12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SERVICIILE SECRETE NU POT FI LASATE SA-SI FACA DE CAP – Interviu cu senatorul Claudiu Tarziu, presedintele Consiliului National de Conducere al AUR: „Coldea si Dumbrava au distrus vieti inainte sa iasa la pensie. Si vor mai distruge daca sunt lasati... Nu starpesti coruptia lasand serviciile secrete sa faca o treaba pentru care nu sunt calificate... N-au de ce sa se amestece in justitie... Trebuie modificate legile justitiei... Trebuie gandit alt sistem de control asupra serviciilor secrete”

Scris de: L.J. | pdf | print

5 June 2024 20:29
Vizualizari: 1674

Senatorul Claudiu Tarziu (foto dreapta) – presedintele Consiliului National de Conducere al Aliantei pentru Unirea Romanilor si candidat al partidului pentru Parlamentul European – a fost prezent luni, 3 iunie 2024, la dezbaterile Asociatiei Lumea Justitiei.In interviul acordat senior editorului Luju Razvan Savaliuc, liderul AUR a vorbit despre ofensiva propagandistilor LGBT impotriva familiei naturale si despre implicarea serviciilor secrete in justitie – inclusiv prin prisma dosarului penal in care sunt implicati generalii SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava.

Cu privire la primul subiect, Claudiu Tarziu a avertizat ca ofensiva minoritatilor sexuale (inceputa in Vest in urma cu zeci de ani) are ca scop pervertirea copiilor si, in ultima instanta, dezumanizarea omului.

In legatura cu serviciile secrete, presedintele CNC AUR a anuntat ca odata ajuns la guvernare, partidul va modifica legile justitiei, astfel incat sa inlature prevederile abuzive introduse in 2022 de catre fostul ministru de resort Catalin Predoiu – in special pasajele care permit imixtiunea SRI in actul de justitie.

De asemenea, senatorul Tarziu a sustinut ca trebuie gandita o schimbare de legislatie care sa impuna un control real asupra serviciilor secrete, intrucat actuala formula permite un control parlamentar doar de fatada.


Redam principalele declaratii ale senatorului AUR Claudiu Tarziu (vezi video):

 Despre ofensiva LGBT impotriva familiei naturale:


Eu sunt membru al Bisericii Ortodoxe Romane, fiind botezat si fiind un crestin care intelege sa-si lucreze acest botez.

Vedem o politica de tip neomarxist dezvoltata de Scoala de la Frankfurt, implementata intai de toate in Statele Unite ale Americii, diseminata in universitati, transmisa prin mass media si prin industria divertismentului, astfel incat sa se creeze o noua normalitate. Noua normalitate inseamna o cultura a placerii exhibate, a placerii cu orice pret, o cultura pornografica si, de asemenea, o propaganda acerba a altor orientari sexuale.

Nu e intamplator si nu este ambitia unor zevzeci rataciti. Este o politica bine articulata ideologic, bine dezvoltata in ultimii 40-50 de ani in Occident si bine reprezentata astazi la varful multor state si institutii internationale – inclusiv in Comisia Europeana. Aceasta politica vrea sa dezumanizeze omul. Adica omul sa fie lipsit de orice fel de aspiratie transcendenta, sa fie legat numai de instinctele lui joase, care pot fi usor manipulate. Iar dintre acestea, sexualitatea este cheia de bolta, modalitatea prin care poti cel mai usor sa deturnezi o persoana.

Este de datoria noastra sa aparam normalitatea. Normalitatea este cea pe care noi am verificat-o in mii de ani.

Nu e vorba despre o familie traditionala – asta este expresia pe care adversarii nostri o arunca pe masa. Pentru ca nu este 'traditional' sa se imperecheze sexele opuse, ci pur si simplu asa e datul, asa e firesc. Altfel nu se poate perpetua specia. Deci e familia naturala.

In momentul in care tu ai lovit in familie, ai pervertit copiii, i-ai deturnat spre placeri sexuale de mici (se invata niste oribilitati in scolile din Occident, iar acum au inceput sa vina si la noi), totul este la indemana ta, totul este usor de trimis pe o cale sau pe alta.

Chestiunea cu sexualitatea este un fix al neomarxistilor, pentru ca ei stiu cat de importanta este. De aceea i se spune si 'freudo-marxism' sau 'sexo-marxism': pentru ca se bazeaza foarte mult pe sexualitate.

Ce avem noi de facut este sa spunem adevarul si sa ne opunem propagandei LGBT. Cultura, educatia si legea sunt importante in acest sens”.


Despre scandalul Coldea-Dumbrava, implicarea SRI in justitie si lipsa unui control parlamentar real asupra serviciilor secrete:


Faptul ca ei se imbogatesc cred ca este cea mai putin importanta consecinta. Cea mai grava este ca au distrus vieti inainte sa iasa la pensie. Si vor distruge vieti, daca sunt lasati, si dupa ce au iesit la pensie.

Celebrul si de trista amintire binom servicii-justitie a facut rau si ideii de anticoruptie, si vietii sociale si politice din Romania, in general. Si nu a facut altceva decat sa favorizeze o tabara sau alta intr-o batalie politica – ceea ce este inadmsibil. Noi credeam ca astfel de manevre au apus odata cu regimul totalitar.

Ne putem astepta la lucruri si mai grave. De aceea trebuie mers pana la capat in acest caz Coldea-Dumbrava. Ei sunt exponentii, sunt cei mai vizibili, sunt acum prinsi in acest caz. Dar eu sunt convins ca ei nu sunt singurii. Si cred ca astazi nici nu sunt cei mai importanti. Eu cred ca deja locurile lor in ecuatia care conteaza au fost luate de altii. Pentru ca sistemul permite si incurajeaza, ba chiar creeaza astfel de oameni.

Nu exista niciun control real al Parlamentului asupra serviciilor secrete si asta este o problema. Trebuie gandit sa existe un control. Nu a existat niciun fel de imbunatatire a lucrurilor dupa ce am pus directori civili ai serviciilor secrete, din pacate. Trebuie gasita o formula de lucru, dar te gandesti la cat de putrezit este sistemul, la cat este de infestat, la cat este de daunator: cum vei gasi oamenii cei mai potriviti, care sa fie in stare sa actioneze in consecinta pentru interesul statului? Interesul statului nu este de a transforma serviciile secrete intr-un jucator pe piata politica sau pe piata economica. Pentru ca asta se intampla: serviciile secrete fac si desfac afaceri, dosare, oameni politici... Ceea ce nu e normal.

In programul de guvernare, avem masuri gandite pentru sistemul de justitie. Trebuie sa luam toate masurile pentru ca serviciile secrete sa nu mai poata interfera in justitie.

Coruptia este grava in toate formele ei si nu e acceptabila. Ea nici nu poate fi eliminata cu totul (pentru ca asa e in natura umana), dar poti s-o limitezi.

In privinta interferentei serviciilor secrete in actul de justitie, prima masura care trebuie luata este modificarea legilor justitiei. Ele au fost modificate din nou (n.r. in 2022, de catre fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu) ca sa permita iarasi protocoale intre servicii si magistrati. S-a votat tot pachetul ala. Ministrul de la acea vreme de Justitie, Predoiu, ne-a zis ca ne-a cerut Uniunea Europeana sa facem asta – ceea ce este o minciuna.

Nu starpesti coruptia lasand serviciile secrete sa faca o treaba pentru care nu sunt calificate si la care nu sunt chemate. Serviciile secrete sunt necesare in orice stat, dar au alta misiune: aceea de a informa factorul politic, de a preveni anumite lucruri... Nu au de ce sa se amestece in justitie. In justitie, ar trebui sa existe suficienti magistrati care sa poata sa duca o treaba de la un capat la altul cu mijloacele justitiei si atat.

Asta am face noi la guvernare: intai de toate, am reveni asupra legilor justitiei si apoi am veghea ca acestea sa fie respectate, sa nu fie sarite de tot felul de smecheri.

Trebuie gandit un alt sistem de control asupra serviciilor secrete, ca asta nu functioneaza. Noi stim ca cei mai multi dintre membrii comisiilor parlamentare de control au fost de coniventa cu serviciile secrete: fie au fost oamenii lor de la inceput, fie au fost capturati, fie au fost intimidati. Dar nu i-au deranjat pe cei din serviciile secrete. Singurii care puteau sa-i deranjeze eram noi.

La un moment dat, membrul nostru in Comisia SRI (n.r. deputatul Dorel-Gheorghe Acatrinei) a demisionat din anumite motive personale (nu tin nici de partid, nici de servicii). Am cautat sa-l inlocuim. Eu am fost prima propunere – am fost respins din start pentru ca sunt senator si trebuia un deputat (asa era algoritmul, desi e o comisie din ambele camere). L-am propus pe George Simion. (Am mers la varful partidului, ca sa se vada ca vrem o atitudine serioasa.) Luni de zile au taraganat – nici n-au pus in discutie, pentru ca deranjam. Nici eu, nici George nu ne duceam acolo sa stam spectatori.

Am facut alta propunere: un vicepresedinte al partidului nostru, deputatul George Badiu. Nici el de luni de zile nu este acceptat. Nici macar nu se pune in discutie. Biroul Permanent nu ia seama de cererea noastra, tot o amana – probabil pana se va termina aceasta legislatura. Vom vedea in cealalta ce vom reusi sa facem – cand se compun din nou comisiile”.


Mesajul pentru alegatori:


Nu exista alta solutie in afara de AUR. Toti ceilalti au fost la guvernare – au dovedit ce pot si ce nu pot, au dovedit cat sunt sau nu sunt de atasati de interesul national. Au dovedit ce valori (daca au valori). Noi suntem singurii care nu am fost, dar mai avem un atu: in conducerea partidului si pe listele noastre de candidati sunt oameni care n-au mai facut politica. Si altii spun ca n-au mai facut politica, dar noi putem fi crezuti – asta este atuul nostru. Pentru ca noi am facut ceva inainte de a fi in politica. Noi am facut ceva pentru tara – si eu, si George Simion, si Marius Lulea, si Sorin Lavric, si toti ceilalti – am facut ceva pentru tara inainte de a intra in politica, inainte de a solicita un vot, inainte de a ne ambitiona sa ocupam o functie de demnitate publica.

Eu, timp de 28 de ani, am fost in presa si m-am ocupat de acesti banditi. In egala masura, am fost in societatea civila si am construit institutii care sa apere identitatea noastra nationala, sa promoveze cultura noastra nationala, sa promoveze o noua elita conservatoare, sa apere drepturi si libertati, sa apere viata pruncului nenascut, sa apere in general viata.

George Simion a fost liderul miscarii civice unioniste, de reunificare a Basarabiei cu Romania. Vreme de 15 ani, a facut eforturi colosale in aceasta directie.

Sorin Lavric si Marius Lulea au sustinut aceste demersuri – fiecare din postura in care s-a aflat el.

Antonio Andrusceac si multi altii (lideri locali, oameni care sunt astazi pe listele de candidati la alegerile locale sau europarlamentare) – toti am facut ceva pentru tara. Noi nu venim sa spunem: 'Incercati-ne si pe noi!' Noi spunem: 'Valorile pe care le vedeti pe steagul nostru (familie, natiune, credinta si libertate) au fost valorile noastre si inainte de a face politica. Noi am intrat in politica tocmai pentru aceste valori si am intrat nu din cauza ca vrem ceva, ci pentru o cauza nationala: pentru a desavarsi idealul nostru national, care inseamna unitatea romanilor nu doar geografica sau politica, ci si spirituala, morala si culturala'”.


Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianta pentru Unirea Romanilor – Alianta AUR, CMF 41240016

Comentarii

# Ion date 5 June 2024 21:02 -15

Agenda lgbt nu este neo-marxista, este greșit. Este agendă neo-liberala, promovată in Ro mai ales de USR. Ideologi, filosofi liberali si nu marxiști au elaborat curentul Lgbt, inteligenta artificiala si altele.

# E tu Brute... date 6 June 2024 12:12 0

"alt sistem de control asupra serviciilor secrete". Dar alt sistem de control asupra administratiei si internelor este in "vizorul" vreunui partid? Acestia sunt "REFORMATI" precum JUSTITIA "din practica" si putem merge "TOT INAINTE" fara nici o grija. Similar cu "AICI SUNT BANII DUMNEVOASTRA". Deosebire este ca "aici" nu sunt doar banii ci si libertatile , drepturile si proprietatile! Eh, o bagatela a democratiei "de stat" pur ROMANESCA. Practica, practica si realitatile zilnice NU pot fi infirmate. Nici macar in campania electorala! e realitate.

# maxtor date 11 June 2024 00:51 0

pot fi lasate dar nu trebuie....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva