30 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SINUCIDERE IN DNA – Procurorul DNA Tamas Schiffbeck si-a pus capat zilelor printr-un gest extrem. Schiffbeck s-a aruncat in gol de la etajul 6 al sediului DNA Timisoara. Procurorul fusese vizat chiar intr-un dosar al DNA privind modul in care a devenit proprietarul unei locuinte. Surse: procurorul Tamas Schiffbeck avea probleme in familie

Scris de: G.T. | pdf | print

15 March 2019 10:19
Vizualizari: 9500

Tragedie la Directia Nationala Anticoruptie! Fostul sef al DNA Timisoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis. Si a facut-o chiar in sediul DNA.

Sinuciderea a avut loc vineri dimineata, 15 martie 2019, la scurt timp dupa ce procurorul DNA Tamas Schiffbeck ajunsese la birou.


Modul in care acesta a ales sa isi puna capat zilelor a fost insa unul extrem. Mai exact, procurorul s-a aruncat de la etajul 6 al cladirii (foto).

Pana in momentul de fata nu exista indicii despre motivele care l-au impins pe procurorul DNA sa ia o asemenea decizie. Totusi, surse vorbesc despre faptul ca Tamas Schiffbeck ar fi avut probleme familiale, mai exact ca sotia sa ar fi grav bolnava.

Pe de alta parte, trebuie spus ca numele procurorului a aparut in dosarul instrumentat chiar de DNA privind achizitonarea de locuinte in baza Legii 112 din fondul locativ al Primariei Timisoara, Schiffbeck fiind beneficiarul unei asmenea locuinte.

Procurorul Tamas Schiffbeck era casatorit si avesa doi copii.

Lumea Justitiei transmite condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l ierte!

Foto: opiniatimisoarei.ro

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 15 March 2019 10:48 +34

nici o condoleanta,cine stie cite crime o fi avut pe constiinta!toti procurorii si judecatorii fac si au facut numai nenorociri.asta a ajuns asa zisa justitie,a devenit arma de exterminare.nu sint cu nimic mai mult decit gestapovisti sau cekisti sau securisti din aia de pe vremea lui visinescu si ficior

# ^^ date 15 March 2019 13:00 +4

Da, dar sa nu fim si noi ca ei..

# unul din lumea cea mare date 15 March 2019 19:04 +8

pentru 2 semne// ei da,acum o facem pe bunii samariteni.tu nu ai decit,eu sint pe principiul biblic,dinte pentru dinte si ochi pentru ochi.indiferent cit rosu as lua ,vadim avea dreptate,calaii neamului romanesc ar trebui dusi LA STADION!!!!! SAU CUM ERA PE VREMEA LUI ALIMANESCU,LASATI CU PLACARDA DE GIT PE STRADA SI SCRIS,,CINE FACE CA MINE CA MINE SA PATEASCA,,

# DODI date 15 March 2019 14:57 +7

Mai greșește și Dumnezeu. Nu a luat neamțul care trebuia.

# nuibai date 15 March 2019 17:48 +2

Amice...

# E date 16 March 2019 00:34 +1

Ura nu este soluția (vei vedea că la capătul ei nu vei fi mai fericit/ mulțumit/ împlinit)...Ura ne face NEOAMENI, frate!

# nu conteaza date 16 March 2019 09:05 +1

"unul din lumea cea mare", are dreptate si in mod cert, nu e vorba de ura. E vorba de dorinta de dreptate reala, in baza principiului "dupa fapta, si rasplata". Nu din ura vreau eu (si multi altii ca mine!), sa-i vad pedepsiti pe cei care au nenorocit familii intregi in numele "justitiei". Ca unii aleg sa se pedepseasca singuri, pana la urma, nu e ceva rau! Deci, fara condoleante. Daca ala se sinucidea pentru problemele familiale, o facea in podul casei sau in padure, nu in sediul DNA!

# unul din lumea cea mare date 16 March 2019 10:55 +1

pentru E//ok, pe noi ura ne face neoameni,dar pe procurori si judecatori URA CU CARE EI ACTIONEAZA IMPOTRIVA NOASTRA II FACE OAMENI????.ITI DORESC E/ULE TIE SI FAMILIEI TALE SA IMPARTASESTI SOARTA RARINCAI,NELEI SECARA,SOARTA JUDECATORULUI MUSTATA,SOARTA FAM BIRSAN,SOARTA ANTENEI 3(sa/ti nationalizeze bunurile fara drept,sa te tirasca in judecati nemeritate ,sa/ti insceneze procese telepatia,sa ajungi ca mencinicopski,SA IMPARTASESTIsoarta lui rusanu,soarta pustiului arestat 8 luni de zile de catre haineala,ofiterului mapn condamnat pe probe inlocuite si sustrase,soarta judecatorului costiniu,facut pe compilatii audio,in ciuda evidentelor,sa ajungi in procese in care transcrierile sa fie trunchiate dupa bunul plac aL criminalilor ,,autorizati,,...sa te condamne pe marturii false a,,3/4 delatori,, care/s unul si acellasi,ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL MEU SA AJUNGI PE MINA ,,OAMENILOR,,PROCURORI SI JUDECATORI

# Cetateanul date 15 March 2019 10:52 +6

Cati magistrati beneficiaza de Legea 112? Si totusi, retoric desigur, ca inspectia si consiliul doar iau salarii grase pe degeaba dupa care urla ca sunt atacati la imagine, face totusi cineva controale psihiatrice pe bune? Ne miram ca Dorel e fan one-way-ticket to Jilava, Camelutza da in judecata toata planeta, Portocala si papagalul celalalt au fetisuri cu paraditii, ca alt nefericit vrea sa babardeasca nevastele avocatilor, Trancanitoarea da****** politicienilor etc etc. Bai politrucilor de la putere ...Tudorel nu se pune ca el e acoperitul lui Mitica Tacticianul din inJustitie....faceti ceva cu magistrahotii astia? Nu de alta da eu vreau spor de pericol ...ca merg dracu pe strada si imi cade unul de asta in cap!!!

# o tinta si executat date 15 March 2019 11:34 0

JUSTITIA DIVINA !!

# Edelweiss - Indiferent și rece date 15 March 2019 11:38 +5

Acest... „eveniment” constituie încă un argument în plus în vederea implementării unui sistem și a unei metodologii reale, certe și ferme de evaluare psihologică periodică a personalului angajat în Ministerul Justiției. De la vlădică la opincă, de la grefier la președinte de instanță, de la procuror stagiar la procurorul general TOATĂ LUMEA INTRĂ sub incidența prevederilor cap. IV^1 din Legea 303/2004 cu modificările ulterioare. GAME OVER! De redactat imediat normele metodologice de punere în operă a acestor prevederi legale, de stabilit calendarul, de stabilit baterii de teste edificatoare și cuprinzătoare și de alcătuit comisiile de evaluare. Toți Dumnezeii, toți Isușii, Stalinii, toți Arseniii Boca, toți Quetzalcoatl, toți Utnapiștimii, toate Cleopatrele sau Madamele de Pompadour INTRĂ IMEDIAT LA EVALUARE PSIHOLOGICĂ! AM ZIS!

# procurorul date 15 March 2019 11:59 +5

Gestul sinucigaș al procurorului Schiffbeck îmi aduce aminte de gestul sinucigaș al altui procuror, rămas celebru în istorie doar prin asta, Ciprian Panait. Oricum ar fi, în fața morții suntem cu toții egali. Diferența o face numai Dumnezeu prin Judecata de Apoi. Așa că, indiferent de ceea ce a făcut sau nu rău în viața lui, trebuie totuși să sperăm ca cele bune îi vor fi adunate, iar cele rele spălate. Dumnezeu să-l ierte !

# Mia date 15 March 2019 12:38 +2

Ar trebui făcute mai multe verificări de către Inspecția judiara la Timiș aici magistrații sit mina in mina cu avocații și se judeca după cum ai avocatul mai influient.Sa auzim de bine

# Mada date 15 March 2019 23:06 +2

Procurorii,judecatorii,cei de la ANAF nu trebuie compatimiti. Asta e. Justitia divina. @Mia in toate orasele se intampla exact la fel judecatorii mana in mana cu procurorii mana in mana cu avocatii. Se judeca dupa influenta avocatului , judeca dupa spagi. De asta le e frica sa raspunda. Ca stiu ce "justitie" fac criminalii astia. @unul din lumea cea mare asa este: ochi pt ochi dinte pt dinte. Criminalii din parchete au ruinat/ distrus Ro. Drepturile si libertatile omului sunt un lux. Ajunge. RO nu-i tara procurorilor si sristilor ci a tuturor romanilor. Ne-am saturat sa ne fie frica in propria tara,in timp ce escrocii din justitie fac tot felul de smenuri si lasa tara sa fie furata din afara.

# nu conteaza date 16 March 2019 09:14 0

Uitati ca in Romania, cercetarea penala NU se face de catre procurori ci de militienii de la judiciar! Procurorii, in 99% din cazuri, semneaza "ca primarii" ce fac cei pe care teoretic ar trebui sa-i controleze si supravegheze. Asta, lasand la o parte faptul ca un procent enorm dintre procurori, provin din randurile militienilor de la judiciar! Doar in cazurile "speciale" se implica direct procurorii! Marile magarii sunt facute de militieni si girate de procurori. Daca vreti, vina pentru porcariile din penal, e impartita: 80% militieni - 20% procurori...

# Baran Gheorghe date 16 March 2019 18:25 +1

Aplicând principiul Pareto exact asa e. " sa i vedeți cînd trag ei concluziile".....:)

# Baran Gheorghe date 15 March 2019 13:44 +5

Cand moare un om totusi moare un om, iar oamenii trebuie sa traiasca pana la adanci batraneti. Presupunerile nu-si au rostul . Cam multi morti si prea multe morti ciudate. Banul, ochiul dracului . Banul a sters pe jos cu onoarea si demnitatea .Romani , osul la treaba , lasati smecheriile si munciti!

# nu conteaza date 16 March 2019 09:18 0

Sigur ca asa e! Doar ca sinucigasii, cu greu pot fi considerati a fi "Oameni"! Ca sa nu mai vorbesc de cei care au nenorocit, doar pentru ca puteau/pot face asta, familii intregi. Unde naiba mai e omenia sau umanitatea la asemenea indivizi?

# Edelweiss - Indiferent si rece date 15 March 2019 14:09 +4

Lulutza la ce etaj lăcuiește? N-are nimica în gând? Ceva … o izbăvire de toate nacazurile și angaralele?

# un mizantrop date 15 March 2019 15:13 +1

Dumnezeu sa-l ierte! Totusi, romanul n-are gena sinucigasa, asa cum s-a demonstrat la popoarele nordice, nici factori de mediu favorizanti, apoi, viata-i grea pentru toti, situatii extreme apar...indivizii aia speciali, de la armata sau justitie sunt platiti mult, tocmai, ca au demonstrat si psihologic ca fac fata situatiilor stresante (te gandesti la amarata aia de femeie si la nefericitii de copii, le-o fi mai bine acum, s-or fi rezolvat problemele lor?!)...prea multe sinucideri, prea multa moarte intr-o tara crestina, obisnuita cu raul! Ar mai fi si posibilitatea ca luminata noastra politie sa converteasca multe din crime in sinucideri si eu chiar cred asta...

# dudu date 15 March 2019 17:32 +8

asta demonstreaza labilitatea psihica a acestor cozi de topor

# Salvamar date 15 March 2019 20:19 +4

Suntei siguri ca este sinucidere sau...a fostr sinucis? S-a gasit vreo scrisoare care sa explice sinuciderea? la Timisoara a murit brusc un avocat la numai 43 de ani si nimeni nu a facut vreo ancheta cu toate ca existau motive sa se creada ca tanarul avocat nu a murit de moarte buna si ca moartea lui a fost provocata.

# nae girimea date 16 March 2019 06:34 -2

Eu cred ca "a fost sinucis " . Omul avea un frate la Primarie , in Timisoara se facusera niste "retrocedari "monstruoase , multi aveau interes ( mai ales un stat vecin si "prieten ") sa se ingroape "neste"chestii ...acu'ca incepuse sa se schimbe ceva prin justitie

# utzu date 16 March 2019 20:35 +1

De la situl care a făcut reconstituirea incendiului de la Colectiv mă aşteptam la ceva mai mult. Totuşi, până în acest moment nu a fost făcut public evenimentul declanşator: ce anume, concret, l-a făcut pe fostul prim-procuror DNA Timiş să rupă balamalele ferestrei ca să se poată arunca de la etaj? Începem să primim crimele comise în această ţară mult prea uşor! Este mult mai probabilă crima, în raport de împrejurările cunoscute acum, decât posibilitatea sinuciderii. Suntem totuşi jurişti, nu?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.03.2023 – Justitie, nu justitiarism. Masacrul asupra istoriei romanilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva