducere din instante scoase la concurs:

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2022 – Cine a lucrat-o pe Andrea Chis?

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva